Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει περάσει το doa; αν ναι δεν θα πάρεις αντικατασταση, αλλα επιδιόρθωση

το εχω 3 μηνες...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σάββατο απόγευμα και ξαφνικά το κινητό εμφανίζει "no sim". Κάνω μερικά restart, έβλεπε τη sim για λίγα λεπτά και μετά πάλι τα ίδια. Θυμόμουν πως κάποιος το είχε αναφέρει εδώ στο φόρουμ, ψάχνω, πέφτω πάνω σε εκατοντάδες σχετικά posts επίσημο φόρουμ της motorola αλλά δε βγάζω άκρη (πολλές περιπτώσεις αλλά καμία συγκεκριμένη λύση). Κυριακή πρωί βάζω μια άλλη sim και για πολλές ώρες (μέχρι το απόγευμα) δούλευε κανονικά. Βάζω ξανά τη δική μου και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα κανένα πρόβλημα. Έχει κανείς κάτι περισσότερο; Να πάρω μια άλλη sim; Σίγουρα κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει σχετικά αλλά δεν μπορώ να το βρω, αν διαβάζει ας μου πει τι έκανε. Ευχαριστώ.

Σάββατο απόγευμα και ξαφνικά το κινητό εμφανίζει "no sim". Κάνω μερικά restart, έβλεπε τη sim για λίγα λεπτά και μετά πάλι τα ίδια. Θυμόμουν πως κάποιος το είχε αναφέρει εδώ στο φόρουμ, ψάχνω, πέφτω πάνω σε εκατοντάδες σχετικά posts επίσημο φόρουμ της motorola αλλά δε βγάζω άκρη (πολλές περιπτώσεις αλλά καμία συγκεκριμένη λύση). Κυριακή πρωί βάζω μια άλλη sim και για πολλές ώρες (μέχρι το απόγευμα) δούλευε κανονικά. Βάζω ξανά τη δική μου και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα κανένα πρόβλημα. Έχει κανείς κάτι περισσότερο; Να πάρω μια άλλη sim; Σίγουρα κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει σχετικά αλλά δεν μπορώ να το βρω, αν διαβάζει ας μου πει τι έκανε. Ευχαριστώ.

Στη δική μου περίπτωση, εχει συμβει 2 φορες.την πρωτη φορα τα δοκίμασα ολα (reboot,βαλε βγαλε sim) και δεν εβγαλα συμπερασμα τι φταιει.Την 2η φορα που το έκανε εβγαλα το καλυμμα, και εσπρωξα προσεκτικα την sim για να δω εαν είχε μετακινηθεί.Όντως μπηκε 1-2 χιλιοστά μέσα και κατευθειαν μου ζητησε pin.To γιατί παιρνει πρωτοβουλία η καρτα και μετακινειται το βασίζω στο οτι είναι κομμένη micro sim και έχει ατέλειες.

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Και την αναβάθμιση για L απο πού θα τη περάσει? Μεσω του motorola ota δε θα γίνει αυτό? Αν το έχει απεγκατεστήσει χωρίς back up δε θα μπορέσει να περάσει την L. Νομίζω πως το καλύτερο είναι να παγώσει την εφαρμογή μεσω titanium, κι αν δεν είναι root, να τη παγώσει μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση απο εκεί.

Δεν είμαι root. Αυτό το " μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση " που λες, πια εφαρμογή ακριβώς να αδρανοποιήσω; Το έψαξα και δεν βρήκα κάτι που να παραπέμπει άμεσα στο update.

Χωρίς Root δεν γίνετε να σταματήσεις τo update...

Η άποψη μου είναι να το κάνεις μια χαρά είναι και χωρίς προβλήματα.

Η άποψη μου είναι να το κάνεις μια χαρά είναι και χωρίς προβλήματα.

Συμφωνω απολυτα...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Δεν είμαι root. Αυτό το " μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση " που λες, πια εφαρμογή ακριβώς να αδρανοποιήσω; Το έψαξα και δεν βρήκα κάτι που να παραπέμπει άμεσα στο update.

Εγω λεω να το κάνεις ρουτ γιατί χρειάζεται πολύ στο κινητό μας ;)

Εγω λεω να το κάνεις ρουτ γιατί χρειάζεται πολύ στο κινητό μας ;)

Απο οσα κινητά εχω αλλάξει το μονο που δεν ρουταρισα γιατι πραγματικά δεν χρειάζοταν ηταν το Μoto G.

Απο οσα κινητά εχω αλλάξει το μονο που δεν ρουταρισα γιατι πραγματικά δεν χρειάζοταν ηταν το Μoto G.

Χρειάζεται πιστεύω και μόνο για το adaway και την παραμετροποιηση που προσφέρει το gravityboχ

Και εγώ σκέφτομαι να κάνω το update τελικά και ο θεός βοηθός. root δεν θέλω ακόμα λόγω εγγύησης.

root θα έκανα μόνο για την extra παραμετροποίηση που προσφέρουν τα πακέτα που αναφέρατε. Πάντως προς το παρόν έχω βολευτεί και με το power toggles. Ευχαριστώ τον φίλο που τα ανέφερε αρκετές σελίδες πίσω γιατί δεν τα ήξερα. Έβγαλα μια μπάρα με τα βασικά που θέλω στην αρχική οθόνη και έχω άμεση πρόσβαση σε ότι θέλω. Την έκανα και πλήρως transparent και φαίνεται πολύ ωραία.

Χρειάζεται πιστεύω και μόνο για το adaway και την παραμετροποιηση που προσφέρει το gravityboχ

Πραγματικα θα το ρουταρα μονο για το adaway! Κατα τα αλλα δεν χρειαζεται!

Παιδιά εχω θέμα με το κινητό. Ενώ έχει φουλ σήμα δεν έχω σύνδεση δικτύου τηλεφωνίας , μου βγάζει ότι δεν βρίσκει δίκτυο! Αποτέλεσμα να με καλούν και να φαίνεται απενεργοποιημένο .Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει...

Παιδιά εχω θέμα με το κινητό. Ενώ έχει φουλ σήμα δεν έχω σύνδεση δικτύου τηλεφωνίας , μου βγάζει ότι δεν βρίσκει δίκτυο! Αποτέλεσμα να με καλούν και να φαίνεται απενεργοποιημένο .Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει...

σε ένα 2μηνο μου έτυχε και εμένα 2-3 φορές και έστρωσε μόνο με restart.το έπαθα με whats up δεν ξέρω αν είναι από την συσκευή η από την εταιρία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Restart τι εννοείς? Επανεκκίνηση απλή?

Ναι αλλά θα το ξανακάνει πάλι , ήδη μέσα σε 1 μήνα το έχει κάνει 2 φορές. Τι συμβαίνει? Είναι πολύ αρνητικό αυτό , να σε καλούν για επαγγελματικά και να φαίνεται κλειστό!

Ναι αλλά θα το ξανακάνει πάλι , ήδη μέσα σε 1 μήνα το έχει κάνει 2 φορές. Τι συμβαίνει? Είναι πολύ αρνητικό αυτό , να σε καλούν για επαγγελματικά και να φαίνεται κλειστό!

Η sim σου είναι κομμένη? Αν ναι πήγαινε πάρε καινούργια.. Αν όχι πήγαινε το κινητό στο service.. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που σου κάνει

Η sim σου είναι κομμένη? Αν ναι πήγαινε πάρε καινούργια.. Αν όχι πήγαινε το κινητό στο service.. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που σου κάνει

Όχι Δεν είναι κομμένη , το service που θα το βρω? , το κινητό αγοράστηκε από scroutzμαγαζο

καλησπερα παιδια. εχω παρατηρησει ενα προβλημα απο χτες στο κινητο.. αλαξα κατι ρυθμισεις στο μοντεμ (netgear) γιατι η ταχυτητα ειχε πεσει δραματικα και απο χτες το κινητο συνδεεται στο μοντεμ με wifi και ανα 3 δευτερολεπτα αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται.. ελπιζω απλα να τα χει παιξει μονο το μοντεμ κ οχι το κινητο. σας εχει τυχει?

καλησπερα παιδια. εχω παρατηρησει ενα προβλημα απο χτες στο κινητο.. αλαξα κατι ρυθμισεις στο μοντεμ (netgear) γιατι η ταχυτητα ειχε πεσει δραματικα και απο χτες το κινητο συνδεεται στο μοντεμ με wifi και ανα 3 δευτερολεπτα αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται.. ελπιζω απλα να τα χει παιξει μονο το μοντεμ κ οχι το κινητο. σας εχει τυχει?

Λογικά κάτι έκανες στις ρυθμίσεις το είχα πάθει κ εγώ με ένα παλιό κινητό.

Τελικά αναβάθμισα σε 4.4.4. Έχω δύο προβλήματα:

1. Δεν μπορώ να μπω στο recovery! Πατάω power+volume down, μετά volume down για να γίνει highlight το Recovery και μετά volume up για να μπω, κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το ανθρωπάκι του android να είναι ανάσκελα με την κοιλιά ανοικτή και από μέσα να βγαίνει ένα κόκκινο θαυμαστικό και από κάτω να γράφει "Καμία εντολή"! Του έχει συμβεί κανενός;;;

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην αναβάθμιση, δεν είχα προσπαθήσει να μπω πριν από αυτή... Πήγα να μπω τώρα για να κάνω factory reset. Τελικά το έκανα μέσα από το android.

2. Μου βγάζει που και που ότι δεν έχει κάρτα sim... Όχι με το που το ανοίγω, αλλά μετά, κατά την λειτουργία. Αυτό ΔΕΝ μου το είχε βγάλει πριν την αναβάθμιση. Έχω κομμένη sim (από κατάστημα μου την έκοψαν, όχι μόνος μου).

edit: Τελικά βρήκα αυτή τη λύση για το πρώτο πρόβλημα η οποία μου δούλεψε: http://androidforums.com/motorola-moto-g/853836-no-command-error.html

Αλλά και πάλι δεν είναι περίεργο να μου το κάνει; Έχει συμβεί σε άλλον;

Edited by helios21

Τελικά αναβάθμισα σε 4.4.4. Έχω δύο προβλήματα:

1. Δεν μπορώ να μπω στο recovery! Πατάω power+volume down, μετά volume down για να γίνει highlight το Recovery και μετά volume up για να μπω, κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το ανθρωπάκι του android να είναι ανάσκελα με την κοιλιά ανοικτή και από μέσα να βγαίνει ένα κόκκινο θαυμαστικό και από κάτω να γράφει "Καμία εντολή"! Του έχει συμβεί κανενός;;;

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην αναβάθμιση, δεν είχα προσπαθήσει να μπω πριν από αυτή... Πήγα να μπω τώρα για να κάνω factory reset. Τελικά το έκανα μέσα από το android.

2. Μου βγάζει που και που ότι δεν έχει κάρτα sim... Όχι με το που το ανοίγω, αλλά μετά, κατά την λειτουργία. Αυτό ΔΕΝ μου το είχε βγάλει πριν την αναβάθμιση. Έχω κομμένη sim (από κατάστημα μου την έκοψαν, όχι μόνος μου).

edit: Τελικά βρήκα αυτή τη λύση για το πρώτο πρόβλημα η οποία μου δούλεψε: http://androidforums.com/motorola-moto-g/853836-no-command-error.html

Αλλά και πάλι δεν είναι περίεργο να μου το κάνει; Έχει συμβεί σε άλλον;

Και μένα μου συνέβη φίλε αυτό με το recovery αλλά φταίει το ότι πατούσα τα κουμπιά όπως να ναι και τα κατάφερα μετά από λίγο πειραματισμό!

OnePlus 3T, iPad mini 2

Την L θα την πάρουν και τα 1ης γενιάς g κανονικά, δεν τέθηκε ούτε θα τεθεί τέτοιο θέμα.

Λογικό, αφού και το 2ης γενιάς έχει ακριβώς τα ίδια specs.

• The title was changed to Moto G