Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εγω κατεβασα αυτο πριν λιγη ωρα

http://www.playnow-arena.com/playnow5-web/index#ts=1287062504545;view=applications_section;applications_section_publisherId=0;psdp=false;browserLayout=detailBrowse;ix=1;browserFocusedId=2505394548;browserHlId=2505394548;secondLvlView=search_section

ειναι για προστασια απο κλοπη ή αν το χασει καποιος και το κλειδωνει απο Η/Υ

αν το εχει και καποιος αλλος μας κανει λιγο ''μαθημα'':) για της ρυθμησεις γιατι τα δικα μου αγγλικα ειναι χαλια και το προγραμμα ειναι στα ξενα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ξεκλειδώνει το κινητό

τωρα ειδα στο se-satio.co.uk στο αντιστοιχο τοπικ αναφερει οτι μπορεις και να το ξεκλειδωνεις ...

τωρα ειδα στο se-satio.co.uk στο αντιστοιχο τοπικ αναφερει οτι μπορεις και να το ξεκλειδωνεις ...

αυτό εδώ?

http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=11&t=1355&sid=41cbd02ecd875446d94e94013a8a9305

Everybody_Lies...

καλησπερα.βρε παιδια εχει κανεις ασχοληθει ποτε με το route66?εχω στο σατιο το sygic και το garmin και ψαχνω το εν λογο προγραμμα.το εχει δει κανεις πουθενα η ακομη καλητερα το εχει δοκιμασει?επισης αν σας ειναι εθκολο λυστε μου μαι απορια...γιατι στο sygic οταν του βαζω εξτρα ποις δεν μου τα εμφανιζει στον χαρτη με το εικονιδιο τους αλλα με ενα ερωτηματικο?το εχετε ψαξει κανεις απο εσας? Edited by monster1971

Καλησπερα! θα ηθελα τη βοηθεια σας...με ποιο τροπο μπορω να δημιουργησω λιστες αναπαραγωγης mp3 στο pc και μετα να τις ''διαβαζει'' η συσκευη στην καρτα μνημης?δλδ να περασω την καρτα μνημης σε μια usb Θυρα και εκει να δημιουργησω τις λιστες φορτωνοντας τα αντιστοιχα κομματια...υπαρχει τροπος?

ευχαριστω εκ των πρωτερων για πιθανες απαντησεις!

καλησπερα.βρε παιδια εχει κανεις ασχοληθει ποτε με το route66?εχω στο σατιο το sygic και το garmin και ψαχνω το εν λογο προγραμμα.το εχει δει κανεις πουθενα η ακομη καλητερα το εχει δοκιμασει?επισης αν σας ειναι εθκολο λυστε μου μαι απορια...γιατι στο sygic οταν του βαζω εξτρα ποις δεν μου τα εμφανιζει στον χαρτη με το εικονιδιο τους αλλα με ενα ερωτηματικο?το εχετε ψαξει κανεις απο εσας?

βαλε ndrive να σωθεις!!! ;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο δικο μου κινιτο δεν το εμφανιζει ουτε τισ κλησεις ουτε τα μηνυματα μου τα δειχνει χωρις πινακα απο οταν το πηρα δηλαδη πρεπει να παω στο μηνυματα για να το δω και στισ αναπαντητες πρεπει να παω στις αναπαντητες για να το δω υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το πινακακι? αν ξερει κανεις να μου πει με ποια ρυ8μιση μπορω να το κανω

στο δικο μου κινιτο δεν το εμφανιζει ουτε τισ κλησεις ουτε τα μηνυματα μου τα δειχνει χωρις πινακα απο οταν το πηρα δηλαδη πρεπει να παω στο μηνυματα για να το δω και στισ αναπαντητες πρεπει να παω στις αναπαντητες για να το δω υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το πινακακι? αν ξερει κανεις να μου πει με ποια ρυ8μιση μπορω να το κανω

εκανες update μπας και συνελθει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανες update μπας και συνελθει?

Αυτή η φράση μου θυμίζει το "Restart έκανες?" των windows:p

Αν το πήρες έτσι, να πας να τους το χτυπάς στο κεφάλι:!:

Everybody_Lies...

Αυτή η φράση μου θυμίζει το "Restart έκανες?" των windows:p

Αν το πήρες έτσι, να πας να τους το χτυπάς στο κεφάλι:!:

εκει καταληξαμε...με το παραμικρο προβλημα να το κανουμε update!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

update το εκανα και ειναι το ιδιο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καποια ρυ8μιση που δεν γνωριζω ισως με καποιο κρυφο κωδικο γιατι τις ρυ8μισεις τις εχω ψαξει ολες εχω βαλει προφιλ το βασικο και θεμα αναμονης το unlimited φταιει κατι απο αυτα?

update το εκανα και ειναι το ιδιο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καποια ρυ8μιση που δεν γνωριζω ισως με καποιο κρυφο κωδικο γιατι τις ρυ8μισεις τις εχω ψαξει ολες εχω βαλει προφιλ το βασικο και θεμα αναμονης το unlimited φταιει κατι απο αυτα?

τα μηνύματα σου αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης?

Everybody_Lies...

Μήπως έχεις να τρέχει κανένα spb shell...;

Άκυρο... Είπες είναι έτσι από όταν το πήρες. Δεν το έιχα δει αυτό.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

ναι στην καρτα μνημης αποθηκευονται αν μπορουσα να σας βοηθησω με κατι αλλο πειτε μου αρκει να λυσω αυτο το θεμα που με απασχολει καιρο τωρα ευχαριστω εκ των προτερων

ναι στην καρτα μνημης αποθηκευονται αν μπορουσα να σας βοηθησω με κατι αλλο πειτε μου αρκει να λυσω αυτο το θεμα που με απασχολει καιρο τωρα ευχαριστω εκ των προτερων

επειδή υπάρχουν διάφορα bugs με την απουήκευση μυνημάτων καρτα μνήμης. Βαλε να αποθηκέυονται στο τηλεφωνο και δοκιμασε να δεις αν κανει το ιδιο

Everybody_Lies...

παλι το ιδιο δεν αλλαζει κατι και το χω αυτο και με τις αναπαντητες δηλαδη δεν μου δειχνει καθολου τα νεα συμβαντα ουτε μηνυματα ουτε αναπαντητες μηπως ειναι κατι απο τους κρυφους κωδικους?

παλι το ιδιο δεν αλλαζει κατι και το χω αυτο και με τις αναπαντητες δηλαδη δεν μου δειχνει καθολου τα νεα συμβαντα ουτε μηνυματα ουτε αναπαντητες μηπως ειναι κατι απο τους κρυφους κωδικους?

το πηγες σε κανενα σονυ service να στο δουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν παίζει κάτι τέτοιο, το κινητό είναι ελαττωματικό. Να το γυρίσεις πίσω.

Everybody_Lies...

ευχαριστω παντως να το γυρισω πισω λιγο δυσκολο αλλα να το παω για σερβις πιο ευκολο αυτο θα κανω να ειστε καλα ολοι

Έχε υπ'όψιν πριν το πας ότι παίζει να χάσεις τις επαφές σου και όλα τα συναφή. Κάνε ένα backup πριν το δώσεις.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

και εγω εκανα Login στην σελιδα SE-Satio.com.Uk ολα ωραια ενεργοποιησα τον λογαριασμο απο το email και μετα αφου εβαλα τα στοιχεια μου με λεει......

"The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator"

και εγω εκανα Login στην σελιδα SE-Satio.com.Uk ολα ωραια ενεργοποιησα τον λογαριασμο απο το email και μετα αφου εβαλα τα στοιχεια μου με λεει......

"The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator"

ξαναενεργοποιησετον και δες μετα αν θα μπει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μενα μου εκανε αυτα τα κολπα στην αρχη αλλα ειχα κανει αυτο που ειπε ο kouf και μπηκε κανονικα.

ξέρουμε κάτι καινούριο για νέο firmware?? Είναι σχεδόν Νοέμβρης πλέον

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

• The title was changed to Sony Ericsson Satio