goldeneye Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 330 euro στο saturn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 πωπω 40 ευρω?μα καλα αφου υπαρχουν τα μαγαζακια στο internet πηγες και εδωσες 40? εγω εχω βαλει το NDrive 9.3.15 και με δουλευει μια χαρα!!!! Υ.Γ μην γραφεις με κεφαλαια!!!!ειναι σαν να φωναζεις!!!! γεια σου φιλε μου μηπως μπορεισ να μου στειλεισ ενα pm που βρηκες το ndrive γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) γεια σου φιλε μου μηπως μπορεισ να μου στειλεισ ενα pm που βρηκες το ndrive γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα....ευχαριστω ok σε έστειλα!!!! ;) ;) μπορει καποιοσ να μου δωσει κανενα link για το python??????? Edited August 7, 2010 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FohN Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Γεια σας! Εχω το σατιο περιπου 2 μηνες....πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα.εχω κανονικα το προφιλ στο κανονικο και οταν μου στελνουν μηνυματα δεν εχει θορυβο ουτε εχει στην επιφανεια εργασιας του κινητο 1 νεο μηνυμα,ουτε καν πανω αριστερα στο σημα δεν λεει οτι εχω μηνυμα. ο μονος τροπος για να διαβασω το μηνυμα ειναι να μπω στα μηνυματα και να μπω στα εσερχομενα για να το βρω...δηλαδα τωρα θα πρεπει να μπαινω καθε 5 λεπτα στα εσερχομενα για να δω εαν ηρθε μηνυμα?? απαραδεκτο πιστευω για ενα τετοιο κινητο:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Το saΠio μου κάνει πάλι νερά..Αρκετές φορές κάνει restart με αποτέλεσμα να το βρίσκω να περιμένει το pin .Στο άκυρο άρχισε να τα κάνει.Πώς να το φτιάξω;Να περάσω πάλι το λογισμικό του; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Το saΠio μου κάνει πάλι νερά..Αρκετές φορές κάνει restart με αποτέλεσμα να το βρίσκω να περιμένει το pin .Στο άκυρο άρχισε να τα κάνει.Πώς να το φτιάξω;Να περάσω πάλι το λογισμικό του; Ειναι bug της τελευταιας εκδοσης λογισμικου,μου το κανει και μενα καμια φορα. Ειχε παραπονεθει και ενας αλλος φιλος 2-3 σελιδες πριν για το ιδιο θεμα. Μην το κανεις παλι update το ιδιο θα ειναι.:) Γεια σας! Εχω το σατιο περιπου 2 μηνες....πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα.εχω κανονικα το προφιλ στο κανονικο και οταν μου στελνουν μηνυματα δεν εχει θορυβο ουτε εχει στην επιφανεια εργασιας του κινητο 1 νεο μηνυμα,ουτε καν πανω αριστερα στο σημα δεν λεει οτι εχω μηνυμα. ο μονος τροπος για να διαβασω το μηνυμα ειναι να μπω στα μηνυματα και να μπω στα εσερχομενα για να το βρω...δηλαδα τωρα θα πρεπει να μπαινω καθε 5 λεπτα στα εσερχομενα για να δω εαν ηρθε μηνυμα?? απαραδεκτο πιστευω για ενα τετοιο κινητο:!: Kανε ενα update να στρωσει!:rolleyes: Edited August 10, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FohN Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 πως γινεται update?? θα διαγραφουν ολα οσα εχω εαν το κανω? ειμαι λιγο εως παρα πολυ ασχετος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Ειναι bug της τελευταιας εκδοσης λογισμικου,μου το κανει και μενα καμια φορα. Ειχε παραπονεθει και ενας αλλος φιλος 2-3 σελιδες πριν για το ιδιο θεμα. Μην το κανεις παλι update το ιδιο θα ειναι.:) Και το έπιασε τώρα να τα κάνει αυτά;Εγω είπα ότι θα ναι από την ζέστη :lol::lol: . Καλώς,ξέρουμε πότε βγαίνει νέο update ; πως γινεται update?? θα διαγραφουν ολα οσα εχω εαν το κανω? ειμαι λιγο εως παρα πολυ ασχετος... Από το service update της SE,ή από wotansever ή davinciteam,τα τελευταία δύο πληρωτά. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) πως γινεται update?? θα διαγραφουν ολα οσα εχω εαν το κανω? ειμαι λιγο εως παρα πολυ ασχετος... Aν δεν κανεις backup θα σβηστουν ολα οσα εχεις στη μνημη του τηλεφωνιυ σου. Η καρτα μνημης δεν επηρεαζεται. Update κανεις κατεβαζοντας αυτο: http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1278305977/Update_Service_Setup-2.10.7.15.exe , και στη συνεχεια συνδεεις το καλωδιο που παρεχεται στην συσκευασια και ακολουθεις τις οδηγιες. Και το έπιασε τώρα να τα κάνει αυτά;Εγω είπα ότι θα ναι από την ζέστη :lol::lol: . Καλώς,ξέρουμε πότε βγαίνει νέο update ; Δεν ξερω ποτε θα βγει. Αν βγει με το καλο, μαλλον Σεπτεμβριο. Αλλα κατι ακουσα οτι μαλλον μπορει κι να μη βγαλει αλλο γιατι η SE το εριξε πολυ στα android...:( Edited August 10, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Και το έπιασε τώρα να τα κάνει αυτά;Εγω είπα ότι θα ναι από την ζέστη :lol::lol: . Καλώς,ξέρουμε πότε βγαίνει νέο update ; Δεν ξερω ποτε θα βγει. Αν βγει με το καλο, μαλλον Σεπτεμβριο. Αλλα κατι ακουσα οτι μαλλον μπορει κι να μη βγαλει αλλο γιατι η SE το εριξε πολυ στα android...:( Θα δούμε.:confused: Δεν γίνεται αυτό..Έχει την υποχρέωση για 2 χρόνια από τότε που βγήκε,να του παρέχει 2 χρόνια υποστήριξη,με updates κτλ. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Αν βγει παντως θα πρεπει να βαλουν και kinetic scrolling στο μενου οπως εγινε προσφατα και στο ΝΟΚΙΑ 5800... Περιμενουμε λοιπον!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Θα δούμε.:confused: Δεν γίνεται αυτό..Έχει την υποχρέωση για 2 χρόνια από τότε που βγήκε,να του παρέχει 2 χρόνια υποστήριξη,με updates κτλ. Νομίζω για το hardware ισχύει αυτό μόνο. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να βγάζει αναβαθμίσεις για έως και 2 χρόνια, ανάλογα το μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Νομίζω για το hardware ισχύει αυτό μόνο. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να βγάζει αναβαθμίσεις για έως και 2 χρόνια, ανάλογα το μοντέλο. Υπαρχουν ακομα bug στη συσκευη και στανταρ το γνωριζουν στη SE. Δεν γινεται να αφησουν ετσι την μεχρι προτινως ναυαρχιδα τους. Περιμενουμε Sony Ericsson!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Νομίζω για το hardware ισχύει αυτό μόνο. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να βγάζει αναβαθμίσεις για έως και 2 χρόνια, ανάλογα το μοντέλο. Υπαρχουν ακομα bug στη συσκευη και στανταρ το γνωριζουν στη SE. Δεν γινεται να αφησουν ετσι την μεχρι προτινως ναυαρχιδα τους. Περιμενουμε Sony Ericsson!:p Did you know that we're always improving our software? For up to 2 years after launch our software team work hard to give you the best phone experience with better performance, new features and bug fixes. Are you up to date? Select your phone from the list below to find out. Note: You may already have the latest software, depending on the date of purchase. Software updates are released at different times depending on your operator. http://www.sonyericsson.com/update/?cc=gb&lc=en Από το site τους..Θα είναι ξεφτύλα όντως αν το παρατήσουν το τηλέφωνο αυτό,μετά από τόσο μπουρου-μπούρου! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 εγω παντως δεν το κοβω!!!!!!!ετσι θα μας αφησουν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 (edited) εγω παντως δεν το κοβω!!!!!!!ετσι θα μας αφησουν.... Ok, τότε πωλείται :D:D !Για να μην τρελαθώ και το σπάσω το κάνω :lol::lol: ! Edited August 10, 2010 by zxr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Από την μια βλέπεις την νοκια η οποία και updates παρέχει και free applications και έχει πολύ καλή υποστήριξη, και από την άλλη βλέπεις την sony ericsson και σε πιάνει απογοήτευση. Κρίμα τα λεφτά που τους χάρισα:!: Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Οντως αυτο ειναι ενα θεμα, βεβαια καθε εταιρια εχει τα καλα της και τα κακα της. Η νοκια στην υποστηριξη ειναι σουπερ αλλα εγω αφησα το 5800 που ειχα, οταν ειδα το vivaz και την σχεδιαση που εχει. Η νοκια αν εκανε και ομορφα κινητα θα τα ειχε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Οντως αυτο ειναι ενα θεμα, βεβαια καθε εταιρια εχει τα καλα της και τα κακα της. Η νοκια στην υποστηριξη ειναι σουπερ αλλα εγω αφησα το 5800 που ειχα, οταν ειδα το vivaz και την σχεδιαση που εχει. Η νοκια αν εκανε και ομορφα κινητα θα τα ειχε ολα. Είναι λίγο σαν παντόφλες αλλα δεν νομιζω ότι έχει τοσο σημασια η εμφάνιση. Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει το βίβαζ, σαν ψηφιακή μηχανή είναι:p Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) δεν νομιζω ότι έχει τοσο σημασια η εμφάνιση. Aπλα εγω εψαχνα κατι πιο ομορφο, λεπτο και με καλυτερη φωτογραφικη απο το 5800 γιαυτο το αλλαξα. Κατα τα αλλα το 5800 μια χαρα ηταν , τα ειχε ολα. Δηλαδη για υποκειμενικους λογους το αλλαξα το 5800 για το vivaz. Παντως καλες οι αναβαθμισεις αλλα τι να το κανεις αν βαζεις μια νεα αναβαθμισει και χαλαει το ραδιο οπως στο 5800. Τζαμπα η αναβαθμιση. Edited August 11, 2010 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) Έχω ένα πρόβλημα με το pc suite.... Δεν λέει με τίποτα να αναγνωρίσει το κινητό μου! Το εγκατέστησα ξανά και ξανά στο pc , αλλά τίποτα! Το κινητό δείχνει κανονικά τις επιλογές , αλλά το pc suite , δεν λέει να κατεβάσει τους drivers για να το αναγνωρίσει... Τι να κάνω? edit: Το έλυσα τελικά το θέμα...Έπρεπε να έχω το usb στη θύρα του υπολογιστή , και μετά να συνδέσω το κινητό! :O Edited August 13, 2010 by mikekap Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 ρε παιδιά υπάρχει καμια πατέντα για να δυναμώνει το ηχείο του "σατιο"???ένα από τα πολλά φάουλ που έχει αυτό το τηλ είναι k το ηχείο του..στις 5 κλήσης να πετύχω τις 2....αν έχει ανακαλύψει κανεις κάτι...thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Έχω ένα πρόβλημα με το pc suite.... Δεν λέει με τίποτα να αναγνωρίσει το κινητό μου! Το εγκατέστησα ξανά και ξανά στο pc , αλλά τίποτα! Το κινητό δείχνει κανονικά τις επιλογές , αλλά το pc suite , δεν λέει να κατεβάσει τους drivers για να το αναγνωρίσει... Τι να κάνω? edit: Το έλυσα τελικά το θέμα...Έπρεπε να έχω το usb στη θύρα του υπολογιστή , και μετά να συνδέσω το κινητό! :O Βάλτο το χωρίς την memory card του..Θα νοιώσει το pc .Είναι η μια λύση. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Όχι , τελικά το βρήκα... Ευχαριστώ πάντως!! :D Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 καλημέρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μη βγαίνουν κόκκινα τα μάτια στη φωτογραφία; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts