klaount Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα, παρήγγειλα για την αδερφή μου το moto g 8gb γιατί απ'όσα έχω διαβάσει δεν παίζει κάτι καλύτερο για έναν αρχάριο χρήστη (φώτο, μουσική, internet) στα χρήματά του (κάτω από 160€). 2 ρωτήσεις: 1) Έχει πάρει κανείς θήκη σαν αυτή: http://www.tech-in.gr/nillkin-fresh-book-case-black-motorola-moto-g.html ? Είναι σαν του G2? Αν σε καλούν εμφανίζεται το πρόσωπο του καλούντα στο παράθυρο? Απαντάς στην κλήση χωρίς να ανοίξεις τη πρόσοψη της οθόνης? Δεν έχω δει να υπάρχουν ρυθμίσεις για τέτοια θήκη (που η motorola εξάλλου δεν βγάζει), άρα τα περισσότερα που θες δεν θα δουλεύουν. Η συγκεκριμένη θήκη πάντως φαίνεται πολύ χοντροκομμένη και κακόγουστη. Δες καλύτερα την flip της motorola. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν έχω δει να υπάρχουν ρυθμίσεις για τέτοια θήκη (που η motorola εξάλλου δεν βγάζει), άρα τα περισσότερα που θες δεν θα δουλεύουν. Η συγκεκριμένη θήκη πάντως φαίνεται πολύ χοντροκομμένη και κακόγουστη. Δες καλύτερα την flip της motorola. Έχει ζηλέψει από τη θήκη στο δικό μου κινητό και έχει φαγωθεί. :happy: Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, θα κοιτάξω να της προτείνω κάτι άλλο. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έχει ζηλέψει από τη θήκη στο δικό μου κινητό και έχει φαγωθεί. :happy: Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, θα κοιτάξω να της προτείνω κάτι άλλο. Αν έχει φαγωθεί τότε ψάξε μήπως μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά χρησιμοποιώντας κάποιο 3ο app. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 :(:(:(:(:(;):( παντως γενικα φιλε left διαβασα οτι παιζουν καινουργια bugs με αυτην την αναβαθμιση βεβαια οχι σε ολους! αντε να δουμε θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλιως...δυσκολα τα πραγματα :-( Λίγη υπομονή! Στο official forum της μοτο διαβάζω τα εξής: Rbonda said: Is there an ETA of the 4.4.3 update for Motorola? Been waiting since a long time. --- There is no ETA as such but the engineers are on fire and patching and testing away. I know that it doesn't matter if it affects you and 4 months is a long time indeed, but they are doing as fast as they can taking into account all the circumstances. Cheers, Nicole rjdon said: No bug is fixed as per below mentioned Motorola Change log https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/100223 only few features are added or enhanced. View original rjdon, this changelog is "for all Global GSM and US GSM models purchased online in the United States" The change log for the Asia Build will look different. Nicole Οπότε φαντάζομαι και το ευρωπαϊκό update δεν θα έχει ίδιο changelog με το αμερικάνικο. Δηλαδή το δουλεύουν ξεχωριστά για το moto g της Ευρώπης, γι' αυτό αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παίδες ψάχνω για φορτιστή. Αν δεν κάνω λάθος το Moto G υποστηρίζει μέχρι 1.5Α. Έχει βρει κάποιος αξιόπιστο φορτιστή στα 1.5Α, ώστε να έχουμε γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Να κάνω μια ερώτηση που δεν αφορά τόσο το Moto G αλλά είναι γενική όσον αφορά το Android. Αν και χρησιμοποιώ 2,5 χρόνια Android συσκευές ποτέ (μέχρι σήμερα) δεν διερωτήθηκα όταν έχουμε ανοιχτά και το 3G και το WiFi από που τραβάει δεδομένα το κινητό; Ποτέ δεν τα έχω ταυτόγχρονα ενεργοποιημένα αλλά σήμερα μου γεννήθηκε αυτή η απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Να κάνω μια ερώτηση που δεν αφορά τόσο το Moto G αλλά είναι γενική όσον αφορά το Android. Αν και χρησιμοποιώ 2,5 χρόνια Android συσκευές ποτέ (μέχρι σήμερα) δεν διερωτήθηκα όταν έχουμε ανοιχτά και το 3G και το WiFi από που τραβάει δεδομένα το κινητό; Ποτέ δεν τα έχω ταυτόγχρονα ενεργοποιημένα αλλά σήμερα μου γεννήθηκε αυτή η απορία! το wifi προηγείται των δεδομένων... οπότε όταν έχεις και τα δύο ενεργοποιημένα αν υπάρχει δίκτυο wifi συνδέεται εκεί και όταν απομακρύνεσαι και είναι εκτός εμβέλεις ή κλείνεις το ρουτερ συνδέεται στα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παίδες ψάχνω για φορτιστή. Αν δεν κάνω λάθος το Moto G υποστηρίζει μέχρι 1.5Α. Έχει βρει κάποιος αξιόπιστο φορτιστή στα 1.5Α, ώστε να έχουμε γρήγορη φόρτιση; Οτι φορτιστη και να βρεις στα 1.5 Α καλος θα ναι δε νομιζω να χει ιδιαίτερη σημασια η μαρκα ας πούμε :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παίδες ψάχνω για φορτιστή. Αν δεν κάνω λάθος το Moto G υποστηρίζει μέχρι 1.5Α. Έχει βρει κάποιος αξιόπιστο φορτιστή στα 1.5Α, ώστε να έχουμε γρήγορη φόρτιση; μου κίνησες την περιέργεια και κοίταξα τον samsung φορτιστή που έχω, όντως έμενα λέει 0.7Α, οπότε με 1.5Α φορτίζουμε πιο γρήγορα δηλαδή? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 μου κίνησες την περιέργεια και κοίταξα τον samsung φορτιστή που έχω, όντως έμενα λέει 0.7Α, οπότε με 1.5Α φορτίζουμε πιο γρήγορα δηλαδή? Ακριβώς, θα φορτίσει πιο γρήγορα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ήρθε η ενημέρωση στο Νexus 7 2012, για να δούμε πότε θα το πάρει και το G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ήρθε η ενημέρωση στο Νexus 7 2012, για να δούμε πότε θα το πάρει και το G... Αν αργει λογικα ειναι για να ελαχιστοποιησουν τα bugs αρα για καλο θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ειχα παρει και εγω το κινητο απο τους πρώτους σχετικά. Εχω ενα προβλημα ομως απο την αρχή.Αν ειμαι εξω και εχει ηλιο το touch αρχιζει να εχει προβλημα. Δηλαδη ειναι σα να πατιεται στο πανω μερος μονο του. Δηλαδη αν το εχω και στο αυτοκινητο μεσα στο διπλα καθισμα παθαίνει το ίδιο.Και μετα θέλει να κρυωσει για να δουλεψει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ειχα παρει και εγω το κινητο απο τους πρώτους σχετικά. Εχω ενα προβλημα ομως απο την αρχή.Αν ειμαι εξω και εχει ηλιο το touch αρχιζει να εχει προβλημα. Δηλαδη ειναι σα να πατιεται στο πανω μερος μονο του. Δηλαδη αν το εχω και στο αυτοκινητο μεσα στο διπλα καθισμα παθαίνει το ίδιο.Και μετα θέλει να κρυωσει για να δουλεψει κανονικα. Δε μου φαίνεται καλή ιδέα να το χεις στον ήλιο ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο. Και το πρόβλημα αυτό να μην είχε δηλαδή, δεν είναι καλό για τη μπαταρία. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ειχα παρει και εγω το κινητο απο τους πρώτους σχετικά. Εχω ενα προβλημα ομως απο την αρχή.Αν ειμαι εξω και εχει ηλιο το touch αρχιζει να εχει προβλημα. Δηλαδη ειναι σα να πατιεται στο πανω μερος μονο του. Δηλαδη αν το εχω και στο αυτοκινητο μεσα στο διπλα καθισμα παθαίνει το ίδιο.Και μετα θέλει να κρυωσει για να δουλεψει κανονικα. Εγω δεν εχω κανένα τέτοιο θεμα παντως όταν τ αφήνω στ αυτοκίνητο στο συνοδηγό.. Μπορει να ζεσταίνεται γι αλλο λογο και να βγάζει προβλημα στην αφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδιά το πιο φτηνό 16gb? amazon? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Οταν μενεις ευχαριστημενος απο μια συσκευη οπως το Μοτο G, τοτε τιμας και τη ναυαρχιδα. Καπως ετσι το σκεφτηκα λοιπον και εχω πλεον στα χερια μου το Χ. Δε φευγω απο το νημα ομως διοτι ολοι οι 'G'ηδες γιναμε καλη παρεα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Οταν μενεις ευχαριστημενος απο μια συσκευη οπως το Μοτο G, τοτε τιμας και τη ναυαρχιδα. Καπως ετσι το σκεφτηκα λοιπον και εχω πλεον στα χερια μου το Χ. Δε φευγω απο το νημα ομως διοτι ολοι οι 'G'ηδες γιναμε καλη παρεα. Μεγαλη διαφορα απ το G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μεγαλη διαφορα απ το G; Καμια σχεση. Δεν ειναι υποτιμητικο για το G αυτο που λεω. Το Χ παιζει στη μεγαλη κατηγορια. Αυτο που καταλαβα απο τη πρωτη στιγμη ειναι ποσο διαφορα εχει ενας krait με εναν cortex επεξεργαστη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Οταν μενεις ευχαριστημενος απο μια συσκευη οπως το Μοτο G, τοτε τιμας και τη ναυαρχιδα. Καπως ετσι το σκεφτηκα λοιπον και εχω πλεον στα χερια μου το Χ. Δε φευγω απο το νημα ομως διοτι ολοι οι 'G'ηδες γιναμε καλη παρεα. Με γεια Λευτέρη να το χαρείς. Θα περιμένουμε εντυπώσεις στο νήμα του Χ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ...Και ξαναλλαξε το boot animation... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλημέρα σε όλους. Τελικά μετα απο τόσα reviews και αφού το έχουν πλέον πάρα πολλοί, θα μπορούσατε να μ πείτε αν αξίζει το moto g έναντι του g2 mini? Γιατί ψιλοφοβήθηκα με την ποιότητα κλήσεων που διάβασα οτι δεν είναι πολύ καλή αλλά και επίσης για εμένα η αυτονομία είναι πολυ σημαντική και βλέπω πως σε αυτό τον τομέα το g2 mini υπερτερεί κατα πολύ.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) ...Και ξαναλλαξε το boot animation... ναι έγινε μουντιαλικό :) επίτηδες το αλλάζουν κάθε τρείς και λίγο για να κάνουμε restart το κινητό :p Καλημέρα σε όλους. Τελικά μετα απο τόσα reviews και αφού το έχουν πλέον πάρα πολλοί, θα μπορούσατε να μ πείτε αν αξίζει το moto g έναντι του g2 mini? Γιατί ψιλοφοβήθηκα με την ποιότητα κλήσεων που διάβασα οτι δεν είναι πολύ καλή αλλά και επίσης για εμένα η αυτονομία είναι πολυ σημαντική και βλέπω πως σε αυτό τον τομέα το g2 mini υπερτερεί κατα πολύ.. Ευχαριστώ! παραπλήσια χαρακτηριστικά έχουν. Το LG υπερτερεί στην κάμερα(δεν έχω δει φωτο αλλά επειδή είναι 8MP ένταντι 5MP του moto) και στο ότι έχει SD κάρτα. Το moto G ότι παίρνει τα updates λές και έιναι Nexus συσκευή. H μεγάλη διαφορά είναι στην τιμή. Αν και αυτό σχετικό είναι, ανάλογα από που θα κάνεις την όποια αγορά. Edited June 18, 2014 by conan22b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fusser Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ροζ; Ροζ; Επαναφορά στο πρώτο που ήταν και το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Με γεια Λευτέρη να το χαρείς. Θα περιμένουμε εντυπώσεις στο νήμα του Χ. Ευχαριστω Γιωργο. Θα γραψω σε λιγες μερες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts