Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εν δυνάμει όλα μπορεί να το κάνουν αυτό.Με την έννοια ότι αν δεν έχεις επιλέξει να σε ρωτάει κάθε φόρα και αν έχεις βάλει σε προγράμματα να κάνουν auto-launch με το που ανοίγεις τη συσκευή τότε θα δεις να τρέχουν κάποια πράγματα που δεν θέλεις και να συνδέονται από μόνα τους.. Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις σου για να είσαι σίγουρος.

αυτα που ετρεχα και παλια (google maps,wifi internet,games που δεν ειναι online,φωτ. μηχανη,μηνυματα,κλησεις,youtube(1,2 φορες μεσα σε 1.5 χρονο)) τρεχω και τωρα,μονο που απο καποια στιγμη και μετα αρχισα να λαμβανω μηνυματα απο την cosmote οτι εχω χρεωθει με 1€, και απο τοτε εκοψα το google maps,wifi.. τα μηνυματα συνεχισαν να ερχονται μολις ανοιγα το κινητο ή εκανα οτιδηποτε .. οταν καποια στιγμη ειχα ανοικτη την καμερα, παρατηρησα οτι ειχε ενα σημα απο δορυφορο πανω, και πηγα και απενεργοποιησα αυτο που ειπα παραπανω(το οποιο δεν ξερω και γιατι ηταν ενεργοποιημενο εδω που τα λεμε) και σταματησαν τα μηνυματα

γι αυτο ψαχνωμαι μηπως καποιος γνωριζει οτιδηποτε πανω σε αυτο

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτα που ετρεχα και παλια (google maps,wifi internet,games που δεν ειναι online,φωτ. μηχανη,μηνυματα,κλησεις,youtube(1,2 φορες μεσα σε 1.5 χρονο)) τρεχω και τωρα,μονο που απο καποια στιγμη και μετα αρχισα να λαμβανω μηνυματα απο την cosmote οτι εχω χρεωθει με 1€, και απο τοτε εκοψα το google maps,wifi.. τα μηνυματα συνεχισαν να ερχονται μολις ανοιγα το κινητο ή εκανα οτιδηποτε .. οταν καποια στιγμη ειχα ανοικτη την καμερα, παρατηρησα οτι ειχε ενα σημα απο δορυφορο πανω, και πηγα και απενεργοποιησα αυτο που ειπα παραπανω(το οποιο δεν ξερω και γιατι ηταν ενεργοποιημενο εδω που τα λεμε) και σταματησαν τα μηνυματα

γι αυτο ψαχνωμαι μηπως καποιος γνωριζει οτιδηποτε πανω σε αυτο

Το σήμα του δορυφόρου δηλώνει ανοιχτό gps. Όμως σε περίπτωση που έχεις στον εντοπισμό ενεργοποιημένη την υποβοήθηση με το που ανοίγει το gps σε χρεώνει. Αν παρατήρησες ότι είναι μόνον από εκεί το θέμα, πήγαινε στους χάρτες, τοποθεσία, εντοπισμός στίγματος, μέθοδοι εντοπισμού και τσέκαρε το εσωτερικό. Θα σταματήσει να σε χρεώνει όταν ανοίγεις το gps. Αν και υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην ισχύει αυτό για το geo-tagging.

Edited by giannis_b
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Το σήμα του δορυφόρου δηλώνει ανοιχτό gps. Όμως σε περίπτωση που έχεις στον εντοπισμό ενεργοποιημένη την υποβοήθηση με το που ανοίγει το gps σε χρεώνει. Αν παρατήρησες ότι είναι μόνον από εκεί το θέμα, πήγαινε στους χάρτες, τοποθεσία, εντοπισμός στίγματος, μέθοδοι εντοπισμού και τσέκαρε το εσωτερικό. Θα σταματήσει να σε χρεώνει όταν ανοίγεις το gps. Αν και υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην ισχύει αυτό για το geo-tagging.

αυτο το ειχα κανει σχεδον απο τοτε που το αγορασα το κινητο, καθως αναφεροταν στις οδηγιες για το garmin

δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ειναι.η ιδια η εταιρεια δεν θα επρεπε να γνωριζει για τι χρηση προκειται ;; η μονη αναφορα της ηταν "χρηση ιντερνετ",και οτι μπορει να ειναι καποια εφαρμογη (πχ καιρος,νεα)

αυτο το ειχα κανει σχεδον απο τοτε που το αγορασα το κινητο, καθως αναφεροταν στις οδηγιες για το garmin

δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ειναι.η ιδια η εταιρεια δεν θα επρεπε να γνωριζει για τι χρηση προκειται ;; η μονη αναφορα της ηταν "χρηση ιντερνετ",και οτι μπορει να ειναι καποια εφαρμογη (πχ καιρος,νεα)

Ε δεν μπορεί να γνωρίζει τι εφαρμογή τρέχεις κάθε φορά. :confused:

Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές που έχουν auto-launch και χρησιμοποιούν internet. Όλες ρωτάνε όταν πρόκειται να συνδεθούν (δεδομένου ότι έχω αυτή τη ρύθμιση) παρατήρησα όμως ότι όταν ενεργοποιήσω την ετικέτα μπλα μπλα (ή geo-tagging ή όπως αλλιώς λέγεται :D ) αυτή όντως ανοίγει μεν το gps, χρησιμοποιεί όμως δεδομένα. Ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένη η χρήση υποβοήθησης. Οπότε υποθέτω πως αυτή είναι μόνον που σου προκαλεί το πρόβλημα. Μιας και ανέφερες κιόλας ότι βγάζοντάς την δεν είχες παρόμοιες καταστάσεις. Αν τώρα δεν προκαλείτε μόνον από εκεί, επαναλαμβάνω, έλεγξε στις ρυθμίσεις σου αν κάθε φορά που ανοίγεις εφαρμογή σε ρωτάει για τον τρόπο σύνδεσης της.

• 2 weeks later...
πηρα απο το ebay ενα sony ericsson satio U1i βαζω την σιμ και μου λεει USIM not valid μηπως μπορω να κανω κατι για να το χρησιμοποιοισω???
Αγαπη και υγεια για ολους

Μάλλον είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις και συνήθως η διαδικασία κοστίζει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 4 weeks later...

Που ειναι τα αποθηκευμενα μηνυματα στο κινητο? Μου εχει βγαλει ενα εικονιδιο δεξια απο της μπαρες με το ποσο σημα εχεις και αναβοσβινη..Μου λεει οτι ειναι γεματη ι sim μου αλα δεν μπωρο να βρω που ειναι τα αποθηκευμενα μηνυματα

EDIT:

το βρηκα παιδια :P

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Αγαπη και υγεια για ολους

@spaul Αυτό γίνεται και χωρίς πρόγραμμα.Ψάξε στις ρυθμίσεις του κλειδώματος ή των κωδικών και θα το βρείς.Απ' οτι κατάλαβα,θές κάθε φορά που ξεκλεοδώνεις τον τηλ. να ζητά κωδικό.Αυτο γίνεται...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

@spaul Αυτό γίνεται και χωρίς πρόγραμμα.Ψάξε στις ρυθμίσεις του κλειδώματος ή των κωδικών και θα το βρείς.Απ' οτι κατάλαβα,θές κάθε φορά που ξεκλεοδώνεις τον τηλ. να ζητά κωδικό.Αυτο γίνεται...

Ευχαριστώ orfeas16speedy.

Όντως γίνεται από τα κλειδώματα. Νόμιζα πως εκείνη η επιλογή ήταν για να κλειδώνει το κινητό με τη SIM.

Το μόνο που με χαλάει τώρα είναι πως όταν είναι κλειδωμένο (με κωδικό) δεν χτυπάει το ξυπνητήρι (το οποίο χρησιμοποιώ συχνά).

Περίεργο...μάλλον για άλλο λογο δν σ χτυπάει,δν νομίζω να έχει κάποια σχέση.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Περίεργο...μάλλον για άλλο λογο δν σ χτυπάει,δν νομίζω να έχει κάποια σχέση.

Και όμως είναι το κλείδωμα. Αν έχει περάσει η ώρα την οποία το έχω βάλει να χτυπήσει και το ξεκλειδώσω αργότερα, θα αρχίσει να χτυπάει αμέσως μόλις πατήσω τον κωδικό (ασχέτως τι ώρα είναι). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση.

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους . Είναι το πρώτο μήνυμα μου μέσα σε αυτό το φόρουμ .. Πιστέυω οτι το θέμα το έχω γράψει σε σωστό σημείο αλλα συνχωρέστεμε αν είναι λάθος .. Έχω ένα sony ericsson satio εδώ και 1.5 χρόνο περίπου και θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει καμία ανανέωση να του κάνω..

Αν μπορώ να κατεβάσω ενα καλύτερο gps γιατί αυτό που έχω βρίσκει οδούς και τέτοια αλλα οταν ξεκιναω πορεια με το αμαξι δεν ξεκιναει να κουνιειται και αυτο αλλα μενει σταθερο στο ιδιο σημειο ( ξεχασα να σας πω οτι ειναι το NDrive)

Για αρχη αυτα .. αλλα ολο και κατι θα εχω να σας ρωτησω στην συνεχεια....

Εγκατεστησα στο κινητο το spb shell 3.7.2 Build 673.Γνωριζει κανεις πως να το κανω να τρεχει αυτοματα οταν ανοιγω το κινητο μου και αν γινεται αλλαξω με καποιο αλλο που εχω κατεβασει με διαφορετικο θεμα?

Ευχαριστω

• 2 weeks later...

Θελω οδηγιες για debrand ενος satio οπως επισης και με ποιο προγραμμα θα κανω backup ( το myphone explorer ειναι καταλληλο για το Satio ; )

Ευχαριστω

Καλημέρα σε όλους . Είναι το πρώτο μήνυμα μου μέσα σε αυτό το φόρουμ .. Πιστέυω οτι το θέμα το έχω γράψει σε σωστό σημείο αλλα συνχωρέστεμε αν είναι λάθος .. Έχω ένα sony ericsson satio εδώ και 1.5 χρόνο περίπου και θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει καμία ανανέωση να του κάνω..

Αν μπορώ να κατεβάσω ενα καλύτερο gps γιατί αυτό που έχω βρίσκει οδούς και τέτοια αλλα οταν ξεκιναω πορεια με το αμαξι δεν ξεκιναει να κουνιειται και αυτο αλλα μενει σταθερο στο ιδιο σημειο ( ξεχασα να σας πω οτι ειναι το NDrive)

Για αρχη αυτα .. αλλα ολο και κατι θα εχω να σας ρωτησω στην συνεχεια....

Αν εννοείς αναβάθμιση λογισμικού όχι. Η τελευταία βγήκε πέρυσι τον Μάιο ή κάπου εκεί ανάλογα και τι πάροχο είχες τότε. Τι εννοείς μένει το gps σταθερό; Εννοώ ότι παραμένει στο ίδιο σημείο και αφού βρει δορυφόρους; Γιατί αυτό μου ακούγεται μάλλον αδύνατο...Άφησέ το λίγο και όταν βρει δορυφόρους θα προχοράει μαζί σου. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τη συμβίωση με το NDrive..

Εγκατεστησα στο κινητο το spb shell 3.7.2 Build 673.Γνωριζει κανεις πως να το κανω να τρεχει αυτοματα οταν ανοιγω το κινητο μου και αν γινεται αλλαξω με καποιο αλλο που εχω κατεβασει με διαφορετικο θεμα?

Ευχαριστω

Κάπου έχει πάρει το μάτι μου αυτόματη εκκίνηση όμως ομολογώ ότι όσο και αν έψαξα δεν βρήκα...Συνήθως βρίσκεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε εφαρμογής όμως δεν βλέπω πουθενά στο spb κάτι τέτοιο...Το περίεργο είναι όμως ότι εμένα τρέχει στο default με την εκκίνηση...

Θελω οδηγιες για debrand ενος satio οπως επισης και με ποιο προγραμμα θα κανω backup ( το myphone explorer ειναι καταλληλο για το Satio ; )

Ευχαριστω

Αν ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος θα βρεις οδηγό για debranding. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει αναρτηθεί και εξωτερικό link. Όχι ότι θα κερδίσεις και κάτι ιδιέταιρο. Από το debranding εννοώ.. Backup κάνεις από το pc companion όπως και λέγεται πλέον ή το παλαιότερο pc suite αν δεν έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση. Κατέβασε το όμως γιατί έχει πλέον περισσότερα πράγματα για χρήση..

• 1 month later...

Παιδια μια βοηθεια και οποιος ξερει ας βοηθησει.

Δοκιμαζω να μπω απο το κινητο μου στο FaceBook αλλα απο το προγραμα, η και στο eBuddy που θελω να εχω το Chat, και δεν μπορω, δεν κανει συνδεση απο οτι καταλαβα, δεν μου βγαζει κιολας να κανω συνδεση απο οτι βλεπω.

Αν ομως τρεξω το Ιντερνετ απο το προγραμα του κινητου και μετα παω στην σελιδα http://www.facebook.com η και του eBuddy και τρεξω το Lite που ειναι χωρις εγκατασταση, τρεχει κανονικα, γιατι απλα μολις ανοιγω το Ιντερνετ του κινητου μου ζηταει που θα κανει συνδεση για το Ιντερνετ.

Πως γινεται να τρεχω τα προγραματα και να μπαινω στο Ιντερνετ? Κανονικα δεν θα επρεπε να βγαζει μηνυμα που να συνδεθω?

Το μονο που βλεπω να βγαζει ειναι Να επιτραπει μια φορα, να επιτραπει για αυτη τη συν..(δεν βλεπω παρα περα) να επιτρεπται παντα, οτι και να πατησω δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα, δεν μου βγαζει μετα να κανω συνδεση καπου.

Κανω κατι λαθος ρε παιδια? Η υπαρχει τροπος να μπω πρωτα στο Ιντερνετ και μετα να τρεξω το προγραμα?

Γνωριζει κανεις κανα καλυτερο προγραμα για Chat για το FaceBook? Καλυτερο απο το eBuddy?

Και κατι ακομα.

Εχω περασει στο κινητο μου και τους χαρτες Gatmin και τους Ndrive, και κανενα απο τα δυο δεν δουλευει, ανοιγουνε μια χαρα, αλλα κανενα απο τα δυο δεν βρισκει σημα/δορυφορο.

Καποτε ειχα ανοιξει το Garmin και ειχε βρει, αλλα για πολυ λιγο δεν ξερω πως και τι, μετα οσες φορες και να ξανα δοκιμασα οση ωρα και να το αφηνα δεν εβρισκε δουρφορο.

Ξερει κανεις γιατι? Τι μπορει να φταει?

Ξερει κανεις που μπορω να βρω την τελευταια εκδοση Garmin?

Και μιας και το se-satio.co.uk εχει κλεισει, ξερετε κανενα αλλο καλο site me προγραματα?

Edited by MaZzzZ

Εχω περασει στο κινητο μου και τους χαρτες Gatmin και τους Ndrive, και κανενα απο τα δυο δεν δουλευει, ανοιγουνε μια χαρα, αλλα κανενα απο τα δυο δεν βρισκει σημα/δορυφορο.

Καποτε ειχα ανοιξει το Garmin και ειχε βρει, αλλα για πολυ λιγο δεν ξερω πως και τι, μετα οσες φορες και να ξανα δοκιμασα οση ωρα και να το αφηνα δεν εβρισκε δουρφορο.

Ενώ είσαι στην αρχική οθόνη, πάτα τα κουμπιά κλήσης και απόρριψης με την εξής σειρά:

Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο-Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο. (μη σε νοιάζει τι εμφανίζεται στην οθόνη όταν τα πατάς)

Αφού το κάνεις αυτό, θα εμφανιστεί ένα κρυφό μενού.

Επέλεξε: "Δοκιμές συσκευής" - "GPS" - "Διαγρ. δεδομ. υποβοήθησης".

Βγες από το μενού και δοκίμασε αν βρίσκουν δορυφόρους τα προγράμματα πλοήγησης.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να περασω το HelloOX2 στο satio mου που εχει softaware r2ak007;

Όχι. Θα πρέπει να κάνεις downgrade το οποίο τελικά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.Και μετά να το περάσεις.

Παιδια μια βοηθεια και οποιος ξερει ας βοηθησει.

Δοκιμαζω να μπω απο το κινητο μου στο FaceBook αλλα απο το προγραμα, η και στο eBuddy που θελω να εχω το Chat, και δεν μπορω, δεν κανει συνδεση απο οτι καταλαβα, δεν μου βγαζει κιολας να κανω συνδεση απο οτι βλεπω.

Αν ομως τρεξω το Ιντερνετ απο το προγραμα του κινητου και μετα παω στην σελιδα http://www.facebook.com η και του eBuddy και τρεξω το Lite που ειναι χωρις εγκατασταση, τρεχει κανονικα, γιατι απλα μολις ανοιγω το Ιντερνετ του κινητου μου ζηταει που θα κανει συνδεση για το Ιντερνετ.

Πως γινεται να τρεχω τα προγραματα και να μπαινω στο Ιντερνετ? Κανονικα δεν θα επρεπε να βγαζει μηνυμα που να συνδεθω?

Το μονο που βλεπω να βγαζει ειναι Να επιτραπει μια φορα, να επιτραπει για αυτη τη συν..(δεν βλεπω παρα περα) να επιτρεπται παντα, οτι και να πατησω δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα, δεν μου βγαζει μετα να κανω συνδεση καπου.

Κανω κατι λαθος ρε παιδια? Η υπαρχει τροπος να μπω πρωτα στο Ιντερνετ και μετα να τρεξω το προγραμα?

Γνωριζει κανεις κανα καλυτερο προγραμα για Chat για το FaceBook? Καλυτερο απο το eBuddy?

Και κατι ακομα.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω την τελευταια εκδοση Garmin?

Και μιας και το se-satio.co.uk εχει κλεισει, ξερετε κανενα αλλο καλο site me προγραματα?

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Προορισμοί. Πάτα επιλογές->Προεπιλεγμένη σύνδεση και επέλεξε το Ερώτηση κάθε φορά.

Έτσι θα σε ρωτάει που να συνδεθεί κάθε φορά που κάποια εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στο internet.

Το ebuddy από όσο ξέρω είναι το μόνο πρόγραμμα που σου δίνει την δυνατότητα για chat στο fb. Ακόμα και η καινούρια εφαρμογή του fb δεν έχει live chat.

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα πλοηγού, θα κάνει αρκετή ώρα να κλειδώσει δορυφόρους. Εμένα το NDrive την πρώτη φορά έκανε ακριβώς 45 λεπτά. Μπήκα για μπάνιο, βγήκα, ντύθηκα κτλ βγήκα έξω και αφού κάθησα και πήρα καφέ κλείδωσε:p

Aν το έχεις ήδη χρησιμοποιήσει κάνε αυτό που λέει πιο πάνω ο spaul. Επίσης εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις και την υποβοήθηση αν έχεις κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν δεδομένα. Η κατανάλωση δεν είναι μεγάλη αλλά αν δεν τα έχεις δωρεάν ποιος ο λόγος να χρεωθείς; ;)

Για τα προγράμματα μάλλον υπάρχει ένα θέμα πλέον καθώς δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι παρόμοιο για τη συγκεκριμένη συσκευή...

Βέβαια όπως ισχύει και για τα περισσότερα πράγματα...Google is your friend

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Προορισμοί. Πάτα επιλογές->Προεπιλεγμένη σύνδεση και επέλεξε το Ερώτηση κάθε φορά.

Έτσι θα σε ρωτάει που να συνδεθεί κάθε φορά που κάποια εφαρμογή ζητάει πρόσβαση στο internet.

Το ebuddy από όσο ξέρω είναι το μόνο πρόγραμμα που σου δίνει την δυνατότητα για chat στο fb. Ακόμα και η καινούρια εφαρμογή του fb δεν έχει live chat.

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα πλοηγού, θα κάνει αρκετή ώρα να κλειδώσει δορυφόρους. Εμένα το NDrive την πρώτη φορά έκανε ακριβώς 45 λεπτά. Μπήκα για μπάνιο, βγήκα, ντύθηκα κτλ βγήκα έξω και αφού κάθησα και πήρα καφέ κλείδωσε:p

Aν το έχεις ήδη χρησιμοποιήσει κάνε αυτό που λέει πιο πάνω ο spaul. Επίσης εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις και την υποβοήθηση αν έχεις κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν δεδομένα. Η κατανάλωση δεν είναι μεγάλη αλλά αν δεν τα έχεις δωρεάν ποιος ο λόγος να χρεωθείς; ;)

Για τα προγράμματα μάλλον υπάρχει ένα θέμα πλέον καθώς δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι παρόμοιο για τη συγκεκριμένη συσκευή...

Βέβαια όπως ισχύει και για τα περισσότερα πράγματα...Google is your friend

Πηγα και το κοιταξα αυτο που μου λες στις ρυθμησεις και ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες, οποτε δεν χρειαζετε να αλλαξω κατι μιας και ειναι ετσι οπως μου τα λες.

Αλλα παλι δοκιμαζω να ανοιξω καποιο προγραμα και δεν γινεται κατι διαφορετικο.

Τρεχει το προγραμα αλλα δεν μου βγαινει καποιο μηνυμα να μου πει που να συνδεθω και μενει χωρις ιντερνετ με αποτελεσμα το προγραμα να μην μπορει να τρεξει.

Εκανα το κινητο στις εργοστασιακες του ρυθμησεις και παλι τιποτα δεν αλλαξε.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Κατι αλλο που μπορω να κανω μηπως υπαρχει?

Οκ θα το αφησω αν ειναι αρκετη ωρα να δω αν αλλαξει κατι στους χαρτες.

Το εχο χρησιμοποιησει ομως μια φορα οπως λες, τι ακριβως να κανω που ειπες να κοιταξω πιο πανω? Που ακριβως να κοιταξω τι λεει το παιδι πιο πανω που ειπες?

Edited by MaZzzZ

Πηγα απο εκει που μου ειπες απο ρις ρυθμισεις και το εβαλα αντι να ρωταει παντα, να συνδεετε παντα στο ιντερνετ.

Και ετσι οταν τρεχω τωρα καποιο προγραμα συνδεετε με την μια, παλι καλα ετσι δουλευει τι να πω.

Δεν ξέρω γιατί δεν σε ρωτάει όταν ανοίγεις εφαρμογές για τη σύνδεση εφόσον όπως λες είναι ρυθμισμένο για ερώτηση κάθε φορά.Αν δουλεύει έχει καλώς όμως αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα δεδομένων δωρεάν, αυτό μπορεί να αποβεί...ακριβό. Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει καλά..

Η ακολουθία Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο-Κόκκινο-Πράσινο-Κόκκινο από την οθόνη αναμονής σε οδηγεί στο αντίστοιχο κρυφό μενού των SE. Θα πρέπει όμως να μην έχεις δώσει κάποια άλλη συντόμευση σε κάποιο από τα δύο πλήκτρα. π.χ. εγώ στο κόκκινο έχω βάλει να αλλάω γλώσσα και έτσι όταν έχω ενεργοποιημένη την εφαρμογή που το κάνει αυτό δεν πραγματοποιείται η διαδικασία. Επίσης δεν θα πρέπει να τρέχει κάποιο πρόγραμμα του στυλ spb shell π.χ. γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν στην αρχική οθόνη αναμονής.

Έπειτα θα επιλέξεις: Δοκιμές συσκευής->GPS->Διαγρ. δεδομ. υποβοήθ.

Είναι όπως ακριβώς γράφει ο spaul 4 μηνύματα πιο πάνω.

Α, επίσης τσέκαρε να δεις αν έχεις προρυθμισμένο το εξής:

Στο φάκελο χάρτες->τοποθεσία->εντοπισμός στίγματος->μέθοδοι εντοπισμού να έχεις επιλέξει το εσωτερικό gps.

Εχω δωρεαν καποια mb στον λογαριασμο μου καθε μηνα, που μπορω να μπαινω ιντερνετ, να συνδεω ακομα και το Garmin στους δορυφορους, και να ανοιγω διαφορα προγραματα, οποτε δεν μου ερχεται καποια εξτρα χρεωση. Ετσι μου ειπανε, τους πηρα και τηλεφωνο κιολας και του ξανα ρωτησα για να ειμαι ακομα πιο σιγουρος και μου ειπανε ναι οτι μπορω να τα ξοδευω οπως εγω θελω. Ε οποτε ενταξει ειμαστε.

Αυτο στο μενου το εκανα που λες, δεν ειχα βαλει καποια συντομευση, ειχα spb shell αλλα οκ το εκανα και μπηκα και εκανα αυτο εδω που μου ειπες "Δοκιμές συσκευής->GPS->Διαγρ. δεδομ. υποβοήθ.", αυτο για ποιο λογο το εκανα τι ακριβως εκανε τωρα?

Και αυτο εδω "φάκελο χάρτες->τοποθεσία->εντοπισμός στίγματος->μέθοδοι εντοπισμού να έχεις επιλέξει το εσωτερικό gps.", το τσεκαρα και ειναι ετσι οπως λες.

Edit:

Μολις τα εκανα ολα αυτα που μου ειπες για την ακριβεια μαλλον το πρωτο βημα γιατι το δευτερο ητανε ετσι οπως ειπες, ανοιξα το Garmin, και επιασε δορυφορο και ολα μια χαρα με την μια, πολυ γρηγορα.

Δηλάδη τωρα ειναι μια χαρα? Υπαρχει περιπτωση να ξανα παγωσει καποια στιγμη και να κολλησει παλι?

Αν τυχον γινει αυτο ξανα κανω αυτο απο το πρωτο βημα απο το κρυφο μενου και μετα το ξανα ανοιγω και ολα θα ειναι ενταξει παλι?

Edited by MaZzzZ

• The title was changed to Sony Ericsson Satio