Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή με παραξένεψε αυτό που είχε πει ένας φίλος για το gps, Ότι σε 3 ώρες πλοήγηση με ανοιχτά data του κατανάλωσε μόνο 20% είπα να το δοκιμάσω κ γω.

Ανεβάζω φωτο, είχα ανοιχτό το igo primo 2, χωρίς διαδρομή, μόνο το gps ανοιχτό για Περίπου 3 ώρες. Ξεκίνησα με 95% Και στο τέλος μου έμεινε 14!

Οθόνη περίπου 3ω 40λ Και 19λ κλήσεις.

δεν γίνεται με τρείς ώρες συνεχόμενης ανοικτής οθόνης να έχεις απώλεια 20%.. κάποιο λάθος πρέπει να έκανε το άλλο παιδί..

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα αναβαθμίση το motorola boot services και μαζι το ελληνικό caller id.κάτι πρεπει να παίχτηκε και πλεον κολλάνε και τα δυο δεν μπορω να τα απεγκαταστησω και το τηλ κανει restart και κολαει στην εκινηση σε μια οθόνη αναβαθμισης android ..πρεπει να κανει restart δυο τρεις φορες για να μπει κανονικά..το έπαθε κανεις άλλος;
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Εκανα αναβαθμίση το motorola boot services και μαζι το ελληνικό caller id.κάτι πρεπει να παίχτηκε και πλεον κολλάνε και τα δυο δεν μπορω να τα απεγκαταστησω και το τηλ κανει restart και κολαει στην εκινηση σε μια οθόνη αναβαθμισης android ..πρεπει να κανει restart δυο τρεις φορες για να μπει κανονικά..το έπαθε κανεις άλλος;

Δοκίμασε να τα διαγράψεις για να δεις αν φταίνε αυτά.

OnePlus 3T, iPad mini 2

Δοκίμασε να τα διαγράψεις για να δεις αν φταίνε αυτά.

μόλις πάω να τα διαγραψω κανει restart..

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

μόλις πάω να τα διαγραψω κανει restart..

Φιλε σου κανει συνεχεια restart η μπαινει και στο μενου ; Ετσι μου εκανε και το δικο μου προχτες και το εστειλα πισω.

Το δοκιμασα αλλα τα ιδια.μολις παω να απεγκαταστησω καποια απο αυτες τις δυο εφαρμογες κανει ρεσταρτ..το πρωτο ρεσταρτ κολαει σε μια οθονη αναβαθμισης και πρεπει να κανακανω ρεσταρτ για να μπει κανονικα.περαν αυτου το κινητο δουλευει κανονικα.εκανα update και τις δυο εφαρμογες την ιδια στιγμη και μαλλον εφαγε καποιο σκαλωμα.μαλλον θα του κανω επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και λογικα θα στρωσει ελπιζω

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε σου κανει συνεχεια restart η μπαινει και στο μενου ; Ετσι μου εκανε και το δικο μου προχτες και το εστειλα πισω.

οπως εγραψα κανει ρεσταρτ μονο οταν παω να κανω απεγκατασταση.και θελει δυο ρεσταρτ για να μπει.μετα δουλευει κανονικα.

Το δοκιμασα αλλα τα ιδια.μολις παω να απεγκαταστησω καποια απο αυτες τις δυο εφαρμογες κανει ρεσταρτ..το πρωτο ρεσταρτ κολαει σε μια οθονη αναβαθμισης και πρεπει να κανακανω ρεσταρτ για να μπει κανονικα.περαν αυτου το κινητο δουλευει κανονικα.εκανα update και τις δυο εφαρμογες την ιδια στιγμη και μαλλον εφαγε καποιο σκαλωμα.μαλλον θα του κανω επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και λογικα θα στρωσει ελπιζω

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οπως εγραψα κανει ρεσταρτ μονο οταν παω να κανω απεγκατασταση.και θελει δυο ρεσταρτ για να μπει.μετα δουλευει κανονικα.

Αρα αλλο προβλημα εχει το δικο σου φιλε. Καντο factory reset .ΠΑτησε το power+volume για να μπει στο κρυφο μενου.

Λοιπόν το κινητό ως γνωστόν έχει μέτρια camera, σε βραδινές λήψεις με φλας όμως καίει το λευκό με αποτέλεσμα οι περισσότερες φώτο να είναι χάλια. Ξέρει κανείς αν βελτιώνεται αυτό με κάποιο άλλο camera app;

Το έπαθα και εγώ χθες το γύρισα σε dalvik και δεν κολλάει

Μετρας πολυ φιλε το εκανα και εστρωσε αμεσως.Εσβησα και την εφαρμογη που δημιουργησε το προβλημα.με γλυτωσες απο την μανουρα του factory reset ευχαριστω!

Λοιπόν το κινητό ως γνωστόν έχει μέτρια camera, σε βραδινές λήψεις με φλας όμως καίει το λευκό με αποτέλεσμα οι περισσότερες φώτο να είναι χάλια. Ξέρει κανείς αν βελτιώνεται αυτό με κάποιο άλλο camera app;

Δοκιμασε την google camera ειναι καπως καλύτερη σε τετοια θέματα

a better camera!! ετσι λεγεται η εφαρμογη πολυ καλη!

Φαίνεται ότι θα πάμε κατευθείαν σε 4.4.4 λόγω ενός security bug.

https://plus.google.com/+DavidSchuster/posts/Dfpjj3F2K6T

"Sorry for the delay in giving an update on the 4.4.3 upgrades but I had to wait unit Google announced KitKat 4.4.4 today (I am bound by a NDA). A significant security vulnerability was discovered by OpenSSL (https://www.openssl.org/news/secadv_20140605.txt) and is fixed in KitKat 4.4.4. We had to wait until KitKat 4.4.4 became available. Consequently, all of our 4.4.3 upgrades that were in carrier labs worldwide (including the 2013 Droid's) had to be respun, tested and resubmitted again. This was a significant unplanned effort that we had to undertake. We should be re-entering labs next week and hopefully getting TA (technical approval) in 3 to 5 weeks later depending on the carrier."

Δοκιμασε την google camera ειναι καπως καλύτερη σε τετοια θέματα

Την δοκίμασα αλλά έχει άλλες ελλείψεις και κακό interface.

Την δοκίμασα αλλά έχει άλλες ελλείψεις και κακό interface.

αδερφε αδικα το ψιριζεις..με το moto G φωτο καλη δεν θα βγαλεις ποτε !! Το κινητο εχει πολλα καλα και ενα κακο .

αδερφε αδικα το ψιριζεις..με το moto G φωτο καλη δεν θα βγαλεις ποτε !! Το κινητο εχει πολλα καλα και ενα κακο .

Δεν θέλω καλή φωτογραφία ή κάτι εξωπραγματικό. Θέλω καλύτερο saturation στα χρώματα και ειδικά στο άσπρο. Με google camera και ABC όντως βελτιώνεται αλλά μου λείπει ήδη το default camera app που είναι πολύ βολικό στην χρήση.

Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά τραβόντας με το Moto G και το Samsung S2 το G έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες.

Φιλικά Γιώργος

Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά τραβόντας με το Moto G και το Samsung S2 το G έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες.

καλα ενταξει το εχω παρει πανω απο 40 φορες το s2 , σιγουρα βγαζει πολυ καλυτερες φωτο απο το G . ΑΣε φιλε παλια καραβανα ειμαι.

Εχω φωτογραφιες απο ολα σχεδον τα κινητα απο το 2006.

Την ημερα το G κατι παει να κανει με τον ηλιο. Αυτο μονο.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν θέλω καλή φωτογραφία ή κάτι εξωπραγματικό. Θέλω καλύτερο saturation στα χρώματα και ειδικά στο άσπρο. Με google camera και ABC όντως βελτιώνεται αλλά μου λείπει ήδη το default camera app που είναι πολύ βολικό στην χρήση.

Με HDR δοκιμασες ;

Με HDR δοκιμασες ;

Το έχω στο auto γιατί συνήθως δεν χρειάζεται. Αυτό για φωτό ημέρας όμως, έχει καμιά διαφορά το HDR στις νυχτερινές; Να το δοκιμάσω αν είναι. Στο φως της ημέρας είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τα λεφτά του κινητού πάντως.

Το έχω στο auto γιατί συνήθως δεν χρειάζεται. Αυτό για φωτό ημέρας όμως, έχει καμιά διαφορά το HDR στις νυχτερινές; Να το δοκιμάσω αν είναι. Στο φως της ημέρας είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τα λεφτά του κινητού πάντως.

κατσε..το προβλημα σου ειναι τη νυχτα ; Γιατι ακομα και με το G 2 κινητο 700 ευρω φωτο καλη τη νυχτα δεν εβγαλα ΠΟΤΕ !

Ουτε με S 4 , ισως με iphone 4s να ειχα βγαλει μερικες καλουτσικες τη νυχτα.

ολα καλα με το moto εκτος φωτογραφιας!!!!απλα

κατσε..το προβλημα σου ειναι τη νυχτα ; Γιατι ακομα και με το G 2 κινητο 700 ευρω φωτο καλη τη νυχτα δεν εβγαλα ΠΟΤΕ !

Ουτε με S 4 , ισως με iphone 4s να ειχα βγαλει μερικες καλουτσικες τη νυχτα.

Εε εξήγησα πιο πριν. Τη νύχτα καίει το λευκό χρώμα υπερβολικά (φαίνεται αν έχει καμία λάμπα ή αντανάκλαση του φλας κλπ) και είναι πολύ ενοχλητικό. Δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας, αλλά παραμένει πρόβλημα.

Το g2 πάντως μπορεί να μην βγάζει εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις αλλά είναι εμφανώς ανώτερες από του moto.

Edited by klaount

Εε εξήγησα πιο πριν. Τη νύχτα καίει το λευκό χρώμα υπερβολικά (φαίνεται αν έχει καμία λάμπα ή αντανάκλαση του φλας κλπ) και είναι πολύ ενοχλητικό. Δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας, αλλά παραμένει πρόβλημα.

Το g2 πάντως μπορεί να μην βγάζει εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις αλλά είναι εμφανώς ανώτερες από του moto.

Μπορεις να επεξεργαστεις τη φωτογραφια που αναφερεις, απο τη στοκ εφαρμογη της συλλογης φωτογραφιων.

Κανει αξιολογη δουλεια.

Το κινητο γνωριζουμε οτι υστερει σ αυτο το κομματι αλλα προσωπικα, οσο ειχα το G δεν μου εκαιγε το λευκο τη νυχτα.

Κατω απο ποιες συνθηκες σου καιει το λευκο;

• The title was changed to Moto G