TheSource Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος χρήστης αυτού του forum και θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που έχετε κάνει!! Έχω να σας κάνω 2 ερωτήσεις 1.Το Satio μου δεν είναι χακαρισμενο όμως όλες οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει ως επί το πλείστον είναι ήδη, ενδέχεται αυτό να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? 2.Ειπαρχει κάποιο Free πρόγραμμα adobe reader που να δουλεύει ικανοποιτητικα όπως και το official πρόγραμμα της adobe? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος χρήστης αυτού του forum και θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που έχετε κάνει!! Έχω να σας κάνω 2 ερωτήσεις 1.Το Satio μου δεν είναι χακαρισμενο όμως όλες οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει ως επί το πλείστον είναι ήδη, ενδέχεται αυτό να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα? 2.Ειπαρχει κάποιο Free πρόγραμμα adobe reader που να δουλεύει ικανοποιτητικα όπως και το official πρόγραμμα της adobe? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε οχι μην φοβασαι!!!!δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα....οσο για το adobe reader πηγαινε εδω http://www.se-satio.co.uk κανε και μια εγγραφη και το εχει (οχι μονο αυτο και ααααααλλλαααα πολλαααα) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 καλησπερα παιδια.εχω και εγω το εν λογο κινητο και ενω ειμαι ευχαριστημενος με τις φωτο,ο ηχος του βιντεο ειναι πολυ χαμηλος και το κουφο...αν βαλλω τα ακουστικα και τραβηξω βιντεο γραφει τελεια αλλα χωρις αυτα τζιφος!:( τι παιζει εδω?γινεται τιποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 καλησπερα παιδια.εχω και εγω το εν λογο κινητο και ενω ειμαι ευχαριστημενος με τις φωτο,ο ηχος του βιντεο ειναι πολυ χαμηλος και το κουφο...αν βαλλω τα ακουστικα και τραβηξω βιντεο γραφει τελεια αλλα χωρις αυτα τζιφος!:( τι παιζει εδω?γινεται τιποτε?Δεν γινεται τιποτα φιλε μου δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Θέλω να κάνω μια ερώτηση,έκανα την τελευταία αναβάθμιση την προηγούμε εβδομάδα,ενώ έχει την εφαρμογή facebook,δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο,τι γίνεται?ένα άλλο πρόβλημα,όταν τραβώ βίντεο στην μεγάλη ανάλυση,μόλις κάνω προβολή μου κόλαεί,τι πρέπει να κάνω?ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Θέλω να κάνω μια ερώτηση,έκανα την τελευταία αναβάθμιση την προηγούμε εβδομάδα,ενώ έχει την εφαρμογή facebook,δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο,τι γίνεται?ένα άλλο πρόβλημα,όταν τραβώ βίντεο στην μεγάλη ανάλυση,μόλις κάνω προβολή μου κόλαεί,τι πρέπει να κάνω?ευχαριστώ. αυτο που λες οτι κολαει το κανει σε ολουσ ειναι ενα αλλο bug της se!!!!!!! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 αυτο που λες οτι κολαει το κανει σε ολουσ ειναι ενα αλλο bug της se!!!!!!! :( Σε εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ (ανάλυση WVGA 864x480)... Και έχω το τελευταίο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Απο οτι φαινεται δεν θα πρεπει να περιμενουμε αλλη αναβαθμιση για το Satio δυστυχως...:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Με το Facebook τι γίνεται όμως?όταν πήρα το κινητό είχε δώρο μια κάρτα μνήμης 8γκι-γκα.αλλά ρε παιδιά αυτή η κάρτα μου κολλάει συνέχεια το τηλέφωνο,,μόλις την βγάζω κάνει παπάδες,,μήπως υπάρχει κάποια που να μην του δημιουργεί αυτό το πρόβλημα?μιλάμε για τρέλα Κοληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Απο οτι φαινεται δεν θα πρεπει να περιμενουμε αλλη αναβαθμιση για το Satio δυστυχως...:( εμεις χασαμε τωρα,αυτοι θα χασουνε στο μελλον!!.δεν θα τους ξαναδωσουμε τα λεφτα μας κ θα τους κραζουμε συνεχως!!..ας το παρουνε χαμπαρι,το satio θελει πολλη δουλεια ακομα για να γινει οπως πρεπει κ καλα θα κανουνε να συνεχισουν τις αναβαθμισεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πολυ σωστα,αλλα δεν ειναι αδικια να προωθουν το Vivaz κ να βγαζουν αναβαθμισεις, κ να "θαβουν" την λεγομενη ναυαρχιδα τους...Ανεξηγητο εως κουφο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πολυ σωστα,αλλα δεν ειναι αδικια να προωθουν το Vivaz κ να βγαζουν αναβαθμισεις, κ να "θαβουν" την λεγομενη ναυαρχιδα τους...Ανεξηγητο εως κουφο... ο κολητος μου εχει μαγαζια vodafone και με ειπε χτεσ οτι σταματησαν να το βγαζουν πλεον το satio....αρα καταλαβαινεται οτι αναβαθμιση δεν θα ξαναδουμε!!!!!χαχαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Με το Facebook τι γίνεται όμως?όταν πήρα το κινητό είχε δώρο μια κάρτα μνήμης 8γκι-γκα.αλλά ρε παιδιά αυτή η κάρτα μου κολλάει συνέχεια το τηλέφωνο,,μόλις την βγάζω κάνει παπάδες,,μήπως υπάρχει κάποια που να μην του δημιουργεί αυτό το πρόβλημα?μιλάμε για τρέλα Κοληματα Δοκίμασε απλά να χρησιμοποιήσεις μια άλλη. Δεν σου λέω να αγοράσεις καινούρια αμέσως γιατί μπορεί να είναι αρκετά τα λεφτά. Αν όμως μπορέσεις να κάνεις μια δοκιμή πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα. Εκτός και αν φταίει η συσκευή οπότε είτε θα πρέπει να το πας πίσω (αλλά μάλλον θα έχει περάσει ο καιρός για αυτό), είτε θα πρέπει να δοκιμάσεις την επιδιόρθωση τηλεφώνου από το pc suite. Μου έχει διορθώσει μερικά μικροπροβληματάκια αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πανάκεια για όλα τα προβλήματα. Να θυμηθείς πρώτα όμως να κάνεις ένα backup. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ο κολητος μου εχει μαγαζια vodafone και με ειπε χτεσ οτι σταματησαν να το βγαζουν πλεον το satio....αρα καταλαβαινεται οτι αναβαθμιση δεν θα ξαναδουμε!!!!!χαχαχαχαχα Ετσι ακριβως ειναι. Και μενα αυτο μου ειπαν οτι σταματησε και στο νετ διαβασα οτι δεν θα βγαλει αλλη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) καλα ρε ****το με το θεμα της αναβαθμισης δλδ δεν μπορει να γινει κατι με καποιον τροπο καπως?καποια καταγγελια εστω στην ericsson?δε νομιζω οτι ζηταμε σαν χρηστες του εν λογω κινητου κ πολλα περα απο το να βαλουνε το ριμαδι kinetic scrolling κ να διορθωθουν καποια μικροκολληματα της συσκευης που για αυτους μικροκολληματα ειναι σε τελικη αναλυση!ουτε καινουρια παιχνιδια η εφαρμογες ζηταμε ουτε τπτ παραπανω!αλλωστε μαγκες απο οτι φαινεται ετσι οπως εχει η κατασταση με την οικονομικη κριση δεν βλεπω να αγοραζουμε πιο καινουρια τηλεφωνα μετα απο το satio!!!! Unfortunately we can confirm that we do not have a release date for the next software update on the Sony Ericsson Satio. We can only suggest checking with http://www.sonyericsson.com/support where this will be advised when an update becomes available. We apologise for any inconvenience caused. Kind Regards, Aimee Watson Sony Ericsson UK Customer Services That basically means that they are making one but cannot confirm the date of release. κατι τετοιο ειδα σε καποιο ξενο foroum! Edited August 30, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 μάγκες εγώ πρώτη φορα πήρα ericsson το "σατιο" συγκεκριμένα και δεν ξανά παίρνω...εξαρχής ήθελα το n900 αλλα επειδή δεν ήταν δουλεμένο πολύ,με ψήσαν για "σατιο" και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου...ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Βασικα το Ν900 με το satio ειναι εντελως διαφορετικα κινητα. Ειναι θεμα και τι ακριβως θελεις απο το κινητο. Εγω κοιτουσα το satio αλλα 2 πραγματα με χαλουσαν, οτι δεν εχει 3.5 υποδοχη και η τιμη του, γιαυτο πηρα το vivaz που ειναι symbian που ηθελα. Σου εβγαλε καποιο προβλημα το satio 'η ειναι θεμα καθαρα λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Βασικα το Ν900 με το satio ειναι εντελως διαφορετικα κινητα. Ειναι θεμα και τι ακριβως θελεις απο το κινητο. Εγω κοιτουσα το satio αλλα 2 πραγματα με χαλουσαν, οτι δεν εχει 3.5 υποδοχη και η τιμη του, γιαυτο πηρα το vivaz που ειναι symbian που ηθελα. Σου εβγαλε καποιο προβλημα το satio 'η ειναι θεμα καθαρα λογισμικου? 5 κηνιτα της SE αγορασα και ολα μετρητης τα λεφτα και ολα 500 ευρω!!!!ποτε ξανα!! iphone4......το κηνιτο τα σπαει!!!!μονο να τα περνει η SE!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonotis Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 απλά αποτυχία μονο κάμερα είναι tpt άλλο k αυτή στο video ελαττωματική χαμηλό ήχο k κόλλημα στην αναπαραγωγή,καλά για την μπαταρία του δεν το συζητώ,για το ηχείο του άστα να πάνε,στις 10κλήσεις ακούω τις 2<χωρίς να έχω πρόβλημα ακοής>...xexexe,για το λογισμικό του ,είχα n5,η95 8gb και n96 k ήταν πολύ καλύτερα!!!!μια φορα έκανα το λάθος και πήρα ericsson δεν την ξανά πατάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Ενταξει αυτα που λετε για κακο ηχειο το συναντω και γω στο vivaz. Αλλα ισως να εχω συμβιβαστει γιαυτο δεν βλεπω αλλα μειον. Παντως κακα τα ψεματα το μελλον ειναι τα android και μαλλον αυτο θελει να "μελετησει" η ericsson. Oταν βγαλει κανενα android με 12mp με xenon τοτε θα ειναι το επομενο κινητο μου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ρε παιδιά, εντάξει. Συμφωνώ ότι σε αρκετό κόσμο έχει βγάλει bugs και προβλήματα ενώ άλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι. Εμένα προσωπικά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα που να μην μπόρεσα να διορθώσω και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι στο κινητό με το οποίο δεν μπορώ να συμβιβαστώ,ακόμα και για τα λεφτά που έχει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν αποφασίζεις να αφήσεις 500 και 600 ευρώ για συσκευή δεν νομίζω ότι είναι λογικό να γίνεται τέτοιος σάλος αφού οι περισσότεροι θα ξαναφήσουν άλλα τόσα και θα πάρουν κάτι άλλο! :p:p Άλλωστε είναι η πρώτη συσκευή της SE στα λιμέρια του Symbian γιαυτό δεν νομίζω ότι είναι βάσιμο να επικρατεί τόση αρνητικότητα για τη συσκευή. (Μπορεί βέβαια να έχω και τελείως λάθος άποψη.) Τώρα βέβαια αν βγει και το vivaz με χίλια μύρια προβλήματα που να μην μπορεί κανείς να διορθώσει....... τότε αλλάζει το πραγμα! :D:D Άλλωστε γιαυτό είναι όλα τα παιδιά εδώ για να βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλον. Όλόι για έναν και ένας για όλους!! :p Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ξερουμε αν βγηκε πιο καινουργια εκδοση απο την 9.3.15 για το ndrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) ξερουμε αν βγηκε πιο καινουργια εκδοση απο την 9.3.15 για το ndrive? εχει βγει η 10αρα.....μην ρωτησεις απο που την βρισκουμε!!!!!!το εχω πει πολλες φορες το μαγαζακι!!! :) αλλα να ξερεις ειναι beta ακομα!!!καλυτερα να περιμενουμε λιγακι!!! Ρε παιδιά, εντάξει. Συμφωνώ ότι σε αρκετό κόσμο έχει βγάλει bugs και προβλήματα ενώ άλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι. Εμένα προσωπικά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα που να μην μπόρεσα να διορθώσω και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι στο κινητό με το οποίο δεν μπορώ να συμβιβαστώ,ακόμα και για τα λεφτά που έχει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν αποφασίζεις να αφήσεις 500 και 600 ευρώ για συσκευή δεν νομίζω ότι είναι λογικό να γίνεται τέτοιος σάλος αφού οι περισσότεροι θα ξαναφήσουν άλλα τόσα και θα πάρουν κάτι άλλο! :p:p Άλλωστε είναι η πρώτη συσκευή της SE στα λιμέρια του Symbian γιαυτό δεν νομίζω ότι είναι βάσιμο να επικρατεί τόση αρνητικότητα για τη συσκευή. (Μπορεί βέβαια να έχω και τελείως λάθος άποψη.) Τώρα βέβαια αν βγει και το vivaz με χίλια μύρια προβλήματα που να μην μπορεί κανείς να διορθώσει....... τότε αλλάζει το πραγμα! :D:D Άλλωστε γιαυτό είναι όλα τα παιδιά εδώ για να βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλον. Όλόι για έναν και ένας για όλους!! :p το κηνιτο χρειαζεται οντως αλλαγες!!!!!αλλα δεν γινεται καθε φορα να σκαμε 500 ευρω και το κηνιτο να ωγαινει μαπα!!!!!πριν ειχα το c905 και ειχε πολλα προβληματα!!!!5 φορες service το πηγα και ακομα εχει προβλημα!!!!οπως ειπες:ολοι για εναν και ενας για ολους!!!!και ο θεος βοηθος!!!! Edited September 1, 2010 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 εχει βγει η 10αρα.....μην ρωτησεις απο που την βρισκουμε!!!!!!το εχω πει πολλες φορες το μαγαζακι!!! :) αλλα να ξερεις ειναι beta ακομα!!!καλυτερα να περιμενουμε λιγακι!!! οκ ευχαριστω θα περιμενω την κανονικη και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Σημερα διαπιστωσα οτι τα θεματα που ειναι εγκατεστημενα στην καρτα μνημης, δεν εμφανιζονται στις εγκατεστημενες εφαρμογες! Αν θελουμε να τα απεγκαταστησουμε, πως το κανουμε ρε παιδια??? Edited September 1, 2010 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts