GMF80 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Για τα λεφτά του μια χαρά είναι η κάμερα... [ATTACH]46464[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ti ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια του ? Καλωδιο micro usb και φορτιστη εχει ? Ακουστικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ti ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια του ? Καλωδιο micro usb και φορτιστη εχει ? Ακουστικα ? τη συσκευή και το καλώδιο micro usb Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ti ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια του ? Καλωδιο micro usb και φορτιστη εχει ? Ακουστικα ? Δυστυχώς δεν έχει φορτιστή, θα πρέπει να αγοράσεις.:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Μπορεις να επεξεργαστεις τη φωτογραφια που αναφερεις, απο τη στοκ εφαρμογη της συλλογης φωτογραφιων. Κανει αξιολογη δουλεια. Το κινητο γνωριζουμε οτι υστερει σ αυτο το κομματι αλλα προσωπικα, οσο ειχα το G δεν μου εκαιγε το λευκο τη νυχτα. Κατω απο ποιες συνθηκες σου καιει το λευκο; Εξήγησα, όταν υπάρχουν πηγές φωτός στην φωτο. Μπορείς να δεις αυτό το video για περισσότερα Πρόσεξε όπου δείχνει λάμπες (π.χ. στην τέταρτη στη σειρά φωτο που δείχνει στο video με τα ράφια και το ψυγείο στο super market φαίνεται το καμμένο άσπρο) το άσπρο είναι πάρα πολύ έντονο. Αυτό στις νυχτερινές λήψεις επιδεινώνεται πάρα πολύ. Edited June 23, 2014 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πόσοι από δω έχουμε θέμα με bleeding στην οθόνη αλλά μόνο σε μαύρο φόντο?παρατηρήστε το,συνήθως το κάνει στην πάνω μεριά της οθόνης στις ακριες αλλά και στις γωνίες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πόσοι από δω έχουμε θέμα με bleeding στην οθόνη αλλά μόνο σε μαύρο φόντο?παρατηρήστε το,συνήθως το κάνει στην πάνω μεριά της οθόνης στις ακριες αλλά και στις γωνίες. τι εννοεις φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 τι εννοεις φιλε μου? Βάλε μια μαύρη φωτογραφία και δες πάνω δεξιά. Σα να φωτίζεται από κάπου η οθόνη. Το είχα κι γω αλλά ποτέ μου δε με ενόχλησε. Άσε που δε το έδωσα και σημασία. Προσωπικά δε το θεωρώ πρόβλημα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δεν πρέπει να ναι πρόβλημα,μόνο στο μαύρο φαίνεται Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πόσοι από δω έχουμε θέμα με bleeding στην οθόνη αλλά μόνο σε μαύρο φόντο?παρατηρήστε το,συνήθως το κάνει στην πάνω μεριά της οθόνης στις ακριες αλλά και στις γωνίες. Εγω δεν έχω δει παρατηρήσει κατι τέτοιο πάντως. Σε προηγούμενα κινητά που το είχα παρατηρήσει δεν ενοχλούσε πάντως ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Δυστυχώς δεν έχει φορτιστή, θα πρέπει να αγοράσεις.:mad: θελω να το αγορασω απο ελληνικο ονλαιν καταστημα. δεν εχει φορτιστη μεσα στο πακετο;;; :( και αν οχι.. ο φορτιστης του samsung galaxy s θα κανει? Edited June 23, 2014 by maria4790 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 θελω να το αγορασω απο ελληνικο ονλαιν καταστημα. δεν εχει φορτιστη μεσα στο πακετο;;; :( και αν οχι.. ο φορτιστης του samsung galaxy s θα κανει? Οχι το πακέτο δεν εχει φορτιστή μεσα.. Οτι φορτιστή κι αν εχεις ταιριάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μετά από σχεδόν 1 ώρα Skype και 1ω Ομιλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ξαφνικά μετά από κάτι μήνες απροβλημάτιστης χρήσης προέκυψε θέμα με τα ακουστικά μου (handsfree από το παλιό μου Nexus One). Όλο τα δείχνει να συνδέονται/αποσυνδέονται, ενώ άλλα ακουστικά (σκέτα) παίζουν καλά, και τα ίδια handsfree παίζουν μια χαρά στο laptop μου (ακούω τώρα από αυτά). Τι έχει γίνει, ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μετά από σχεδόν 1 ώρα Skype και 1ω Ομιλία... Ειπαμε το κινητακι εχει ΦΟΒΕΡΗ διαχειριση ενεργειας..γιαυτο το αγαπησαμε τοσο πολυ πιστευω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) ανοιξα μεγαλο θεμα εδω - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5465890#post5465890 οποιος θελει ας περασει μια βολτα ( συγνωμη για το of topic) Edited June 23, 2014 by vairas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ανοιξα μεγαλο θεμα εδω -http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394475 οποιος θελει ας περασει μια βολτα ( συγνωμη για το of topic) Δε βγάζει το λινκ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τί ακριβώς κάνει ο battery saver που υπάρχει πάνω στα στατιστικά μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δε βγάζει το λινκ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5465890#post5465890 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 θελω να το αγορασω απο ελληνικο ονλαιν καταστημα. δεν εχει φορτιστη μεσα στο πακετο;;; :( και αν οχι.. ο φορτιστης του samsung galaxy s θα κανει? Οτιδήποτε μεταξύ 500 mA and 1.5 A κάνει. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο γρήγορο το γέμισμα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τί ακριβώς κάνει ο battery saver που υπάρχει πάνω στα στατιστικά μπαταρίας; Κι εγω θελω να μάθω.. Κατεβάζει μήπως τη συχνότητα επεξεργαστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Οτιδήποτε μεταξύ 500 mA and 1.5 A κάνει. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο γρήγορο το γέμισμα.:) Φιλε μιας και εισαι Σαλονικιος...συμβουλη μην τυχος και το παρεις απο Internet..μιας στο 1.000.000 να εχει προβλημα θα φας ταλαιπωρια οπως εγω. Τα λεφτα μου ειναι στον αερα και κινητο δεν εχω. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θελω να το αγορασω απο ελληνικο ονλαιν καταστημα. δεν εχει φορτιστη μεσα στο πακετο;;; :( και αν οχι.. ο φορτιστης του samsung galaxy s θα κανει? Σε εσενα πηγαινε η απαντηση ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φιλε μιας και εισαι Σαλονικιος...συμβουλη μην τυχος και το παρεις απο Internet..μιας στο 1.000.000 να εχει προβλημα θα φας ταλαιπωρια οπως εγω. Τα λεφτα μου ειναι στον αερα και κινητο δεν εχω. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εσενα πηγαινε η απαντηση ...:) φιλη :p τι προβλημα εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 φιλη :p τι προβλημα εχεις; Συγνωμη τωρα το ειδα...:) Μαρια καλυτερα ελα στο αλλο θεμα που ανοιξα να διαβασεις για να μην κανεις καμια λαθος κινηση και εσυ.... οριστε το λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5466099#post5466099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πατήστε το κουμπί 1-2 φορές και θα λυθούν οι απορίες σας. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts