Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eγω τα ειχα μεταφερει ολα μεσω bluetooth και ολα ηταν οκ ακομα και οι φωτο επαφης.

Για να μεταφερεις τις επαφές σου με όλα τα στοιχεία (κινητο,σταθερο, e-mail κλπ) πρέπει να συγχρονίσεις το παλιο σου κινητό με το "Outlook" η με το "Αλληλογραφία των windows" (σε Windows vista) και μετά να συγχρονίσεις με τον ίδιο τρόπο το Satio.

Sony Ericsson For Ever!!!!:)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα λεω να το παρω αυριο το κινητο.

την γνωμη σας θελω απο εσας που το ψαχνεται και το βλεπεται καθημερινα το κινητο.

ευχαριστω πολυ :)

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και που καμιά μπαταρία 1350mha και όχι 1000 που είναιη μαμά μπαταρία?

Έχω ψάξει σε ebay και δεν βρήκα τπτ πέρα από 1000άρα.

Είναι σημαντικο πιστεύω έλεος δηλαδή τη 2η μέρα θέλει φόρτιση.

Για να μεταφερεις τις επαφές σου με όλα τα στοιχεία (κινητο,σταθερο, e-mail κλπ) πρέπει να συγχρονίσεις το παλιο σου κινητό με το "Outlook" η με το "Αλληλογραφία των windows" (σε Windows vista) και μετά να συγχρονίσεις με τον ίδιο τρόπο το Satio.

Ισως να γινεται αλλα εγω το εκανα με πιο ευκολο τροπο και οπως ειπα και πιο πανω εγω τα εστειλα 1-1 με το bluetooth απο κ810 σε 5800 και ηρθαν ολα οκ.

Παιδιά έχω παρατηρήσει ενα καμμένο πιξελάκι στο πάνω μέρος της οθόνης,Ίσα ίσα που φαίνεται βέβαια,και μόνο όταν η οθόνη απεικονίζει μαύρο σε εκείνο το σημείο.Είναι πρόβλημα αυτό?Γιατί ξέρω κ' απο άλλες συσκευές που το γράφει ως και στο manual είναι φυσιολογικό να υπάρχουν 1-2 φωτεινά στοιχεία που να μη λειτουργούν σωστά...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Ισως να γινεται αλλα εγω το εκανα με πιο ευκολο τροπο και οπως ειπα και πιο πανω εγω τα εστειλα 1-1 με το bluetooth απο κ810 σε 5800 και ηρθαν ολα οκ.

Αν έχεις 20-30 επαφές έχεις την υπομονή να τις στείλεις 1-1. Αν όμως έχεις 400 επαφές θα κάνεις μήνες να μεταφέρεις τις επαφές!

Sony Ericsson For Ever!!!!:)

Εννοειτε!:lol: Εγω γυρω στις 150 ειχα και γιαυτο τις εστειλα ετσι, αν καποιος εχει 400 θελει το τροπο που λες εσυ!

Πρωτα απο ολα ειμαι καινουργιος στι site και θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γραφω στο σωστο θεμα ...... :worry:

Εχω για κατι αιωνες το n91 που με εχει βγαλει ασπροπρωσοπο τι και αν εχει πεσει 1000 φορεσ :lol::lol: και γι ΄αυτο φοβαμαι το σατιο επειδη ολο ακουω πλαστικουρα και πλαστικουρα θα ηθελα καποιος χρηστης του να μου πει τισ αντοχες του .......

επισης εχω προβληματιστει για αυτα που ακουω για τα ηχεια και τα ακουστικα του επειδη το ν91 εχει φανταστικο ηχο και φοβαμαι μην μου βγει το καρπουζι πεπονι ...

επισης ( δεν ξερω αν ειναι off-topic) εχει αγορασει κανεις απο το techneasy γιατι το εχει πολι φτηνο και σκεφτομαι να το παρω απο εκει και απο οτι ειδα στα σχολια στο σκρουτζ φαινεται αξιοπιστο ....

αυτα για τωρα και ευχαριστω εκ των προτερων ........

That is Mahogany!

:!:ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΘ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΙΟ APPS ΟΠΩΣ ΤΟΥ IPHONE ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΑΝΑΠΤΙΡΑ ΠΙΝΕΙΣ ΜΠΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υπενθύμιση από την Ο.Δ.: Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία

επισης ( δεν ξερω αν ειναι off-topic) εχει αγορασει κανεις απο το techneasy γιατι το εχει πολι φτηνο και σκεφτομαι να το παρω απο εκει και απο οτι ειδα στα σχολια στο σκρουτζ φαινεται αξιοπιστο ....

αυτα για τωρα και ευχαριστω εκ των προτερων ........

Μια χαρά είναι. Κι εγώ το δικό μου από εκεί το πήρα.:)

:!:ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΘ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΙΟ APPS ΟΠΩΣ ΤΟΥ IPHONE ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΑΝΑΠΤΙΡΑ ΠΙΝΕΙΣ ΜΠΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης & Χρήσης του Myphone.;)

παιδες καλησπερα!ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμη η επομενη αναβαθμιση?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μια χαρά είναι. Κι εγώ το δικό μου από εκεί το πήρα:)

να ρωτησω και κατι αλλο ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας

That is Mahogany!

παιδες εχω μια ερωτιση..1ον πως κανω hard format και ποια η διαφορα με το light format και 2ον εστω πως κανω hard format , πως που βρισκω το προγραμμα το κινητου να το ξαναβαλω (εννοω το μενου και αυτα)..

Και αν χανω ετσι την εγγυηση...Το κινητο το χω παρει απο γερμανο και εχει my wiew κτλ...Με το να το κανω hard format η εστω light δε 8α γινει debranded?

παιδες εχω μια ερωτιση..1ον πως κανω hard format και ποια η διαφορα με το light format και 2ον εστω πως κανω hard format , πως που βρισκω το προγραμμα το κινητου να το ξαναβαλω (εννοω το μενου και αυτα)..

Και αν χανω ετσι την εγγυηση...Το κινητο το χω παρει απο γερμανο και εχει my wiew κτλ...Με το να το κανω hard format η εστω light δε 8α γινει debranded?

δες εδω για το φορματ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

δεν χανεις εγγυηση και δεν αλλαζει το μενου. απλα μυνηματα επαφες κλπ θα σβηστουν κανε ενα bacKup.

Να ρωτίσω τους πιο παλιούς κάτοχους,αν βγάλω το screen protector(τη ζελατίνη της συσκευασίας)θα γρατζουνιζεται εύκολα η οθόνη???Γιατι κάτι τέτοιο είχα διαβάσει παλιότερα...Έχει τύχει σε κανέναν?Μιλάμε πάντα για νορμάλ χρήση,βάλε-βγάλε απο τη τσέπη κ.τ.λ.Είχα συνηθίσει και στο C902 που ήταν κατασκευσμένη απο γυαλί η οθόνη του,και δν είχε κάνει το παραμικρό 1,5 χρόνο...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Καλησπέρα σε όλους.

Έκανα εγκατάσταση το SPB Weather και δεν το βλέπει στης ενεργές εφαρμογές προσπάθησα αλλά μάταια αναγκάστηκα να το αφαιρέσω και να βάλω ένα άλλο και δούλεψε κανονικά.

Αν ξέρει κάποιος για το πρόγραμμα ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα σας. Παρ'ότι καινούριος στο forum ομολογώ ότι με έχει βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις και πριν την εγγραφή :D

Αυτή τη φορά πρέπει όμως να ζητήσω και έγγραφη βοήθεια :D

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το Garmin στο Satio μου (αρχικά βασικά να περάσω τους συγκεκριμένους φακέλους στην κάρτα μνήμης) όμως για κάποιο λόγω, παρ'ότι η κάρτα έχει ακόμη 4Gb ελεύθερα μου λεέι πως ο χώρος είναι ανεπαρκής για τον φάκελο ο οποίος δεν έχει μέγεθος μεγαλύτερο από μερικά Mb!! :confused:

Υπάρχει μήπως καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Να ρωτίσω τους πιο παλιούς κάτοχους,αν βγάλω το screen protector(τη ζελατίνη της συσκευασίας)θα γρατζουνιζεται εύκολα η οθόνη???Γιατι κάτι τέτοιο είχα διαβάσει παλιότερα...Έχει τύχει σε κανέναν?Μιλάμε πάντα για νορμάλ χρήση,βάλε-βγάλε απο τη τσέπη κ.τ.λ.Είχα συνηθίσει και στο C902 που ήταν κατασκευσμένη απο γυαλί η οθόνη του,και δν είχε κάνει το παραμικρό 1,5 χρόνο...

γιατι να το βγαλεις ? εγω το εχω πανω. δεν ειναι παντως οπως του ι8910 που δεν χαραζει η οθονη.

γιατι να το βγαλεις ? εγω το εχω πανω. δεν ειναι παντως οπως του ι8910 που δεν χαραζει η οθονη.

εγώ πάλι έχω αγοράσει αυτές και είναι πολύ καλές. Αρκεί να σου πώ πως εδώ και 4 μήνες χρησιμοποιώ την πρώτη...

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_gets_wvga_video_recording_via_a_new_update-news-1492.php

Κοντεύει η αναβάθμιση... Για να δούμε!

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Ας ελπίσουμε ότι εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες και βελτιώσεις,θα φτιάξουν ένα σωστό update περιορίζοντας τα bugs...και επιτέλους RDS στο ραδιόφωνο(που δεν το βλέπω δηλαδή)Αυτό είναι το περίφημο"entertainment unlimited"???Και πάλι limited το βρίσκω,και πιο πολύ μάλιστα σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα,ειδικά αν κοιτάξουμε τα ακουστικά της συσκευασίας και τις λειτουργίες που λείπουν στο τομέα της μουσικής και του ραδιοφώνου...αλλά κατά τα άλλα είναι φοβερό τηλέφωνο(μη γκρινιάζουμε και συνέχεια;)),που σε σχέση με το iphone υπερτερεί αδιαμφισβήτητα στο τομέα του value for money... Edited by orfeas92

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_gets_wvga_video_recording_via_a_new_update-news-1492.php

Κοντεύει η αναβάθμιση... Για να δούμε!

καλα νεα, για να δουμε.

Παιδιά,ξέρει κανείς πως "hackρω" το κινητό για να παίζει unsigned εφαρμογές?Και επίσης αν το κάνω,τι άλλα πλεονεκτίματα η μειωνεκτήματα θα έχω?

• The title was changed to Sony Ericsson Satio