Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Επεστρεψα και παλι στο G για να μεινω κιολας..ΤΕΛΟΣ το LG G2 .

Απατη μεγαλη για εμενα .

Οποτε εχω στα χερια μου το τριτο moto G και μαλιστα με το Λευκο M απο πισω !! Λογικα τα προβληματα που ειχα πριν δεν θα υπαρχουν..

Μολις το ανοιξα και ειναι ετοιμο για " Σφαξιμο " !!!:)

Tι δεν σου αρεσε φιλε μου στο g2 και γυρισες στο moto g;Και γιατι λες μεγαλη απατη;Στο λεω γιατι σκέφτομαι να παρω η το lg g2 η nexus 5

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tι δεν σου αρεσε φιλε μου στο g2 και γυρισες στο moto g;Και γιατι λες μεγαλη απατη;Στο λεω γιατι σκέφτομαι να παρω η το lg g2 η nexus 5

Ανάμεσα στα 2 εγω θα ελεγα νεξους 5 με κλειστα μάτια.. Το g2 εχει απλα καλυτερη μπαταρία σ ολα τ αλλα υστθερει

Ανάμεσα στα 2 εγω θα ελεγα νεξους 5 με κλειστα μάτια.. Το g2 εχει απλα καλυτερη μπαταρία σ ολα τ αλλα υστθερει

M ενδιαφερει πολύ η καμερα.Το nexus εχει καλυτερη;

Λοιπον τα παντα ειναι ΣΧΕΤΙΚΑ ηρεμηστε :)

Μου αρεσε πολυ η καμερα του σιγουρα !!! Δεν μου αρεσε που πλατιαζει,σε κουραζει ολη την ημερα. Δεν μου αρεσε η μπαταρια δεν αντεχε στα χερια μου πανω απο 7 ωρες..στη δουλεια ΔΕΝ ειχα μπαταρια για 1 ωρα και κατι !!!

Γενικα αν το θες για το σπιτι καλο ειναι...για εξω δεν βολευει και πολυ ειδικα αν εισαι οδηγος οπως εγω.

Το Moto G τελικα με βολευει πιο πολυ απο ολα ,οταν βγει η εκδοση με SD card θα το τιμησω φυσικα !

Αυτα οτι αλλο θες ρωτας..

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

M ενδιαφερει πολύ η καμερα.Το nexus εχει καλυτερη;

Το Nexus 5 εχει χειροτερη καμερα !!! ΤΟ G 2 ειναι κορυφη σε αυτο τον τομεα!!

οταν παω να φλασαρω νεα ρομ εχει 2 αρχεια. ενα ζιπ κι ενα md5. το md5 τι το κανω ξερει κανεις?

Το md5 έχει το hash του αρχείου. Υπολογίζεις το hash του zip δηλαδή με κάποιο ειδικό tool και το συγκρίνει με αυτό του md5 ώστε να είναι ακριβώς ίδιο που σημαίνει πως το αρχείο κατέβηκε καλώς. Πάντως θα λεγα να διαβάσεις 5 πράγματα και guides πριν ασχοληθείς με φλασαρίσματα, για παράδειγμα το md5 είναι κάτι βασικό.

Το md5 έχει το hash του αρχείου. Υπολογίζεις το hash του zip δηλαδή με κάποιο ειδικό tool και το συγκρίνει με αυτό του md5 ώστε να είναι ακριβώς ίδιο που σημαίνει πως το αρχείο κατέβηκε καλώς. Πάντως θα λεγα να διαβάσεις 5 πράγματα και guides πριν ασχοληθείς με φλασαρίσματα, για παράδειγμα το md5 είναι κάτι βασικό.

τι εννοεις δηλαδη? εγω εκανα φλας σε ρομ της σαμσουνγκ ρε δικε μου και ηταν πολυ απλα δεν το καταλαβα αυτο

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειναι κανεις να χει βαλει custom rom πετυχημενα να ρωτησω κατι?

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Ρε παιδια το battery doctor κανει τιποτα ή @@...;;!! Οχι οτι εχω παραπονο απο τη μπαταρια αλλα δε θα με χαλαγαν λιγες ωρες χρησης παραπανω...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Ρε παιδια το battery doctor κανει τιποτα ή @@...;;!! Οχι οτι εχω παραπονο απο τη μπαταρια αλλα δε θα με χαλαγαν λιγες ωρες χρησης παραπανω...

καλυτερα βαλε greenify για να παγωνεις εφαρμογες οταν δεν τρεχουν

καλη φαση αλλα νταξει αυτο θα αργησει να γινει! πολυ μελλον

Συμφωνα με το gsmblog ομως θα ειναι στην επομενη εκδοση android η οποια μαλιστα λενε θα ανακοινωθει την επομενη βδομαδα... Οψωμεθα

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε πρεπει να εισαι root και κατι τετοια για αυτη την εφαρμογη; Εγω ειμαι οπως το πηρα το κινητο απο τη wind...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Συμφωνα με το gsmblog ομως θα ειναι στην επομενη εκδοση android η οποια μαλιστα λενε θα ανακοινωθει την επομενη βδομαδα... Οψωμεθα

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε πρεπει να εισαι root και κατι τετοια για αυτη την εφαρμογη; Εγω ειμαι οπως το πηρα το κινητο απο τη wind...

μπορεις να το κανεις και χωρις ρουτ δεν ειναι απαραιτητο

μπορεις να το κανεις και χωρις ρουτ δεν ειναι απαραιτητο

Θα το δοκιμασω τοτε! Ευχαριστω πολυ φιλε μου!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Εχω ενα θεμα οταν βαζω μια custom rom, οταν ανοιγει το κινητο δε λειτουργουν τα κουμπια home και back και αρα επι της ουσιας δε μπορω να παω στην αρχικη σελιδα κι επομενως δε δουλευει η ρομ :Ρ ξερει κανεις τι λαθος κανω και πως διορθωνεται;

Sorry για το λιγο off topic αλλα πως λειτουργει αυτη η εφαρμογη;! Τι σημαινει το συννεφακι gcm διπλα απο καποιες εφαρμογες;

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το εργαλείο αλλά έχω μια απορία. Το βρήκα φθηνά σε ένα σκρουτζομάγαζο και λέει ότι δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά. Υποθέτω παντού έτσι είναι, δεν δίνει αυτός τίποτα επιστροφές, επισκευασμένα κλπ. Επίσης από όπου και να το πάρω έχω εγγύηση, σωστά ?

Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το εργαλείο αλλά έχω μια απορία. Το βρήκα φθηνά σε ένα σκρουτζομάγαζο και λέει ότι δεν περιλαμβάνει φορτιστή και ακουστικά. Υποθέτω παντού έτσι είναι, δεν δίνει αυτός τίποτα επιστροφές, επισκευασμένα κλπ. Επίσης από όπου και να το πάρω έχω εγγύηση, σωστά ?

Ναι παντου ετσι ειναι. Μονο στη Γαλλια νομιζω περιλαμβανει φορτιστη και ακουστικα. Οσο για την εγγυηση απο τη στιγμη που θα σου κοψουν αποδειξη εχεις κανονικα...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Λοιπον εγω το πηρα απο το " katanou" το οποιο ειναι διπλα στη θεσσαλονικη ( κιλκις).

Μιλησα με το αφεντικο τα κινητα τους ειναι Γερμανικα ( τα moto G ) . Εγγυηση εχεις απο το καταστημα και ΟΧΙ απο την Wind .

Για να εχεις απο wind θα πρεπει να σκασεις 189. Εγω το πηρα 164 με τα εξοδα! Η επιλογη ειναι δικη σου φιλε !

Λοιπον μια βοηθεια οποιος ξερει...

Στραβωσε καποια εφαρμογη και μου κανει συνεχεια restart. Πως το κανω Factory reset ;

Πατησα Power + - ηχου μπηκα στο mode εκανα factory reset αλλα εχει φαει κολλημα.

Καποια αλλη λυση ; Κανει απανωτα restart

Edited by vairas2013

Λετε να αργει η motorola να δωσει το update διοτι βγηκε για nexus η 4.4.4;

Ανακοινωθηκε.

Check.

Λοιπον τα παντα ειναι ΣΧΕΤΙΚΑ ηρεμηστε :)

Μου αρεσε πολυ η καμερα του σιγουρα !!! Δεν μου αρεσε που πλατιαζει,σε κουραζει ολη την ημερα. Δεν μου αρεσε η μπαταρια δεν αντεχε στα χερια μου πανω απο 7 ωρες..στη δουλεια ΔΕΝ ειχα μπαταρια για 1 ωρα και κατι !!!

Γενικα αν το θες για το σπιτι καλο ειναι...για εξω δεν βολευει και πολυ ειδικα αν εισαι οδηγος οπως εγω.

Το Moto G τελικα με βολευει πιο πολυ απο ολα ,οταν βγει η εκδοση με SD card θα το τιμησω φυσικα !

Αυτα οτι αλλο θες ρωτας..

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Nexus 5 εχει χειροτερη καμερα !!! ΤΟ G 2 ειναι κορυφη σε αυτο τον τομεα!!

Το Moto G δηλαδή σου κρατάει ποιο πολύ από ότι το LG G2?

Λετε να αργει η motorola να δωσει το update διοτι βγηκε για nexus η 4.4.4;

Ανακοινωθηκε.

Check.

Όντως!

http://www.techgear.gr/android-4-4-4-update-rolls-out-90281/

Παίζει να το ενσωματώσουν και να το πάρουμε απευθείας, υποτίθεται ότι διορθώνει προβληματάκια του 4.4.3.

Άντε να δούμε

Παιδιά μια ερώτηση, αυτό που λέτε ότι μερικά moto g έχουν λευκό το σήμα της Motorola πίσω είναι πιο καινούργιο μοντέλο με διάφορα fixes?

Και αν ναι πως θα το ξέρω αν θέλω να το πάρω καινούργιο? Έχει τίποτα που να ξεχωρίζει στο κουτί?

Και φαντάζομαι ισχύει και για της 2 εκδόσεις έτσι?(8gb&16gb)

Samsung Galaxy S23

Όντως!

http://www.techgear.gr/android-4-4-4-update-rolls-out-90281/

Παίζει να το ενσωματώσουν και να το πάρουμε απευθείας, υποτίθεται ότι διορθώνει προβληματάκια του 4.4.3.

Άντε να δούμε

Αν ειναι να μας δωσουν απροβληματιστη την 3, δεν θα εχουμε αναγκη τη 4.

Στο χερι της μοτορολα ειναι.

• The title was changed to Moto G