papia777 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) χτες που ειχα παει καραισκακη ο διπλανος μου ειχε το Η1 και λεω τον καημενο και αυτος επεσε στην παγιδα χαχαχαχα κι εγώ κάποια στιγμή είδα το κινητό να το χει μια κοπέλα και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Δεν αμφιβάλω, αν και αυτή το είδε σε μένα, να σκέφτηκε κι αυτή το ίδιο! Edited April 5, 2011 by papia777 λάθος όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Κοίτα! Όταν βγήκε το τηλέφωνο κόστιζε 450 ευρώ και σου το πλάσαραν σαν smartphone. Κανένας δεν είπε πως το hardware είναι μάπα. Αντιθέτως!!!Αλλά όταν δίνεις τόσα λεφτά και βλέπεις πως το πιο smart που μπορεί να κάνει είναι το παιχνίδι angry birds, ε τότε είναι μάπα το καρπούζι. Για κινητό των 200 (και πολλά λέω) καλό είναι. Αλλά τι θα πεις σε αυτόν που το πλήρωσε 450? εχουν βγαλει το angry birds και για limo? :respect::respect::respect: αυτο το παιχνιδι εχει βγει παντου τελικα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 εχουν βγαλει το angry birds και για limo? :respect::respect::respect: αυτο το παιχνιδι εχει βγει παντου τελικα :lol::lol::lol: το εχουμε αναφερει πιο πανω:) χαχαχαχα κι εγώ κάποια στιγμή είδα το κινητό να το χει μια κοπέλα και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο. Δεν αμφιβάλω, αν και αυτή το είδε σε μένα, να σκέφτηκε κι αυτή το ίδιο! εμενα δεν με ειδε και απο οτι ειδα ηταν στην φωτογραφικη και εβγαζε βιντεο μονο αυτο ειναι να αξοποιεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Επειδή πέρασε ένας περίπου χρόνος ψάχνοντας πώς θα αξιοποιήσω λίγο περισσότερο έστω το limo, είχα απογοητευτεί και είπα να κάνω ένα βήμα παραπέρα. Ψάχτηκα πολύ με το android και τις εκδόσεις που έχουν βγάλει κάτι παιδιά από Πορτογαλία (νομίζω) και εδώ και δύο μέρες του φοράω android. Ναι, ξέρω, δεν είναι στο τελικό στάδιο, δεν έχει πολλές λειτουργίες - ατού του τηλεφώνου (όπως η φωτογραφική), αλλά με το limo δεν την πάλευα άλλο. επιτέλους νιώθω την αξεπέραστη εμπειρία internet που διαφήμιζε η voda με το H1 στο φυλλάδιό της. επιτέλους ευχαριστιέμαι το market του android και δε βαριέμαι με το καημένο το shop της vodafone με τις χαζές εφαρμογές. Μπορεί το κινητό να τρώει κάποια κολλήματα (ακόμη και στο limo έτρωγε), αλλά αν χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή για overlocking είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.Προσωπικά το έχω στα 800Mhz,52vsel αν και μπορεί να φτάσει αρκετά πιο πάνω, αλλά δε βλέπω το λόγο να το ρισκάρω (ακόμη). Το καλύτερο είναι ότι μπορώ να επιστρέψω σε limo όποτε μου τη βαρέσει χωρίς να χάσω τίποτα. ούτε επαφές, ούτε εικόνες, βίντεο. Τίποτα Προσωπικά σκέφτομαι να το κρατήσω. Το πρόβλημα με την κάμερα λύνεται σχετικά εύκολα, αφού πάντα έχω και το δεύτερο κινητό μαζί μου με καλή κάμερα. Ελπίζω μόνο να συνεχιστεί το όλο project και να βγάλουν τα παιδιά ψεύτες τη vodafone που υποστήριζε ότι δεν μπορεί το τηλέφωνο να δεχτεί android. Έβγαλε ένα τηλέφωνο με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και το άφησε στη μοίρα του να σαπίσει. Ό,τι να 'ναι Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensFan Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Επειδή πέρασε ένας περίπου χρόνος ψάχνοντας πώς θα αξιοποιήσω λίγο περισσότερο έστω το limo, είχα απογοητευτεί και είπα να κάνω ένα βήμα παραπέρα. Ψάχτηκα πολύ με το android και τις εκδόσεις που έχουν βγάλει κάτι παιδιά από Πορτογαλία (νομίζω) και εδώ και δύο μέρες του φοράω android. Ναι, ξέρω, δεν είναι στο τελικό στάδιο, δεν έχει πολλές λειτουργίες - ατού του τηλεφώνου (όπως η φωτογραφική), αλλά με το limo δεν την πάλευα άλλο. επιτέλους νιώθω την αξεπέραστη εμπειρία internet που διαφήμιζε η voda με το H1 στο φυλλάδιό της. επιτέλους ευχαριστιέμαι το market του android και δε βαριέμαι με το καημένο το shop της vodafone με τις χαζές εφαρμογές. Μπορεί το κινητό να τρώει κάποια κολλήματα (ακόμη και στο limo έτρωγε), αλλά αν χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή για overlocking είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση.Προσωπικά το έχω στα 800Mhz,52vsel αν και μπορεί να φτάσει αρκετά πιο πάνω, αλλά δε βλέπω το λόγο να το ρισκάρω (ακόμη). Το καλύτερο είναι ότι μπορώ να επιστρέψω σε limo όποτε μου τη βαρέσει χωρίς να χάσω τίποτα. ούτε επαφές, ούτε εικόνες, βίντεο. Τίποτα Προσωπικά σκέφτομαι να το κρατήσω. Το πρόβλημα με την κάμερα λύνεται σχετικά εύκολα, αφού πάντα έχω και το δεύτερο κινητό μαζί μου με καλή κάμερα. Ελπίζω μόνο να συνεχιστεί το όλο project και να βγάλουν τα παιδιά ψεύτες τη vodafone που υποστήριζε ότι δεν μπορεί το τηλέφωνο να δεχτεί android. Έβγαλε ένα τηλέφωνο με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και το άφησε στη μοίρα του να σαπίσει. Ό,τι να 'ναι Μπορείς να μας πεις ποια εκδοση εχεις περασει? Νομιζω η τελευταια που εχει βγει ειναι η 0.5 και δουλευει η καμερα..Ποια εφαρμογη εννοεις για overclock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) παιδες βοηθεια εβαλα android 0.5.1 και επειδη δεν εχω vodafone και εχω q δεν συνδεεται στο δικτυο.τι μπορω να κανω?? λοιπον παιδες εβγαλα ακρη με το προβλημα με την q αλλα εχω να πω πως το κινητο δεν τραβαει καθολου με τα αndroid και αυτη η εκδοση που εβαλα εχει και το προγραμμα το overlocking και τιποτα και με αυτο.ελπιζω καποια στιγμη να το φτιαξουνε εντελως.. Edited April 12, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 λοιπον παιδες εβγαλα ακρη με το προβλημα με την q αλλα εχω να πω πως το κινητο δεν τραβαει καθολου με τα αndroid και αυτη η εκδοση που εβαλα εχει και το προγραμμα το overlocking και τιποτα και με αυτο.ελπιζω καποια στιγμη να το φτιαξουνε εντελως.. φιλε τα συνεχομενα μυνηματα δεν επιτρεπονται...καλο θα ηταν να χρησημοποιεις απο την αλλη φορα την τροποποιηση... και εχω μια απορια...πως εβαλες android???:O Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 φιλε τα συνεχομενα μυνηματα δεν επιτρεπονται...καλο θα ηταν να χρησημοποιεις απο την αλλη φορα την τροποποιηση... και εχω μια απορια...πως εβαλες android???:O φιλε επειδη εγραψα με greeklish και μετα δεν ηξερα πως να το διορθωσω γι'αθτο εγραψα απο κατω και μετα ειδα πως διορθωνεται οσο για το πως εβαλα εδω ειναι για την εκδοση 0.5 http://samsungi8320.freeforums.org/h1droid-full-windows-instalation-v0-5-t57.html και απο εδω κατεβαζεισ τιν 0.5.1 http://samsungi8320.freeforums.org/rom-0-51-t97.html αλλα δεν αξιζει εγω τα εβαλα και τα εβγαλα παλι γιατι δεν εβρισκα τισ επαφες μου και τα ανδροιδ μπαινουν στην καρτα μνημης οχι στο κινητο οποτε αν βγαλεις την καρτα μνημης δεν λειτουργει το κινητο και κολλουσε πιο πολυ απο πριν.αυτα απο εμενα αν καποιος ξερει κατι να διορθωθουν αυτα ας πει την λυση.παντως μεχρι να ολολκληρωθει δεν αξιζει και το εκανα και overclock στα 800Mhz και παλι κολλουσε και δεν διαβαζει και τα 16gb του κινητου αλλα μονο 760κατι Mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 φιλε επειδη εγραψα με greeklish και μετα δεν ηξερα πως να το διορθωσω γι'αθτο εγραψα απο κατω και μετα ειδα πως διορθωνεται οσο για το πως εβαλα εδω ειναι για την εκδοση 0.5 http://samsungi8320.freeforums.org/h1droid-full-windows-instalation-v0-5-t57.html και απο εδω κατεβαζεισ τιν 0.5.1 http://samsungi8320.freeforums.org/rom-0-51-t97.html αλλα δεν αξιζει εγω τα εβαλα και τα εβγαλα παλι γιατι δεν εβρισκα τισ επαφες μου και τα ανδροιδ μπαινουν στην καρτα μνημης οχι στο κινητο οποτε αν βγαλεις την καρτα μνημης δεν λειτουργει το κινητο και κολλουσε πιο πολυ απο πριν.αυτα απο εμενα αν καποιος ξερει κατι να διορθωθουν αυτα ας πει την λυση.παντως μεχρι να ολολκληρωθει δεν αξιζει και το εκανα και overclock στα 800Mhz και παλι κολλουσε και δεν διαβαζει και τα 16gb του κινητου αλλα μονο 760κατι Mb.. φιλε αστο μην το παλευεις ειτε βαλουμε στο κινητο android ειτε το εχουμε με limo δεν αλλαζει κατι ειναι χαλια..:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 φιλε επειδη εγραψα με greeklish και μετα δεν ηξερα πως να το διορθωσω γι'αθτο εγραψα απο κατω και μετα ειδα πως διορθωνεται οσο για το πως εβαλα εδω ειναι για την εκδοση 0.5 http://samsungi8320.freeforums.org/h1droid-full-windows-instalation-v0-5-t57.html και απο εδω κατεβαζεισ τιν 0.5.1 http://samsungi8320.freeforums.org/rom-0-51-t97.html αλλα δεν αξιζει εγω τα εβαλα και τα εβγαλα παλι γιατι δεν εβρισκα τισ επαφες μου και τα ανδροιδ μπαινουν στην καρτα μνημης οχι στο κινητο οποτε αν βγαλεις την καρτα μνημης δεν λειτουργει το κινητο και κολλουσε πιο πολυ απο πριν.αυτα απο εμενα αν καποιος ξερει κατι να διορθωθουν αυτα ας πει την λυση.παντως μεχρι να ολολκληρωθει δεν αξιζει και το εκανα και overclock στα 800Mhz και παλι κολλουσε και δεν διαβαζει και τα 16gb του κινητου αλλα μονο 760κατι Mb.. Λοιπον 1ον) η εκδοση που εβαλες εχει οντως αρκετα προβληματα, η καλυτερη ειναι η 0.5 με το market 2ον)στο android μεχρι στιγμης μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τν καρτα μνημης 3ον)τις επαφες μπορεις να τις μεταφερεις 4ον)το κινητο μου αυτν τν στιγμη ειναι clockarismeno στα 720 (android παντα) και δεν κολαει καθολου (εχε υποψην σου οτι το ανδροιδ εχει και multitask και πρεπει να αδειαζεις τν μνημη που και που) 5ον)Πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι μετραει πολυ το android και ας βγαζει 2-3 προβληματακια. Και τελος μεχρι στιγμης ειναι beta ακομα αρα μν περιμενεις να ειναι τελειο ps: αμα θελετε πειτε μου να κανω ενα οδηγο εδω πως να βαλετε android ευκολα και γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Λοιπον 1ον) η εκδοση που εβαλες εχει οντως αρκετα προβληματα, η καλυτερη ειναι η 0.5 με το market 2ον)στο android μεχρι στιγμης μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τν καρτα μνημης 3ον)τις επαφες μπορεις να τις μεταφερεις 4ον)το κινητο μου αυτν τν στιγμη ειναι clockarismeno στα 720 (android παντα) και δεν κολαει καθολου (εχε υποψην σου οτι το ανδροιδ εχει και multitask και πρεπει να αδειαζεις τν μνημη που και που) 5ον)Πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι μετραει πολυ το android και ας βγαζει 2-3 προβληματακια. Και τελος μεχρι στιγμης ειναι beta ακομα αρα μν περιμενεις να ειναι τελειο ps: αμα θελετε πειτε μου να κανω ενα οδηγο εδω πως να βαλετε android ευκολα και γρηγορα... εμενα προσωπικα θα με ενδιεφερε να κανεις εναν οδηγο αν σου ειναι ευκολο και εναν οδηγο για ψλοψκαρισμα μηπως εκανα κατι λαθος και πως μεταφερεις τισ επαφες.αν και διαβασα οτι ετοιμαζεται η εκδοση 0.6 και την περιμενω πως και πως.απο την μνημη σου διαβαζει τα 16gb ή και εσενα μονο 760κατι?και θελω να ρωτησω εχω μια καρτα μνημης 16gb που την διαβαζει κανονικα με το limo και δεν μπορω να την χωρισω για να την κανω 2 κομματια δεν μ ωγαζει το easus delete partition καθολου.πωσ να την χωρισω?υπαρχει περιπτωση να μην χωριζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 εμενα προσωπικα θα με ενδιεφερε να κανεις εναν οδηγο αν σου ειναι ευκολο και εναν οδηγο για ψλοψκαρισμα μηπως εκανα κατι λαθος και πως μεταφερεις τισ επαφες.αν και διαβασα οτι ετοιμαζεται η εκδοση 0.6 και την περιμενω πως και πως.απο την μνημη σου διαβαζει τα 16gb ή και εσενα μονο 760κατι?και θελω να ρωτησω εχω μια καρτα μνημης 16gb που την διαβαζει κανονικα με το limo και δεν μπορω να την χωρισω για να την κανω 2 κομματια δεν μ ωγαζει το easus delete partition καθολου.πωσ να την χωρισω?υπαρχει περιπτωση να μην χωριζει?? λοιπον επειδη η 0.6 θα εχει βγει μετα το πασχα οπως λενε θα κανω τοτε εναν οδηγο... οσο για τν καρτα που με ρωτας: 1ον) Το android μπαινει στν καρτα μνημης και τρεχει απο αυτην, ουσιαστικα οταν την χωριζεις σε 2 κοματια αυτο που κανεις ειναι οτι βαζεις στο ενα κοματι τον πυρηνα (δηλαδη το android) και εκει μεσα εγκαθιστας και ολες τις εφαρμογες και το αλλο κοματι ειναι η μνημη που σου μενει για να βαλεις τραγουδια, βιντεο κτλπ.. οσο για το αλλο που ρωτας, την βαζεις κανονικα τν καρτα μνημης με card reader και δεν την διαβαζει καθολου? η απλα δεν την διαβαζει το easus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 λοιπον επειδη η 0.6 θα εχει βγει μετα το πασχα οπως λενε θα κανω τοτε εναν οδηγο... οσο για τν καρτα που με ρωτας: 1ον) Το android μπαινει στν καρτα μνημης και τρεχει απο αυτην, ουσιαστικα οταν την χωριζεις σε 2 κοματια αυτο που κανεις ειναι οτι βαζεις στο ενα κοματι τον πυρηνα (δηλαδη το android) και εκει μεσα εγκαθιστας και ολες τις εφαρμογες και το αλλο κοματι ειναι η μνημη που σου μενει για να βαλεις τραγουδια, βιντεο κτλπ.. οσο για το αλλο που ρωτας, την βαζεις κανονικα τν καρτα μνημης με card reader και δεν την διαβαζει καθολου? η απλα δεν την διαβαζει το easus? δεν γινετε να μην χωρισω την καρτα μνημης γιατι την διαβαζει την καρτα μνημης αλλα δεν την χωριζει.δεν γινετε να βαζω τραγουδια,βιντεο και αλλα μεσα στην καρτα μαζι με το android?δεν μου διαβαζει τα 16gb τησ συσκευησ οταν παω πληροφοριεσ μνημης στο android οχι τησ καρτας μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 δεν γινετε να μην χωρισω την καρτα μνημης γιατι την διαβαζει την καρτα μνημης αλλα δεν την χωριζει.δεν γινετε να βαζω τραγουδια,βιντεο και αλλα μεσα στην καρτα μαζι με το android?δεν μου διαβαζει τα 16gb τησ συσκευησ οταν παω πληροφοριεσ μνημης στο android οχι τησ καρτας μνημης. Μονο η καρτα μνημης λειτουργει στο android και οχι αυτη του τηλεφωνου αμα θες να βαλεις τραγουδια κτλπ απλα βαλε τν καρτα μνημης στο pc με ενα card reader και μεταφερε τα στο κοματι που διαβαζει τωρα γιατι δεν στην εμφανιζει δεν ξερω και δεν μπορω να σκεφτω κατι... ps: στο κινεζικο forum διαβασα οτι η εκδοση 0.6 θα βγει τν επομενη βδομαδα, αλλα καπιος στο αγγλικο ειπε οτι αυριο βγαινει, εγω μετα το πασχα θα κανω ενα αναλυτικο οδηγο με βιντεο και βημα προς βημα οδηγιες στα ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μονο η καρτα μνημης λειτουργει στο android και οχι αυτη του τηλεφωνου αμα θες να βαλεις τραγουδια κτλπ απλα βαλε τν καρτα μνημης στο pc με ενα card reader και μεταφερε τα στο κοματι που διαβαζει τωρα γιατι δεν στην εμφανιζει δεν ξερω και δεν μπορω να σκεφτω κατι... ps: στο κινεζικο forum διαβασα οτι η εκδοση 0.6 θα βγει τν επομενη βδομαδα, αλλα καπιος στο αγγλικο ειπε οτι αυριο βγαινει, εγω μετα το πασχα θα κανω ενα αναλυτικο οδηγο με βιντεο και βημα προς βημα οδηγιες στα ελληνικα... http://freelimo.tk/viewtopic.php?f=4&t=120 εδω λεει αυριο οτι βγαινει.αν δεν χωρισω την καρτα μνημης την 16gb π εχω γιατι δεν χωριζει μπορω να τα βαλω σε ενα κομματι τα android και να μου μεινει και χωροσ στην καρτα μνημης 'η πρεπει να την χωρισω στα 2 οπωσδηποτε..γιατι δεν χωριζει με το easus ενω την εμφανιζει.εσενα παει καλα το κινητο?εισαι ευχαριστημενος? http://samsungi8320.freeforums.org/viewtopic.php?f=2&t=90 αυτην την εκδοση εχεις εσυ?και πωσ εκανες overclock με το προγραμμα απο τα android στο μενου ή με αυτο http://samsungi8320.wordpress.com/2011/03/13/root-e-overclock-rom-v0-5m/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 http://freelimo.tk/viewtopic.php?f=4&t=120 εδω λεει αυριο οτι βγαινει.αν δεν χωρισω την καρτα μνημης την 16gb π εχω γιατι δεν χωριζει μπορω να τα βαλω σε ενα κομματι τα android και να μου μεινει και χωροσ στην καρτα μνημης 'η πρεπει να την χωρισω στα 2 οπωσδηποτε..γιατι δεν χωριζει με το easus ενω την εμφανιζει.εσενα παει καλα το κινητο?εισαι ευχαριστημενος? http://samsungi8320.freeforums.org/viewtopic.php?f=2&t=90 αυτην την εκδοση εχεις εσυ?και πωσ εκανες overclock με το προγραμμα απο τα android στο μενου ή με αυτο http://samsungi8320.wordpress.com/2011/03/13/root-e-overclock-rom-v0-5m/ αυτην την εκδοση εβαλα εγω απλα οταν αντι να βαλω το κανονικο .tar αρχειο εβαλα το overclocked στα 720 Εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενος με τν συγκεκριμενη εκδοση, εδω και 4-5 μερες που τν εχω δεν μου εχει βγαλει προβλημα και οι εφαρμογες πεζουν μια χαρα απλα μερικες ειναι αλλη αναλυση... και τελος δεν μπορεις να μην τν χωρισεις τν καρτα δυστηχως...αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα παρομοιο προγραμμα με το easus και να δεις αμα γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 αυτην την εκδοση εβαλα εγω απλα οταν αντι να βαλω το κανονικο .tar αρχειο εβαλα το overclocked στα 720 Εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενος με τν συγκεκριμενη εκδοση, εδω και 4-5 μερες που τν εχω δεν μου εχει βγαλει προβλημα και οι εφαρμογες πεζουν μια χαρα απλα μερικες ειναι αλλη αναλυση... και τελος δεν μπορεις να μην τν χωρισεις τν καρτα δυστηχως...αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα παρομοιο προγραμμα με το easus και να δεις αμα γινετε... που βρηκες overclocked στα 720 εκδοση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 που βρηκες overclocked στα 720 εκδοση?? http://samsungi8320.freeforums.org/viewtopic.php?f=2&t=90 σε αυτην την σελιδα το λινκ που λεει: ''overclock at 720 Mhz" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) http://samsungi8320.freeforums.org/viewtopic.php?f=2&t=90 σε αυτην την σελιδα το λινκ που λεει: ''overclock at 720 Mhz" προτεινεις να το βαλω??η καμερα δεν λειτουργει ε??δεν μ λες πως θα μεταφερω τις επαφες μου και με τι να το φλασαρω το android με wodin ή με odinmulti??και που αποθηκευει τισ εφαρμογες που κατεωαζεισ απο το μαρκετ.. φιλε μου το εβαλα τελικα και παλι δεν μου αναγνωριζει το δικτυο της Q. Edited April 13, 2011 by kargalikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 φιλε theoyli αν σου ειναι ευκολο κανε εναν μικρο οδηγο σημερα για το πως γινετε γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου τα ξαναβγαζω γιατι δεν λειτουργει το κινητο δεν μου διαβαζει την sim,λες να φταιει που ειναι Q?και τα προγραμματα που βρηκα για να βαλω τις επαφες μου και αλλα αρχεια στο κινητο δεν μου διαβαζουν.please σωσε μας..κανε εναν οδηγο theouli και ο θεος βοηθος.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 φιλε theoyli αν σου ειναι ευκολο κανε εναν μικρο οδηγο σημερα για το πως γινετε γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου τα ξαναβγαζω γιατι δεν λειτουργει το κινητο δεν μου διαβαζει την sim,λες να φταιει που ειναι Q?και τα προγραμματα που βρηκα για να βαλω τις επαφες μου και αλλα αρχεια στο κινητο δεν μου διαβαζουν.please σωσε μας..κανε εναν οδηγο theouli και ο θεος βοηθος.. :rolleyes: σημερα δεν μπορω με τπτ, αμα θες στειλε μου σε pm το email σου να στα πω απο msn.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) ζητειται θεουλης να μας βοηθησει.. καποιος που να γνωριζει κατι σχετικα με το android να λειτουργησει πληρως?? Edited April 18, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 καποιος που να γνωριζει κατι σχετικα με το android να λειτουργησει πληρως?? δεν εχουν πολλοι απο μας..παντως ουτε το android θα κανει καλα το κινητο:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 και ομως αδερφε μετραει ασχημα το android στο κινητο αυτο εγω που εβαλα δοκιμαστικα ητανε πολυ καλο αν ελυνα και τα προβληματα π ειχα θα ητανε τελειο πιστεψε με και τωρα που θα βγαλουνε καινουρια εκδοση αν ειναι ολα ετοιμα και λειτουργουν το κινητο θα τα σπαει σε σχεση με τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 και ομως αδερφε μετραει ασχημα το android στο κινητο αυτο εγω που εβαλα δοκιμαστικα ητανε πολυ καλο αν ελυνα και τα προβληματα π ειχα θα ητανε τελειο πιστεψε με και τωρα που θα βγαλουνε καινουρια εκδοση αν ειναι ολα ετοιμα και λειτουργουν το κινητο θα τα σπαει σε σχεση με τωρα.. εγω βαζω λεφτα στην ακρη για να παρω wildfire s αν πουλησω το Μ1 δεν νομιζω να το παρει κανενας:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts