Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι ακομα, επειδη με τρωει και θελω να πειραματιστω... :lol: Λετε να περασω το λογισμικο που ειχε το τηλεφωνο out of the box; H το lollipop τρεχει εξισου καλα (σε γενικες γραμμες) με τη 4.3. Ο μονος μου ενδιασμος ειναι το ui του lollipop. Tο λατρευω.. Το material design μου αρεσει πολυ και δεν ξερω αμα θα μπορω να συνηθησω το παλιο.

Είχα κάνει πρόσφατα downgrade σε 4.4.4 (στοκ 5.0.2 και CM12.1 είχα πιο πριν). Σε σχέση με την στοκ 5.1 που έχω πλέον δεν παρατηρώ διαφορές στην ταχύτητα (έχω απανεργοποιήσει βέβαια το περισσότερο bloatware της Moto και της Google). Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις εκτός αν θες να πειραματιστείς όπως λες.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα κάνει πρόσφατα downgrade σε 4.4.4 (στοκ 5.0.2 και CM12.1 είχα πιο πριν). Σε σχέση με την στοκ 5.1 που έχω πλέον δεν παρατηρώ διαφορές στην ταχύτητα (έχω απανεργοποιήσει βέβαια το περισσότερο bloatware της Moto και της Google). Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις εκτός αν θες να πειραματιστείς όπως λες.

Xμμ μαλιστα. Αρα παραμενω εκει που ειμαι μεχρι να με πιασει ξανα το μικροβιο του πειραματισμου. :lol:

:D :D

Έφτασε η 5.1 και σε μας παίδες. Αγορασμένο από Ελλάδα το 'χω με en.EU έκδοση συστήματος.

Με 5.0.2 είμαι και το έχω απείραχτο.

http://postimg.org/image/thc1pns5l/

Άντε με το καλό και σε σας.

Ισχύει, μόλις το τσέκαρα κι εγώ! Αγορασμένο από Public (Retail EU), 208.8 MB update σε Android 5.1.

Σε rooted με twrp recovery να το κάνω το ota η καλύτερα manual?

Θέλει μαμά recovery για να δουλέψει το ota. Οπότε βάλε manually κάποιο 5.0.2 και θα σου έρθει το ota

Επιτέλους έφτασε και σε μας! Να ρωτησω ρε παιδιά: αυτή τη φορά χρειάζεται wipe data & clear cache ή επειδή είναι μικρό update δεν είναι αναγκαίο...;

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Θέλει μαμά recovery για να δουλέψει το ota. Οπότε βάλε manually κάποιο 5.0.2 και θα σου έρθει το ota

Ε βάζω manual την 5.1 τότε.

Εδώ έχει όλες τις εκδόσεις: http://forum.xda-developers.com/moto-g/development/rom-stock-motorola-lollipop-rom-t3017510

Να περάσω την optimized, ποια ή γνώμη σας;

Δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα wipe cache από recovery. ; )

Απλά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ξανά στεισω το κινητό και βαριεμαι...!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Απλά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ξανά στεισω το κινητό και βαριεμαι...!

To wipe cache δεν επαναφέρει το φορητό σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δεν θα χρειαστεί να κάνεις ξανά στήσιμο

To wipe cache δεν επαναφέρει το φορητό σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δεν θα χρειαστεί να κάνεις ξανά στήσιμο

Αυτό δε το ήξερα... Ευχαριστώ πολύ! Θα προχωρησω σε wipe cache σε περίπτωση που παρατηρησω κάποιο battery drain όπως είχε γίνει με την αναβάθμιση σε 5.0.2... Προς το παρών λειτουργεί μια χαρά! Και όντως ή 5.1 έδωσε λίγο περισσότερο χώρο στη μνήμη της συσκευης...!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

καλημερα παιδια.. πηρα κ γω την 5.1 αλλα ηθελα να ρωτησω.. ποιες ειναι ουσιαστικα οι αλλαγες; παρατηρησα οντως αυξηση χωρου και αλλαγη στο εικονιδιο χρησης των δεδομενων κινητου.. κατα τα αλλα;

Είχα δώσει link στην προηγούμενη σελίδα:

παρατηρησα...αλλαγη στο εικονιδιο χρησης των δεδομενων κινητου...

Καλά το εικονίδιο κινητής μπορούσαν να το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο!! Χαχαχαχαχα!! :p:lol:

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Παιδιά καλησπέρα, έχω καιρό να βγράψω στο site

Επειδή χάλασε το κινητό της συζύγου υπάρχει ακόμα σε κυκλοφορία το 16αρι Moto G (το είχα αγοράσει από Amazon);

Εάν όχι ποιο θα προτείνατε από τα πιο νέα τηλέφωνα της Motorola ή κάποια άλλη αξιόπιστη συσκευή όπως το Moto G 1st Generation που ήταν οικονομικό και πραγματικά value for money?

Επίσης πλέον το κινητό μου αντιμετωπίζει κολλήματα που και που και αργει στην ανταπόκριση στο touchscreen υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω;

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα, έχω καιρό να βγράψω στο site

Επειδή χάλασε το κινητό της συζύγου υπάρχει ακόμα σε κυκλοφορία το 16αρι Moto G (το είχα αγοράσει από Amazon);

Εάν όχι ποιο θα προτείνατε από τα πιο νέα τηλέφωνα της Motorola ή κάποια άλλη αξιόπιστη συσκευή όπως το Moto G 1st Generation που ήταν οικονομικό και πραγματικά value for money?

Επίσης πλέον το κινητό μου αντιμετωπίζει κολλήματα που και που και αργει στην ανταπόκριση στο touchscreen υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω;

Ευχαριστώ

Αν θες να κινηθεις πάλι σε motorola και στο ίδιο εύρος τιμών (δηλ. 150€-200€) εγώ θα πρότεινα το moto g 3rd gen. 190€ στα σκρουτζομαγαζα αλλά είναι το 8gb και με 1GB ram. Το 16gb βγαίνει με 2gb ram αλλά δε το βρίσκω πουθενά στην Αθήνα. Όλα αυτά βέβαια για εγχώριες αγορές. Για amazon, ebay κλπ θα πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος άλλος φίλος...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Παιδιά γεια σας.θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής της κάμερας κατευθείαν σε otg usb card reader.n ίσος κάποιο πρόγραμμα κάμερας που να έχει αυτήν την επιλογή όταν έχεις κάποιον εξωτερικό χώρο αποθηκευσης otg

Με την αναβάθμιση σε 5.1 παρατήρησα ότι τρέχουν συνεχώς οι " υπηρεσίες google" .

Το έχει δει κανείς και πως αντιμετωπίζεται;

Με την αναβάθμιση σε 5.1 παρατήρησα ότι τρέχουν συνεχώς οι " υπηρεσίες google" .

Το έχει δει κανείς και πως αντιμετωπίζεται;

Νομίζω ότι πάντα έτρεχαν και σε 5.0.2. Αν εννοείς ότι καταναλώνουν πολύ μπαταρία στο γενικά συμβαίνει στο Lollipop.

• The title was changed to Moto G