atillas24 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Είναι ήδη φορτισμένο? Τα τελευταια χρονια οι μπαταριες λιθιου ερχονται ηδη με καποιο ποσοστο φωρτισης. Ολα αυτα που λενε για αρχικες φωρτισεις 8 ωρων κλπ. ειναι καταλοιπα της εποχης που μεσουρανουσε η NOKIA με τα 3310 κλπ... Τωρα περνεις το κινητο και απο την αρχη το χρησιμοποιεις και το φωρτιζεις οπως θες εσυ... Για καλυτερη ομως αποδοση και διαρκεια ζωης της μπαταριας, εκει αλλαζει το θεμα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Σημερα και μενα μπουταρε με το παλιο animation το κινητο, οπως ανεφεραν μερικοι φιλοι. Τι εγινε, ειχε ημερομηνια ληξης το νεο boot animation; !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τα τελευταια χρονια οι μπαταριες λιθιου ερχονται ηδη με καποιο ποσοστο φωρτισης. Ολα αυτα που λενε για αρχικες φωρτισεις 8 ωρων κλπ. ειναι καταλοιπα της εποχης που μεσουρανουσε η NOKIA με τα 3310 κλπ... Τωρα περνεις το κινητο και απο την αρχη το χρησιμοποιεις και το φωρτιζεις οπως θες εσυ... Για καλυτερη ομως αποδοση και διαρκεια ζωης της μπαταριας, εκει αλλαζει το θεμα... Α ναι τι χαζός που είμαι έχεις δίκιο.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Λοιπόν παιδάκια 2 μικρές ερωτησούλες. Παράγγειλα από planetmobile το moto g 16gigo και λογικά θα μου έρθει σε 3 μερούλες.Πρώτον πόσο κοστίζει η μετατροπή της sim σε microsim και δεύτερον το κινητό θα το έχω στη φόρτιση μέχρι να πάει 100% και μετά θα το βγάλω σωστά? Δε χρειάζετε παραπάνω ώρα. Αυτά! :) Αρχικα μπορεις σ ενα public και να στην κόψουμε τζάμπα. Το κινητό είναι ηδη φορτισμένο περιμένεις να φτασει 10% και το φορτιζεις μέχρι 100 κλειστό για τις πρωτες 4-5 φορτισεις Και αν δεν στην κόψουν κοστίζει 5 ευρώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Tα 50 GB χώρο στο Cloud πως τα αποκτώ? Πήγα στο Drive και με βάζει κανονικά στο περιβάλλον, μου λέει ότι έχω 15 GB χώρο. Tι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Και είναι καλύτερα ,ειδικά αν η sim είναι παλιά!! Αύριο παραλαμβάνει και η κόρη το δικό της. Θα το φορτίσω με την πρίζα του G2 να γίνει turbo και θα γράψω εντυπώσεις!!:) Τουμπανιασε το, ετσι! ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τουμπανιασε το, ετσι! ;) Xaxaxa! Δυνατο σχολειο φιλε left Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αλλαξε και σε μενα η start up screen! Βγαζει παλι τη παλια...! Περιεργα πραματα! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σημερα και μενα μπουταρε με το παλιο animation το κινητο, οπως ανεφεραν μερικοι φιλοι. Τι εγινε, ειχε ημερομηνια ληξης το νεο boot animation; !! Κάπου είχα διαβάσει ότι το boot με τους εξωγήινους το είχε κάνει η moto για την πρωταπριλιά. Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει για τα Χριστούγεννα, όσοι είχαν τη συσκευή τότε μάλλον μπορούν να το επιβεβαιώσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nref Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κάτι που είχε αναφερθεί παλιότερα, ότι μια (ίσως) πιο νέα παρτίδα είχε άσπρη λεπτομέρεια στο λογότυπο Motorola στο πίσω μέρος (όχι όλο μαύρο όπως φαίνεται στις εικόνες), ισχύει; Θυμάμαι το είχαν γράψει κάποιοι μετά από αντικατάσταση ελλατωματικού μοντέλου από το amazon ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να βρω κάποια αναφορά στο ίντερνετ, μου βγάζει αποτελέσματα για άσπρο πίσω καπάκι κλπ. Υπάρχει καμιά παραπάνω πληροφορία για το θέμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κάπου είχα διαβάσει ότι το boot με τους εξωγήινους το είχε κάνει η moto για την πρωταπριλιά. Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει για τα Χριστούγεννα, όσοι είχαν τη συσκευή τότε μάλλον μπορούν να το επιβεβαιώσουν! Γιατί δεν δοκιμάζετε να αλλάξετε την ημερομηνία στη συσκευή και να δείτε αν δείχνει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κάπου είχα διαβάσει ότι το boot με τους εξωγήινους το είχε κάνει η moto για την πρωταπριλιά. Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει για τα Χριστούγεννα, όσοι είχαν τη συσκευή τότε μάλλον μπορούν να το επιβεβαιώσουν! http://www.androidpolice.com/2014/03/31/motorola-updates-boot-services-app-with-april-fools-animation-powered-by-android-branding/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Λοιπόν παιδάκια 2 μικρές ερωτησούλες. Παράγγειλα από planetmobile το moto g 16gigo και λογικά θα μου έρθει σε 3 μερούλες.Πρώτον πόσο κοστίζει η μετατροπή της sim σε microsim έχω πάρει έναν κόφτη sim από το ebay για τέτοιες μετατροπές και μου χει τυχει πανάρχαια sim φιλου να είναι πολύ μεγαλύτερη απ τις καινούργιες με αποτέλεσμα να θέλει οπωσδήποτε αντικατάσταση με καινούργια (γίνεται αμέσως στο κατάστημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κάπου είχα διαβάσει ότι το boot με τους εξωγήινους το είχε κάνει η moto για την πρωταπριλιά. Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει για τα Χριστούγεννα, όσοι είχαν τη συσκευή τότε μάλλον μπορούν να το επιβεβαιώσουν! Ακριβως το ιδιο πραγμα εχω διαβασει http://motorola-blog.blogspot.co.uk/2014/04/the-download-behind-scenes-of-our-april.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έγινε κάτοχος του κινητού η κοπέλα μου και έχω 2 αποριουλες. 1ον. Ποια handsfree είναι συμβατά με την συσκευη; ποιου τυπου να ψαξω; έχετε κάποιο να προτείνετε; 2ον. Τα smart covers που έχει στο ebay από κινα, θα δουλευουν οκ με το κινητό; γτ σε κατι samsung δουλεύουν μόνο τα αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsername Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πρόσφατα αγόρασα το motorola moto g , έχω θέμα με το μέγιστο μήκος μηνυμάτων. Πώς το Ρυθμίζουμε ώστε να μην ξοδεύει ένα sms Μόνο και μόνο για 60 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κατεβασε το handcent sms η το textra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γιατί κάθε φορά που κλείνω το τηλέφωνο μετά απο κάθε κλήση βλέπω μπροστά μου αυτή την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδια σημερα πειρα την grip shell aπο τα public! Απλα ΤΕΛΕΙΑ!! καθεται τελεια προστατευει! Καλυπτει τελεια τα κουμπια! Τη συνιστω! Αξιζει πραγματικα τα 16 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) 1ον. Ποια handsfree είναι συμβατά με την συσκευη; ποιου τυπου να ψαξω; έχετε κάποιο να προτείνετε; 2ον. Τα smart covers που έχει στο ebay από κινα, θα δουλευουν οκ με το κινητό; γτ σε κατι samsung δουλεύουν μόνο τα αυθεντικά. 1ον. Οποιοδηποτε handfree με βυσμα 3,5mm(αυτο που εχουν και τα ακουστικα δηλ.) ο,τι μαρκα και να 'ναι 2ον. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω θα λειτουργει Edited April 16, 2014 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κάτι που είχε αναφερθεί παλιότερα, ότι μια (ίσως) πιο νέα παρτίδα είχε άσπρη λεπτομέρεια στο λογότυπο Motorola στο πίσω μέρος (όχι όλο μαύρο όπως φαίνεται στις εικόνες), ισχύει; Θυμάμαι το είχαν γράψει κάποιοι μετά από αντικατάσταση ελλατωματικού μοντέλου από το amazon ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να βρω κάποια αναφορά στο ίντερνετ, μου βγάζει αποτελέσματα για άσπρο πίσω καπάκι κλπ. Υπάρχει καμιά παραπάνω πληροφορία για το θέμα; Ευχαριστώ. Εγώ παρέλαβα ένα 16αρι από Άμαζον στις 22/1 και ήταν μαύρο πίσω το λογότυπο. Ένα μήνα μετά παρέλαβα αντικαταστάτρια συσκευή με άσπρο το λογότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Λευτέρη!!! Το τηλέφωνο φόρτισε πολύ γρήγορα. Το παρέλαβα το μεσημέρι. Θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι για το τηλέφωνο που έχετε!! Είναι άψογο σε όλα του και φυσικά μου θύμισε τα nexus που είχα. Με 160 ευρώ δε νομίζω να πάιρνει κάποιος ένα τέτοιο τηλέφωνο. Ήχος πάρα πολύ καλός, πολύ γρήγορο στο browsing. Οθόνη πάρα πολύ καλή. Φωτεινή και με πολύ καλά χρώματα. Η ποιότητα των κλήσεων είναι πάρα πολύ καλή.Δε σκαλώνει πουθενά ! Αυτό είναι wfm κινητό και όχι σαν κάτι άλλα που βγάζει η nokia και θέλει περίπου τα ίδια χρήματα. μπαταρία θα μου πείτε εσείς,γιατί στα χέρια της κόρης ακόμα και το G2 υποφέρει.... Κώστα αφού λες και εσύ τα καλύτερα...ποιος άλλος παλιός μένει να το respectαρει ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδια εβγαλσ η google δικια της καμερα app και για μας δεν ειναι διαθεσιμη λεει στη χωρα μας ελεος! Ρε αντωνη σαμαρα κανε κατι λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για δείτε στατιστικά μπαταρίας Οθόνη 3ω 4λ 25λ κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Για δείτε στατιστικά μπαταρίας Οθόνη 3ω 4λ 25λ κλήσεις Με 3 ώρες οθόνη μια χαρά είσαι νομίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts