Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση! Βέβαια την διαδικασία για τα Ελληνικά αυτή την είχα ξαναδοκιμάσει παλιότερα, αλλά δεν είχα καταφέρει τίποτα και λόγο έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα ξανά! Θεωρούσα ότι κάτι δεν είχα κάνει σωστά λογικά, γιατί όπου και αν έψαξα σε αυτή την παρέμπεμπαν όλοι! Θα ξαναπροσπαθήσω και ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω!

Πάντως γενικά έχω ξενερώσει με το κινητό, αφού δεν βγαζουν ποια και αναβαθμήσεις και θα προσπαθήσω και εγώ να το γυρίσω σε ΝΟΚΙΑ Ν8! Σας ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση! Βέβαια την διαδικασία για τα Ελληνικά αυτή την είχα ξαναδοκιμάσει παλιότερα, αλλά δεν είχα καταφέρει τίποτα και λόγο έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα ξανά! Θεωρούσα ότι κάτι δεν είχα κάνει σωστά λογικά, γιατί όπου και αν έψαξα σε αυτή την παρέμπεμπαν όλοι! Θα ξαναπροσπαθήσω και ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω!

Πάντως γενικά έχω ξενερώσει με το κινητό, αφού δεν βγαζουν ποια και αναβαθμήσεις και θα προσπαθήσω και εγώ να το γυρίσω σε ΝΟΚΙΑ Ν8! Σας ευχαριστώ!

Κάτσε ρε συ.. Δηλάδη ο λόγος της ξενέρας είναι οι αναβαθμίσεις που δεν βγαίνουν;

Τόσα και τόσα άλλα έχει για να ξενερώσεις, οι αναβαθμίσεις σε πείραξαν; :p

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Κάτσε ρε συ.. Δηλάδη ο λόγος της ξενέρας είναι οι αναβαθμίσεις που δεν βγαίνουν;

Τόσα και τόσα άλλα έχει για να ξενερώσεις, οι αναβαθμίσεις σε πείραξαν; :p

Όχι μόνο. Φαντάζομαι πως θα έχουν γραφτεί σε όλες τις προηγούμενες σελίδες τα κολλήματα που έχει το κινητό! έχεις μια κάμερα με 12Mp και δεν την υποστηρίζεις και βγαίνουν οι άλλες εταιρίες και σου δίνουν 5Μp με HD video? Έκατσα πρίν λίγο καιρό να δώ πώς δουλεύει στο internet και να δω βιντεο απο το you tube και όπως μου έχουν εξηγήσει πρέπει να κάνει buffer (αν το λέω καλά) να αποθηκεύσει δηλαδή προσωρινά το βιντεάκι στη μνήμη του ώστε να τα παίξει! Αποτέλεσμα είναι η μνήμη του κινητού να είναι πλήρης και ο μόνος τρόπος να σβηστεί, είναι να του κάνω "αναβάθμιση".. Επιπλέον υπάρχουν εφαρμογές που ενώ τις κάνω απεγκατάσταση η μνήμη δεν ελευθερώνεται.. Λογικά μετά από αυτά είναι μάλλον "λογικό" να αργεί η συσκευή! Αν είναι όποτε παιρνώ μια δυό εφαρμογές και μετά τις σβήνω να ψάχνω να δώ άν η μνήμη ελευθερώθηκε, αλλιώς να πρέπει να ξανακάνω "αναβάθμιση" μέ ότι αυτό συνεπάγεται, κράτα backup και κάνε όλη εκείνη την διαδικασία που απαιτείται, έλεος δηλαδή! Δεν ξέρω επίσης αν είναι πρόβλημα της δικής μου συσκευής αλλά το GPS δεν είναι και ότι καλύτερο όταν δεν πιάνει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο, σε αντίθεση με τα ΝΟΚΙΑ που έχει ο αδερφός μου και δουλεύουν και μέσα στο σπίτι όπου το SATIO ούτε για αστείο βέβαια! Αυτά τα ολίγα.. :worry: :blink:

καλισπερα.εχο περασι το HelloOX2: στο σατιο παταο να τρεχι και μου κολαει στο installing root cert...εχο λογισμικο R2AK006.αμα μπορει καπιος φιλος να με βοιθησει..:(

Όχι μόνο. Φαντάζομαι πως θα έχουν γραφτεί σε όλες τις προηγούμενες σελίδες τα κολλήματα που έχει το κινητό! έχεις μια κάμερα με 12Mp και δεν την υποστηρίζεις και βγαίνουν οι άλλες εταιρίες και σου δίνουν 5Μp με HD video? Έκατσα πρίν λίγο καιρό να δώ πώς δουλεύει στο internet και να δω βιντεο απο το you tube και όπως μου έχουν εξηγήσει πρέπει να κάνει buffer (αν το λέω καλά) να αποθηκεύσει δηλαδή προσωρινά το βιντεάκι στη μνήμη του ώστε να τα παίξει! Αποτέλεσμα είναι η μνήμη του κινητού να είναι πλήρης και ο μόνος τρόπος να σβηστεί, είναι να του κάνω "αναβάθμιση".. Επιπλέον υπάρχουν εφαρμογές που ενώ τις κάνω απεγκατάσταση η μνήμη δεν ελευθερώνεται.. Λογικά μετά από αυτά είναι μάλλον "λογικό" να αργεί η συσκευή! Αν είναι όποτε παιρνώ μια δυό εφαρμογές και μετά τις σβήνω να ψάχνω να δώ άν η μνήμη ελευθερώθηκε, αλλιώς να πρέπει να ξανακάνω "αναβάθμιση" μέ ότι αυτό συνεπάγεται, κράτα backup και κάνε όλη εκείνη την διαδικασία που απαιτείται, έλεος δηλαδή! Δεν ξέρω επίσης αν είναι πρόβλημα της δικής μου συσκευής αλλά το GPS δεν είναι και ότι καλύτερο όταν δεν πιάνει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο, σε αντίθεση με τα ΝΟΚΙΑ που έχει ο αδερφός μου και δουλεύουν και μέσα στο σπίτι όπου το SATIO ούτε για αστείο βέβαια! Αυτά τα ολίγα.. :worry: :blink:

Δεν είπα ποτέ οτί δεν έχει bugs αλλά ούτε είπα αυτό που είπα με...εχθρική διάθεση οπότε sorry αν σε τσίτωσα λίγο...:O

Αυτό που λες με το youtube όλες οι συσκευές το κάνουν. Αποθηκεύεται το βίντεο προσορινά στη μνήμη τους μέχρι να τελειώσει η χρήση τους. Και οι υπολογιστές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αποθηκεύουν τα βίντεο τα οποία προβάλλονται σε μια προσορινή μνήμη (buffer) μέχρι να τα κλείσεις. Το θέμα είναι άλλο πλέον. Ότι εδώ και κανά δίμηνο πρόσεξα ότι δεν κάνει stream τα βίντεο. Με το που λέει σύνδεση με τον διακομιστή σταματάει στο loading (ο πράσινος δακτύλιος που περιστρέφεται). Αυτό βέβαια μου το ανέφερε πρώτος ένας φίλος μου που έχει ενα 5800ΧΜ και μετά ένας ακόμη πάλι με 5800ΧΜ και μετά ένας άλλος με vivaz, οπότε παίζει να φταίει κάτι με την εφαρμογή και το site ως προς τα symbian. Αν εννοείς ότι αποθηκεύει κανονικά το βίντεο σαν αρχείο πλέον τότε ναι μεν είσαι άτυχος γιατί λειτουργούσε κανονικά όπως είπα μέχρι πριν κανένα δίμηνο, αλλά είσαι τυχερός γιατί εμένα δεν λειτουργέι καν η σελίδα του youtube.

Επίσης, αν λειτουργεί όπως λες, τότε το αρχείο αποθηκεύεται στον φάκελο των βίντεο ή όπου εναλλακτικά έχεις βάλει να αποθηκεύσει αρχεία που κατεβάζεις με τον opera ή όποιον browser χρησιμοποιείς. Επομένως μπορείς να βρεις κανονικά το αρχείο και να το διαγράψεις και όχι να ξαναπεράσεις το λογισμικό.

Εκτός αν δεν εννοείς το youtube, αλλά κάτι παρεμφερές... ;) Οπότε πάλι μπορείς να σβήσεις το βίντεο όπως σου είπα νωρίτερα.

Όσον αφορά το βίντεο που τραβάει η συσκευή, ήξερες νωρίτερα πως δεν την έπαιρνες για το βίντεο αλλά για την φωτογραφία. Χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι άλλο θέμα το να μην έχεις αυτά που υποτίθεται σου υπόσχονται και άλλο θέμα το να περιμένεις κάτι που δεν υποσχέθηκε κανείς. Και πάλι φιλικά πάντα.

Όσον αφορά τη μνήμη της συσκευής σου. Εννοείς τον αποθηκευτικό χώρο; Γιατί έτσι κι αλλιώς οι εφαρμογές είναι της τάξης των μερικών kb ή έστω ενός και κάτι ψιλά Mb οπότε μην περιμένεις με δύο εφαρμογές να αλλάξει δραματικά ο διαθέσιμος αποθηκευτικός σου χώρος.

Το gps κατ'εμέ είναι λίγο ανώτερο του μετρίου. Δεν είχα ιδιέταιρο πρόβλημα για να κάνω τη δουλεία μου, όχι ότι έπαιρνε και 10 με τόνο στην απόκριση. Όμως μην το συκρίνεις κατ'αρχας με κάτι που λειτουργούσε μέσα σε σπίτι γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Προφανώς και δεν φτιάχτηκε για να σε οδηγεί από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Επίσης αν δεις ότι και έξω από το σπίτι αργεί να κλειδώσει δορυφόρους βγες στο μενού αναμονής, πάτα κόκκινο-πράσινο-κόκκινο-κόκκινο-πράσινο-κόκκινο για να μπεις στο κρυφό μενού της συσκευής, πήγαινε "δοκιμές συσκευής->gps->διαγραφή δεδομένων υποβοήθησης". Είναι μια μέθοδος που ανέφερε ένας φίλος νωρίτερα.

Αυτά. Συγγνώμη για το μέγεθος αλλά και το ενδεχόμενο ύφος σε κάποια σημεία.

Αν χρειαστείς κάτι, εδώ είμαστε.

καλισπερα.εχο περασι το HelloOX2: στο σατιο παταο να τρεχι και μου κολαει στο installing root cert...εχο λογισμικο R2AK006.αμα μπορει καπιος φιλος να με βοιθησει..:(

Το Hello δεν λειτουργεί με την τελευταία έκδοση λογισμικού που έχεις περασμένει αυτή τη στιγμή. Γιαυτό σταματάει στο installing root cert.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις τον οδηγό που ετοίμασε ο φίλος kouf ώστε να κάνεις downgrade στην προηγούμενη έκδοση και να περάσεις τo Hello.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294314

Καλησπέρα παίδες.Μήπως ξέρει κανείς γιατί μου γράφεϊ:"η εγκατάση απέτυχε"όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω java εφαρμογές στη κάρτα μνήμης??Αυτό δν συμβαίνει όταν τις κάνω εγκατάσταση στη μνήμη του κινητού ή όταν εγκαθιστώ .sis(x) με τις οποίες δν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.Είχα περάσει το λογισμικό πρόσφατα μετά απο service και έχω φορμάρει τη κάρτα μνήμης.Καμία ιδέα?Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί διενέξεις,μην επιτρέποντας την εγκατάσταση .jar στην sd???

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Καλησπέρα παίδες.Μήπως ξέρει κανείς γιατί μου γράφεϊ:"η εγκατάση απέτυχε"όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω java εφαρμογές στη κάρτα μνήμης??Αυτό δν συμβαίνει όταν τις κάνω εγκατάσταση στη μνήμη του κινητού ή όταν εγκαθιστώ .sis(x) με τις οποίες δν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.Είχα περάσει το λογισμικό πρόσφατα μετά απο service και έχω φορμάρει τη κάρτα μνήμης.Καμία ιδέα?Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί διενέξεις,μην επιτρέποντας την εγκατάσταση .jar στην sd???

στο γραφει αυτο γιατι δεν εχεις χακαρισμενη την συσκευη και η δεν υπογραφεις τις εφαρμογες.ετσι με την μια να τις περασεις δεν γινεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι java δεν χρειάζονται υπογραφή...τις .sis τις υπογράφω απο το pc.Γνωρίζω τη διαδικασία.Σε άλλο satio που δοκίμασα την κάρτα μου τις εγκαθιστά.Το πρόβλημα είναι μάλλον συο κινητό,αλλά δεν διαορθώνεται ούτε με update,αυτό είναι το περίεργο...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Οι java δεν χρειάζονται υπογραφή...τις .sis τις υπογράφω απο το pc.Γνωρίζω τη διαδικασία.Σε άλλο satio που δοκίμασα την κάρτα μου τις εγκαθιστά.Το πρόβλημα είναι μάλλον συο κινητό,αλλά δεν διαορθώνεται ούτε με update,αυτό είναι το περίεργο...

πολλα προβληματα εχει η συσκευη!!!!!!την βαρεθηκα,θα παω στο ARC!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και καλά θα κάνεις...αλλά αυτη η 12MP κάμερα και το all time classic design που εχει κληρονομήσει απο τα cybershot είναι αναντικατάστατα!!

Και καλά θα κάνεις...αλλά αυτη η 12MP κάμερα και το all time classic design που εχει κληρονομήσει απο τα cybershot είναι αναντικατάστατα!!

thumbs up! :D:D:D:D

Καλησπέρα άμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος περνάω αυτό το παχνίδι μέγεθος 6,02 MB ενώ είναι signed.sisx ενώ ελέχει μου λέει ότι δεν είναι συνατό με τη συσκευή του λέω να τρέχει και το φορτώνει και λίγο πριν το τέλος τις μπάρας το κόβει και λέει η "ενκαταστασι" είναι αδύνατη .το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το RovioMobileAngryBirdsv.1.020S3signed.exo παρατήρηση ότι πάνω από 5 MB δε μου τα περνάει,μήπως κάτι έχω κλειστό στο τηλέφωνο...? η συσκευή είναι "χακαρισμενι"..satio u1..ευχάριστο..:wacko:

Καλησπέρα!Το angry birds που έχεις καττεβάσει ειναι για την καινούρια symbian^3.Αυτή που έχει το Nokia N8.Δυστυχώς για τη δική μας symbian δεν έχει βγεί και το παιχνιδάκι αξίζει,το έχω λιώσει σε ένα lg με android!! :P

Δεν εχει βγει για Symbian ^1 συσκευες (vivaz, Tube, N97, Satio, Omnia HD, X6 κλπ) γιατι οπως λεει η εταιρια, ειναι αρκετα "βαρυ" παιχνιδι.

Τρωει αρκετους πορους και οι εν λογω συσκευες δυσκολα θα το ετρεχαν σωστα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν νομίζω πάντως να είναι θέμα πόρων,γιατί το τρέχει το lg gt540 που έχει cpu λιγο κατώτερο του satio και χωρίς ενσωματωμένο επεξεργαστή γραφικών όπως τα Sony Ericsson...

Δεν είπα ποτέ οτί δεν έχει bugs αλλά ούτε είπα αυτό που είπα με...εχθρική διάθεση οπότε sorry αν σε τσίτωσα λίγο...:O

Φίλε giannis_b σαφώς και δεν τσιτώθηκα απο αυτά που λές.. Αντιθέτως σε ευχαριστώ κι'όλας που είχες την διάθεση να ασχοληθείς. Με το τηλέφωνο έχω ξενερώσει. Όταν πήρα το τηλέφωνο το πήρα γιατί θεωρούσα ότι ήταν το καλύτερο της ericsson και ότι οι άλλοι κατασκευαστές θα έκαναν πολύ καιρό για να το πλησιάσουν και να το ανταγωνιστούν με βάση την τιμή! Όταν όμως για παράδειγμα του περνάω μεσα μια εφαρμογή την οποία όταν γυρίζω την συσκευή στο πλάι κόβει την οθόνη στην μέση και δεν την τρέχει ουσιαστικά, σκέφτομαι ότι αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα το οποίο το έχω μόνο εγώ αλλά η συσκευή γενικώς! Αυτό με το GPS που ανέφερες το βρήκα χθές σε ένα ξένο Site γιατί το έψαχνα και δεν σκέφτηκα να μπώ εδώ να κοιτάξω... :O

Χθές λοιπόν κατέβασα το Garmin και μόλις γύρισα την οθόνη στο πλάι για να ανοίξω περισσότερο τον χάρτη παρατήρησα πάλι ότι μου κόβει τον χάρτη στη μέση και επαναλάμβάνει ένα κομμάτι του που ήδη βλέπω... :mad: :wacko: :mad:

Και αναβάθμιση για να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα πουθενά.. Εκτός και αν το πρόβλημα αυτό το παρουσιάζει ΜΟΝΟ η δική μου συσκευή! Δεν περιμένω βέβαια να με οδηγεί απο το ένα δωμάτιο στο άλλο, απλά το ανέφερα ως ένα δείγμα των δυνατοτήτων των δύο εταιριών...

Έψαξα αυτό που είπες για το βίντεο. Χρησιμοποιώ τον Opera αλλά στις ρυθμίσεις του δεν βρήκα κάτι για το που να αποθηκεύει το βίντεο. Απο τότε που μου παρουσίασε το θέμα αυτό έπαψα να χρησιμοποιώ το κινητό για τέτοια δουλειά! Νομίζω ότι όταν το παρατήρησα αυτό μάλλον χρησιμοποιούσα την εφαρμογή του You tube που έχει το κινητό και όχι τον Opera! Μόλις κοίταξα και εγώ να ανοίξω πάλι την εφαρμογή του You tube και δεν μπορεί να συνδεθεί λεγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα η σύνδεσή μου.. :wacko: :wacko:

Είναι το τελευταίο όμως που με απασχολεί σε αυτό το τηλέφωνο!

Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!

Αυτό που λες για το ότι σου κόβει την οθόνη στη μέση και είναι σαν να το κρατάς κατακόρυφα αλλά σου δείχνει τη μισή (αν κατάλαβα καλά και είναι αυτό το ζήτημα στο συγκεκριμένο θέμα) δεν το έχω παρατηρήσει.

Αλλά γενικά αν παρατηρείς κάποια σκαλώματα που δεν διορθώνονται μπορείς να χρησιμοποιήσεις την "επιδιόρθωση" μέσω του pc suite η οποία ξαναπερνάει το firmware στη συσκευή. Αυτό θα διορθώσει τυχόν bugs που δεν οφείλονται στη συσκευή καθαυτή αλλά σε συγκυρίες. (Απλά θα πρέπει να ασφαλίσεις τα αρχεία σου πρώτα κάνοντας ένα backup ώστε να μην χαθούν επαφές, ημερολόγιο κτλ.)

Αυτό με τα βίντεο ακόμη συνεχίζω να το ψάχνω αν και προς το παρόν δεν έχω βρει απάντηση (μη φανταστείς βέβαια ότι ψάχνω και πολύ... :lol: )

Χθές λοιπόν κατέβασα το Garmin και μόλις γύρισα την οθόνη στο πλάι για να ανοίξω περισσότερο τον χάρτη παρατήρησα πάλι ότι μου κόβει τον χάρτη στη μέση και επαναλάμβάνει ένα κομμάτι του που ήδη βλέπω... :mad: :wacko: :mad:

Και αναβάθμιση για να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα πουθενά.. Εκτός και αν το πρόβλημα αυτό το παρουσιάζει ΜΟΝΟ η δική μου συσκευή!

Αυτο αν δεν κάνω λάθος είναι πρόβλημα της έκδοσης 5.00.50 του GARMIN που στην 5.00.60 έχει διορθωθεί...

Καλησπέρα ευχάριστο για τη απάντηση,δε γίνετε να περάσουμε το λογισμικό symbian^3 στο "satio" u1...?:blink:

Δεν γίνεται...

Κατάλαβα είμαστε εγκλωβισμένη δηλαδή...:wacko:

Είσαι εγκλωβισμένος επειδή δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλο λογισμικό σε ένα κινητό για να παίξεις angry birds;;;; :wacko::wacko::wacko:

Η αλήθεια είναι το οτι το παιχνιδάκι ειναι εθιστικότατο,αλλά o stefanos912 έχει δίκιο..Είμαστε όλοι οι κάτοχοι satio εγκλωβισμένοι με αυτή την έκδοση symbian.Μακάρι το μόνο της πρόβλημα να ήταν η έλλειψη συμβατότητας με τα angry birds...:mad:

Πιστεύω ότι είμαστε εγκλωβισμένοι οι κάτοχοι sympian..., όταν το αγοράζαμε ξέραμε και τι περνάμε.

Και εγώ ήθελα να κάνει κάποια πραγματάκια παραπάνω αλλά…..

Πάντα φιλικά :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θα μπορούσαν να προστεθούν αυτά τα 2-3 πραγματάκια που θέλαμε,αλλά και να βελτιωθούν κάποια άλλα με ένα νεο,σωστό update.Αν και είμαι se fan,είναι διαπιστωμένο οτι είναι πολύ πίσω σε θέματα support σε σχέση με τον ανταγωνισμό...:mad:

• The title was changed to Sony Ericsson Satio