Jump to content

Sofokliss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sofokliss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με την χρήση gestures του Nova launcher μπορείς να διαμορφώσεις gesture για μετάβαση στην αρχική οθόνη το οποίο όμως λειτουργεί όταν δεν χρησιμοποιείται από την εφαρμογή που βρίσκεσαι. Μπορείς να φτιάξεις ένα shortcut στο notifications panel για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο.
  2. Με την χρήση gestures του Nova launcher μπορείς να διαμορφώσεις gesture για μετάβαση στην αρχική οθόνη.
  3. To 4g (LTE) μοντέλο (GALAXY Note 10.1 LTE GT-N8020) δεν έχει δικό του thread ή υπάρχει και δεν το βλέπω; 'Επεσε στα χέρια μου εχθές ένα περιοδικό του Γερμανού με αυτή την προσφορά αλλά στο site δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα δώρα που δίνει μαζί. Καταλαβαίνω ότι δίνει μαζί ένα πληκτρολόγιο Bluetooth αλλά ποιο, και τι είναι το usb; Ξέρει κανείς για να αποφύγω να πάω σε Γερμανό και να το παραγγείλω online;
  4. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.bii.android.app.dskvzr
  5. Το Tube Downloader έχω δοκιμάσει όχι όμως συστηματικά. Είναι καλό και έχει καλές κριτικές.
  6. Sofokliss

    iPhone 4S

    Νομίζω είναι θέμα της 5.0.1 και όχι του 4S καθώς το αντιμετώπισα με 5.0.1 σε iPhone 4 μία φορά με σύνδεση cosmote. Με το 4S δεν το έχω δει ακόμα.
  7. Προσωπικά θα αγόραζα από τον συγκεκριμένο πωλητή στο ebay αλλά την συγκεκριμένη συσκευή θα την αγόραζα με 50-60 ευρώ παραπάνω από εδώ http://goo.gl/ABvBy για τους παρακάτω λόγους. Θα παραλάβεις πολύ γρηγορότερα, σε 1-3 μέρες. Σε περίπτωση προβλήματος σε πεταχτείς σε ένα από τα πολλά καταστήματα του getitnow.gr Θα αποφύγεις κάθε ελάχιστη πιθανότητα απάτης (από γρατζουνιά στο κουτί μέχρι να λάβεις τούβλο) Μπορείς να το βάλεις στην κάρτα σου σε δόσεις (όχι άτοκες)
  8. Εφόσον χρησιμοποιείς το ίδιο itunes account ότι εφαρμογή κατεβάζεις στην μία συσκευή θα εγκαθίσταται και στην άλλη εκτός αν ξετσεκάρεις το Automaticaly sync new apps στο apps του iPad μέσα στο iTunes. http://faethon.net/images/external/tunes-auto-sync-new-apps.jpg Με τον τρόπο αυτό θα πρέπει να επιλέγεις κάθε φορά ποια εφαρμογή θέλεις να περάσει στο iPad. Ακόμα και αν την κατεβάζεις μέσα από το iTunes του υπολογιστή σου και είναι μόνο για iPad. Αν καταλήξεις σε iPad σε καμία περίπτωση μην μπλέξεις με mifi. Πάρε κατευθείαν 3g γιατί είναι τόσες οι στιγμές που θα το ξεχάσεις, θα είναι αφόρτιστο, δεν θα μπορείς να το μεταφέρεις κλπ που θα βλαστημήσεις. Προσωπικά, αλλά και όσους γνωρίζω που είχαν πάρει iPad wifi και mifi πούλησαν το wifi και το mifi και πήραν iPad 3g, χάνοντας χρήματα αλλά για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία. Εκτός των άλλων το απλό wifi δεν έχει gps.
  9. Περάστε μια βόλτα στην γωνία Ελευθερίου Βενιζέλου και Πραξιτέλους στον Πειραιά. Υπάρχει ένα κατάστημα με πίνακες και κορνίζες περίπου όπως τους ζητάτε. Δεν γνωρίζω τιμές αλλά δεν φαίνεται "ακριβή gallery "...
  10. Sofokliss

    iPhone 4

    Μέσα στο iTunes κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του iPhone -> transfer purchases. Να έχεις βάλει και στο iPhone το account του πατέρα σου.... Με κομμένη 2 σε 1 cosmote σε iPhone 4 όλα λειτουργούν μια χαρά.
  11. Κυκλοφόρησε η 4.2 beta για δοκιμές χρηστών που έχουν apple developer account http://goo.gl/bzF8. Ανάλογες 4.2 betas υπάρχουν για όλα τα iDevices. http://www.blogcdn.com/www.tuaw.com/media/2010/09/123816-ios42beta.jpeg http://faethon.net/images/external/ipad_4_2_1.PNG
  12. Τα πάει τέλεια, πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Εφάμιλλη ταχύτητα με iPhone 4.
  13. Επίσης η εφαρμογή για iPhone Video/Photo Uploader for Facebook http://goo.gl/p2rz (itunes link) ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook.
  14. Ένας εύκολος τρόπος χωρίς app είναι να χρησιμοποιήσεις το "Upload via Email" feature του Facebook.
×
×
  • Create New...