kekropas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εμένα σήμερα από Αγγλικό Αμαζον μετά από 20 ημέρες αναμονή με ειδοποίησαν ότι χάθηκε στη μεταφορά!! Απαράδεκτοι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το παρέλαβα σήμερα, πολύ καλή επιλογή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας αναβοσβήνει το led όταν έχετε αναπάντητες στη συσκευή. Εμένα όχι και κατέβασα και το widget αλλά τζίφος. Το notification led λειτούργησε κανονικά σε εμένα, μόλις κατέβασα το "Light Flow Lite" (δωρεάν) από το play store και ρύθμισα τις επιλογές του. Με το που θα ρυθμίσεις το Light Flow Lite, το notification led θα αναβοσβήνει κανονικά και θα σε ενημερώνει για: missed calls, sms/mms, reminders του calendar, όταν δεν έχεις σήμα στο κινητό, όταν η μπαταρία του κινητού πέφτει κάτω από ένα -προκαθορισμένο από σένα- ποσοστό, εισερχόμενα μηνύματα στο gmail, καθώς και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά όσοι έχουν γνωστο Αγγλία που θα έρθει άμεσα υπενθυμίζω οτι στο Phones4u το 8gb ετοιμοπαράδοτο το πήρα 156€!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έχει κανείς νεώτερα για το 16αρι????Από Amazon ακόμα να με ενημερώσουν για το πότε θα είναι ξανά σε στοκ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kappaphone Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το notification led λειτούργησε κανονικά σε εμένα, μόλις κατέβασα το "Light Flow Lite" (δωρεάν) από το play store και ρύθμισα τις επιλογές του. Με το που θα ρυθμίσεις το Light Flow Lite, το notification led θα αναβοσβήνει κανονικά και θα σε ενημερώνει για: missed calls, sms/mms, reminders του calendar, όταν δεν έχεις σήμα στο κινητό, όταν η μπαταρία του κινητού πέφτει κάτω από ένα -προκαθορισμένο από σένα- ποσοστό, εισερχόμενα μηνύματα στο gmail, καθώς και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Δούλεψε και σε μένα, να΄σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγώ επιτέλους το παρέλαβα το 16αρι, πολύ ''φτωχη '' η UPS standard τεσπα. Δυστυχώς ήρθαν τα πράγματα έτσι και δεν έχω καθόλου χρονο για να ασχοληθω όπως είχα πει. Δύο απορίες στο γρήγορο, οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός store μου έβγαλε σφάλμα στην ανάλυση του πακέτου, έχει τύχει σε κανέναν ? Και κυριότερο, το δεξι κουμπί τι κάνει όταν το πατάτε? Εμένα με απλή αφή μου εμφανίζει τι λίστα με τις ππρόσφατες εφαρμογές. Στο grand αυτό το δείχνει πατώντας παρατεταμένα το home. Ξενερα χοντρή. Στην ουσία δεν έχω δεξί κλικ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έχει κανείς νεώτερα για το 16αρι????Από Amazon ακόμα να με ενημερώσουν για το πότε θα είναι ξανά σε στοκ...:p Αυτή τη στιγμή υπάρχει το 16άρι σε διαθεσιμότητα στο clove στις £174.00: http://www.clove.co.uk/motorola-moto-g Από ότι φαίνεται παραλαμβάνει λίγα κομμάτια από το 16άρι και ξεπουλάει πολύ γρήγορα. Εχε υπόψη σου ότι το clove: α) χρεώνει το 16άρι περίπου £15 πιο πάνω από ότι το ίδιο το amazon (δεν εννοώ τους τρίτους πωλητές που πουλάνε μέσω amazon), και β) έχει ακριβά (έως πανάκριβα, ανάλογα με την επιλογή αποστολής που θα κάνεις) έξοδα αποστολής. Για αποστολή με Royal Mail πάντως (που ήταν και η πιο αργή) χρέωνε γύρω στις £10 με £12, αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγώ επιτέλους το παρέλαβα το 16αρι, πολύ ''φτωχη '' η UPS standard τεσπα. Δυστυχώς ήρθαν τα πράγματα έτσι και δεν έχω καθόλου χρονο για να ασχοληθω όπως είχα πει. Δύο απορίες στο γρήγορο, οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός store μου έβγαλε σφάλμα στην ανάλυση του πακέτου, έχει τύχει σε κανέναν ? Και κυριότερο, το δεξι κουμπί τι κάνει όταν το πατάτε? Εμένα με απλή αφή μου εμφανίζει τι λίστα με τις ππρόσφατες εφαρμογές. Στο grand αυτό το δείχνει πατώντας παρατεταμένα το home. Ξενερα χοντρή. Στην ουσία δεν έχω δεξί κλικ... Για τις εφαρμογές μήπως να κοιτάξεις στις ρυθμίσεις αν είναι τικαρισμενο οι άγνωστες πηγές; Όσο για το δευτερο,ξεχνα το UI της σαμμυ.Εδω έχεις να κάνεις με pure android.Θεμα συνήθειας είναι.Προσωπικά το βρίσκω πιο χρήσιμο διότι σου διευκολύνει το multitasking(πρόσφατες εφαρμογές) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δύο απορίες στο γρήγορο, 1) οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός store μου έβγαλε σφάλμα στην ανάλυση του πακέτου, έχει τύχει σε κανέναν ? 2) Και κυριότερο, το δεξι κουμπί τι κάνει όταν το πατάτε? Εμένα με απλή αφή μου εμφανίζει τι λίστα με τις ππρόσφατες εφαρμογές. Στο grand αυτό το δείχνει πατώντας παρατεταμένα το home. Ξενερα χοντρή. Στην ουσία δεν έχω δεξί κλικ... 1) Το μήνυμα με το "σφάλμα ανάλυσης" μου έχει τύχει και εμένα όσες φορές δοκίμασα να εγκαταστήσω κάτι εκτός play store. Δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ για να μπορώ να πω τι φταίει (μπορεί να είναι και κάτι πολύ απλό). Μου έδωσε λύση όμως μια πλάγια μέθοδος που βρήκα σε ένα άλλο φόρουμ. Ανέβασα το .apk αρχείο, της εφαρμογής που ήθελα να εγκαταστήσω, στο google drive και το έτρεξα κατευθείαν από εκεί. Για κάποιο λόγο μόνο αυτό μου δούλεψε και η εγκατάσταση της εφαρμογής ολοκληρώθηκε κανονικά. Ενεργοποίησε επίσης από το μενού της συσκευής Ρυθμίσεις=>Ασφάλεια, την επιλογή "Να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές" και απενεργοποίησε την ακριβώς πιο κάτω επιλογή "Επαλήθευση εφαρμογών". 2) Το δεξί κουμπί, σε όλες τις στοκ εκδόσεις android, εμφανίζει την λίστα με τις πρόσφατες εφαρμογές. Η επιλογή των ρυθμίσεων, το "δεξί κλικ" που λες, είναι το soft key με τις τρεις κάθετες τελείες που σου βγάζει κάθε εφαρμογή, συνήθως πάνω δεξιά ή κάτω δεξιά γωνία. Αυτό δεν θέλεις ή εννοείς κάτι επιπλέον που δεν υπάρχει καθόλου στην στοκ έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στο Amazon uk με τη χρήση κωδικού έκπτωσης -10£ (Ισχύει μεχρι 24/12 για αγορές άνω των 50£ μου ήρθε στο email για όσους δεν το έχουν δει) η τελική τιμη για το 16αρι έρχεται στις 159,76£. Περίπου 189 ευρω. Βέβαια για την ωρα ειναι out of stock. Δεν ξέρω τι γινεται αν γίνει η παραγγελία αλλα μεχρι να γίνει διαθέσιμο αλλάξει η τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στο Amazon uk με τη χρήση κωδικού έκπτωσης -10£ (Ισχύει μεχρι 24/12 για αγορές άνω των 50£ μου ήρθε στο email για όσους δεν το έχουν δει) η τελική τιμη για το 16αρι έρχεται στις 159,76£. Περίπου 189 ευρω. Βέβαια για την ωρα ειναι out of stock. Δεν ξέρω τι γινεται αν γίνει η παραγγελία αλλα μεχρι να γίνει διαθέσιμο αλλάξει η τιμη. Γίνεται να το χρησιμοποιήσουμε σε παραγγελία που έχουμε κάνει??Πες και μια τον κωδικό..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Στο Amazon uk με τη χρήση κωδικού έκπτωσης -10£ (Ισχύει μεχρι 24/12 για αγορές άνω των 50£ μου ήρθε στο email για όσους δεν το έχουν δει) η τελική τιμη για το 16αρι έρχεται στις 159,76£. Περίπου 189 ευρω. Βέβαια για την ωρα ειναι out of stock. Δεν ξέρω τι γινεται αν γίνει η παραγγελία αλλα μεχρι να γίνει διαθέσιμο αλλάξει η τιμη. £159.99 είναι η τιμή στην οποία πουλάει εξαρχής το ίδιο το amazon.co.uk το Moto G - 16GB. Δεν έχει αλλάξει η τιμή του. Οι άλλες τιμές, που κατά περιόδους εμφανίζονται στην σελίδα του amazon.co.uk για το Moto G - 16GB, είναι από τρίτους πωλητές. Δες αναλυτικά τις τιμές εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00ECBREB6/ Ενδεχομένως, με την χρήση του κωδικού έκπτωσης στον οποίο αναφέρεσαι, η τιμή του Moto G στην έκδοση με τα 16GB από το ίδιο το amazon.co.uk να πέφτει στις £149.99. Εκτός εάν ο κωδικός έκπτωσης αφορά συγκεκριμένα σε τρίτο πωλητή και η τιμή από αυτόν, μετά την έκπτωση, διαμορφώνεται στις £159,76. Edited December 18, 2013 by Stephen_Patrick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ε πείτε μας ποιος είναι ο κωδικός:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ε πείτε μας ποιος είναι ο κωδικός:p:p Φίλε salazar_, δυστυχώς δεν παίρνω τις ενημερώσεις του amazon.co.uk οπότε σε εμένα δεν ήρθε το μαίηλ με τον κωδικό έκπτωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Φίλε salazar_, δυστυχώς δεν παίρνω τις ενημερώσεις του amazon.co.uk οπότε σε εμένα δεν ήρθε το μαίηλ με τον κωδικό έκπτωσης. Μια απο τα ίδια και εγώ..Δεν πειράζει όλο και κάποιος θα μς πει τον κωδικό:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά η αρχική τιμη ειναι 159,9 με τα έξοδα αποστολής και μάλλον τον επιπλέον ΦΠΑ η τιμη ανεβαίνει στις 169 λίρες και αφαιρούνται οι 10 λίρες Το κουπόνι νομιζω ειναι προσωπικό το έβαλα μια φορά και απο εκείνη την ωρα έχει ενσωματώσει στον λογαριασμό μου ένα πιστωτικό -10£ λίρες Οποίος θέλεις ας το δοκιμάσει πάντως αυτό ειναι BNWD-K3DWFD-3PMDJM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά η αρχική τιμη ειναι 159,9 με τα έξοδα αποστολής και μάλλον τον επιπλέον ΦΠΑ η τιμη ανεβαίνει στις 169 λίρες και αφαιρούνται οι 10 λίρες Το κουπόνι νομιζω ειναι προσωπικό το έβαλα μια φορά και απο εκείνη την ωρα έχει ενσωματώσει στον λογαριασμό μου ένα πιστωτικό -10£ λίρες Οποίος θέλεις ας το δοκιμάσει πάντως αυτό ειναι BNWD-K3DWFD-3PMDJM Δεν παίζει ρε ****το..Αλλά σε ευχαριστούμε!!!Γιατί με άφησαν στην απέξω??Αφού είμαι γραμμένος στο newsletter τελικά:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ρίξε μια ματιά και στα spam μην έχει παει εκεί και δεν το έχεις δει. Στις 16/12 μου ήρθε τα ξημερώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις δεν το γνώριζα οτι ηταν θέμα Samsung γιατι και άλλον launcher έχω και νομιζω και σε 2.2.2 στο dell το είχα! Για τις εφαρμογες θα το δοκιμασω αυτό το τρικ, τα αλλά δυο τα γνώριζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδή αύριο θα το παραγγείλω μπορεί κανείς να μου πει πότε τον ειδοποίησαν από amazon.de ότι θα παραλάβει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ρε παιδία πως και δεν έχει σχολιάσει κανείς την μπαταρία? Πρ'ωτη φόρτιση Σάββατο πρωί και δεύτερη Τετάρτη απόγευμα!!!! Με ελαφριά χρήση βέβαια, Καμιά ώρα τηλέφωνα, μισή ώρα παιχνίδι και κάποιες ώρες wifi για εγκατάσταση και ενημέρωση εφαρμογών. Δεν έχω λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ρε παιδία πως και δεν έχει σχολιάσει κανείς την μπαταρία? Πρ'ωτη φόρτιση Σάββατο πρωί και δεύτερη Τετάρτη απόγευμα!!!! Με ελαφριά χρήση βέβαια, Καμιά ώρα τηλέφωνα, μισή ώρα παιχνίδι και κάποιες ώρες wifi για εγκατάσταση και ενημέρωση εφαρμογών. Δεν έχω λόγια... Οντως η διάρκεια της μπαταρίας του Moto G είναι εξαιρετική. Το επισημαίνουν όλες ανεξαιρέτως οι κριτικές και τα σχόλια χρηστών που έχω διαβάσει, και το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος τις δύο βδομάδες που έχω το κινητό στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Έχοντας 2 χρόνια 5 ιντσα θεριά, μπορώ να ομολογήσω πως το 4.5 είναι πολυ πιο βολικό για χρήση με ένα χέρι... Για το google drive που ανέφερε ο φίλος Stephen_Patrick , αν το επιλέξεις το apk δε στο κατεβάζει πρώτα και μετά το κάνει install ? δοκίμασα αντίστοιχο μέσω dropbox αλλά δεν άλλαξε κάτι, πάλι σφάλμα στην αναλυση πακέτου....Πίκρα...μπορεί βέβαια να μην παίζουν σε 4.3 αλλά παραείναι φρέσκα για να μην...Το σκ θα το κάψω λίγο να δω τι θα καταφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Για το google drive που ανέφερε ο φίλος Stephen_Patrick , αν το επιλέξεις το apk δε στο κατεβάζει πρώτα και μετά το κάνει install ? δοκίμασα αντίστοιχο μέσω dropbox αλλά δεν άλλαξε κάτι, πάλι σφάλμα στην αναλυση πακέτου....Πίκρα...μπορεί βέβαια να μην παίζουν σε 4.3 αλλά παραείναι φρέσκα για να μην... Είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα με -πληρωμένη κιόλας- εφαρμογή που έπρεπε να εγκατασταθεί χειροκίνητα τρέχοντας το .apk αρχείο. Είχα επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη της εδώ αντιπροσωπείας της εταιρείας λογισμικού, τα είχαμε δοκιμάσει όλα, αλλά η χειροκίνητη εγκατάσταση δεν γινόταν με τίποτα και δεν υπήρχε επιλογή για κατέβασμα από το google play store. Είχα ακόμα δοκιμάσει να ανεβάσω πρώτα το .apk αρχείο στο google drive, να το κατεβάσω από το google drive στο κινητό, και μετά να το τρέξω από το κινητό. Πάντα μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα "Σφάλμα ανάλυσης" και η εγκατάσταση δεν ξεκινούσε καν. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή μπόρεσε να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει την εγκατάσταση ήταν όταν ανέβασα πρώτα το .apk αρχείο στο google drive, μετά πήγα στο κινητό, βρήκα την προεγκατεστημένη εφαρμογή του google drive (λέγεται απλά "drive" και το εικονίδιό της είναι ένα τρίγωνο με μία πράσινη, μία κίτρινη και μία μπλε πλευρά) και μετά έτρεξα το αρχείο .apk απευθείας από το google drive. Το google drive σου δίνει συγκεκριμένα και αυτή τη δυνατότητα, να τρέξεις την εφαρμογή τοπικά. Πως γίνεται αυτό; Καθώς θα έχεις το κινητό στα χέρια σου, θα ανοίξεις την εφαρμογή "drive" και θα βρεις το .apk αρχείο που θέλεις να εγκαταστήσεις. Θα παρατηρήσεις ακριβώς δεξιά από το αρχείο ένα μικρό γκρι εικονίδιο με ένα κύκλο ο οποίος μέσα έχει το γράμμα "i". Αν κάνεις κλικ εκεί πάνω θα σε πάει στην επόμενη οθόνη με κάποιες πληροφορίες για το αρχείο και την επιλογή "Ανοιγμα". Κάνε κλικ στο "Ανοιγμα" και το αρχείο θα τρέξει τοπικά από το google drive, χωρίς να κατέβει πρώτα στο κινητό σου. Ελπίζω έτσι να σου δουλέψει. Η συγκεκριμένη μέθοδος δίνει μεν μία πλάγια λύση στο πρόβλημα, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα φιλική στη χρήση. Εάν ασχοληθώ και βρω την αιτία του προβλήματος (που μπορεί να είναι και κάτι εξαιρετικά απλό), θα ενημερώσω εδώ. Μέχρι τότε, και εάν τύχει άλλη παρόμοια περίπτωση, θα έχουμε τουλάχιστον μία προσωρινή λύση που δουλεύει. Edited December 19, 2013 by Stephen_Patrick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7genius Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Επειδή αύριο θα το παραγγείλω μπορεί κανείς να μου πει πότε τον ειδοποίησαν από amazon.de ότι θα παραλάβει ; Από ότι βλέπω στην παραγγελία μου το shipping έγινε χτες. ESTIMATED DELIVERY Monday 30 December 2013 μου λέει, και η παραγγελία μου έγινε 15 December 2013. Το 8αρι έχω πάρει εγώ. Για το 16αρι δεν ξέρω τι γίνεται γιατί η ζήτηση είναι τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts