KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Παιδια ψαχνω ενα προγραμμα για κατεβασμα βιντεο απο youtube.Μπορει καποιος να προτεινει καποιο??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofokliss Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το Tube Downloader έχω δοκιμάσει όχι όμως συστηματικά. Είναι καλό και έχει καλές κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καινουριος κατοχος iphone εδω... Επειδη προερχομαι απο Android κινητο, μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλω τραγουδια απο τον υπολογιστη μου στο iphone απλα με drag n drop? Με το iTunes δεν την παλευω καθολου εκτος κι αν ειναι απλη διαδικασια και εγω ειμαι τοοοοοοοοσοοοοοοοοο ασχετος. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καινουριος κατοχος iphone εδω... Επειδη προερχομαι απο Android κινητο, μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλω τραγουδια απο τον υπολογιστη μου στο iphone απλα με drag n drop? Με το iTunes δεν την παλευω καθολου εκτος κι αν ειναι απλη διαδικασια και εγω ειμαι τοοοοοοοοσοοοοοοοοο ασχετος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το iTunes είναι λίγο μπελάς μέχρι να το συνηθήσεις, αλλά αξιοποίειται πλήρως αν βάλεις καμιά εφαρμογή που κάνει αυτόματο tagging των τραγουδιών. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rugbyer Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Μπορείς να φτιάξεις μια λίστα στο iTunes με όνομα πχ iPhone music και να βάλεις το iPhone να συγχρονίζεται μόνο με αυτή τη λίστα (μέσω iTunes). Έτσι από τον υπολογιστή (iTunes) θα κάνεις drag and drop τραγούδια στη λίστα (ή θα τα διαγράφεις από τη λίστα) και το iTunes θα φροντίζει αυτόματα αυτό να συμβαίνει/ενημερώνεται και στο τηλέφωνό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Θα ηθελα μια εφαρμογη για να ρετουσαρω τις φωτο μου. Ουσιαστικα θελω να σβηνω σπυρακια, ελιες κλπ. Υπαρχει καποια καλη? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή, player για ταινίες που να υποστηρίζει dual subtitle να φαινονται 2 υπότιτλοι ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή, player για ταινίες που να υποστηρίζει dual subtitle να φαινονται 2 υπότιτλοι ταυτόχρονα; Απ' ότι βλέπω μόνο σε paid σε free δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Δεν μπορώ να βρω μια εφαρμογη σαν το bsplayer. Εχει κανεις να προτεινει κατι; Το AVplayerHD δεν υπαρχει στο app store.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δεν μπορώ να βρω μια εφαρμογη σαν το bsplayer. Εχει κανεις να προτεινει κατι; Το AVplayerHD δεν υπαρχει στο app store.... Θα Βγει σε λίγο καιρό γιατί είχε πολλά προβλήματα. Εγώ με το good player είμαι υπερευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πως μπορούμε να δούμε την ημερομηνία που τραβήχτηκε μια φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πως μπορούμε να δούμε την ημερομηνία που τραβήχτηκε μια φωτογραφία Σίγουρα αν είναι περασμένη σε υπολογιστή, αλλά πολύ πιθανόν να γίνεται κ μέσα από κάποια εφαρμογή. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πως μπορούμε να δούμε την ημερομηνία που τραβήχτηκε μια φωτογραφία Για δες το Timestamp It http://itunes.apple.com/us/app/timestamp-it!-**lite**-make/id327756085?mt=8 Υπάρχουν και άλλες βέβαια αλλα πρέπει να είσαι jb Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Πως μπορούμε να δούμε την ημερομηνία που τραβήχτηκε μια φωτογραφία Αυτό που θες μπορεί να το κάνει το iPhoto. Επίσης η εφαρμογή PowerCam (είναι δωρεάν) μπορεί να τοποθετήσει ημερομηνία και ώρα στις φωτογραφίες σου, http://itunes.apple.com/us/app/powercam/id453180850?mt=8 Edited September 27, 2012 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ξεχασα να ευχαριστησω Ευχαριστω λοιπον οτι καλυτερο ακριβως αυτο που εψαχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδια θελω μια εφαρμογη να αγορασω, για την ληψη φωτο-βιντεο.Να αντικαταστησω την μαμισια..Με ενδιαφερει πολυ η ευκρινια,καθαροτητα της ληψης και οι δυνατοτητες σαν προγραμμα.Εψαξα και βρηκα αυτες: ProCam, Pro HDR, PowerCam™.... Tις εχει δουλεψει κανεις απο εσας να μου πει ποια ειναι η καλυτερη;Εκτος και ξερετε και προτεινετε καποια αλλη.Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδια θελω μια εφαρμογη να αγορασω, για την ληψη φωτο-βιντεο.Να αντικαταστησω την μαμισια..Με ενδιαφερει πολυ η ευκρινια,καθαροτητα της ληψης και οι δυνατοτητες σαν προγραμμα.Εψαξα και βρηκα αυτες: ProCam, Pro HDR, PowerCam™.... Tις εχει δουλεψει κανεις απο εσας να μου πει ποια ειναι η καλυτερη;Εκτος και ξερετε και προτεινετε καποια αλλη.Ευχαριστω. Φιλέ μου εχω δουλεψεί το Powercam και ακομά το δουλέυω και εχω να σού οτι δεν συγκρινέτε καθολου με την κανονική εφαρμογη του iOS...Δοκιμασέ το και δεν θα χασείς....;);) Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts