basilis_k6 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έχει περάσει το doa; αν ναι δεν θα πάρεις αντικατασταση, αλλα επιδιόρθωση το εχω 3 μηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 το εχω 3 μηνες... Δύσκολα αντικατασταση. Μάλλον πας για επισκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Σάββατο απόγευμα και ξαφνικά το κινητό εμφανίζει "no sim". Κάνω μερικά restart, έβλεπε τη sim για λίγα λεπτά και μετά πάλι τα ίδια. Θυμόμουν πως κάποιος το είχε αναφέρει εδώ στο φόρουμ, ψάχνω, πέφτω πάνω σε εκατοντάδες σχετικά posts επίσημο φόρουμ της motorola αλλά δε βγάζω άκρη (πολλές περιπτώσεις αλλά καμία συγκεκριμένη λύση). Κυριακή πρωί βάζω μια άλλη sim και για πολλές ώρες (μέχρι το απόγευμα) δούλευε κανονικά. Βάζω ξανά τη δική μου και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα κανένα πρόβλημα. Έχει κανείς κάτι περισσότερο; Να πάρω μια άλλη sim; Σίγουρα κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει σχετικά αλλά δεν μπορώ να το βρω, αν διαβάζει ας μου πει τι έκανε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Σάββατο απόγευμα και ξαφνικά το κινητό εμφανίζει "no sim". Κάνω μερικά restart, έβλεπε τη sim για λίγα λεπτά και μετά πάλι τα ίδια. Θυμόμουν πως κάποιος το είχε αναφέρει εδώ στο φόρουμ, ψάχνω, πέφτω πάνω σε εκατοντάδες σχετικά posts επίσημο φόρουμ της motorola αλλά δε βγάζω άκρη (πολλές περιπτώσεις αλλά καμία συγκεκριμένη λύση). Κυριακή πρωί βάζω μια άλλη sim και για πολλές ώρες (μέχρι το απόγευμα) δούλευε κανονικά. Βάζω ξανά τη δική μου και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα κανένα πρόβλημα. Έχει κανείς κάτι περισσότερο; Να πάρω μια άλλη sim; Σίγουρα κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει σχετικά αλλά δεν μπορώ να το βρω, αν διαβάζει ας μου πει τι έκανε. Ευχαριστώ. Στη δική μου περίπτωση, εχει συμβει 2 φορες.την πρωτη φορα τα δοκίμασα ολα (reboot,βαλε βγαλε sim) και δεν εβγαλα συμπερασμα τι φταιει.Την 2η φορα που το έκανε εβγαλα το καλυμμα, και εσπρωξα προσεκτικα την sim για να δω εαν είχε μετακινηθεί.Όντως μπηκε 1-2 χιλιοστά μέσα και κατευθειαν μου ζητησε pin.To γιατί παιρνει πρωτοβουλία η καρτα και μετακινειται το βασίζω στο οτι είναι κομμένη micro sim και έχει ατέλειες. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Και την αναβάθμιση για L απο πού θα τη περάσει? Μεσω του motorola ota δε θα γίνει αυτό? Αν το έχει απεγκατεστήσει χωρίς back up δε θα μπορέσει να περάσει την L. Νομίζω πως το καλύτερο είναι να παγώσει την εφαρμογή μεσω titanium, κι αν δεν είναι root, να τη παγώσει μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση απο εκεί. Δεν είμαι root. Αυτό το " μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση " που λες, πια εφαρμογή ακριβώς να αδρανοποιήσω; Το έψαξα και δεν βρήκα κάτι που να παραπέμπει άμεσα στο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Χωρίς Root δεν γίνετε να σταματήσεις τo update... Η άποψη μου είναι να το κάνεις μια χαρά είναι και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Η άποψη μου είναι να το κάνεις μια χαρά είναι και χωρίς προβλήματα. Συμφωνω απολυτα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Δεν είμαι root. Αυτό το " μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση " που λες, πια εφαρμογή ακριβώς να αδρανοποιήσω; Το έψαξα και δεν βρήκα κάτι που να παραπέμπει άμεσα στο update. Εγω λεω να το κάνεις ρουτ γιατί χρειάζεται πολύ στο κινητό μας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εγω λεω να το κάνεις ρουτ γιατί χρειάζεται πολύ στο κινητό μας ;) Απο οσα κινητά εχω αλλάξει το μονο που δεν ρουταρισα γιατι πραγματικά δεν χρειάζοταν ηταν το Μoto G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Απο οσα κινητά εχω αλλάξει το μονο που δεν ρουταρισα γιατι πραγματικά δεν χρειάζοταν ηταν το Μoto G. Χρειάζεται πιστεύω και μόνο για το adaway και την παραμετροποιηση που προσφέρει το gravityboχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Και εγώ σκέφτομαι να κάνω το update τελικά και ο θεός βοηθός. root δεν θέλω ακόμα λόγω εγγύησης. root θα έκανα μόνο για την extra παραμετροποίηση που προσφέρουν τα πακέτα που αναφέρατε. Πάντως προς το παρόν έχω βολευτεί και με το power toggles. Ευχαριστώ τον φίλο που τα ανέφερε αρκετές σελίδες πίσω γιατί δεν τα ήξερα. Έβγαλα μια μπάρα με τα βασικά που θέλω στην αρχική οθόνη και έχω άμεση πρόσβαση σε ότι θέλω. Την έκανα και πλήρως transparent και φαίνεται πολύ ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Χρειάζεται πιστεύω και μόνο για το adaway και την παραμετροποιηση που προσφέρει το gravityboχ Πραγματικα θα το ρουταρα μονο για το adaway! Κατα τα αλλα δεν χρειαζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά εχω θέμα με το κινητό. Ενώ έχει φουλ σήμα δεν έχω σύνδεση δικτύου τηλεφωνίας , μου βγάζει ότι δεν βρίσκει δίκτυο! Αποτέλεσμα να με καλούν και να φαίνεται απενεργοποιημένο .Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά εχω θέμα με το κινητό. Ενώ έχει φουλ σήμα δεν έχω σύνδεση δικτύου τηλεφωνίας , μου βγάζει ότι δεν βρίσκει δίκτυο! Αποτέλεσμα να με καλούν και να φαίνεται απενεργοποιημένο .Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει... σε ένα 2μηνο μου έτυχε και εμένα 2-3 φορές και έστρωσε μόνο με restart.το έπαθα με whats up δεν ξέρω αν είναι από την συσκευή η από την εταιρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Restart τι εννοείς? Επανεκκίνηση απλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Restart τι εννοείς? Επανεκκίνηση απλή? ναι Επανεκκίνηση απλή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Restart τι εννοείς? Επανεκκίνηση απλή? Ναι αλλά θα το ξανακάνει πάλι , ήδη μέσα σε 1 μήνα το έχει κάνει 2 φορές. Τι συμβαίνει? Είναι πολύ αρνητικό αυτό , να σε καλούν για επαγγελματικά και να φαίνεται κλειστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ναι αλλά θα το ξανακάνει πάλι , ήδη μέσα σε 1 μήνα το έχει κάνει 2 φορές. Τι συμβαίνει? Είναι πολύ αρνητικό αυτό , να σε καλούν για επαγγελματικά και να φαίνεται κλειστό! Η sim σου είναι κομμένη? Αν ναι πήγαινε πάρε καινούργια.. Αν όχι πήγαινε το κινητό στο service.. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που σου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Η sim σου είναι κομμένη? Αν ναι πήγαινε πάρε καινούργια.. Αν όχι πήγαινε το κινητό στο service.. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που σου κάνει Όχι Δεν είναι κομμένη , το service που θα το βρω? , το κινητό αγοράστηκε από scroutzμαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 καλησπερα παιδια. εχω παρατηρησει ενα προβλημα απο χτες στο κινητο.. αλαξα κατι ρυθμισεις στο μοντεμ (netgear) γιατι η ταχυτητα ειχε πεσει δραματικα και απο χτες το κινητο συνδεεται στο μοντεμ με wifi και ανα 3 δευτερολεπτα αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται.. ελπιζω απλα να τα χει παιξει μονο το μοντεμ κ οχι το κινητο. σας εχει τυχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 καλησπερα παιδια. εχω παρατηρησει ενα προβλημα απο χτες στο κινητο.. αλαξα κατι ρυθμισεις στο μοντεμ (netgear) γιατι η ταχυτητα ειχε πεσει δραματικα και απο χτες το κινητο συνδεεται στο μοντεμ με wifi και ανα 3 δευτερολεπτα αποσυνδεεται και ξανασυνδεεται.. ελπιζω απλα να τα χει παιξει μονο το μοντεμ κ οχι το κινητο. σας εχει τυχει? Λογικά κάτι έκανες στις ρυθμίσεις το είχα πάθει κ εγώ με ένα παλιό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Τελικά αναβάθμισα σε 4.4.4. Έχω δύο προβλήματα: 1. Δεν μπορώ να μπω στο recovery! Πατάω power+volume down, μετά volume down για να γίνει highlight το Recovery και μετά volume up για να μπω, κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το ανθρωπάκι του android να είναι ανάσκελα με την κοιλιά ανοικτή και από μέσα να βγαίνει ένα κόκκινο θαυμαστικό και από κάτω να γράφει "Καμία εντολή"! Του έχει συμβεί κανενός;;; Δεν ξέρω αν οφείλεται στην αναβάθμιση, δεν είχα προσπαθήσει να μπω πριν από αυτή... Πήγα να μπω τώρα για να κάνω factory reset. Τελικά το έκανα μέσα από το android. 2. Μου βγάζει που και που ότι δεν έχει κάρτα sim... Όχι με το που το ανοίγω, αλλά μετά, κατά την λειτουργία. Αυτό ΔΕΝ μου το είχε βγάλει πριν την αναβάθμιση. Έχω κομμένη sim (από κατάστημα μου την έκοψαν, όχι μόνος μου). edit: Τελικά βρήκα αυτή τη λύση για το πρώτο πρόβλημα η οποία μου δούλεψε: http://androidforums.com/motorola-moto-g/853836-no-command-error.html Αλλά και πάλι δεν είναι περίεργο να μου το κάνει; Έχει συμβεί σε άλλον; Edited September 10, 2014 by helios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τελικά αναβάθμισα σε 4.4.4. Έχω δύο προβλήματα: 1. Δεν μπορώ να μπω στο recovery! Πατάω power+volume down, μετά volume down για να γίνει highlight το Recovery και μετά volume up για να μπω, κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το ανθρωπάκι του android να είναι ανάσκελα με την κοιλιά ανοικτή και από μέσα να βγαίνει ένα κόκκινο θαυμαστικό και από κάτω να γράφει "Καμία εντολή"! Του έχει συμβεί κανενός;;; Δεν ξέρω αν οφείλεται στην αναβάθμιση, δεν είχα προσπαθήσει να μπω πριν από αυτή... Πήγα να μπω τώρα για να κάνω factory reset. Τελικά το έκανα μέσα από το android. 2. Μου βγάζει που και που ότι δεν έχει κάρτα sim... Όχι με το που το ανοίγω, αλλά μετά, κατά την λειτουργία. Αυτό ΔΕΝ μου το είχε βγάλει πριν την αναβάθμιση. Έχω κομμένη sim (από κατάστημα μου την έκοψαν, όχι μόνος μου). edit: Τελικά βρήκα αυτή τη λύση για το πρώτο πρόβλημα η οποία μου δούλεψε: http://androidforums.com/motorola-moto-g/853836-no-command-error.html Αλλά και πάλι δεν είναι περίεργο να μου το κάνει; Έχει συμβεί σε άλλον; Και μένα μου συνέβη φίλε αυτό με το recovery αλλά φταίει το ότι πατούσα τα κουμπιά όπως να ναι και τα κατάφερα μετά από λίγο πειραματισμό! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Την L θα την πάρουν και τα 1ης γενιάς g κανονικά, δεν τέθηκε ούτε θα τεθεί τέτοιο θέμα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Την L θα την πάρουν και τα 1ης γενιάς g κανονικά, δεν τέθηκε ούτε θα τεθεί τέτοιο θέμα. Λογικό, αφού και το 2ης γενιάς έχει ακριβώς τα ίδια specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts