Jump to content

Sofokliss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sofokliss

  1. Με την χρήση gestures του Nova launcher μπορείς να διαμορφώσεις gesture για μετάβαση στην αρχική οθόνη το οποίο όμως λειτουργεί όταν δεν χρησιμοποιείται από την εφαρμογή που βρίσκεσαι. Μπορείς να φτιάξεις ένα shortcut στο notifications panel για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο.
  2. Με την χρήση gestures του Nova launcher μπορείς να διαμορφώσεις gesture για μετάβαση στην αρχική οθόνη.
  3. To 4g (LTE) μοντέλο (GALAXY Note 10.1 LTE GT-N8020) δεν έχει δικό του thread ή υπάρχει και δεν το βλέπω; 'Επεσε στα χέρια μου εχθές ένα περιοδικό του Γερμανού με αυτή την προσφορά αλλά στο site δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα δώρα που δίνει μαζί. Καταλαβαίνω ότι δίνει μαζί ένα πληκτρολόγιο Bluetooth αλλά ποιο, και τι είναι το usb; Ξέρει κανείς για να αποφύγω να πάω σε Γερμανό και να το παραγγείλω online;
  4. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.bii.android.app.dskvzr
  5. Το Tube Downloader έχω δοκιμάσει όχι όμως συστηματικά. Είναι καλό και έχει καλές κριτικές.
  6. Sofokliss

    iPhone 4S

    Νομίζω είναι θέμα της 5.0.1 και όχι του 4S καθώς το αντιμετώπισα με 5.0.1 σε iPhone 4 μία φορά με σύνδεση cosmote. Με το 4S δεν το έχω δει ακόμα.
  7. Προσωπικά θα αγόραζα από τον συγκεκριμένο πωλητή στο ebay αλλά την συγκεκριμένη συσκευή θα την αγόραζα με 50-60 ευρώ παραπάνω από εδώ http://goo.gl/ABvBy για τους παρακάτω λόγους. Θα παραλάβεις πολύ γρηγορότερα, σε 1-3 μέρες. Σε περίπτωση προβλήματος σε πεταχτείς σε ένα από τα πολλά καταστήματα του getitnow.gr Θα αποφύγεις κάθε ελάχιστη πιθανότητα απάτης (από γρατζουνιά στο κουτί μέχρι να λάβεις τούβλο) Μπορείς να το βάλεις στην κάρτα σου σε δόσεις (όχι άτοκες)
  8. Εφόσον χρησιμοποιείς το ίδιο itunes account ότι εφαρμογή κατεβάζεις στην μία συσκευή θα εγκαθίσταται και στην άλλη εκτός αν ξετσεκάρεις το Automaticaly sync new apps στο apps του iPad μέσα στο iTunes. http://faethon.net/images/external/tunes-auto-sync-new-apps.jpg Με τον τρόπο αυτό θα πρέπει να επιλέγεις κάθε φορά ποια εφαρμογή θέλεις να περάσει στο iPad. Ακόμα και αν την κατεβάζεις μέσα από το iTunes του υπολογιστή σου και είναι μόνο για iPad. Αν καταλήξεις σε iPad σε καμία περίπτωση μην μπλέξεις με mifi. Πάρε κατευθείαν 3g γιατί είναι τόσες οι στιγμές που θα το ξεχάσεις, θα είναι αφόρτιστο, δεν θα μπορείς να το μεταφέρεις κλπ που θα βλαστημήσεις. Προσωπικά, αλλά και όσους γνωρίζω που είχαν πάρει iPad wifi και mifi πούλησαν το wifi και το mifi και πήραν iPad 3g, χάνοντας χρήματα αλλά για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία. Εκτός των άλλων το απλό wifi δεν έχει gps.
  9. Περάστε μια βόλτα στην γωνία Ελευθερίου Βενιζέλου και Πραξιτέλους στον Πειραιά. Υπάρχει ένα κατάστημα με πίνακες και κορνίζες περίπου όπως τους ζητάτε. Δεν γνωρίζω τιμές αλλά δεν φαίνεται "ακριβή gallery "...
  10. Sofokliss

    iPhone 4

    Μέσα στο iTunes κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του iPhone -> transfer purchases. Να έχεις βάλει και στο iPhone το account του πατέρα σου.... Με κομμένη 2 σε 1 cosmote σε iPhone 4 όλα λειτουργούν μια χαρά.
  11. Κυκλοφόρησε η 4.2 beta για δοκιμές χρηστών που έχουν apple developer account http://goo.gl/bzF8. Ανάλογες 4.2 betas υπάρχουν για όλα τα iDevices. http://www.blogcdn.com/www.tuaw.com/media/2010/09/123816-ios42beta.jpeg http://faethon.net/images/external/ipad_4_2_1.PNG
  12. Τα πάει τέλεια, πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Εφάμιλλη ταχύτητα με iPhone 4.
  13. Επίσης η εφαρμογή για iPhone Video/Photo Uploader for Facebook http://goo.gl/p2rz (itunes link) ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook.
  14. Ένας εύκολος τρόπος χωρίς app είναι να χρησιμοποιήσεις το "Upload via Email" feature του Facebook.
  15. Όχι, σε iPad δεν μπορείς να "γυρίσεις" το Navigon στα Ελληνικά καθώς λαμβάνει αυτόματα την πληροφορία της γλώσσας του λειτουργικού και δεν έχει επιλογή αλλαγής γλώσσας από το ίδιο το πρόγραμμα. Για παράδειγμα δοκίμασε να "γυρίσεις" το iPad στα Γερμανικά και το Navigon θα μιλάει Γερμανικά….
  16. Στελέχη της InfoQuest (μητρική isquare - istorm) μου έχουν αναφέρει "off the record" ότι η Ελληνική κυκλοφορία του iPad θα είναι μία από τις εκπλήξεις των εγκαινίων του καταστήματος iStorm στις 2 Σεπτεμβρίου.
  17. Το keynote διαβάζει αρχεία ppt ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει κάποιο μεγαλύτερο από 30mb για να διαπιστώσω αν "δυσκολεύεται". Αν θέλεις μόνο να "παίζεις" και όχι και να επεξεργάζεσαι αρχεία powerpoint μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουν προβολή σε vga out όπως το Goodreader και το Projector!.
  18. Πρέπει να αλλάξεις την γλώσσα της συσκευής σε Ελληνικά για να μιλάει και να δείχνει Ελληνικά το Navigon.
  19. Πριν το πας για αλλαγή σύνδεσε το iPhone κατευθείαν στο PC χωρίς την εμπλοκή usb hub, δοκίμασε με άλλο καλώδιο usb και με άλλο PC.
  20. Μετά από 1 ώρα λειτουργίας ολοκαίνουριας συσκευής (3110 εταιρικό) και αφού έκανα συγχρονισμό με το ημερολόγιο του Outlook το τηλέφωνο άρχισε να μου εμφανίζει στην οθόνη υπενθυμίσεις του 2006 (τις οποίες για κάποιο περίεργο λόγο αναπαρήγαγε από το Outlook, επειδή είναι επαναλαμβανόμενα συμβάντα). Επέλεγα συνεχώς "αναβολή" και κάποια στιγμή σταμάτησε αυτή την ενοχλητική ενέργεια. Όταν έκανα επανεκκίνηση για να δοκιμάσω κάποιες αλλαγές στην συσκευή, το τηλέφωνο σταμάτησε να εμφανίζει οτιδήποτε στην οθόνη εκτός το background και την πάνω σειρά εικονιδίων (σήμα, μπαταρία κλπ.). Έκανε κάποιο ηχητικό σήμα υπενθύμισης και παραμένει μη λειτουργικό, μόνο να με καλέσουν είναι εφικτό. Έτσι παραμένει ότι και να του έκανα, επανεκκινήσεις, βγάλσιμο μπαταρίας, sim κλπ. Κάθε φορά που το ξεκινάω κάνει ένα ηχητικό σήμα υπενθύμισης και νεκρώνουν οι λειτουργίες του εκτός του background. Ανενεργή παραμένει και η λειτουργία σύνδεσης με pc μήπως και μπορούσα να διέγραφα τα appointments που το τρέλαναν! Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Υπάρχει λειτουργία hard reset με συνδυασμό πλήκτρων αφού δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τίποτα; Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Να το πάω σε κάποιο Nokia Center; Αν αποκατασταθεί αυτή η βλάβη και ξανακάνω (απαραίτητο για μένα) συγχρονισμό με Outlook τα ίδια θα πάθω;:(
  21. Νέες επιλογές δωρεάν αποστολής SMS μέσω Internet
  22. Σχετική, αλλά διαφορετικού τύπου online τεχνική περιγράφεται εδώ.
×
×
  • Create New...