Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο ενα εφοσον κυκλοφορει η συσκευη επισημα στην ελλαδα θα εχεις κι εδω εγγυηση αλλα δε ξερω με ποιον συνεργαζεται η αντιπροσωπεια για σερβις..αν το παρεις ομως απο το επισημο amazon θα σε καλυψουν αυτοι. βασικα αν ειχα σερβις την αρβατο στο αμαζον θα το εστελνα και παλι..πιστευω εισαι καλυμμενος απο θεμα εγγυηση..

στο 2 δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. τα παιχνιδια με αμαξια ειναι αρκετα απαιτητικα γιατι υπαρχει διαρκης κινηση..μονο ενας κατοχος μπορει να σου απαντησει σ αυτο..

Σε ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πει αν κατεβάσω 3d εφαρμογή με αυτοκίνητα αν θα κολλάει?Μιλάω για το gsr rasing.

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σου φιλε κατεβασα το παιχνιδι για να το δοκιμασω, και παει σφαιρα, επαιξα 5-6 αγωνες χωρις κανενα κολλημα... Αλλα τεραστιο 200+mb
Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γεια σου φιλε κατεβασα το παιχνιδι για να το δοκιμασω, και παει σφαιρα, επαιξα 5-6 αγωνες χωρις κανενα κολλημα... Αλλα τεραστιο 200+mb

ΘΕΟΣ!Δε το συζητώ.Το ξέρω ότι είναι μεγάλο.Λες να έχω πρόβλημα αν το κατεβάσω?Είναι ωραίο παιχνίδι...

επίσημη?

από που είναι αγορασμένο?

ναι τα ξημερωματα μου ηρθε το μηνυμα για την αναβαθμιση, δεν ξερω απο που ειναι αγορασμενο το πηρα μεσω forum

http://s5.postimg.org/lsp8jaw6v/Screenshot_2014_01_11_08_57_23.png

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο μια γρηγορη ματια, ο ηχος ειναι ποιο δυνατος και εχει βελτιωθεί η καμερα, σε ταχυτητα το ιδιο μου φαινεται

ναι τα ξημερωματα μου ηρθε το μηνυμα για την αναβαθμιση, δεν ξερω απο που ειναι αγορασμενο το πηρα μεσω forum

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]απο μια γρηγορη ματια, ο ηχος ειναι ποιο δυνατος και εχει βελτιωθεί η καμερα, σε ταχυτητα το ιδιο μου φαινεται

Καλημέρα.Μιας και είσαι μέσα, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν κατεβάσω το gsr racing που είναι 200mb αν θα έχω πρόβλημα στη λειτουργία της εφαρμογής και του κινητού?Θα κάνει διακοπές?Ούτως ή άλλως πάντως όταν παίζω παιχνίδι δεν έχω ανοιχτό τίποτα άλλο...

Καλημέρα.Μιας και είσαι μέσα, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν κατεβάσω το gsr racing που είναι 200mb αν θα έχω πρόβλημα στη λειτουργία της εφαρμογής και του κινητού?Θα κάνει διακοπές?Ούτως ή άλλως πάντως όταν παίζω παιχνίδι δεν έχω ανοιχτό τίποτα άλλο...

καλημερα, τι προβλημα να εχεις φιλε μου ? ενα απλο παιχνιδακι ειναι

καλημερα, τι προβλημα να εχεις φιλε μου ? ενα απλο παιχνιδακι ειναι

Ξέρω κι εγώ...Απλά δε θα ήθελα να απογοητευτώ, μιας και 200 ευρώ δεν είναι και λίγα...Αν το πάρω από amazon τι εταιρία αποστολής να προτιμήσω?

Ξέρω κι εγώ...Απλά δε θα ήθελα να απογοητευτώ, μιας και 200 ευρώ δεν είναι και λίγα...Αν το πάρω από amazon τι εταιρία αποστολής να προτιμήσω?

αυτη που θα στο φέρει ποιο γρηγορα

Δεν ρώτησα από πού το πήρες, ρώτησα για ποιόν το κατασκεύασε η Motorola.

Ε???Της Tesco ειναι κλειδωμενα απ'οσο ξερω.Και ξαναλεω πωλητης ηταν το ιδιο το Amazon οχι η Tesco.

Εντωμεταξυ η μπαταρια επεσε απο το 25% στο 9% μετα την αναβαθμιση!!!Ειναι φυσιολογικο αυτο??;)

Eίδες στην προηγούμενη σελίδα το screenshot που ανέβασε το μέλος; Το δικό σου τι γράφει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο";

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5136679#post5136679

Εννοειται πως ΔΕ θα λεει Tesco αφου το πηρε απο Amazon. To Tesco-branded Moto G το πουλανε μονο τα Tesco προφανως (130 λιρες αντι για 160 για το 16αρι) και ειναι κλειδωμενο αλλα με 2 λιρες μπορεις να το ξεκλειδωσεις οποτε και παλι κερδιζεις... αν φυσικα εχεις τροπο να το προμηθευτεις καπως.

Εννοειται πως ΔΕ θα λεει Tesco αφου το πηρε απο Amazon. To Tesco-branded Moto G το πουλανε μονο τα Tesco προφανως (130 λιρες αντι για 160 για το 16αρι) και ειναι κλειδωμενο αλλα με 2 λιρες μπορεις να το ξεκλειδωσεις οποτε και παλι κερδιζεις... αν φυσικα εχεις τροπο να το προμηθευτεις καπως.

Μην γραφετε οτι θελετε :)

http://www.tesco.com/direct/sim-free-unlocked-motorola-moto-g-16gb-black/242-0303.prd?pageLevel=&skuId=242-0303

Ε οκ αυτο δεν αναιρει το οτι μπορεις να παρεις το φτηνοτερο και οχι unlocked Tesco branded Moto G.

Ε???Της Tesco ειναι κλειδωμενα απ'οσο ξερω.Και ξαναλεω πωλητης ηταν το ιδιο το Amazon οχι η Tesco.

Εντωμεταξυ η μπαταρια επεσε απο το 25% στο 9% μετα την αναβαθμιση!!!Ειναι φυσιολογικο αυτο??;)

Φυσιολογικο. Αν δεις ορισμενα βιντεο στο tube θα καταλαβεις.

Οσο για την τεσκο, αυτο που λες που το ξερεις;

Καλό είναι όταν κάνουμε αναβάθμιση ή γενικά οποιαδήποτε επέμβαση στο λογισμικό να έχουμε τουλάχιστον 50% μπαταρία...

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Ηρθε το κινητό μέσα σε τρεις μέρες απο αμαζον.uk και μαλιστα ο κουριερ μου το παρέδωσε σημερα Σάββατο!! Απιστευτο! (μου ελεγε οτι θα ερθει στις 16 το site)

Επειδη δεν το περίμενα ομως δεν εχω παρει ακομη micro sim. Πρεπει να περιμενω δευτερα να παω να αγοράσω μια η να κοψω την παμπάλαια μου sim? (την έχω απο το 2002 ). Το κινητο πριν το χρησιμοποιήσω πρεπει να του κανω μια δυνατη φοριση η ειναι μυθος αυτο?

Ηρθε το κινητό μέσα σε τρεις μέρες απο αμαζον.uk και μαλιστα ο κουριερ μου το παρέδωσε σημερα Σάββατο!! Απιστευτο! (μου ελεγε οτι θα ερθει στις 16 το site)

Επειδη δεν το περίμενα ομως δεν εχω παρει ακομη micro sim. Πρεπει να περιμενω δευτερα να παω να αγοράσω μια η να κοψω την παμπάλαια μου sim? (την έχω απο το 2002 ). Το κινητο πριν το χρησιμοποιήσω πρεπει να του κανω μια δυνατη φοριση η ειναι μυθος αυτο?

http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/

Καλυτερα να μην κοψεις τη sim γιατι μπορει να τη καταστρεψεις. Αφου την ιδια μερα στη δινουν αν ζητησεις να σου εκδοσουν μια micro με τον ιδιο αριθμο που εχεις τωρα.

Edited by jjonny
LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

Καλησπερα σε ολους...σημερα παρελαβα απο ενα φιλο....smooth το κινητο κ για τα λεφτα του σουπερ.....Μια ερωτηση ομως....Κατεβασα καποια κομματια απο simple mp3 download κ δεν μου τα κανει Default ringtone.......ουτε με το ringdroid,,,ενω τα φτιαχνω κοβω κ τα βαζω στους ηχους,μου τα εμφανιζει τα βαζει ως default ηχο αλλα δεν τα παιζει!!!πιστεψτε με χαζο μεν αλλα ειναι λογος για να το σπρωξω.....βοηθεια κανεις??????

Καλησπερα σε ολους...σημερα παρελαβα απο ενα φιλο....smooth το κινητο κ για τα λεφτα του σουπερ.....Μια ερωτηση ομως....Κατεβασα καποια κομματια απο simple mp3 download κ δεν μου τα κανει Default ringtone.......ουτε με το ringdroid,,,ενω τα φτιαχνω κοβω κ τα βαζω στους ηχους,μου τα εμφανιζει τα βαζει ως default ηχο αλλα δεν τα παιζει!!!πιστεψτε με χαζο μεν αλλα ειναι λογος για να το σπρωξω.....βοηθεια κανεις??????

Δοκίμασε με τον Ringtone Maker(Pro)

• The title was changed to Moto G