xxSAKISxx Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Και σε ποιον φάκελο τα πηγαίνεις; Λογικά πρέπει να είναι system/media/audio/ringtones. Εκει το πας και αλλάζεις permission σε rw-r--r--. Μετα κάνεις reboot και πας settings/sounds και θα το βρεις εκει ετσι ωστε να το επιλέξεις. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Λογικά πρέπει να είναι system/media/audio/ringtones. Εκει το πας και αλλάζεις permission σε rw-r--r--. Μετα κάνεις reboot και πας settings/sounds και θα το βρεις εκει ετσι ωστε να το επιλέξεις. Οοοκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αν δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημέρα παιδιά, σήμερα με πήρε τηλέφωνο ένα φιλαράκι μου οτι του κλέψανε το motorola moto g, μπήκαμε μέσω της πλατφόρμας εντοπισμού (Google) αλλά δεν φαίνεται καν στον χάρτη, αύριο το παλικάρι θα πάει στην αστυνομία να δηλώσει κλοπή και να πάει στον πάροχο να κάνει αίτηση για να το κλειδώσουν! Το θέμα είναι οτι υποψιάζομαι πως μπορεί να περάστηκε κάποια Custom Rom, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να κλειδωθεί το κινητό όπως λένε ? Θέλουμε να ξέρουμε αν πρόκειται να βγει κάτι από όλη αυτή την ιστορία η να αρχίσουμε να ψάχνουμε για άλλο κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημέρα παιδιά, σήμερα με πήρε τηλέφωνο ένα φιλαράκι μου οτι του κλέψανε το motorola moto g, μπήκαμε μέσω της πλατφόρμας εντοπισμού (Google) αλλά δεν φαίνεται καν στον χάρτη, αύριο το παλικάρι θα πάει στην αστυνομία να δηλώσει κλοπή και να πάει στον πάροχο να κάνει αίτηση για να το κλειδώσουν! Το θέμα είναι οτι υποψιάζομαι πως μπορεί να περάστηκε κάποια Custom Rom, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να κλειδωθεί το κινητό όπως λένε ? Θέλουμε να ξέρουμε αν πρόκειται να βγει κάτι από όλη αυτή την ιστορία η να αρχίσουμε να ψάχνουμε για άλλο κινητό ? Σίγουρα να πάει να το δηλώσει, έτσι για το μαμώτο! Σαφώς και υπάρχουν τρόποι να το ξεπεράσεις ή να πουληθεί στο εξωτερικό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η δήλωση θα γίνει όπως είπες έτσι για το ****το! Αν πουληθεί δηλαδή στο εξωτερικό δουλεύει ? Είχα την εντύπωση οτι "μπλοκάρουν" τον πομποδέκτη της συσκευής! Anyway, άρα πάμε για καινούριο! (4G) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημέρα παιδιά, σήμερα με πήρε τηλέφωνο ένα φιλαράκι μου οτι του κλέψανε το motorola moto g, μπήκαμε μέσω της πλατφόρμας εντοπισμού (Google) αλλά δεν φαίνεται καν στον χάρτη, αύριο το παλικάρι θα πάει στην αστυνομία να δηλώσει κλοπή και να πάει στον πάροχο να κάνει αίτηση για να το κλειδώσουν! Το θέμα είναι οτι υποψιάζομαι πως μπορεί να περάστηκε κάποια Custom Rom, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να κλειδωθεί το κινητό όπως λένε ? Θέλουμε να ξέρουμε αν πρόκειται να βγει κάτι από όλη αυτή την ιστορία η να αρχίσουμε να ψάχνουμε για άλλο κινητό ? Επειδή αυτή η δήλωση στον παροχο γίνεται μέσω του αριθμού Imei, είτε έχει στοκ ρομ είτε custom το ίδιο κάνει μιας και δεν αλλάζει ποτέ ο Imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αλήθεια, μια απορία που είχα σε αυτό το θέμα, τι γίνεται αν έχεις έναν συγκεκριμένο πάροχο, στο κλέψουν, του αλλάξουν κάρτα sim και βάλουν άλλου παρόχου; Επικοινωνούν μεταξύ τους και κλειδώνεται ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αλήθεια, μια απορία που είχα σε αυτό το θέμα, τι γίνεται αν έχεις έναν συγκεκριμένο πάροχο, στο κλέψουν, του αλλάξουν κάρτα sim και βάλουν άλλου παρόχου; Επικοινωνούν μεταξύ τους και κλειδώνεται ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Στην Ελλάδα κλειδώνει σε όλους, αν φύγει στο εξωτερικό όχι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για τους κατόχους του G 1st Generation. Μετά από ένα εύλογο χρονικο διάστημα χρήσης, 6 μήνες με 12, το κινητό λειτουργεί το ίδιο γρήγορα? Βαραίνει πολύ? Βλέποντας την ταχύτητα του G 2nd generation με ναυαρχίδες με προβληματιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για τους κατόχους του G 1st Generation. Μετά από ένα εύλογο χρονικο διάστημα χρήσης, 6 μήνες με 12, το κινητό λειτουργεί το ίδιο γρήγορα? Βαραίνει πολύ? Βλέποντας την ταχύτητα του G 2nd generation με ναυαρχίδες με προβληματιζει... Καμμιά αργοπορία, συνεχίζει να δουλεύει το ίδιο γρήγορα και το ίδιο υποδειγματικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για τους κατόχους του G 1st Generation. Μετά από ένα εύλογο χρονικο διάστημα χρήσης, 6 μήνες με 12, το κινητό λειτουργεί το ίδιο γρήγορα? Βαραίνει πολύ? Βλέποντας την ταχύτητα του G 2nd generation με ναυαρχίδες με προβληματιζει... Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι πηγαίνει το ίδιο σφαίρα. Απλά αν θέλεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για να αλαφρυνει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση για τους κατόχους του G 1st Generation. Μετά από ένα εύλογο χρονικο διάστημα χρήσης, 6 μήνες με 12, το κινητό λειτουργεί το ίδιο γρήγορα? Βαραίνει πολύ? Βλέποντας την ταχύτητα του G 2nd generation με ναυαρχίδες με προβληματιζει... Το TRIM είναι ένα χαρακτηριστικό που μπήκε από την έκδοση 4.3. Κοντά τέσσερις μήνες που το είχα, ήταν πάντα το ίδιο. Ακόμα και ο παλαίουρας το gnexus είναι το ίδιο σε απόδοση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το nexus 7μου πάντως εδώ και έναν μήνα έχει βαρύνει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάποιας εφαρμογής συγκεκριμένα αλλά θα την φάει την επαναφορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Γειά στο forum του moto.. Το πήρα δώρο στον αδερφό μου και όντως η συσκευή φυσάει.. Αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι.Η συσκευή έχει προεγκατεστημένη την 4.4.2 και μου έβγαλε ενημέρωση για την 4.4.4.Όταν πάω να Την κατεβάσω όμως μέσω ΟΤΑ μου βγάζει σφάλμα και να προσπαθήσω ξανα αργότερα Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό; Να την κάνω μέσω υπολογιστή; Επίσης από ότι είδα και έψαξα στο Ραδιόφωνο,επιλογή για αναπαραγωγή από το ηχείο δεν έχει..λίγο ανόητο.. Βέβαια βρήκα την εφαρμογή HF Button Widget να κάνει την "δουλειά" αλλά μήπως όντως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο Ραδιόφωνο που μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Γειά στο forum του moto.. Το πήρα δώρο στον αδερφό μου και όντως η συσκευή φυσάει.. Αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι.Η συσκευή έχει προεγκατεστημένη την 4.4.2 και μου έβγαλε ενημέρωση για την 4.4.4.Όταν πάω να Την κατεβάσω όμως μέσω ΟΤΑ μου βγάζει σφάλμα και να προσπαθήσω ξανα αργότερα Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό; Να την κάνω μέσω υπολογιστή; Επίσης από ότι είδα και έψαξα στο Ραδιόφωνο,επιλογή για αναπαραγωγή από το ηχείο δεν έχει..λίγο ανόητο.. Βέβαια βρήκα την εφαρμογή HF Button Widget να κάνει την "δουλειά" αλλά μήπως όντως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο Ραδιόφωνο που μου διαφεύγει; Όχι δεν έχει αναπαραγωγή ραδιοφώνου από το μεγάφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δοκιμάσατε να κάνετε αναβάθμιση της εφαρμογής του ραδιοφώνου από το playstore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ έκανα το update της εφαρμογής από το Play Store αλλά σε αντίθεση με αυτή του 2nd gen, δεν πρόσθεσαν ακόμα την επιλογή αναπαραγωγής μέσω ηχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 κάνε ένα κόπο να πας ρυθμίσεις => εφαρμογές και να βρεις την εφαρμογή του ραδιοφώνου. Πάτα πάνω της και σου λέει τον αριθμό έκδοσης. Είναι 01.10.0060 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ναι, αυτή ακριβώς είναι η έκδοση. Μιλάμε για το Moto G X1032 (1st gen). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο, απλά αναφέρω πως η εναλλαγή στο μεγάφωνο δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις. Πάνω δεξιά (ακριβώς κάτω από το ρολόι) υπάρχει ένα σύμβολο με ακουστικά που όταν πατάς πάνω του γίνεται ηχείο και παίζει από αυτό. Δεν το εμφανίζει καθόλου στο δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.. Εσύ στο Moto G 2nd gen (2014) αναφέρεσαι ή στο 1st gen; Γιατί από το avatar σου βλέπω ό,τι έχεις το καινούριο. Συγκεκριμένα έβγαλα 2 screenshots, από την εφαρμογή και από το Play Store που φαίνονται οι αλλαγές του τελευταίου update: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το καινούριο έχω. Απλά επειδή η εφαρμογή είναι κοινή για όλα είναι περίεργο που δεν το έχει, δεδομένου ότι στο hardware δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δεν έχει επιλογή πουθενά..Το έψαξα.. Εγώ βέβαια κατέβασα αυτό το widget, το οποίο όταν ανοίξεις το ράδιο βγαίνεις στον launcher το τικάρεις και αναπαράγει από το ηχείο. Λίγο μπελαλίδικο αλλά την κάνει την δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πολύ περίεργο που το G 4G και το G 2nd Gen μπορούν να αναπαράγουν το ράδιο από μεγάφωνο ενώ το πρώτο G δεν μπορεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts