Karthan7 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Το δικο μου δεν εχει το logo της vodafone επανω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 και εμενα ανοιγοκλεινει μονο του!συχνα!!!πολυ συχνα! ναι :cry: ..ελπίζω άμεσα ένα update. επειδή από ότι κατάλαβα αυτό έχεις δεν έχει το logo τις vodafone στην πρόσοψη? ναι δεν έχει,αλλά μέσα τα μενού είναι λίγο αλλαγμένα,αλλά μην φανταστείς τρελό πείραγμα! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesk Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Ψαχνω να βρω καποιο προγραμα call recording αλλα ακομα τιποτα. Δοκιμασα πολλα που ειναι και συμβατα με Νοκια 5800 αλλα κανενα δε δουλευει σωστα. Μηπως εχει βρει κανεις τιποτα τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια μια βοηθεια εχω για θεμα οθονης στην αναμονη το ''sony ericsson'', Ξερει κανεις αν μπορω να βγαλω τα ''πολυμεσα'' απο την κεντρικη αρχικη οθονη; και να μην μου περναει μεσα αυτοματα στα πολυμεσα της φωτογραφειες, εικονες, τα video και την μουσικη; Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Κάτι που βρήκα το βράδυ.Γράψτε στον browser της συσκευής m.sonyericsson.com διαλέξτε γλώσσα και κινητό.Και μετά δείτε τα θέματα για το κινητό..Σκας 3λίρες για το καθένα,αλλά είναι κάποια καλά,τουλάχιστον αυτά που βαλα..Δείτε και τις εφαρμογές,έχει για φραγή κλήσεων,λεξικά,task managers και νομίζω και ένα αντιβιωτικό;;(δεν είμαι σίγουρος γιαυτό πολύ) Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannissideratos Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 παιδια μια ερωτηση τα σταλμενα μηνυματα πανε μονο μεχρι 20 και μετα τα ποιο παλια διαγραφονται αυτοματα η μπορουμε να τα κανουμε και αυτα απεριοριστα οπως τα εισερχομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 παιδια μια ερωτηση τα σταλμενα μηνυματα πανε μονο μεχρι 20 και μετα τα ποιο παλια διαγραφονται αυτοματα η μπορουμε να τα κανουμε και αυτα απεριοριστα οπως τα εισερχομενα? ναι ρύθμισε τα να κρατάει πιο πολλά! Γω το χω βάλει 600 ή 200 δεν θυμάμαι :happy: . BST33 μπαταρίες πιο μεγάλης χωρητηκότιτας από 1000,πού θα βρούμε;; Βγάζει η σονυ;; Πραγματικά πλέον δεν μου φτάνει η μπαταρία του...... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 BST33 μπαταρίες πιο μεγάλης χωρητηκότιτας από 1000,πού θα βρούμε;; Βγάζει η σονυ;; Πραγματικά πλέον δεν μου φτάνει η μπαταρία του...... Υπάρχει μπαταρία των 1350mAh. Οπότε σύντομα θα μπορείς να την προμηθευτείς από κάποιο κατάστημα. Δες αυτό credits to kotsianis7 ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Το A-gps σας δουλευει; Ρυθμιζω να παιρνει δεδομενα αυτοματα, αλλα δεν βλεπω να κατεβαζει τιποτα για να κλειδωνει πιο γρηγορα δορυφορους... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papasconar Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παιδια εχω 2 ερωτησουλες για το SAtio υπαρχει καποιος τροπος για να το κανω debrand το εχω παρει απο Αγγλια κλειδωμενο σε αγγλικη εταιρια το εκανα unlock αλλα θα ηθελα να εχει και ελληνικη γλωσσα και επισης θελω να ρωτησω τωρα που το εκανα unlock μπορω να κανω update κανονικα απο τη SE χωρις να χανω το κλειδι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Δες αυτό και το επόμενο post. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Νομίζω πως κάποιοι έχουν αγοράσει το Satio από το εξωτερικό με Ελληνικό μενού. Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι επαφές αναγνωρίζονται και στα Ελληνικά με το αριθμητικό πληκτρολόγιο πχ αν πληκτρολογήσεις 64567 να προταθεί το ΝΙΚΟΣ που είναι γραμμένο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ανάλογα με τις επαφές που έχεις καταχωρημένες, εμφανίζονται και οι ανάλογοι χαρακτήρες στην οθόνη από τους οποίους επιλέγεις. Δηλαδή, ακόμα και αν η συσκευή δεν έχει ούτε ελληνικό μενού ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο, μπορείς να κάνεις κανονικά αναζήτηση των επαφών σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Υπάρχει μπαταρία των 1350mAh. Οπότε σύντομα θα μπορείς να την προμηθευτείς από κάποιο κατάστημα. Δες αυτό credits to kotsianis7 ;) Ευχαριστώ το διάβασα.Αλλά δεν βρήκα το πότε θα βγει :) . Ελληνικά εμένα δεν έχει να γράψω,όμως όταν είναι να ψάξω για επαφή,έχει ελληνικούς χαρακτήρες όπως και δέχεται sms με ελληνικούς χαρακτήρες! Λίγη υπομονή και εντός των ημερών θα παρέχεται πλήρως η δυνατότητα αυτή από το davinciteam.eu Αυτό άμα το πειράξουμε θα χάσουμε εγγυήσεις και τέτοια; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilia Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ευχαριστώ το διάβασα.Αλλά δεν βρήκα το πότε θα βγει :) . Ελληνικά εμένα δεν έχει να γράψω,όμως όταν είναι να ψάξω για επαφή,έχει ελληνικούς χαρακτήρες όπως και δέχεται sms με ελληνικούς χαρακτήρες! Αυτό άμα το πειράξουμε θα χάσουμε εγγυήσεις και τέτοια; Μόλις μου απάντησε η Vodafone ότι αν "σπάσεις" το λογισμικό της, χάνεις την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θα διαφωνήσω με τον φίλο haki ανωτέρω, εγώ βρίσκω οτι η συσκευή είναι καλή, δεν με πειράζει το πλαστικό, αντίθετα, την κάνει ελαφριά πολύ. Μου αρέσουν και οι φωτο που βγάζει, όπως και τα μενού, κλπ. Συνδέομαι κανονικά μέσω wifi στο internet, έχει καλό browsing, πιο εύχρηστο απο το Ν97 που είχα. Αυτά βέβαια, είναι γούστα. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω εγκαταστήσει nDrive, Garmin, δουλεύουν οκ. Για να κλειδώνει άμεσα το στίγμα, θα πρέπει να κατεβάζει δεδομένα 4-5kb μέσω δικτύου. Δεν το βλέπω όμως να κατεβάζει, και οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στην εφαρμογή "Υπηρεσίες εντοπισμού" -> τοποθεσία -> εντοπισμός στίγματος -> μέθοδοι εντοπισμού, είναι τικαρισμένο το "εσωτερικό gps" και το "βάσει δικτύου". Επίσης στο μενού διακομιστής εντοπισμού στίγματος έχω Vf GPRS, και στη διεύθυνση διακομιστή έχει το: supl.sonyericsson.com. Πήρα την SE, και μου είπαν.... αφού σχεδόν τσακώθηκα, (γιατί οι άνθρωποι έχουν μάθει να λένε μόνο το γραμμένο κείμενο που έχουν μάλλον μπροστά τους..), οτι στην τελευταία επιλογή πρέπει να έχει διακομιστή σύμφωνα με την εφαρμογή πλοήγησης που χρησιμοποιώ!!!!!.... Επειδή πιστεύω πως αυτό είναι λάθος, ξέρει κανείς πως πρέπει να είναι οι ανωτέρω ρυθμίσεις για να κατεβάζει δεδομένα εντοπισμού (όπως έκανα στο ΝΟΚΙΑ) ;; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που βγαζει το pixon αλλα απο design χαλια. Γουστα ειναι αυτα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest noodle_4 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παίδες θα μου έρθει την τρίτη το κινητό αλλα σε vodafone live το έχει κάνει σε vl? Γιατί όσα SE είχα σε vl κολλούσαν αφάνταστα και θα ξενερώσω... απο ταχύτητα πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 ωραιο το pixon αλλα μη ξεχνας οτι ειναι samsung και κλειστο λειτουργικο , αυτο και μονο σε αποθαρυνει , αλλωστε αν θελεις καταπληκτικες φωτογραφιες παρε μια ψηφιακη , το θεμα ειναι να εχεις πολυ καλες φωτογραφιες και ενα κινητο με ανοιχτο λειτουργικο για εφαρμογες κλπ. Επισης μην ξεχνας ποσο ευκολα τραβας φωτογραφιες με το sony και οχι μονο το satio , με ολα τα sony !!! Απο την αλλη τα ΝΟΚΙΑ ειναι πολυ μπελαλιδικα Αρα satio , απλο , με καλη καμερα , ευκολοχρηστο , ανοιχτο λειτουργικο για να περνας διαφορες βλακιουλες ,γενικα ενα πολυ καλο σε συνολο multimedia mobile Φυσικα τα winmobile εχουν πεθανει πλεον Για την δουλεια σου ομως αλλα και για την τελοιοτητα της χρησης , ενα ειναι το κινητο - υπολογιστης ...... iphone 3gs (σαν να εχεις ενα mac μαζι σου) Για να μην ομως καταληξω offtopic το satio ειναι για μενα το αμεσως καλλιτερο mobile μετα το iphone Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 @noodle_4 Η συσκευή είναι γρήγορη, θεωρώ λίγο πιο γρήγορη απο ΝΟΚΙΑ και το λειτουργικό γενικότερα δουλεύει καλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Συγχρονισμός καλός με το Pc Suite για το οποίο έχω ένα προβληματάκι, το οτι συνδέεται και αποσυνδέεται μόνο του μερικές φορές, πράγμα που ψάχνω σε τι μπορεί να οφείλεται, μιας και έχω ΧΡ και είναι σχετικά απλά τα πράγματα. @domal Συμφωνώ μαζί σου για το θέμα λειτουργικού και κάμερας, βέβαια δεν συμφωνώ για το οτι τα WM έχουν πεθάνει, αλλά οτι είναι το πιο σταθερό και "ανοιχτό" λειτουργικό με πολλές επιλογές προγραμμάτων, μιας και αυτό χρησιμοποιείτο ως επι το πλείστον έως σήμερα. Παρ' όλο που είναι off topic, για το iPhone δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, το πήρα, το δοκίμασα, με εκνεύρισε η ιστορία με το iTunes το οποίο σε απλότητα δεν έχει καμία σχέση με τις συνθήκες σύνδεσης υπολογιστή - συσκευής όταν έχεις WM (μου έκανε μπάχαλο και τις επαφές μου και έχασα 400 απο τις 620...) και επίσης, θεωρώ οτι μια σύγχρονη συσκευή δεν μπορεί να μην έχει βίντεο κλήση, όπως επίσης δεν μπορεί να μην έχει αρκετά καλή κάμερα τουλάχιστον 5ΜΡ... με φλας... Για το θέμα που ανέφερα ανωτέρω με τα δεδομένα για το GPS, πήρα την Vodafone, μου έστειλαν τις ρυθμίσεις οι άνθρωποι, και λειτουργεί καλά τώρα, κατεβάζοντας 4-5kb που χρειάζονται στα symbian για να κλειδώσουν γρηγορότερα οι δορυφόροι. Σημειώνω οτι στην SE μου έλεγαν τρελά, είναι άσχετοι και σχετικά αδιάφοροι, επιμένοντας στην άποψή τους (τουλάχιστον ο άνθρωπος που μίλησα) παράλογα, παρ' όλο που βλέπουν οτι τους μιλάει κάποιος που ξέρει κάποια πράγματα. Αυτό το "το A-GPS είναι χαρακτηριστικό της συσκευής και δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του" που μου είπε έως και 5 φορές και επέμενε, με τρέλανε!! :mad: Αυτό που θα ήθελα πολύ να έχει η συσκευή, είναι να "τυπώνει" ημερομηνία επάνω στη φωτογραφία, όπως έχουν επιλογή τα HTC και τα παλαιότερα SE. Φαντάζομαι πως αυτό θα είναι θέμα λειτουργικού (symbian) και δεν θα υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει... Μήπως ξέρει κανείς κάτι; Να και δυο φωτο με αυτόματες ρυθμίσεις, ενδεικτικά: http://img4.imageshack.us/g/19112009076.jpg/ Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest noodle_4 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 keras επειδή σε προηγούμενα ποστ δεν βρήκα κάτι μπορεί κιόλας να μου ξέφυγε (μάτια είναι αυτά!!) Μπορείς να μου πεις αν το vl έχει κάποιο λογότυπο επάνω στην συσκευή? Επίσης αν γνωρίζεις αν έχουν κάποιες διαφορές στο λογισμικό τους (εικονίδια κτλπ) Ευχαριστώ Υ.Γ 508 ευρώ μόνο η συσκευή καλά δεν είναι? Αν και η κοπέλα απο το κατάστημα μου είπε να περιμένω κανα μήνα γιατι θα πέσει η τιμή του.. Aλλα που υπομονή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Αληθεια,εγω που δεν νογαω και πολλα απο τα ψηφιακα,λογω ηλικιας,τι χανω,αν αντι για Σατιο,παρω Αino πχ,ή κατι αλλο ,που να εχει κλειστο συστημα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest noodle_4 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Αληθεια,εγω που δεν νογαω και πολλα απο τα ψηφιακα,λογω ηλικιας,τι χανω,αν αντι για Σατιο,παρω Αino πχ,ή κατι αλλο ,που να εχει κλειστο συστημα; 1ον aino έχει 8mp ενώ το σατιο έχει 12. 2ον στο κλειστό λογισμικό δεν μπορείς να βάλεις προγράμματα (κοιτα iphone) αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 keras επειδή σε προηγούμενα ποστ δεν βρήκα κάτι μπορεί κιόλας να μου ξέφυγε (μάτια είναι αυτά!!) Μπορείς να μου πεις αν το vl έχει κάποιο λογότυπο επάνω στην συσκευή? Επίσης αν γνωρίζεις αν έχουν κάποιες διαφορές στο λογισμικό τους (εικονίδια κτλπ) Ευχαριστώ Υ.Γ 508 ευρώ μόνο η συσκευή καλά δεν είναι? Αν και η κοπέλα απο το κατάστημα μου είπε να περιμένω κανα μήνα γιατι θα πέσει η τιμή του.. Aλλα που υπομονή :P Θα βοηθήσω εγώ τα μάτια σου! Διάβασε αυτό και θα δεις ότι δεν έχει τεράστιες διαφορές. Πάντως θα συμφωνήσω με την κοπέλα. Περίμενέ το λίγο. Θα πέσει σίγουρα. Αληθεια,εγω που δεν νογαω και πολλα απο τα ψηφιακα,λογω ηλικιας,τι χανω,αν αντι για Σατιο,παρω Αino πχ,ή κατι αλλο ,που να εχει κλειστο συστημα; Το τεράστιο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να εγκαταστήσεις ότι εφαρμογή θέλεις για να ικανοποιήσεις τις διάφορες ανάγκες σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Δοκίμασα το καλώδιο TV out που έχω από το c905 και λειτουργεί στο satio καλά ,μόνο που οι φωτο δεν εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη.Το video όμως παίζει στην τηλεόραση σε πλήρη οθόνη τέλεια . Τί γίνεται με το πρόγραμμα Jbak Taskman ,δεν μπορώ να βρω μια έκδοση που να λειτουργεί σωστά στο satio.Βρήκε κανείς σας κάτι ; @domal και keras Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας , αυτή τη στιγμή το satio είναι η καλύτερη επιλογή με ανοιχτό λειτουργικό Symbian (samsung omnia HD : υποστήριξη ελληνικής αντιπροσωπείας,αναβαθμίσεις ,κλπ.) .Βέβαια είναι ακριβό ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts