DiNaMiCc Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οταν πηγα να κανω αναβαθμιση μου εβγαλε αυτο ισχυει οτι εχω την πιο προσφατη αναβαθμιση κτλπ η λεει τα δικα του και κανω κατι λαθος εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_s Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Το new PC Studio 1.5 που το βρίσκει κανείς ? μπας και καταφέρω να κάνω αναβάθμιση για μεσα σε όλα έχω και win 7 64βιτ οπότε χ.... μέσα . Σαν τηλέφωνo αν και το έχω ...4 μήνες ... χρησιμοποιώ το w715 (:lol:) ελπίζω κάποτε να δώ android αλλιώς ψάχνω τι να το κάνω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 οταν πηγα να κανω αναβαθμιση μου εβγαλε αυτο ισχυει οτι εχω την πιο προσφατη αναβαθμιση κτλπ η λεει τα δικα του και κανω κατι λαθος εγω? Ναι....καλά σου τα λέει! ;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheTerrier Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 καλησπερα σε ολους. ειμαι κατοχος του Η1 εδω κ 5 μινες κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Την ιδια συσκευη αγορασε κ η φιλη μου. Εδω κ λιγες μερες, δεν αποκρινοντε τα εικονικα πλικτρα στο κατω μερος της οθονης, καθωσ κ το κανονικο μεταλικο πλυκτρο της απαντησης. δεν μπορει να απαντησει σε κλιση, ουτε με το σειρομενο "αποδοχη" το πανω μερος της οθονης λειτουργει καλα. δηλαδη ανταποκρινετε. Τι μπορει να ειναι? εχει τυχει σε καποιον το ιδιο? δεν εχω κ πολυ ιδεα, αλλα μηπως στρωνει με ρεσετ? υπαρχει κατι τετοιο? κατι που να υπαρχει σαν λειτουργια στο μενου της συσκευης? ευχαριστω εκ΄των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 αυτο με την κλιση μου ειχε συμβει και σε μενα..αλλα σε καποια δευτερολεπτα ξεκολλησε... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Γεια σας.Τελικα το ματιασα οτι δουλευει καλα.Σημερα ειδαα οτι δεν αποκρινεται το πανω αριστερο τμημα της οθονης.Δηλαδη το εικονικο βελακι που παει πισω, σε αντιθεση με τον φιλο πριν που δεν δουλευει το κατω.Αν κανουμε reset θα στρωσει η θα πρεπει να παει για σερβις?Επισης με το reset χανω και την τελευταια εκδοση και πρεπει να την ξαναπερασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldarion Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Υπαρχει καποιος κωδικος για να κανουμε Calibration στην οθονη?Βρηκα εναν εδω στο φορουμ αλλα οταν το πληκτρολογω που λεει Μη Διαθεσιμη Λειτουργια...Ο κωδικος ειναι *#2256#...Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εκανα reset.Δεν δουλευε ο κωδικος για calibration.Και το αποτελεσμα? Τριχες.Παει για σερβις.Την πρωτη φορα με το που βγηκε απο το κουτι δεν δουλευε το wifi.Αλλαξαν πλακετα στα πλαισια της εγγυησης.Δουλεψε απο τον Απριλιο μεχρι τωρα μια χαρα.Μεχρι που χτες αρχισε το κολπο με το συγκεκριμενο μερος στην οθονη.Υπαρχει καποιο υγρο καθαρισμου?Αληθεια πως δουλευουν οι οθονες αφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εκανα reset.Δεν δουλευε ο κωδικος για calibration.Και το αποτελεσμα? Τριχες.Παει για σερβις.Την πρωτη φορα με το που βγηκε απο το κουτι δεν δουλευε το wifi.Αλλαξαν πλακετα στα πλαισια της εγγυησης.Δουλεψε απο τον Απριλιο μεχρι τωρα μια χαρα.Μεχρι που χτες αρχισε το κολπο με το συγκεκριμενο μερος στην οθονη.Υπαρχει καποιο υγρο καθαρισμου?Αληθεια πως δουλευουν οι οθονες αφης? χμμμ οι οθόνες αφής... έχουν πάνω απο την οθόνη μία ζελατίνα με εσθυτήρες για την πίεση που δέχετε...δέν ξέρω αν σε φώτησα τώρα :blink::rolleyes: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δε βαριεσαι.Το πηγα στο σερβις.Ρωτησα αν ειναι τοσο ευαισθητες οι αφης.Μου λεει οχι.Στο συγκεκριμενο μοντελο βγηκαν λεει καπως.Και λεω θα την αλλαξουν και παλι σε κανα 5μηνο τα ιδια θα εχω?Και λεει οχι.Κανουν μου λεει μια αναβααθμιση και σταματαει το προβλημα.Απαντω οτι εχω την τελευταια και λεει στο σερβις εχουν αλλες αναβαθμισεις οχι αυτες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ.Και λεεω μηπως κανουν αναβαθμιση στα εντοστια και ειπε ισως.Ξερει κανεις αν αλλαζουν τιποτα στα πλαισια της αναβαθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εκανα reset.Δεν δουλευε ο κωδικος για calibration.Και το αποτελεσμα? Τριχες.Παει για σερβις.Την πρωτη φορα με το που βγηκε απο το κουτι δεν δουλευε το wifi.Αλλαξαν πλακετα στα πλαισια της εγγυησης.Δουλεψε απο τον Απριλιο μεχρι τωρα μια χαρα.Μεχρι που χτες αρχισε το κολπο με το συγκεκριμενο μερος στην οθονη.Υπαρχει καποιο υγρο καθαρισμου?Αληθεια πως δουλευουν οι οθονες αφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Σωστός!! καλό παράδηγμα!;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Αρα δηλαδη ο σενσορας εκει στη γωνια εγινε μακαριτης.Ωραια.Τοσο κρατανε δηλαδη αυτα τα κολπα με την αφης?Θα δειξει οταν το παραλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Αρα δηλαδη ο σενσορας εκει στη γωνια εγινε μακαριτης.Ωραια.Τοσο κρατανε δηλαδη αυτα τα κολπα με την αφης?Θα δειξει οταν το παραλαβω. 'Επεσες στην περίπτωση πιστέβω!:worry: Εγώ το έχω 6μήνες, και ώρες ώρες έχει φάει και κάτι γερές πατιτές η οθόνη....και εκεί...βράχος! Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ma_rya Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε αν μπορούμε να κατεβάσουμε εικόνες όταν είμαστε στο ίντερνετ.. αν γίνεται να τις αποθηκεύσουμε στο κινητό , και αν ναι, πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε αν μπορούμε να κατεβάσουμε εικόνες όταν είμαστε στο ίντερνετ.. αν γίνεται να τις αποθηκεύσουμε στο κινητό , και αν ναι, πώς; Φυσικά και μπορείς!! Λογικά μπένεις με τον explorer που έχει το τηλ. -Κράτα πατιμένη την εικόνα και θα σου βγάλει επιλογές, αποθήκευσε την. - Καλό θα είναι βέβαια να μπένεις με Wi-fi για να μην χρεώνεσε ;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ma_rya Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Φυσικά και μπορείς!! Λογικά μπένεις με τον explorer που έχει το τηλ. -Κράτα πατιμένη την εικόνα και θα σου βγάλει επιλογές, αποθήκευσε την. - Καλό θα είναι βέβαια να μπένεις με Wi-fi για να μην χρεώνεσε ;) σ ευχαριστώ !! ναι με wi-fi μπαινω !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 παιδια γινεται να βγαλω το μενου φωτογραφια μεσα απο το κινητο...υπαρχει καμια εφαρμογη?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Άκυρο, πρόβλημα λύθηκε. Edited October 16, 2010 by angelfeather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 παιδια γινεται να βγαλω το μενου φωτογραφια μεσα απο το κινητο...υπαρχει καμια εφαρμογη?? Για WindowsMobile...έχω αρκετές... για εμάς...ΚΑΜΙΑ ακόμα! :wacko::p Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους και πάλι, μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το φόρουμ. Βλέπω πως ακόμα μείνατε στα παλιά :) Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με λίγες αναβαθμίσεις στα κινητά μας ;) 1. http://samsungh1.foro.bz/custom-firmwares-roms-f7/roms-disponiveis-para-h1-t16.htm(να κάνετε μετάφραση με το google translate για να καταλάβετε τι κάνει το κάθε firmware. Πάντως από εικόνες πιστεύω πως θα βγάλετε άκρη.) 2. http://samsungh1.foro.bz/rom-s-f7/temas-h1-skins-para-a-rom-chinesa-t38.htm ( Εδώ είναι τα skins που μπορείτε να δοκιμάσετε και να βάλετε τις αρεσκείας σας :) προσοχή, μετά το PDA θα πρέπει να δημιουργήσετε στην κυρία μνήμη του κινητού σας ένα φάκελο "custom" χωρείς αυτάκια και να περιεχέι μέσα ένα .sh αρχείο που θα το βρείτε εδώ http://www.megaupload.com/?d=P2ZD3SRY στο περιεχόμενο του φακέλου S01makefile.sh ) Τα skins υποστηρίζουν μόνο 3 εκδόσεις firmwares. το ROM nº1 i8320_nk82_mod2.tar, το ROM nº4 Chinese i8320_PDA_V2.tar και το ROM nº8 i8320-M0911-0929. 3ο. Αυτί είναι η κύρια σελίδα http://samsungh1.foro.bz Everyone! Care for the flash rom China, as the firmware knows that China has no vodafone present, is to define everything that applies to vodafone 360 (including the application store, maps and privacy), if not put the file CSC at the end of the firmware these apps will possibly disappear. care for the flash rom China, the firmware knows vodafone That China has no present, is to define Everything That applies to vodafone 360 (including the application store, maps and privacy), if not put the file at the CSC end of the firmware These apps Will possibly disappear. Do not forget to add the CSC together with the PDA file. Do not forget to add the CSC together with the PDA file. but beware, the CSC does factory reset, you may want to make backups. But beware, the CSC does factory reset, You may want to make backups. Edited October 16, 2010 by tntslack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 πολυ καλο φιλε...μπραβο σου και παλι...ευχαριστουμε...εχει και εφαρμογες το site...εμενα αυτο με νοιαζει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το 1ο και το 2ο λίνκ δεν είναι ίδια? 0.ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το 1ο και το 2ο λίνκ δεν είναι ίδια? 0.ο Ναι, ευχαριστώ που το παρατήρησες, το διόρθωσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomhalm Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) φιλε μπορεις να μου πεις με ποιο προγραμμα θα βαλω οποια csc θελω εγω?η πως να βαλω το τελευταιο update? τωρα εχω: i8320BUJA2 i8320BUJC1 i8320VGRIJ4 Edited October 16, 2010 by tomhalm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts