Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πρασινοποιήσω τα viber, whatsapp δεν θα λαμβάνω μηνύματα;

Όχι δεν θα λαμβάνεις μηνύματα μέχρι να τα ξανατρέξεις!

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει επιλογη το Greenify να σου ρχονται ειδοποιησεις παρολο που τα χεις πρασινα.. Στην ουσια θα τρεχει μονο αν έρθει μηνυμα οχι για ασκοπο λόγο

Αναφέρεσαι στην rooted εκδοχή φίλε; Εγώ που δεν έχω κάνει root έχω την αντιμετώπιση που προανέφερα απ τις εφαρμογές που έχω κάνει greenify

OnePlus 3T, iPad mini 2

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά όταν έχεις ροοτ παίρνεις κανονικά τα μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να το ξανά τρέξεις.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Την πας σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και στην κόβουν κόστος από τίποτα εώς 5€ έχω ακούσει.

σε ευχαριστω!

Την πας σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και στην κόβουν κόστος από τίποτα εώς 5€ έχω ακούσει.

5€ αν πάρεις καινούργια, το κόψιμο είναι δωρεάν όπου υπάρχει.

Φιλικά Γιώργος

Ελπίζω κάτι να γίνει με 4.4.3 γιατί πραγματικά χειρότερη ποιότητα κλήσης δεν ξαναείχα σε κινητό....

Ελπίζω κάτι να γίνει με 4.4.3 γιατί πραγματικά χειρότερη ποιότητα κλήσης δεν ξαναείχα σε κινητό....

Αστα να πανε..τραγικη ποιοτητα πραγματικα!!

Αστα να πανε..τραγικη ποιοτητα πραγματικα!!

Σε 2g ειναι ψιλο υποφερτή η κατασταση αλλα στο 3g ειναι πολυ χαλια πραγματικα... Στο changelog της 4.4.3 δεν αναφέρουν κατι για τον ήχο κι αυτο ειναι κακο

Σε 2g ειναι ψιλο υποφερτή η κατασταση αλλα στο 3g ειναι πολυ χαλια πραγματικα... Στο changelog της 4.4.3 δεν αναφέρουν κατι για τον ήχο κι αυτο ειναι κακο

Εγώ δεν έχω και δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Φιλικά Γιώργος

Εγώ δεν έχω και δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Δεν εχεις καταλαβει τον ηχο οταν εισαι σε 3g ν ακουγεται σαν να κανει παράσιτα και σαν ν ακουγεται μακρινός; λογικα ολοι το χουμε αυτο το θεμα επειδη ειναι θεμα λογισμικου δεν είναι της καθε συσκευής ξεχωριστα

Εγω παντως παιδια δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερετε,δεν ξερω αν παιζει ρολο αν πηρα απο τα τελευταια με το ασημι σηματακι της μοτορολα.

Μπορεί να παίζει ρόλο και η εταιρεία κινητής που έχει ο καθένας. Όποιος έχει κακή ποιότητα σε 3G καλό θα ήταν να ανεφέρει ποιον πάροχο χρησιμοποιεί, έτσι για να δούμε στατιστικά.

Και σ εμενα εγινε χθες ενω το ειχα στο 90 μπαταρια.. Καντο ενα calibrate

Για πες τον τροπο...

Κι εγώ δεν έχω διαφορά από 2g σε 3g. Αυτό που μερικές φορές είναι σαν να τρίζει (π.χ. όταν ακούς τον τόνο μέχρι να απαντήσει ο άλλος) δεν ενοχλεί τόσο και δεν το κάνει πάντα. Νομίζω ότι όντως πρέπει να παίζει ρόλο και η εταρεία κινητής. Έχω wind εγώ. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με καναδυό συγκεκριμένα άτομα που μιλάω η ποιότητα είναι κρυστάλλινη, σαν να είναι από voip και μου κάνει εντύπωση μεγάλη. Άρα σίγουρα παίζει ρόλο και το κινητό που έχει ο συνομιλητής

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ δεν έχω διαφορά από 2g σε 3g. Αυτό που μερικές φορές είναι σαν να τρίζει (π.χ. όταν ακούς τον τόνο μέχρι να απαντήσει ο άλλος) δεν ενοχλεί τόσο και δεν το κάνει πάντα. Νομίζω ότι όντως πρέπει να παίζει ρόλο και η εταρεία κινητής. Έχω wind εγώ. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με καναδυό συγκεκριμένα άτομα που μιλάω η ποιότητα είναι κρυστάλλινη, σαν να είναι από voip και μου κάνει εντύπωση μεγάλη. Άρα σίγουρα παίζει ρόλο και το κινητό που έχει ο συνομιλητής

Όσοι έχετε πρόβλημα το έχετε πάντα και με όλους τους συνομιλητές; Και παντού, απ' όποιο μέρος κι αν καλείτε;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι έχετε πρόβλημα το έχετε πάντα και με όλους τους συνομιλητές; Και παντού, απ' όποιο μέρος κι αν καλείτε;

Εγω εχω τις περισσότερες φορες θέμα οταν μιλαω με 3g ανεξάρτητα απ τη θεση η τον συνομιλητή.. Κοσμοτε εχω

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για πες τον τροπο...

Φορτισε το μεχρι 100%. Αστο να πεσει στο 0 μεχρι να σβησει και μετα Φορτισε το κλειστο μεχρι το 100

Εγω εχω τις περισσότερες φορες θέμα οταν μιλαω με 3g ανεξάρτητα απ τη θεση η τον συνομιλητή.. Κοσμοτε εχω

Θα ήταν ενδιαφέρον να το δοκίμαζες με κάποια άλλη sim άλλης εταιρείας (αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα) να δούμε αν παίζει ρόλο τελικά

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φορτισε το μεχρι 100%. Αστο να πεσει στο 0 μεχρι να σβησει και μετα Φορτισε το κλειστο μεχρι το 100

Μα δεν φορτίζει ποτε κλειστο το συγκεκριμένο κινητό! Οποτε πως να το κανω?

Και να ζητησω οποίος το εχει κάνει root μπορει να μου στειλει τον stock browser?

Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με την κλήση. Μερικές φορές όταν καλεί, στο πρώτο ή ακόμα και στο δεύτερο, τρίτο τόνο να ακουστεί παραμορφωμένα, αλλά η συνομιλία είναι πολύ καθαρή.

Μα δεν φορτίζει ποτε κλειστο το συγκεκριμένο κινητό! Οποτε πως να το κανω?

Και να ζητησω οποίος το εχει κάνει root μπορει να μου στειλει τον stock browser?

Φορτιζει κλειστο δοκιμασε το δεν ειναι σαν τα παλιά που ανοιγει μολις συνδεσεις καλώδιο

Παιδιά και εγώ με το σήμα δεν έχω κανένα θέμα. Όσο για το θέμα με τη μπαταρία που ξαφνικά πέφτει στο 1%, παρόλο που ούτε αυτό μου έχει τύχει, είναι γνωστό bug. Έχει αναφερθεί και στο XDA και στο forum της Motorola. Είπαν ότι θα το κοιτάξουν.

Παιδιά και εγώ με το σήμα δεν έχω κανένα θέμα.

Το σήμα ίσως είναι και θέμα παρόχου. Με το προγηγούμενο κινητό μου πάντως (Huawei P6) αν και δεν είχε και αυτό το καλύτερο σήμα έίχα καθαρό ήχο πάντως. Και δεν χανόταν τελειώς το σήμα σε στις περιοχές που το χάνω με το Moto G...

Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με την κλήση. Μερικές φορές όταν καλεί, στο πρώτο ή ακόμα και στο δεύτερο, τρίτο τόνο να ακουστεί παραμορφωμένα, αλλά η συνομιλία είναι πολύ καθαρή.

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς

• The title was changed to Moto G