hondacivic_s Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλησπέρα φίλοι! Πήρα κι εγώ το κινητάκι και έχω πάθει πλάκα προσωπικά. Το τσίμπησα 150 ευρώ από eshop και ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια συσκευή σε αυτά τα λεφτά. Μια ερώτηση παρόλα αυτά. Γιατί δεν έχει ελληνικό λεξικό? Ότι android έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, ακόμα και οι xda εκδόσεις που έβαζα στο προηγούμενο κινητό μου είχαν ελληνικό λεξικό. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω λεξικό? Θα προτιμούσα να αποφύγω χρήση 3rd party app προς το παρόν, θέλω να το απολαύσω λίγο έτσι "μαμά" για λίγο καιρό, και μετά πάμε και στα υπόλοιπα! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλησπέρα φίλοι! Πήρα κι εγώ το κινητάκι και έχω πάθει πλάκα προσωπικά. Το τσίμπησα 150 ευρώ από eshop και ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια συσκευή σε αυτά τα λεφτά. Μια ερώτηση παρόλα αυτά. Γιατί δεν έχει ελληνικό λεξικό? Ότι android έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, ακόμα και οι xda εκδόσεις που έβαζα στο προηγούμενο κινητό μου είχαν ελληνικό λεξικό. Υπάρχει τρόπος να προσθέσω λεξικό? Θα προτιμούσα να αποφύγω χρήση 3rd party app προς το παρόν, θέλω να το απολαύσω λίγο έτσι "μαμά" για λίγο καιρό, και μετά πάμε και στα υπόλοιπα! :P Αν θες να το απολαυσεις "μαμα", οπως λες, τοτε κατεβασε το apk του πληκτρολογιου της google την εκδοση 3.1.19 αν θυμαμαι, και εισαι οκ. Οταν υπαρχει το swiftkey δωρεαν ομως...εκει ξεχνας και" μαμα" και "μπαμπα" Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Αν θες να το απολαυσεις "μαμα", οπως λες, τοτε κατεβασε το apk του πληκτρολογιου της google την εκδοση 3.1.19 αν θυμαμαι, και εισαι οκ. Οταν υπαρχει το swiftkey δωρεαν ομως...εκει ξεχνας και" μαμα" και "μπαμπα" Συμφωνώ με τον Λευτέρη, βάλε το swiftkey και δεν θα ξανασχοληθείς.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τις τελευταίες μέρες και αρκετό καιρό μετά την αναβάθμιση σε 4.4.4 αντιμετωπίζω το εξής θεματάκι. Αρκετές εφαρμογές (τυχαία) κλείνουν εκεί που τις δουλεύω, χωρίς να μου βγάζει το κλασικό μήνυμα που λέει unfortunately the app has stopped. Το κάνει τελείως τυχαία και χρονικά και όσο αφορά τις εφοαρμογές. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Γινόταν εξ αρχής ή μετά την 4.4.4; Το έψαξες καθόλου; Μου το έκανε μερικές φορές στην 4.4.2 και μετά με την 4.4.4 πολύ συχνά. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στη διαδικασία αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τελικά μάλλον έχω και γω θέμα με την μπαταρία πλέον. Τον τελευταίο καιρό είχα την αίσθηση μικρότερης αυτονομίας και έβγαζα πολύ λίγη οθόνη. Χθες το βράδυ στις 2 είχα 62 μπαταρία και σήμερα το πρωί στις 10 είχα 50 αυτό δεν το λες και φυσιολογικό 12% λιγότερο σε 8 ώρες με το τηλέφωνο αδρανες. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εγώ με το ζόρι βγάζω 4 ώρες οθόνη πλέον.Είπαμε καλές οι αναβαθμίσεις αλλά αν είναι να βγαίνουν και να μας γα&^@νε το κινητό καλύτερα να μην παίρνουμε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Συμφωνώ με τον Λευτέρη, βάλε το swiftkey και δεν θα ξανασχοληθείς.:) Με ψήσατε λοιπόν (μου αρέσει που το έπαιζα και δύσκολος :P ), θα βαλω το swiftkey! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά? Μαζί με το κινητό πήρα και ένα tablet, πάλι σε android 4.4, το lenovo a5500. Ενώ είναι πολύ καλό μηχάνημα έχω ένα θεματάκι, αλλά δεν βλέπω αντίστοιχο thread στο forum για τη συγκεκριμένη συσκευή για να ρωτήσω... Μπορώ να σας ρωτήσω εδώ μήπως ξέρετε να με βοηθήσετε, η θα παραβώ τους κανόνες λόγω off-topic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εγώ με το ζόρι βγάζω 4 ώρες οθόνη πλέον.Είπαμε καλές οι αναβαθμίσεις αλλά αν είναι να βγαίνουν και να μας γα&^@νε το κινητό καλύτερα να μην παίρνουμε τίποτα Γι'αυτό δεν προχωράω στην 4.4.4 κ κρατάω ακόμα την 4.4.2. Τώρα μπορώ να βγάλω περίπου 3-4 ώρες screen on time την ημέρα μόνο με χρήση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δυστυχώς και εγώ πλέον μπορώ να επιβεβαιώσω τη μικρότερη αυτονομία της συσκευής. Στην αρχή ήμουν διστακτικός για το αν ισχύει ή είναι ιδέα μας αλλά δεν εξηγείται αλλιώς. Από όταν το αγόρασα το κινητό κάνω την ίδια ακριβώς χρήση κάθε μέρα μπορώ να πω. Να είναι θέμα της μπαταρίας αποκλείεται (υποτίθεται ότι μετά από πάρα μα πάρα πολλές φορτίσεις αρχίζουν οι μπαταρίες να χάνουν σταδιακά την αυτονομία τους). Άρα κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα της αναβάθμισης... Προσωπικά, δεν με επηρεάζει τόσο μιας και δεν κάνω τρομερή χρήση ώστε να θέλει φόρτιση καθημερινά αλλά είναι τραγικό το γεγονός ότι συζητάμε εδώ και τόσο καιρό για προβλήματα που βγάζει το κινητό, μετά λέμε άντε να έρθει η αναβάθμιση να φτιάξουν και μετά την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση είτε παραμένουν τα προβλήματα είτε δημιουργούνται νέα... Εκτός των άλλων, παρατήρησα αυτό που λένε μερικοί ότι όταν μιλάνε στο τηλέφωνο χάνεται το σήμα για λίγα δευτερόλεπτα και δεν ακούνε τον συνομιλητή τους (συνέβη 3 φορές ενώ μιλούσα την τελευταία εβδομάδα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Με ψήσατε λοιπόν (μου αρέσει που το έπαιζα και δύσκολος :P ), θα βαλω το swiftkey! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδιά? Μαζί με το κινητό πήρα και ένα tablet, πάλι σε android 4.4, το lenovo a5500. Ενώ είναι πολύ καλό μηχάνημα έχω ένα θεματάκι, αλλά δεν βλέπω αντίστοιχο thread στο forum για τη συγκεκριμένη συσκευή για να ρωτήσω... Μπορώ να σας ρωτήσω εδώ μήπως ξέρετε να με βοηθήσετε, η θα παραβώ τους κανόνες λόγω off-topic? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=198 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μίλησα με Μοτο G support σχετικά με το θέμα της μικρής πλέον διάρκειας της μπαταρίας. Δεν μου επιβεβαίωσαν εάν το έχουν πει και άλλοι χρήστες. Μου πρότεινε: Try a cache partition wipe, also, back your files up and do a factory reset on the phone Το έχει δοκιμάσει κάποιος χρήστης και εάν ναι, έχει δει βελτίωση; Έλεγα να δοκιμάσω το 1ο μονο (cache partition) το οποίο δεν χρειάζεται και back up. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μίλησα με Μοτο G support σχετικά με το θέμα της μικρής πλέον διάρκειας της μπαταρίας. Δεν μου επιβεβαίωσαν εάν το έχουν πει και άλλοι χρήστες. Μου πρότεινε: Try a cache partition wipe, also, back your files up and do a factory reset on the phone Το έχει δοκιμάσει κάποιος χρήστης και εάν ναι, έχει δει βελτίωση; Έλεγα να δοκιμάσω το 1ο μονο (cache partition) το οποίο δεν χρειάζεται και back up. Ευχαριστώ Τι να σου πω φίλε εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση τα έκανα και τα δύο και σε κάποια φάση η μπαταρία μου ήταν μια χαρά. Πλεον κατά διαστήματα κρατάει ελάχιστα και πέφτει πάρα πολύ σε αδράνεια. Δοκίμασε το πάντως δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Από εχτές είμαι και εγώ περήφανος κάτοχος του moto g οπότε με καλώς ορίζω στην παρέα σας. Πρώτη ερώτηση: Το κινητό μου ήρθε με android 4.4.2 και μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για 4.4.4. Να το κάνω ή θα το κάνω χειρότερο; Το λέω γιατί π.χ. διαβάζω παραπάνω κάτι προβλήματα για αυτονομία. Δεύτερη ερώτηση: Μπορώ να πάρω backup όλου του κινητού; Έτσι ώστε αν κάνω μια μέρα αναβάθμιση ή περάσω custom ROM, να μπορώ να επανέλθω στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα; Υπάρχει το nandroid backup ή κάτι τέτοιο; Τρίτη ερώτηση: Προτείνεται κάποια custom ROM ή να κάτσω στα αυγά μου; Θα χάσω την εγγύηση αν βάλω; Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες του topic :(. Θα διαβάσω όσες μπορέσω όταν βρω τον χρόνο. Ευχαριστώ :D Edited September 5, 2014 by helios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ανακοινωθηκε επισημα ο διαδοχος του κινητο μας. Πως σας φαινεται? Εγω το σκεφτομα για τα χριστουγεννα αμα ειναι παλι καλη η τιμη στην Αγγλια. http://techblog.gr/mobile/new-motorola-moto-g-official-9876/ ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά! Από εχτές είμαι και εγώ περήφανος κάτοχος του moto g οπότε με καλώς ορίζω στην παρέα σας. Πρώτη ερώτηση: Το κινητό μου ήρθε με android 4.4.2 και μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για 4.4.4. Να το κάνω ή θα το κάνω χειρότερο; Το λέω γιατί π.χ. διαβάζω παραπάνω κάτι προβλήματα για αυτονομία. Δεύτερη ερώτηση: Μπορώ να πάρω backup όλου του κινητού; Έτσι ώστε αν κάνω μια μέρα αναβάθμιση ή περάσω custom ROM, να μπορώ να επανέλθω στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα; Υπάρχει το nandroid backup ή κάτι τέτοιο; Τρίτη ερώτηση: Προτείνεται κάποια custom ROM ή να κάτσω στα αυγά μου; Θα χάσω την εγγύηση αν βάλω; Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες του topic :(. Θα διαβάσω όσες μπορέσω όταν βρω τον χρόνο. Ευχαριστώ :D 1) Την εχω περασει απο την πρωτη μερα και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Το ιδιο smooth εμπειρια με πριν ειναι πιστευω. 2) Πληρες backup θελει custom recovery, αρα ρουτ και επομενως απωλεια εγγυησης γιατι πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader απο το επισημο site. 3) Δεν εχω βαλλει καποια custom. Ειναι το 5ο κινητο android που περναει απο τα χερια μου. Σε ολα τα προηγουμενα εκανα για να βγαλω την σαβουρα και να ειναι χωρις lag. Εδω η εμπειρια χρησης ειναι αψογη οποτε μου φαινεται περιττο προσωπικα στο συγκεκριμενο κινητο. Αλλα περι γουστου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πηρα οπως ειπα ξανα το moto g 8gb απο ενα παιδι σφραγισμενο το εφερε απο αμερικη.Αψογο σε ολα και χωρις κανενα προβλημα.Ειχε την 4.4.2 και μου εβγαλε μυνημα για 4.4.3.Την περασα ολα οκ αλλα δεν μου βγαζει αλλη αναβαθμιση δηλαδη την 4.4.4.Ξερει κανεις γιατι;Οχι πως καιγομαι αλλα δεν θα με χαλαγε να την περασω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 http://m.expansys.com/mp.aspx?i=265662 Με 150 £ dual Sim ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηρα οπως ειπα ξανα το moto g 8gb απο ενα παιδι σφραγισμενο το εφερε απο αμερικη.Αψογο σε ολα και χωρις κανενα προβλημα.Ειχε την 4.4.2 και μου εβγαλε μυνημα για 4.4.3.Την περασα ολα οκ αλλα δεν μου βγαζει αλλη αναβαθμιση δηλαδη την 4.4.4.Ξερει κανεις γιατι;Οχι πως καιγομαι αλλα δεν θα με χαλαγε να την περασω:happy: Στην αμερικανική βερσιόν μέχρι εκεί, ίδια είναι με 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 http://m.expansys.com/mp.aspx?i=265662 Με 150 £ dual Sim ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην αμερικανική βερσιόν μέχρι εκεί, ίδια είναι με 4.4.4 οκ τοτε δεν εχω το παραμικρο προβλημα και η μπαταρια κραταει μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 http://m.expansys.com/mp.aspx?i=265662 Με 150 £ dual Sim Κανενα αλλο site το εχει? Αν θυμαμαι καλα ειναι πιο ακριβο απο τον προκατοχο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) 3) Δεν εχω βαλλει καποια custom. Ειναι το 5ο κινητο android που περναει απο τα χερια μου. Σε ολα τα προηγουμενα εκανα για να βγαλω την σαβουρα και να ειναι χωρις lag. Εδω η εμπειρια χρησης ειναι αψογη οποτε μου φαινεται περιττο προσωπικα στο συγκεκριμενο κινητο. Αλλα περι γουστου.... Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή έρχομαι από cyanogenmod έχω συνηθίσει κάποια πράγματα από τις extra παραμετροποιήσεις που σου έδινε την δυνατότητα να κάνεις. π.χ. μήπως γνωρίζεις πως μπορώ 1. Να αλλάξω τις συντομεύσεις που εμφανίζονται όταν κάνω κύλιση της οριζόντιας μπάρας προς τα κάτω (που έχει wifi, gps, κτλ). Θα ήθελα βασικά να προσθέσω κουμπί για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της περιστροφής της οθόνης; 2. Όταν κάνω κύλιση της ίδια μπάρας από την αριστερή ή την δεξιά γωνία να εμφανίζονται με τη μία οι συντομεύσεις. 3. Να προσθέσω πράγματα στο μενού που εμφανίζεται όταν πατάω το κουμπί απενεργοποίησης του κινητού (π.χ. επανεκκίνηση). 4. Να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας (να φαίνεται και το ποσοστό βασικά θα ήθελα) Έβαλα τον nova launcher ο οποίος αν και βοήθησε σε κάποια πράγματα δεν βοήθησε στα παραπάνω. Edited September 5, 2014 by helios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή έρχομαι από cyanogenmod έχω συνηθίσει κάποια πράγματα από τις extra παραμετροποιήσεις που σου έδινε την δυνατότητα να κάνεις. π.χ. μήπως γνωρίζεις πως μπορώ 1. Να αλλάξω τις συντομεύσεις που εμφανίζονται όταν κάνω κύλιση της οριζόντιας μπάρας προς τα κάτω (που έχει wifi, gps, κτλ). Θα ήθελα βασικά να προσθέσω κουμπί για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της περιστροφής της οθόνης; 2. Όταν κάνω κύλιση της ίδια μπάρας από την αριστερή ή την δεξιά γωνία να εμφανίζονται με τη μία οι συντομεύσεις. 3. Να προσθέσω πράγματα στο μενού που εμφανίζεται όταν πατάω το κουμπί απενεργοποίησης του κινητού (π.χ. επανεκκίνηση). 4. Να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας (να φαίνεται και το ποσοστό βασικά θα ήθελα) Έβαλα τον nova launcher ο οποίος αν και βοήθησε σε κάποια πράγματα δεν βοήθησε στα παραπάνω. 1.root 2.xposed framework 3.GravityBox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 1.root 2.xposed framework 3.GravityBox Ενδιαφέρων! Αλλά root=απώλεια εγγύησης ε; Τα έχεις κάνει τα παραπάνω; Δουλεύουν καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για όσους έχουν το οκταρι η γενικά θέλουν περισσότερο χώρο έχω να προτείνω μια τέτοια λύση. http://m.ebay.com/itm/311046119861?txnId=500560902021 Εγώ χρειάζομαι χώρο μόνο για μουσική οπότε το έχω τιγκαρει το στικακι με mp3 και όταν θέλω να ακούσω για πολύ ώρα το κοτσαρω στο κινητό δουλεύει άψογα. Είναι και πολύ μικρό και δεν ενοχλεί ούτε στην τσέπη. Το προτείνω λοιπόν ΥΓ. Για πληκτρολόγιο δοκιμάστε και το TouchPal πραγματικά εκπληκτικο Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλή πατέντα, αλλά εδώ βλέπω να το έχουν φθηνότερα από το ebay. http://www.skroutz.gr/s/4607654/Kingston-DataTraveler-MicroDuo-16GB.html edit: είναι usb 2, αλλά οκ για τη χρήση αυτή δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλή πατέντα, αλλά εδώ βλέπω να το έχουν φθηνότερα από το ebay. http://www.skroutz.gr/s/4607654/Kingston-DataTraveler-MicroDuo-16GB.html Είναι το usb2 αυτό που ποσταρες το άλλο είναι usb3.αλλα ναι αν δεν σε ενδιαφέρει είναι καλύτερη λύση. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts