Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Σορι που σας εχω κουράσει με τα sms αλλα είναι σημαντικό και αυτονόητο. Το πρόβλημα είναι μαλλον στη συσκευη και οχι στις εφαρμογές.

Εξηγώ: Αν γράψεις με μικρά οταν γινεται η αποστολή δεν φταννουν στον παραλήπτη τα τελικα σ. Αν γράψεις με κεφαλαια, δεν στελνονται στον παραλήπτη τα τονισμένα. (Με βολέυει μονο η λειτουργια με swype οποτε δεν μπορώ να αποφύγω τους τόνους.)

Οποιος εχει εμπειρία ας ποσταρει. Μήπως πρεπει να αλλάξω την αφαρμογή - πλατφόρμα των sms? μηπως φταίει η στοκ?

Ριξε μια επαναφορα εργοστασιακων φιλε και δοκιμασε αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiopsk.icmes&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dicmess

Που ειναι πολυ δυναμιτης

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ποιες θήκες σας βόλεψαν κ ποιες όχι..

κ για φιλμάκια επίσης..

Τέλος, το θέμα με το κουμπί ανοίγματος (powerbutton) με μια θήκη λύνεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ποιες θήκες σας βόλεψαν κ ποιες όχι..

κ για φιλμάκια επίσης..

Τέλος, το θέμα με το κουμπί ανοίγματος (powerbutton) με μια θήκη λύνεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για μενα δεν ιφισταται θεμα αλλα αν σ ενοχλει που ειναι λιγο χαλαρα, μια θηκη flip shell για παραδειγμα, ουτε που θα το χρειαζεσαι το power button ;)

Ειναι απολαυση να κλεινεις η ν ανοιγεις το πορτακι και να γινονται ολα αυτοματα.

Εχω πελαγώσει. Μια βοηθεια παιδες. Εδω και 10 μερες το viber λειτουργουσε μια χαρα. Σημερα λειτουργουν τα μηνυματα του, αλλά στις κλήσεις οταν το σηκωνω εγω η αλλος που καλώ η δικη μου εφαρμογη κρασαρει, και μου λεει οτι σταματησε να λειτουργει. Δεν εχω πειραξει τιποτα. Το χρειάζομαι γιατι η κοπελα μου ειναι εξωτερικό. Ειναι κατι που μπορώ να κάνω? Εκανα απεγκατασταση και παλι εγκατασταση και συμβαίνει παλι.

Edit . Να σημειωσω απλώς πως χθες εκανε μονο του αναβαθμιση το προγραμμα.

Και σε μένα το κάνει αυτό! Η εφαρμογή φταίει ή το κινητό;

Και σε μένα το κάνει αυτό! Η εφαρμογή φταίει ή το κινητό;

Παιδια το viber ειναι χαλι μαυρο! Ειδικα με το χθεσινο update εγινε χειροτερο! Δεν ξερω ειλικρινα τι κανουν και γτ το κανουν πιο βαρυ και ειναι μες τα bugs! Για οποιον θελει να δοκιμασει το whatsapp ειναι κορυφη ειναι πολυ ελαφρυ πολυ πιο γρηγορο αλλα δεν ξερω αμα εχει κλησεις

ρε παιδια πως γινεται αυτη η αλλαγη απο dalvik σε art??

Πανε ρυθμισεις>σχετικα με τηλεφωνο> κατω κατω μετα αριθμος build πατα πανω 7 φορες θα σου βγαλει σηματακι > μετα πανε πισω και θα εχει εμφανιστει μια νεα επιλογη που ειναι *επιλογες προγραμματιστη* μπες εκει και λεει καπου αλλαγη εκτελεσης χρονου

Οσο για το θέμα με το viber επειδη δεν λύνεται και κανείς δεν προτεινε κάτι εβαλα το skype. Το περίμενα πιο βαρύ αλλα ειναι μια χαρά!

Παρολαυτα, αν υπάρχει κανεις που εχει ακούσει για το viber και το αν δουλευει σε εσας καλοδεχούμενος!

Οσο για το θέμα με το viber επειδη δεν λύνεται και κανείς δεν προτεινε κάτι εβαλα το skype. Το περίμενα πιο βαρύ αλλα ειναι μια χαρά!

Παρολαυτα, αν υπάρχει κανεις που εχει ακούσει για το viber και το αν δουλευει σε εσας καλοδεχούμενος!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwhatsapp

Το δοκιμασες?

Επισης το oovoo ειναι καλο!

Γραφει οτι ειναι για sms και οχι για κλήσεις. Χρειάζομαι τις κλήσεις.... Σε ευχαριστω πολύ! Μου αρεσε πολύ το viber. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται αναβαθμιση και δεν δουλευει!!!

αυριο παραλαμβανω!!! αντε να δουμε και αυτο

Τα εχεις παρει παραμαζωμα ε;;;

Χε χε...

Δε σ αρεσε το 925;

Καλησπερα παιδια.Σημερα παρηγγειλα κι εγω το κινητο, απο amazon.co.uk. Το κινητο και μια θηκη απο αλλο μαγαζι στο amazon. Χρησιμοποιησα μια καρτα alpha bank enter visa, και το εξης παραδοξο συνεβη: η θηκη εγινε μια χαρα dispatched, ενω για το κινητο η amazon εστειλε το εξης μηνυμα

We're writing to let you know that we are having difficulty processing your Visa for one or more items in the above transaction.

We will try charging your credit card again shortly. It is not necessary to place a new order, but you may want to review the payment information for your order and make sure it is correct and current.

Ξερει κανεις πως και γιατι γινεται αυτο?Τελικα ακυρωσα την παραγγελια, και την ξαναεκανα. Το status τωρα ειναι:

Not yet dispatched

DELIVERY ESTIMATE: WE NEED A LITTLE MORE TIME TO PROVIDE YOU WITH A GOOD ESTIMATE. WE'LL NOTIFY YOU VIA E-MAIL AS SOON AS WE HAVE AN ESTIMATED DELIVERY DATE

Eχει συμβει σε καποιον κατι αναλογο?μπορει ενα μαγαζι μεσα στην amazon να δεχεται την καρτα, και η ιδια η amazon οχι?

Μόλις διάβασα σε ελληνικό blog ότι θα κυκλοφορήσει Ελλάδα η έκδοση των 8gb. Είναι αλήθεια;

Ναι στο eshop στα 199ε!

Το Viber είναι χάλια μαύρα. Δείτε τα permissions που ζητάει...

Για όσους δεν θέλουν Skype, ας δοκιμάσουν το ICQ. Πολύ καλό!

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Τα εχεις παρει παραμαζωμα ε;;;

Χε χε...

Δε σ αρεσε το 925;

φοβερη συσκευη, αλλα το λειτουργικο....:X

ειλικρινα η Νοκια χαντακωθηκε με τα WP , το μονο που τους αναγνωριζω ειναι η σπιρταδα του λειτουργικου

All it takes is a swipe...

Σκέφτομαι να πάρω το 16άρι κατά το Πάσχα δώρο για τον αδελφό μου γιατί αξίζει αρκετά. Τα ερωτήματα είναι:

1) Θα έχει έρθει επίσημα Ελλάδα μέχρι τότε; Υπάρχει καμιά φήμη ή θα το πάρω από amazon.co.uk;

2) Τι έχει πάθει τελευταία η Motorola και τα δίνει όλα μόνο σε συγκεκριμένες χώρες (USA και χαριστικά UK);

3) Με το service Cellcom εδώ στην Ελλάδα τι γίνεται; έχει ρωτήσει κανείς για το G αν το επισκευάζουν;

3) Όσοι το έχετε, μπορείτε να περάσετε τη ROM της Google Play έκδοσης;

4) Το GravityBox δουλεύει κανονικά; (αν όχι στη stock ROM, έστω στην GPE ROM;)

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Μια ερώτηση προς τα παιδιά που έχουν ξαναδουλέψει Motorola όσον αφορά root κτλ. επειδή στο Galaxy S που είχα μέχρι τωρα ήταν πιο απλά τα πράγματα (απλά ξαναπερνούσες την στοκ ρομ και ήσουν μες στην εγγύηση): Από ότι είδα σε googlαρισμα και στo xda για να το rootάρεις πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader ζητώντας έναν κωδικό από την Motorola αν δεν κάνω λάθος. Η απορία μου είναι αν θεωρείσαι αυτομάτως εκτός εγγύησης από την στιγμή που πάρεις τον κωδικό άσχετα αν τον χρησιμοποιήσεις ή όχι; Δηλαδή μπορεί να ξανακλειδώσεις τον bootloader ή και να μην τον ξεκλειδώσεις ποτέ τελικά και να σε πουν ότι πήρες τον κωδικό οπότε δεν σε καλύπτει η εγγύηση.

Παιδιά καλημέρα.Δε θυμάμαι αν έχω δει κάπου αν το κινητό μπορεί να δεχθεί για ήχους κλήσης τραγούδια κι όχι ringtones.Γίνεται?

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

@jpk

Ναι σε AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+, MP3, PCM, FLAC, και MIDI

http://www.motorola.com/us/shop-all-mobile-phones-1/Moto-G/moto-g-pdp.html

• The title was changed to Moto G