Jump to content

DiNaMiCc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DiNaMiCc

  • Ημ. Γέννησης 18/04/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

DiNaMiCc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν θες να περιμενεις λιγο θα σου απαντησω χτες βραδυ το παραγγειλα απο καιζερσοπ, σημερα το πρωι με πηραν τηλ. για επιβεβεωση αυριο-μεθαυριο θα το εχω στα χερια μου.
  2. ευχαριστω για τις απαντησεις σου!!! ε καλα το πολυ πολυ τρωει ενα unlock
  3. kaizershop αξιοπιστο? open365 αξιοπιστο?
  4. Γεια σας.!!! Να σας ρωτησω, για τους τριτεκνους ξερτε τη παιζει στις πανελληνιες φετος γενικα.? Εγω δινω πανελληνιες αυτην την περιοδο και θα ηθλελα να μαθω αν ποτε και που πρεπει να το δηλωσω και τα σχετικα. :)
  5. Δηλαδή αν το αλλάξω σε σύνδεση cosmote θα λειτουργούν όλα κανονικά? Με καρτοσυμβόλαιο θα είναι το ίδιο ή όχι? Και κάτι άλλο ακόμα, το wifi είναι πολύ αδύναμο. Δηλαδή πρέπει να είμαι στα 5 μέτρα από το router για να το πιάσει. Τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλησπέρα παιδιά. Πριν 3 μέρες πήρα το Storm 2 9550. Ολα μια χαρά στην αρχη. Μέτα παρατήρησα οτι δεν υπαρχει πουθενά η επιλογή να στείλω mms και δεν μπορώ να μπω στο internet μεσω της cosmote. Απο οτι εχω διαβάσει πρεπει να μου στείλουν τα service books που χρειάζεται για ενα ενεργοποιηθούν καποιες υπηρεσίες.. Επίσης πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι δεν μπορώ να κανω τίποτα. Φταίει οτι εχω καρτοκινητό η οχι?
  7. οταν πηγα να κανω αναβαθμιση μου εβγαλε αυτο ισχυει οτι εχω την πιο προσφατη αναβαθμιση κτλπ η λεει τα δικα του και κανω κατι λαθος εγω?
  8. Σας εχει τηχει ποτε να προσπαθητε ενω μηλατε να θελετε να πατησετε καπιο αριθμο (πχ. ανανεωση καρτας που πρεπει να πατησετε τον αριθμο τις καρτας κτλπ) και να σας βγαζει το μηνυμα "αδυνατον κατα την εκτελεση του pc studio"??? το αποτελεσμα να μην μπορω να κανω ανανεωση καρτας. Εχω κλησει το κινιτο πολλες φορες το εχω ανοιξει το ιδιο μηνυμα μου βγαζει και οχι μονο οταν παω για ανενεωση καρτας αλλα γενικα και οταν μιλαω δεν με αφηνει να πατησω καπιον αριθμο. το κινιτο δεν το εχω συνδεσει ακομα με το pc μου
  9. http://www.x-drivers.com/catalog/flash/mobile_phones/companies/samsung/models/pc_studio/17877.html
  10. την αγορασα ηδη :p μια χαρα ειναι τνξ!!!!
  11. Γεια σας και παλη..... θελω να σας κανω μια ερωτηση αν ξερει κανενας αν υπαρχει καμια θυκη για το Η1 και στα ποσα λεφτα περιπου γιατι δεν το βλεπω να αντεχει και πολυ ακομα στην οικοδομη ευχαριστω :p
  12. λειτουργικο για Η/Υ ειναι το Chromium OS :!:
  13. Συμφωνω απολυτα φιλε μου σε ολα! :!:
  14. Na kanw mia erwtish..... Yparxh kanena paketaki vodafone pros vodafone apo agglia ellada i tpt kai an yparxoun an eixate tin kalosinh na me voi8isete ligo :) tnxxxxx!!!!
×
×
  • Create New...