Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβάστε την εφαρμογή pocketlock. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα που έχει το κινητό και έτσι κάθε φορά που είναι μέσα σε τσέπη κλειδώνει από μόνο του και δεν ξεκλειδώνει!!

Ευχαριστώ φίλε μου.Θα το δοκιμάσω.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες τι λέει το κινητό σαν πλοήγηση στο ιντερνετ; Ταχύτητα, ευχρηστία, έξυπνο ζουμ που βοηθάει στην ανάγνωση των κειμένων στις σελίδς κτλπ είναι τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιος που κατέβει κάποιο κορυφαίο HTC ή κάποιο Iphone πχ να μαςπει κάποιος τις προθέσεις του
What u take is what u give...

Παίδες τι λέει το κινητό σαν πλοήγηση στο ιντερνετ; Ταχύτητα, ευχρηστία, έξυπνο ζουμ που βοηθάει στην ανάγνωση των κειμένων στις σελίδς κτλπ είναι τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν. Θα ήθελα αν γίνεται κάποιος που κατέβει κάποιο κορυφαίο HTC ή κάποιο Iphone πχ να μαςπει κάποιος τις προθέσεις του

σαν το iphone δεν ειναι αλλα παλι μια χαρα παει....αποψη μου ειναι οτι ειναι καλο σαν πλοηγηση αλλα αυτο που το λειπει ειναι το εξυπνο ζοομ σαν το iphone!!!!κατα αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες συσκευες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σαν το iphone δεν ειναι αλλα παλι μια χαρα παει....αποψη μου ειναι οτι ειναι καλο σαν πλοηγηση αλλα αυτο που το λειπει ειναι το εξυπνο ζοομ σαν το iphone!!!!κατα αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες συσκευες.

και ακόμα καλύτερα αντι για τον default browser χρησιμοποιήσεις το Opera Mobile:!:

Everybody_Lies...

παιδια καλησπερα σας εχθες εκανα μια επανεγκατασταση του καινουρειου λογισμικου στο κινιτο γιατι δεν μπορουσα με τπτ να πιασω δοριφορους ενω το hello0x δουλευε κανονικα μετα το update μολις εκανε επανεγκατασταση και το ξαναεβαλα ενο γινετε η εγκατασταση μολις το τρεχω μενει στο unpacking file.....και δν προχωραει το αφισα 10 λεπτα και τπτ...τι μπορω να κανω?:blink:

παιδια καλησπερα σας εχθες εκανα μια επανεγκατασταση του καινουρειου λογισμικου στο κινιτο γιατι δεν μπορουσα με τπτ να πιασω δοριφορους ενω το hello0x δουλευε κανονικα μετα το update μολις εκανε επανεγκατασταση και το ξαναεβαλα ενο γινετε η εγκατασταση μολις το τρεχω μενει στο unpacking file.....και δν προχωραει το αφισα 10 λεπτα και τπτ...τι μπορω να κανω?:blink:

τωρα δεν γίνεται να ξαναδουλέψει, πρέπει να κάνεις downgrade στο firmware εγκατασταση του hellox και μετά ξανα αναβάθμιση αλλά χωρίς να διαγράψει τίποτα από το κινητό...έτσι μόνο θα διατηρηθεί hacked το κινητό μετά την αναβάθμιση

Everybody_Lies...

τωρα δεν γίνεται να ξαναδουλέψει, πρέπει να κάνεις downgrade στο firmware εγκατασταση του hellox και μετά ξανα αναβάθμιση αλλά χωρίς να διαγράψει τίποτα από το κινητό...έτσι μόνο θα διατηρηθεί hacked το κινητό μετά την αναβάθμιση

Ευχαριστω φιλε μιπος ξερεις αν εχει βγει καμια καινουρια εκδοση του hello0x?

Ευχαριστω φιλε μιπος ξερεις αν εχει βγει καμια καινουρια εκδοση του hello0x?

οχι, δεν υπαρχει κάτι τετοιο...ο μόνος τρόπος είναι όπως σου είπα πριν, με downgrade, η με unbrand που ομως ετσι χάνεις την εγγύηση

Everybody_Lies...

Βγήκε η ριμαδοέκδοση της vodafone ή ακόμα;Δηλαδή η ταχύτητα τους είναι.....

- - - -

Βγήκε η ριμαδοέκδοση της vodafone ή ακόμα;Δηλαδή η ταχύτητα τους είναι.....

καποιο παιδι ειπε οτι βγηκε.

μπηκε η αναβαθμιση για voda κινητα..επιτελους!!

Ναι εχει βγει

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καποιο παιδι ειπε οτι βγηκε.

ωραία..ευχαριστώ θα δοκιμάσω από davinciteam:) .

- - - -

καλησπερα παιδια...εχω ενα προβληματακι ελπιζω να καταφερει να μου βρει καποιος λυση.Εδω και λιγες μερες προσπαθω να περασω στο satio μου την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου....αφου κανω ολα τα σταδια και φτανω στο τελευταιο σταδιο

μου γραφει το προγραμμα οτι "γινεται προετοιμασια του τηλεφωνου" και απο κει και περα δεν γινεται τιποτε..το προσπαθησα επανηλειμενως και συνεχωσ μου δημιουργειται το ιδιο προβλημα...εχει κανεις να μου προτινει καποια λυση?????

Ξερει κανεις που μπορω να βρω προγραμματα πλοηγησης? Εννοω να τα αγορασω γιατι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου που δεν χακαρεται...

Ξερει κανεις που μπορω να βρω προγραμματα πλοηγησης? Εννοω να τα αγορασω γιατι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου που δεν χακαρεται...

se-satio.co.uk πανε εκει και θα βρεις πολλα πραγματα........

[sIGPIC][/sIGPIC]

se-satio.co.uk πανε εκει και θα βρεις πολλα πραγματα........

Αυτα που θα βρω περνανε στο σατιο μου που δεν ειναι χακαρισμενο?

Αυτα που θα βρω περνανε στο σατιο μου που δεν ειναι χακαρισμενο?

Τελικά έχω την υποψία ότι το hack είναι λίγο υπερτιμημένο:p

Ναι, μια χαρά θα λειτουργήσουν. Ίσως κάποιες εφαρμογές χρειαστούν να τις κάνεις sign. Αλλά κατά τα άλλα λειτουργούνε κανονικά. Είναι καταπληκτικό site. Εύγε στον φίλο που το ανακάλυψε

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Ναι, μια χαρά θα λειτουργήσουν. Ίσως κάποιες εφαρμογές χρειαστούν να τις κάνεις sign. Αλλά κατά τα άλλα λειτουργούνε κανονικά. Είναι καταπληκτικό site. Εύγε στον φίλο που το ανακάλυψε

ευγε ευγε,χαχαχα ευχαριστω!!!!εγω τα κανω sing μεσω υπολογιστη!!!!με φαινεται πιο ευκολος και γρηγορος τροπος!!!!α και για να σε ανοιξει στο site η ενοτητα με τα downloads πρεπει να κανεις 5 posts οτι να ειναι!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι... για να δειξω ποσο ασχετος ειμαι... Πως τις κανω sign?:O

Edited by Leon_G

Kαι... για να δειξω ποσο ασχετος ειμαι... Πως τις κανω sign?:O

οριστε για sing http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mαλιστα! Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!:)

Edited by Leon_G

ευγε ευγε,χαχαχα ευχαριστω!!!!εγω τα κανω sing μεσω υπολογιστη!!!!με φαινεται πιο ευκολος και γρηγορος τροπος!!!!α και για να σε ανοιξει στο site η ενοτητα με τα downloads πρεπει να κανεις 5 posts οτι να ειναι!!!!!

Εχει ανοιξει η ενοτητα με τα downloads για ολα τα μελη,δε χρειαζεται πλεον να κανεις 5 posts!

• The title was changed to Sony Ericsson Satio