panos_25 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Γεια σας . μερικων ημερων μοτοβg 8 αρη αρχισε να χανει την sim. Επανεκκινηση δεν το φτιαχνει παντα μονο βγγαλε βαλε καπακι και μπαινοβγαλσιμο της sim. Τρεχει 4.4.2 δεν βρηκα κατι να κανω. Να ζητησω αλλαγη συσκευης με αλληβτην ιδια ; Όταν είναι σε 3g συμβαίνει αυτό; Είναι γνωστό θέμα, εγώ γι'αυτό είμαι ακόμα με 4.3, διστάζω να περάσω την 4.4. Δες εδώ https://forums.motorola.com/posts/48fb0b8150?page=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ofis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Η σιμ είναι κανονική ή κομμένη από εσένα; κομμένη από το κατάστημα της wind. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν είναι σε 3g συμβαίνει αυτό; Είναι γνωστό θέμα, εγώ γι'αυτό είμαι ακόμα με 4.3, διστάζω να περάσω την 4.4. Δες εδώ https://forums.motorola.com/posts/48fb0b8150?page=1 και με απενεργοποιημένα τα δεδομένα. από ότι κατάλαβα, αν κατάλαβα σωστά, ΔΕΝ υπάρχει λύση, ούτε update με fix, σε κάποια τηλέφωνα συμβαίνει για απροσδιόριστο λόγο σε κάποια όχι. οπότε το στέλνω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Όταν είναι σε 3g συμβαίνει αυτό; Είναι γνωστό θέμα, εγώ γι'αυτό είμαι ακόμα με 4.3, διστάζω να περάσω την 4.4. Δες εδώ https://forums.motorola.com/posts/48fb0b8150?page=1 ΜΕΙΝΕ ΜΕ 4.3 ξεκαθαρα! Εκανες ροοτ προφανως ετσι? Για να σταματησεις το notification? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θέλω να απαλλαχθώ από τις διαφημίσεις που έχουν κάποιες εφαρμογές, χωρίς όμως να root άρω το Moto g. Γίνεται δουλειά με κάποιο firewall; αν ναι, με ποιο; Βλέπω πως αυτού του τύπου τα προγράμματα χρησιμοποιούν vpn, είναι ασφαλές κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θέλω να απαλλαχθώ από τις διαφημίσεις που έχουν κάποιες εφαρμογές, χωρίς όμως να root άρω το Moto g. Γίνεται δουλειά με κάποιο firewall; αν ναι, με ποιο; Βλέπω πως αυτού του τύπου τα προγράμματα χρησιμοποιούν vpn, είναι ασφαλές κάτι τέτοιο; Καλυτερη λυση adblock και ρουτ :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θέλω να απαλλαχθώ από τις διαφημίσεις που έχουν κάποιες εφαρμογές, χωρίς όμως να root άρω το Moto g. Γίνεται δουλειά με κάποιο firewall; αν ναι, με ποιο; Βλέπω πως αυτού του τύπου τα προγράμματα χρησιμοποιούν vpn, είναι ασφαλές κάτι τέτοιο; Χωρις ρουτ δεν γινεται δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θέλω να απαλλαχθώ από τις διαφημίσεις που έχουν κάποιες εφαρμογές, χωρίς όμως να root άρω το Moto g. Γίνεται δουλειά με κάποιο firewall; αν ναι, με ποιο; Βλέπω πως αυτού του τύπου τα προγράμματα χρησιμοποιούν vpn, είναι ασφαλές κάτι τέτοιο; Νομίζω η καλύτερη λύση χωρίς root είναι το Adblock που έχει το F-Droid (app store με εφαρμογές ανοιχτού κώδικα) και που μπορεί να δουλέψει και χωρίς root. Αλλά πιάνει μόνο για τα WiFi δίκτυα, καθώς θέλει να ρυθμίζεις για το καθένα ξεχωριστά έναν proxy server ώστε να κόβονται οι διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Πώς σας φαίνεται η μπαταρία; Οθόνη 2ω 1λ Κλήσεις 20λ 57δ 3g συνέχεια ανοιχτό, Και data όποτε τα χρειαζόμουν μόνο. Χρησιμοποιώ art Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Super εισαι φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εμενα γιατι δε μου βγάζει στη μπαταρια εξοικονόμηση ενέργειας παιζει να χω σβησει τίποτα; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Super εισαι φιλος Ναι; εμένα μου φαίνεται λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το Moto G LTE όταν με το καλό έρθει Ελλάδα και θέλω να σας ρωτήσω δύο πράγματα που με απασχολούν άλλωστε τα χαρακτηριστικά με το απλό G είναι ίδια. 1. Η κάμερα είναι τόσο χάλια όσο διαβάζω σε μερικά reviews; Εντάξει δεν μιλάω τόσο στο σκοτάδι, αλλά τη μέρα δεν βγάζει καλές φωτογραφίες; 2. Το 1GB ram που έχει, σας φαίνεται αρκετό; Δηλαδή μπορείς να ανοίξεις αρκετές εφαρμογές μαζί ή πρέπει μετά τις 1-2 να καθαρίζεις τη ram γιατί αλλιώς θα σκαλώνει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το Moto G LTE όταν με το καλό έρθει Ελλάδα και θέλω να σας ρωτήσω δύο πράγματα που με απασχολούν άλλωστε τα χαρακτηριστικά με το απλό G είναι ίδια. 1. Η κάμερα είναι τόσο χάλια όσο διαβάζω σε μερικά reviews; Εντάξει δεν μιλάω τόσο στο σκοτάδι, αλλά τη μέρα δεν βγάζει καλές φωτογραφίες; 2. Το 1GB ram που έχει, σας φαίνεται αρκετό; Δηλαδή μπορείς να ανοίξεις αρκετές εφαρμογές μαζί ή πρέπει μετά τις 1-2 να καθαρίζεις τη ram γιατί αλλιώς θα σκαλώνει; Ευχαριστώ! Η κάμερα την ημέρα είναι πολύ καλή. Το 1gb ram είναι αρκετά για το αγνό android που κουβαλά. Άνοιξε όσες εφαρμογές θες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με art δεν τα πάει και τόσο καλά, απ'ότι έχω προσέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το Moto G LTE όταν με το καλό έρθει Ελλάδα και θέλω να σας ρωτήσω δύο πράγματα που με απασχολούν άλλωστε τα χαρακτηριστικά με το απλό G είναι ίδια. 1. Η κάμερα είναι τόσο χάλια όσο διαβάζω σε μερικά reviews; Εντάξει δεν μιλάω τόσο στο σκοτάδι, αλλά τη μέρα δεν βγάζει καλές φωτογραφίες; 2. Το 1GB ram που έχει, σας φαίνεται αρκετό; Δηλαδή μπορείς να ανοίξεις αρκετές εφαρμογές μαζί ή πρέπει μετά τις 1-2 να καθαρίζεις τη ram γιατί αλλιώς θα σκαλώνει; Ευχαριστώ! Φιλε δες πρωτα σε τι τιμη θα ερθει αυτο και μετα πραξε αναλογως για μενα νομιζω δεν συμφερει γιατι λογικα θα το χουν ακριβω λογω της βλακειας του 4g!ποσο ποιο γρηγορα να παει ελεος.. Η καμερα ειναι πολυ μετρια να ξες! 1 giga ram φθανει να ανοιξεις τα απαντα Με art δεν τα πάει και τόσο καλά, απ'ότι έχω προσέξει. Τι εννοεις φιλε? Τι διαφορες βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Βλέπω ότι μου τρώει περισσότερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ΜΕΙΝΕ ΜΕ 4.3 ξεκαθαρα! Εκανες ροοτ προφανως ετσι? Για να σταματησεις το notification? Όχι, το notification βγαίνει κάθε μέρα και το αναβάλλω για την επόμενη :lol:. Δεν έχω ασχοληθεί με root. Λες να μείνω ε; Σκεφτόμουνα να αναβαθμίσω όταν (και αν) μας έρθει η 4.4.3 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Φιλε δες πρωτα σε τι τιμη θα ερθει αυτο και μετα πραξε αναλογως για μενα νομιζω δεν συμφερει γιατι λογικα θα το χουν ακριβω λογω της βλακειας του 4g!ποσο ποιο γρηγορα να παει ελεος.. Η καμερα ειναι πολυ μετρια να ξες! 1 giga ram φθανει να ανοιξεις τα απαντα Το expansys το έχει βάλει με τιμή 199.99€.. Και όντως 200 ευρώ να το φέρουν, πιστεύετε ότι μπορώ να βρω πιο καλό κινητό σ αυτήν την τιμή; Τετραπύρηνο πάντως δεν νομίζω.. Τόσο μέτρια η κάμερα ε; Τώρα έχω το s3 mini το οποίο εντάξει μία νορμάλ κάμερα έχει.. Αλλά δεν με νοιάζει και τόσο πολύ, δεν βγάζω συχνά φωτογραφίες με το κινητό. Ας μην κολλάει σαν το mini που μου χει βγάλει την ψυχή και χαλάλι η camera :P Edited May 28, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Όχι, το notification βγαίνει κάθε μέρα και το αναβάλλω για την επόμενη :lol:. Δεν έχω ασχοληθεί με root. Λες να μείνω ε; Σκεφτόμουνα να αναβαθμίσω όταν (και αν) μας έρθει η 4.4.3 :ninja: Σοπα ρε θηριο εισαι πραγματικα και γω αυτο ηθελα να κανω αλλα αντεξα 1.5 βδομαδα και μετα το πατησα καταλαθος! Μεινε με jelly και οταν με το καλο ερθει η4.4.3 βλεπεις! :-) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το expansys το έχει βάλει με τιμή 199.99€.. Και όντως 200 ευρώ να το φέρουν, πιστεύετε ότι μπορώ να βρω πιο καλό κινητό σ αυτήν την τιμή; Τετραπύρηνο πάντως δεν νομίζω.. Τόσο μέτρια η κάμερα ε; Τώρα έχω το s3 mini το οποίο εντάξει μία νορμάλ κάμερα έχει.. Αλλά δεν με νοιάζει και τόσο πολύ, δεν βγάζω συχνά φωτογραφίες με το κινητό. Ας μην κολλάει σαν το mini που μου χει βγάλει την ψυχή και χαλάλι η camera :P Το s3 μινι εχει καλυτερη καμερα!μπορει με 200 -230 πχ λεω τωρα να υπαρχει κατι αλλο δεν ξερεις! Αλλα αυτα ειναι συμβουλες φιλε μου εσυ θα κανεις οτι νομιζεις :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια τι πληκτρολογιο χρησιμοποιητε? Το στοκ? Η καποιο αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια τι πληκτρολογιο χρησιμοποιητε? Το στοκ? Η καποιο αλλο? Στοκ εγώ - ενίοτε πειραματίζομαι με Swype και Swiftkey που έχω αγορασμένα αλλά μετά από λίγο καιρό πάντα επιστρέφω στο στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια τι πληκτρολογιο χρησιμοποιητε? Το στοκ? Η καποιο αλλο? Γεια σου φιλε,εγω εχω το swiftkey Το καλυτερο κατα την αποψη μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τι μπορεί να συμβεί αν φορτιστεί το κινητό με φορτιστή λιγότερο των 500mAh; Γιατί αγόρασα ένα φορτιστή που ήταν χαλασμένος τελικά και τον γύρισα αλλά μέσα στη μια ώρα φόρτισης που έκανα είχε γεμίσει 20 % οπότε υπέθεσα ότι είναι κάτω από 500mAh που έχει θέσει ως κατώτερο ή motorola. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά πιστεύω μετά από τότε σαν να άλλαξε η μπαταρία (θερμοκρασία, αυτονομία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τι μπορεί να συμβεί αν φορτιστεί το κινητό με φορτιστή λιγότερο των 500mAh; Γιατί αγόρασα ένα φορτιστή που ήταν χαλασμένος τελικά και τον γύρισα αλλά μέσα στη μια ώρα φόρτισης που έκανα είχε γεμίσει 20 % οπότε υπέθεσα ότι είναι κάτω από 500mAh που έχει θέσει ως κατώτερο ή motorola. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά πιστεύω μετά από τότε σαν να άλλαξε η μπαταρία (θερμοκρασία, αυτονομία) Λοιπον εγω το φορτιζω με οτι φορτιστη βρω μπροστα μου,κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Τωρα αν οντος μπορει να συμβει κατι...( να καει η συσκευη) δεν ξερω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts