carver Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 κατεβάστε την εφαρμογή pocketlock. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα που έχει το κινητό και έτσι κάθε φορά που είναι μέσα σε τσέπη κλειδώνει από μόνο του και δεν ξεκλειδώνει!! Ευχαριστώ φίλε μου.Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Aπο που την κατεβαζουμε την pocketlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Παίδες τι λέει το κινητό σαν πλοήγηση στο ιντερνετ; Ταχύτητα, ευχρηστία, έξυπνο ζουμ που βοηθάει στην ανάγνωση των κειμένων στις σελίδς κτλπ είναι τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιος που κατέβει κάποιο κορυφαίο HTC ή κάποιο Iphone πχ να μαςπει κάποιος τις προθέσεις του Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Παίδες τι λέει το κινητό σαν πλοήγηση στο ιντερνετ; Ταχύτητα, ευχρηστία, έξυπνο ζουμ που βοηθάει στην ανάγνωση των κειμένων στις σελίδς κτλπ είναι τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιος που κατέβει κάποιο κορυφαίο HTC ή κάποιο Iphone πχ να μαςπει κάποιος τις προθέσεις του σαν το iphone δεν ειναι αλλα παλι μια χαρα παει....αποψη μου ειναι οτι ειναι καλο σαν πλοηγηση αλλα αυτο που το λειπει ειναι το εξυπνο ζοομ σαν το iphone!!!!κατα αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες συσκευες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 σαν το iphone δεν ειναι αλλα παλι μια χαρα παει....αποψη μου ειναι οτι ειναι καλο σαν πλοηγηση αλλα αυτο που το λειπει ειναι το εξυπνο ζοομ σαν το iphone!!!!κατα αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες συσκευες. και ακόμα καλύτερα αντι για τον default browser χρησιμοποιήσεις το Opera Mobile:!: Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 παιδια καλησπερα σας εχθες εκανα μια επανεγκατασταση του καινουρειου λογισμικου στο κινιτο γιατι δεν μπορουσα με τπτ να πιασω δοριφορους ενω το hello0x δουλευε κανονικα μετα το update μολις εκανε επανεγκατασταση και το ξαναεβαλα ενο γινετε η εγκατασταση μολις το τρεχω μενει στο unpacking file.....και δν προχωραει το αφισα 10 λεπτα και τπτ...τι μπορω να κανω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 παιδια καλησπερα σας εχθες εκανα μια επανεγκατασταση του καινουρειου λογισμικου στο κινιτο γιατι δεν μπορουσα με τπτ να πιασω δοριφορους ενω το hello0x δουλευε κανονικα μετα το update μολις εκανε επανεγκατασταση και το ξαναεβαλα ενο γινετε η εγκατασταση μολις το τρεχω μενει στο unpacking file.....και δν προχωραει το αφισα 10 λεπτα και τπτ...τι μπορω να κανω?:blink: τωρα δεν γίνεται να ξαναδουλέψει, πρέπει να κάνεις downgrade στο firmware εγκατασταση του hellox και μετά ξανα αναβάθμιση αλλά χωρίς να διαγράψει τίποτα από το κινητό...έτσι μόνο θα διατηρηθεί hacked το κινητό μετά την αναβάθμιση Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 τωρα δεν γίνεται να ξαναδουλέψει, πρέπει να κάνεις downgrade στο firmware εγκατασταση του hellox και μετά ξανα αναβάθμιση αλλά χωρίς να διαγράψει τίποτα από το κινητό...έτσι μόνο θα διατηρηθεί hacked το κινητό μετά την αναβάθμιση Ευχαριστω φιλε μιπος ξερεις αν εχει βγει καμια καινουρια εκδοση του hello0x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Ευχαριστω φιλε μιπος ξερεις αν εχει βγει καμια καινουρια εκδοση του hello0x? οχι, δεν υπαρχει κάτι τετοιο...ο μόνος τρόπος είναι όπως σου είπα πριν, με downgrade, η με unbrand που ομως ετσι χάνεις την εγγύηση Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Βγήκε η ριμαδοέκδοση της vodafone ή ακόμα;Δηλαδή η ταχύτητα τους είναι..... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Βγήκε η ριμαδοέκδοση της vodafone ή ακόμα;Δηλαδή η ταχύτητα τους είναι..... καποιο παιδι ειπε οτι βγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 μπηκε η αναβαθμιση για voda κινητα..επιτελους!! Ναι εχει βγει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 και πως κανω downgrade την σησκευη?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Βγήκε η ριμαδοέκδοση της vodafone ή ακόμα;Δηλαδή η ταχύτητα τους είναι..... Εχει βγεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 καποιο παιδι ειπε οτι βγηκε. ωραία..ευχαριστώ θα δοκιμάσω από davinciteam:) . Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos1985 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 καλησπερα παιδια...εχω ενα προβληματακι ελπιζω να καταφερει να μου βρει καποιος λυση.Εδω και λιγες μερες προσπαθω να περασω στο satio μου την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου....αφου κανω ολα τα σταδια και φτανω στο τελευταιο σταδιο μου γραφει το προγραμμα οτι "γινεται προετοιμασια του τηλεφωνου" και απο κει και περα δεν γινεται τιποτε..το προσπαθησα επανηλειμενως και συνεχωσ μου δημιουργειται το ιδιο προβλημα...εχει κανεις να μου προτινει καποια λυση????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ξερει κανεις που μπορω να βρω προγραμματα πλοηγησης? Εννοω να τα αγορασω γιατι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου που δεν χακαρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ξερει κανεις που μπορω να βρω προγραμματα πλοηγησης? Εννοω να τα αγορασω γιατι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου που δεν χακαρεται... se-satio.co.uk πανε εκει και θα βρεις πολλα πραγματα........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 se-satio.co.uk πανε εκει και θα βρεις πολλα πραγματα........ Αυτα που θα βρω περνανε στο σατιο μου που δεν ειναι χακαρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Αυτα που θα βρω περνανε στο σατιο μου που δεν ειναι χακαρισμενο? Τελικά έχω την υποψία ότι το hack είναι λίγο υπερτιμημένο:p Ναι, μια χαρά θα λειτουργήσουν. Ίσως κάποιες εφαρμογές χρειαστούν να τις κάνεις sign. Αλλά κατά τα άλλα λειτουργούνε κανονικά. Είναι καταπληκτικό site. Εύγε στον φίλο που το ανακάλυψε Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Τελικά έχω την υποψία ότι το hack είναι λίγο υπερτιμημένο:p Ναι, μια χαρά θα λειτουργήσουν. Ίσως κάποιες εφαρμογές χρειαστούν να τις κάνεις sign. Αλλά κατά τα άλλα λειτουργούνε κανονικά. Είναι καταπληκτικό site. Εύγε στον φίλο που το ανακάλυψε ευγε ευγε,χαχαχα ευχαριστω!!!!εγω τα κανω sing μεσω υπολογιστη!!!!με φαινεται πιο ευκολος και γρηγορος τροπος!!!!α και για να σε ανοιξει στο site η ενοτητα με τα downloads πρεπει να κανεις 5 posts οτι να ειναι!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Τελικά έχω την υποψία ότι το hack είναι λίγο υπερτιμημένο:p Ναι, μια χαρά θα λειτουργήσουν. Ίσως κάποιες εφαρμογές χρειαστούν να τις κάνεις sign. Αλλά κατά τα άλλα λειτουργούνε κανονικά. Είναι καταπληκτικό site. Εύγε στον φίλο που το ανακάλυψε Kαι... για να δειξω ποσο ασχετος ειμαι... Πως τις κανω sign?:O Edited May 19, 2010 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Kαι... για να δειξω ποσο ασχετος ειμαι... Πως τις κανω sign?:O οριστε για sing http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 (edited) οριστε για sing http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176 Mαλιστα! Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!:) Edited May 20, 2010 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ευγε ευγε,χαχαχα ευχαριστω!!!!εγω τα κανω sing μεσω υπολογιστη!!!!με φαινεται πιο ευκολος και γρηγορος τροπος!!!!α και για να σε ανοιξει στο site η ενοτητα με τα downloads πρεπει να κανεις 5 posts οτι να ειναι!!!!! Εχει ανοιξει η ενοτητα με τα downloads για ολα τα μελη,δε χρειαζεται πλεον να κανεις 5 posts! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts