carver Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Για το θέμα του GPS θεωρώ ότι είναι από τα πιο γρήγορα και άμμεσα που έχω δεί. Κλειδώνει το πολύ σε 10''. Το NDRIVE γρήγορο και μέχρι στιγμής σωστό. Το "πρόβλημα" που αναφέρει ο φίλος με το GARMIN,ότι τον δείχνει να κινείται ενώ είναι σταθερός, το κάνει μόνο μέχρι να κλειδώσει σήμα από αρκετούς δορυφόρους. Το GARMIN είναι εξαιρετικό σε ακρίβεια στίγματος. Το έχω σε άλλες 4 συσκευές και το δουλεύω και σε μονοπάτια.Πάντα με ακρίβεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Για το θέμα του GPS θεωρώ ότι είναι από τα πιο γρήγορα και άμμεσα που έχω δεί. Κλειδώνει το πολύ σε 10''. Το NDRIVE γρήγορο και μέχρι στιγμής σωστό. Το "πρόβλημα" που αναφέρει ο φίλος με το GARMIN,ότι τον δείχνει να κινείται ενώ είναι σταθερός, το κάνει μόνο μέχρι να κλειδώσει σήμα από αρκετούς δορυφόρους. Το GARMIN είναι εξαιρετικό σε ακρίβεια στίγματος. Το έχω σε άλλες 4 συσκευές και το δουλεύω και σε μονοπάτια.Πάντα με ακρίβεια!!!! Να σε ρωτησω κατι φιλε? Εγω τι πρεπει να κανω ωστε να δουλεψει σωστα.Να το αφησω ανοιχτη την πλοηγηση μεχρι να βρει πολλους δορυφορους για να κλειδωσει?και μετα θα ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Να σε ρωτησω κατι φιλε? Εγω τι πρεπει να κανω ωστε να δουλεψει σωστα.Να το αφησω ανοιχτη την πλοηγηση μεχρι να βρει πολλους δορυφορους για να κλειδωσει?και μετα θα ειναι οκ? Το garmin μπορει να δουλεψει και με λιγους δορυφορους. Οταν κινηθεις θα βρει την σωστη θεση σου.Ειναι ομως βαρυ σαν προγραμμα και λιγο ιδιαιτερο στην λειτουργικοτητα του. Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις το ndrive οσο κυκλοφορεις σε πολεις και κυριους αξονες του οδικου δικτυου. Απο εκει και μετα, το garmin ειναι μονοδρομος.Αρκει να εχεις μεσα και τον χαρτη της αναβασης.Θα εχεις σχεδον καθε δρομο και μονοπατι της Ελλαδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Το garmin μπορει να δουλεψει και με λιγους δορυφορους. Οταν κινηθεις θα βρει την σωστη θεση σου.Ειναι ομως βαρυ σαν προγραμμα και λιγο ιδιαιτερο στην λειτουργικοτητα του. Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις το ndrive οσο κυκλοφορεις σε πολεις και κυριους αξονες του οδικου δικτυου. Απο εκει και μετα, το garmin ειναι μονοδρομος.Αρκει να εχεις μεσα και τον χαρτη της αναβασης.Θα εχεις σχεδον καθε δρομο και μονοπατι της Ελλαδος. το ndrive σκιζει!!!το εχς εδω και 3 μηνες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 μπηκε η αναβαθμιση για voda κινητα..επιτελους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 πάω να δω. ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonyericssonfun Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 πάω να δω. ευχαριστώ φίλε παιδια θα μπορουσατε να με βοηθησετε στο πωσ μπορω να βρω εφαρμογες για το σατιο??οτι εχει σχεση με αυτο..προγραμματα- παιχνιδια-κτλ...ευχαριστω εκ των προταιρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 παιδια θα μπορουσατε να με βοηθησετε στο πωσ μπορω να βρω εφαρμογες για το σατιο??οτι εχει σχεση με αυτο..προγραμματα- παιχνιδια-κτλ...ευχαριστω εκ των προταιρων :) αν θες διαβασε μερικα posts πιο πισω και θα δεις!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καλησπέρα. Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Πολλές φορές που το κινητό είναι σε τσάντα ή τσέπη και καποιος καλεί, το κινητό ανοίγει-απαντά κυριολεκτικά μόνο του. Την παραμικρή πίεση που δέχεται η οθόνη την αναγνωρίζει και απαντά. Ξέρετε τρόπο να μην γίνεται? Οχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να εκτεθούμε καμιά μέρα.χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) γεια σας μολις πηρα το satio, καλως σας βρηκα, που μπορω να βρω εφαρμογες και γενικα χρησιμα για το κινητο μου. ρωταει και ενασ φιλος παραπανω το ιδιο πραγμα,και του απαντησατε να δει σε προηγουμενα posts αλλα ρε παιδια ειναι πολλα τα posts... μια βοηθεια; Edited May 10, 2010 by johnnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 γεια σας μολις πηρα το satio, καλως σας βρηκα, που μπορω να βρω εφαρμογες και γενικα χρησιμα για το κινητο μου. ρωταει και ενασ φιλος παραπανω το ιδιο πραγμα,και του απαντησατε να δει σε προηγουμενα posts αλλα ρε παιδια ειναι πολλα τα posts... μια βοηθεια; Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219853 Και γενικά δεν έχεις παρά να ψάξεις για εφαρμογές symbian S60 5th edition. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219853 Και γενικά δεν έχεις παρά να ψάξεις για εφαρμογές symbian S60 5th edition. ευχαριστω.. να ρωτησω κατι ακομη, μπορω να περασω το ovi maps στο satio;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 ευχαριστω.. να ρωτησω κατι ακομη, μπορω να περασω το ovi maps στο satio;:wacko: Για ovi maps δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το ndrive.. Αν ψάξεις στο φορουμ θα βρεις πως να εγκαταστήσεις είτε αυτό, είτε κάποιο εκ των sygic ή garmin. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) Για ovi maps δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το ndrive.. Αν ψάξεις στο φορουμ θα βρεις πως να εγκαταστήσεις είτε αυτό, είτε κάποιο εκ των sygic ή garmin. που το βρισκω το endrive,,,,σου εστειλα pm Edited May 10, 2010 by johnnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας, ενώ έχω εγκαταστήσει κανονικά το PCSuite στον Η/Υ μου, δεν ανοίγει το πρόγραμμα... ...τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? (το έκανα uninstall/reinstall και συνεχίζει να μη δουλεύει..) Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ευχαριστω.. να ρωτησω κατι ακομη, μπορω να περασω το ovi maps στο satio;:wacko: για εφαρμογες ειπαμε......se-satio.co.uk γραφεσαι κανεις και 5posts οτι να ειναι και σου ανοιγει downloads Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Μήπως ξέρει κανείς οταν κάνεις στο satio hard reset μετα την αναβάθμιση αν σε επαναφέρει και στο αρχικό το firmware ή αν μένει με την αναβάθμιση?:O Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Εννοείται πως παραμένει με την αναβάθμιση. Το hard reset δεν επηρεάζει το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλησπέρα. Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Πολλές φορές που το κινητό είναι σε τσάντα ή τσέπη και καποιος καλεί, το κινητό ανοίγει-απαντά κυριολεκτικά μόνο του. Την παραμικρή πίεση που δέχεται η οθόνη την αναγνωρίζει και απαντά. Ξέρετε τρόπο να μην γίνεται? Οχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να εκτεθούμε καμιά μέρα.χαχαχα Έχω το ίδιο ακρβώς πρόβλημα φίλε...Δν ξέρω αν μπορούμε να κανουμε κάτι,ίσως μια θήκη να έλυνε το πρόβλημα.Αφού έχουν βάλει κουμπιά απάντησης και τερματισμου κλήσης κάτω απο την οθόνη,γτ να τα βγάζει και σε touch μορφή στην οθόνη?????Αυτο είναι το πρόβλημα,πατιέται απο 'κει. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μαλλον καταλαβαν την βλακεια τους και στο vivaz βγαλανε τα touch κουμπια απαντησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας, ενώ έχω εγκαταστήσει κανονικά το PCSuite στον Η/Υ μου, δεν ανοίγει το πρόγραμμα... ...τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? (το έκανα uninstall/reinstall και συνεχίζει να μη δουλεύει..) Κατάβασε από το site την εφαρμογή και κάνε εγκατάσταση. Δες αν αυτή θα δουλέψει. Κοίτα μήπως το μπλοκάρει το antivirus ή το firewall που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) ξερει καποιος για να κατεβασω τον skyfire μονο απο το Ovi Store ειναι διαθεσιμο? οk το βρηκα Edited May 12, 2010 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 εχει καταφερει κανεις να βαλει flash wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 καλησπερα παιδες!ξερει κανεις ποτε θα εχουμε καποια καινουρια αναβαθμιση? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Έχω το ίδιο ακρβώς πρόβλημα φίλε...Δν ξέρω αν μπορούμε να κανουμε κάτι,ίσως μια θήκη να έλυνε το πρόβλημα.Αφού έχουν βάλει κουμπιά απάντησης και τερματισμου κλήσης κάτω απο την οθόνη,γτ να τα βγάζει και σε touch μορφή στην οθόνη?????Αυτο είναι το πρόβλημα,πατιέται απο 'κει. κατεβάστε την εφαρμογή pocketlock. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα που έχει το κινητό και έτσι κάθε φορά που είναι μέσα σε τσέπη κλειδώνει από μόνο του και δεν ξεκλειδώνει!! εχει καταφερει κανεις να βαλει flash wallpaper? την ίδια απορία έχω και εγω...... Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts