Jump to content

kayfas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kayfas

  1. kayfas

    Moto G

    Ρε παιδιά πάω να δω την συλλογή φωτογραφιών από την κάμερα και μου λέει δραστηριότητα δεν βρέθηκε???έχει συμβεί σε κανέναν???
  2. kayfas

    Moto G

    ρε παιδια πως γινεται αυτη η αλλαγη απο dalvik σε art??
  3. kayfas

    Moto G

    παιδια θελω να παραγγειλω εναν adaptοr για να μπαινει το usb σε πριζα για να φορτιζω το κινητο..εχετε να προτεινετε καποιον συγκεκριμενο??
  4. kayfas

    Moto G

    ξερουμε ποτε θα μας ερθει η 4.4.2???
  5. kayfas

    Moto G

    παιδια μολις μου εστειλε mail η amazon απο αγγλια οτι το τηλεφωνο(το 16αρι) θα ερθει στις 24 του μηνα με ups....εγω δεν θα μαι σπιτι!!θα το αφησουν στο ταχυδρομειο αν δεν με βρουν εκει?
  6. kayfas

    Moto G

    προπαρηγγειλα το moto g απο αμαζον αγγλιας μαζι με κατι θηκες!το κινητο δεν εχει ερθει ακομα..οι θηκες ηρθαν αλλα δεν ειχαν τιμολογιο μεσα....!!μηπως επειδη εχω ενεργοποιησει στο ενοδκοινοτικο αφμ της εταιρειας μου?
  7. kayfas

    Moto G

    παιδια μπορω να το παραγγειλω χωρις τους φορους απο amazon γιατι η εταιρεια μου εχει αφμ ενδοκοινοτικων συναλλαγων οποτε γλιτωνω το vat!!! 1)ξερει κανεις αν στο account μου ως ονομα πρεπει να βαλω το ονομα της εταιρειας?? 2)οταν παω να δηλωσω το αφμ για να το επαληθευσουν μου ζητα διευθυνση.εκει ως full name τι βαζω?παλι της εταιρειας? 3)η πληρωμη πως θα γινει?με την πιστωτικη μου καρτα?
  8. kayfas

    Moto G

    παιδια θελω να το παραγγειλω απο amazon αγγλιας...με το τελωνειο τι παζει?
×
×
  • Create New...