salazar_ Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Γεια χαρά, Θα ήθελα να μου πείτε εφόσον γνωρίζετε τι ισχύει με χρέωση από τελωνείο για προϊόντα που παραγγέλνουμε από Αμερική. Θέλω να πάρω την Otterbox Defender Moto G case. Αρχικά έκανα παραγγελία μέσω του clove.co.uk. Υποτίθεται ότι το προϊόν ήταν διαθέσιμο, αλλά οι Άγγλοι με κορόιδεψαν και χτες μου είπαν (μετά από δικό μου μήνυμα) ότι θα έρθει φορτίο στις 18/2. Εάν λοιπόν την παραγγείλω από Αμερική θα πληρώσω και τελωνείο; Τελωνείο όχι αλλά τα έξοδα αποστολής διπλασιάζουν την τιμή του πριόντος..Οπότε δεν αξίζει.(προχώρησε την παραγγελία και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια το light flow τρεχει στο background και πιανει 20 mb :O μαλλον uninstall και ας μην βλεπω τις αναπαντητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς κάποια δυσλειτουργία όταν ακούει τραγούδια (αναφέρομαι σε mp3 και όχι σε ραδιόφωνο ή youtube) ? Σε μερικά τραγούδια μου χράζει στιγμιαία σαν να ακους σταθμό ραδιοφώνου που δεν πιάνει καλά! Καταρχάς το ρωτάω για να καταλάβω αν φταίει το τραγούδι ή το ηχείο... Και το equalizer να πειράξω πάλι το ίδιο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Επίσης, η αγορά της Motorola από την Lenovo είναι καλά νέα για τους Μοτορολάκηδες. Σε λίγο καιρό θα καταλάβετε το γιατί... ;):X:shifty: Δεν μας το λες από τώρα για να μη μας τρώει η αγωνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Η μπαταρια ποσο σας βγαζει με ολα στο φουλ + 1 ωρα ομιλια ; Φωτεινοτητα απο 30 εως 50 αναλογα μου βγαζει 12-14 ωρες. Δηλαδη Η καλυτερη μπαταρια που ειχα ποτε ! Απιστευτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς κάποια δυσλειτουργία όταν ακούει τραγούδια (αναφέρομαι σε mp3 και όχι σε ραδιόφωνο ή youtube) ? Σε μερικά τραγούδια μου χράζει στιγμιαία σαν να ακους σταθμό ραδιοφώνου που δεν πιάνει καλά! Καταρχάς το ρωτάω για να καταλάβω αν φταίει το τραγούδι ή το ηχείο... Και το equalizer να πειράξω πάλι το ίδιο κάνει. Εχω βαλει πολλους δισκους μεσα γιατι ακουω πολυ μουσικη απο το κινητο. Δε μου εχει τυχει αυτο που λες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά καλησπέρα, το παρήγγειλα κι εγώ χτες το πρωί από amazon uk! Με ενημέρωνε ότι θα μου στείλουν email για estimated delivery time, αλλά δεν ερχόταν κάτι κι έτσι τους έστειλα email να ρωτήσω. Μου απάντησαν ότι έφυγε με royal mail με untrackable τρόπο. Νόμιζα ότι φεύγει με ups και υπάρχει tracking. Τo status της παραγγελίας εν τω μεταξύ δεν έχει αλλάξει, λέει preparing. Καμιά ιδέα;; Να τι μου απάντησαν: I've checked and can see that your order #χχχχχχχχχχχ was sent via Royal Mail to the following address: ... The estimated delivery date given for this order was February 05, 2014. Your parcel was sent by an untrackable method so we can’t confirm its exact location. It’s been our experience that the majority of late parcels arrive shortly after the estimated delivery date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εχω βαλει πολλους δισκους μεσα γιατι ακουω πολυ μουσικη απο το κινητο. Δε μου εχει τυχει αυτο που λες. Τι να πω δεν ξέρω. Δεν μου το κάνει σε όλα γιατί και γω έχω αρκετή μουσική μέσα, πρόσφατα όμως έβαλα δύο διαφορετικούς δίσκους και μου το κάνει σε κάποια τραγούδια. Τα ίδια τραγούδια στο pc ακούγονται μια χαρά. Λευτέρη (το εκτιμώ που απάντησες και σε ευχαριστώ) μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις? Αν μου έστελνες το mail σου και σου έκανα share το ίδιο τραγούδι μέσω google drive να το τσεκάρεις στο δικό σου κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τι να πω δεν ξέρω. Δεν μου το κάνει σε όλα γιατί και γω έχω αρκετή μουσική μέσα, πρόσφατα όμως έβαλα δύο διαφορετικούς δίσκους και μου το κάνει σε κάποια τραγούδια. Τα ίδια τραγούδια στο pc ακούγονται μια χαρά. Λευτέρη (το εκτιμώ που απάντησες και σε ευχαριστώ) μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις? Αν μου έστελνες το mail σου και σου έκανα share το ίδιο τραγούδι μέσω google drive να το τσεκάρεις στο δικό σου κινητό? Δεν εχω προβλημα να σε βοηθησω αλλα δεν έχω google drive. Έχεις καλά ακουστικά; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δεν εχω προβλημα να σε βοηθησω αλλα δεν έχω google drive Μου το κάνει και χωρίς να βάλω ακουστικά. Δοκίμασα και με ακουστικά (2 ειδών) και πάλι το ίδιο... Το google drive το είπα γιατί σκέφτηκα ότι όλοι όσοι έχουν moto G θα έκαναν και λογαριασμό στο drive μιας και δίνει η google 50GB ελεύθερο χώρο. Δεν έχει σημασία, αν μπορείς στείλε μου με pm το mail σου. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Κάποια καλή εφαρμογή που να αποθηκεύει usernames και passwords και να κλειδώνει? Επίσης, θέλω να κάνω σε ένα MOTOROLA DEFY MINI που έχω, επαναφορά στην αρχική του κατάσταση ώστε να το πουλήσω. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ(φοράει έκδοση android 2.3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Κάποια καλή εφαρμογή που να αποθηκεύει usernames και passwords και να κλειδώνει?) Δες το dashlane νομίζω θα σε καλύψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δες το dashlane νομίζω θα σε καλύψει... Καλό, αλλά νομίζω ότι αποθηκεύει μόνο απο site. Εγώ θέλω να μπορει γενικά να αποθηκεύει usernamew και passwords. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά καλησπέρα, το παρήγγειλα κι εγώ χτες το πρωί από amazon uk! Με ενημέρωνε ότι θα μου στείλουν email για estimated delivery time, αλλά δεν ερχόταν κάτι κι έτσι τους έστειλα email να ρωτήσω. Μου απάντησαν ότι έφυγε με royal mail με untrackable τρόπο. Νόμιζα ότι φεύγει με ups και υπάρχει tracking. Τo status της παραγγελίας εν τω μεταξύ δεν έχει αλλάξει, λέει preparing. Καμιά ιδέα;; Να τι μου απάντησαν: I've checked and can see that your order #χχχχχχχχχχχ was sent via Royal Mail to the following address: ... The estimated delivery date given for this order was February 05, 2014. Your parcel was sent by an untrackable method so we can’t confirm its exact location. It’s been our experience that the majority of late parcels arrive shortly after the estimated delivery date. Περιεργο αυτο.Κι εγω το περιμενω αλλα με UPS. Δεν ξερω μηπως το mail που ελαβες ηταν ψιλοautomated, επειδη η παραγγελια σου ειναι ακομα σε status : preparing for dispatch.Κι εμενα ηταν σε αυτην την κατασταση για 3-4 μερες. Λογικα οταν θα γινει state dispatched, θα σου στειλουν UPS tracking code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλό, αλλά νομίζω ότι αποθηκεύει μόνο απο site. Εγώ θέλω να μπορει γενικά να αποθηκεύει usernamew και passwords. Προσωπικά χρησιμοποιώ oi safe γιατί είναι open source κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν έχει βέβαια backup σε cloud και λοιπές ευκολίες. Μια απλή βασική εφαρμογή που κάνει τη δουλειά της είναι. Ίσως κάποια στιγμή πάω στο safe in cloud, κοίτα την κι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 παιδες απο εδω ρουταρατε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2631030 ποσταρε κανεις ελληνικο οδηγο εδω στο φορουμ?δεν βρηκα κατι για αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Μετα το update 4.4.2 το κινητο εχει προβλημα στις κλησεις! Τι εννοω; Καποιες φορες τρωει κολλημα και δεν μπορει να κανει ή να δεχτει κληση. Και ουτε με restart στρωνει. Πρεπει να βγαλεις-βαλεις sim μαζι με restart φυσικα. Ιντερνετ και sms δουλευουν κανονικοτατα. Δοκιμασα και factory reset αλλα το ξαναεκανε μετα απο 2 μερες. Δεν το ειχε κανει ποτε αυτο πριν το update εδω και ενα μηνα. Το κινητο ειναι τελειως μαμα, ουτε καν root δεν εχει. Παιζει να εχει προβλημα η sim? Την ειχα παρει πριν κανενα χρονο κανονικο μεγεθος και κοπηκε σε καταστημα για να μπει το moto g. Εδω εχουν ενα αλλο προβλημα με τον dialer και λενε οτι εφταιγε η σιμ που δεν ηταν v3... http://community.koodomobile.com/koodo/topics/moto_g_kitkat_4_4_2_major_bug Edited February 2, 2014 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπερα λοιπον παρελαβα το κινητο απο αγγλια μου το φερε φιλος.εχοντας το lg g2 θελησα να το δοκιμασω.αρκει να σας πω οτι θα το κρατησω,το κινητο ειναι πολυ γρηγορο πολυ καλη μπαταρια με εντυπωσιασε για τα λεφτα του οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη πιστευω ειναι πολυ καλυτερο απο το galaxy s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπερα λοιπον παρελαβα το κινητο απο αγγλια μου το φερε φιλος.εχοντας το lg g2 θελησα να το δοκιμασω.αρκει να σας πω οτι θα το κρατησω,το κινητο ειναι πολυ γρηγορο πολυ καλη μπαταρια με εντυπωσιασε για τα λεφτα του οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη πιστευω ειναι πολυ καλυτερο απο το galaxy s3 ΚΑλοριζικο ! Το S 3 το εχει για την πλακα ...για το S 4 δεν ξερω . Παντως εχει ατελειωτη μπαταρια !! Απο τις 7 το πρωι το εχω σκισει και τωρα μολις επεσε στο 20% !! Εννοειται δεν κολλαει πουθενα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μετα το update 4.4.2 το κινητο εχει προβλημα στις κλησεις! Τι εννοω; Καποιες φορες τρωει κολλημα και δεν μπορει να κανει ή να δεχτει κληση. Και ουτε με restart στρωνει. Πρεπει να βγαλεις-βαλεις sim μαζι με restart φυσικα. Ιντερνετ και sms δουλευουν κανονικοτατα. Δοκιμασα και factory reset αλλα το ξαναεκανε μετα απο 2 μερες. Δεν το ειχε κανει ποτε αυτο πριν το update εδω και ενα μηνα. Το κινητο ειναι τελειως μαμα, ουτε καν root δεν εχει. Παιζει να εχει προβλημα η sim? Την ειχα παρει πριν κανενα χρονο κανονικο μεγεθος και κοπηκε σε καταστημα για να μπει το moto g. Εδω εχουν ενα αλλο προβλημα με τον dialer και λενε οτι εφταιγε η σιμ που δεν ηταν v3... http://community.koodomobile.com/koodo/topics/moto_g_kitkat_4_4_2_major_bug Μην το σκέφτεσαι, σίγουρα φταίει η σιμ. Αξίζει να δώσεις 5 ευρώ για να πάρεις μια καινούρια. Εξάλλου και σε άλλα κινητά έχουν αναφερθεί προβλήματα με κομμένη σιμ. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spongebill Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 την τριτη αναμενω και το δικο μου moto g :) ελπιζω να αποδειχτη αξιος αντικαταστατης του x5 :bow: που ειχα γιατη το s advance δεν μου αφησε και τις καλητερες εντυπωσεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Το έβαλα σε art σήμερα. Δε παρουσιάζει διαφορές στην όλη εμπειρία χρήσης.Θεωρώ ότι είναι το ίδιο, αλλά υπάρχει ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ θετικό. Η διαχείριση της μπαταρίας μ άφησε άφωνο. Έβλεπα το ποσοστό την ώρα που το σκάλιζα και δε κατέβαινε. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έφαγε κανένα σκάλωμα και το έκανα επανεκκίνηση. Κι όμως...με αιφνιδίασε το άτιμο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ας κάνει ένας την καλή να αφήσει 1-2 links από που μπορώ να το αγοράσω σε καλή τιμή και με γρήγορη παράδοση. Έψαξα στο Amazon, αλλά όλο μου βγάζει λίγο πριν από την παραγγελία, ότι δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα στις χώρες αποστολής (για διάφορους πωλητές). Να το πάρω από Expansys με 198 ευρώ; Μου φαίνονται πολλά. Τουλάχιστον θα το έχω σε 1-2 μέρες σπίτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Τι είναι το art?πω πω ενώ διάβασα όλο το φόρουμ μετεξεταστέος έμεινα.ουτε πως κάνουμε root κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 την τριτη αναμενω και το δικο μου moto g :) ελπιζω να αποδειχτη αξιος αντικαταστατης του x5 :bow: που ειχα γιατη το s advance δεν μου αφησε και τις καλητερες εντυπωσεις :( Χαχαχα.Δικος μου εισαι εσυ!Κι εμενα την Τριτη ερχεται.Και μαλιστα θα αντικαταστησει το Huawei X5, το οποιο πραγματικα ηταν σκυλι, και 2,5 χρονια τωρα με εβγαλε ασπροπροσωπο (για τα λεφτα του, παντα!). Ελπιζω το Moto G, να ειναι αξιος αντικαταστατης κι ακομα καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts