Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω.αρα πανω απο 60 2 σμσ.οκ.

Δεν είναι ούτε ακριβώς έτσι.

Κατ' αρχάς, το όριο δεν είναι οι 60 χαρακτήρες, αλλά οι 70. Επίσης, τα μακροσκελή μηνύματα χρεώνονται ανά Χ μηνύματα των 70 χαρακτήρων έκαστο. Δηλαδή, για 160 (ή και για 159) ελληνικούς χαρακτήρες, θα χρεωθείς 70+70+19=3 μηνύματα.

Ας ελπίσουμε ότι στην έκδοση 4 η Apple θα δεήσει να το αντιμετωπίσει κι αυτό, γιατί έχουμε ξεπαραδιαστεί...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω.αρα πανω απο 60 2 σμσ.οκ. δεν υπαρχει μονοδρομοσ φιλε. Εχω το καινουργιο που δεν σπαει

Δεν είναι ούτε ακριβώς έτσι.

Κατ' αρχάς, το όριο δεν είναι οι 60 χαρακτήρες, αλλά οι 70. Επίσης, τα μακροσκελή μηνύματα χρεώνονται ανά Χ μηνύματα των 70 χαρακτήρων έκαστο. Δηλαδή, για 160 (ή και για 159) ελληνικούς χαρακτήρες, θα χρεωθείς 70+70+19=3 μηνύματα.

Ας ελπίσουμε ότι στην έκδοση 4 η Apple θα δεήσει να το αντιμετωπίσει κι αυτό, γιατί έχουμε ξεπαραδιαστεί...

Αυτό ακριβώς που αναφέρει ο Dead Poet συμβαίνει. Θέλει προσοχή και σύνεση κατά την αποστολή μεγάλων sms για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε όταν θα έρθει ο λογαριασμός (ή τρέχουμε στα περίπτερα για κάρτες:happy:)!:)

Αν μιλάμε και για jailbroken τηλέφωνο υπάρχει εύκολη λύση. Αν πάλι όχι...:rolleyes:

Για παράδειγμα...

Αν κάνεις update στην 3.1.3 τέλος.

Φρόντισε να κρατήσεις τα SHSH αρχεία καλού κακού.

Δες εδώ πως link.

Η συσκευή μπαίνει στο αθόρυβο από το πλάι, από τον διακόπτη πάνω από τα κουμπιά της έντασης του ήχου.

Επίσης, κοίτα στο Ρυθμίσεις / Ήχοι / Δόνηση

Και διαβάζουμε οπωσδήποτε:

Για όλα υπάρχουν λύσεις. Το θέμα είναι ότι υπάρχει φόβος σε μερικούς να κάνουν jailbreak, μια διαδικασία που απελευθερώνει πλήρως το μηλόφωνο.

Η λύση εδώ, φαίνεται ότι είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα.

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ μετα απο πολυ καιρο εστρωσε .

Τωρα για αυτο εχει κανεις καμια απαντηση δεν μπορω να βαλω μουσικη .

Μια ΜΕΓΑΛΗ βλακεια που εκανα ειναι να σβησω ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ το Recently Added

Τωρα???????????????????????????????????????????????????????? ?????????

Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση το iTunes αλλα τιποτα .

Μου φαιρνει συνεχεια τα Ιδια .

Καποια ΛΥΣΗ να ακουω μουσικη ρε παιδια .

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για ποιό λόγο το θεωρείς τόσο μεγάλη βλακεία ; το recently added είναι απλά μια playlist (νομίζω ότι και εγώ την έχω σβήσει). τί πρόβλημα σου παρουσιάζει και δεν μπορείς να ακούσεις μουσική ;

το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

το ιδιο το τηλεφωνο το κανει....δεν χρειαζεται να βαλεις αλλο προγραμμα.

Εκτος αν εχεις παλιο firmware.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Το recently added είναι μια smart playlist δηλαδή μια playlist που επιλέγει από το σύνολο των τραγουδιών της βιβλιοθήκης ορισμενα από αυτά βάσει διάφορων κριτηρίων. Στην προκείμενη περίπτωση τα κριτήρια είναι τα τραγούδια να έχουν προστεθεί στη βιβλιοθήκη εντός Χ χρονικού διαστήματος (το προσδιορίζεις εσύ βάσει πεδίου). Για να την ξαναδημιουργήσεις από το file επιλέγεις new smart playlist και στα κριτήρια του παραθύρου που θα ανοίξει διαλέγεις "date added", "is in the last", "XXX" "days/weeks/months" όσο χρόνο θέλεις εσύ (νομίζω το default αυτού που έσβησες είναι 4 εβδομάδες).

Στη συνέχεια για λόγους ομοιογένειας με αυτή την playlist που έσβησες, μετονομάζεις τη νέα λίστα σε "Recently Added" και βεβαιώνεσαι ότι περιλαμβάνεται σε αυτά που συγχρονίζει το iPhone όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή σου μέσω USB.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

καλησπερα παιδια

εχω το iphone 3gs εδω και 10 μερες περιπου αλλα δεν εχω προγραμμα data για internet παρολα αυτα το κινητο μπαινει στο internet και με χρεωνει χωρις βεβαια εγω να το θελω.Συγκεκριμενα με χρεωνουν τα παιχνιδια δλδ οταν τελειωνω μια πιστα μου εμφανιζει διαφημισεις απο το itunes. Εγω παντα τις απορριπτω αλλα οταν ελεγχω τα mbytes συνεχεια αυξανονται .Μηπως εχει να μου προτεινει καποιος κατι να κανω με τις ρυθμισεις του τηλεφωνου

χωρις βεβαια να αναγκαστω να βαλω προγραμμα data απλα να μην του επιτρεπω να μπαινει στο ιντερνετ

καλησπερα παιδια

εχω το iphone 3gs εδω και 10 μερες περιπου αλλα δεν εχω προγραμμα data για internet παρολα αυτα το κινητο μπαινει στο internet και με χρεωνει χωρις βεβαια εγω να το θελω.Συγκεκριμενα με χρεωνουν τα παιχνιδια δλδ οταν τελειωνω μια πιστα μου εμφανιζει διαφημισεις απο το itunes. Εγω παντα τις απορριπτω αλλα οταν ελεγχω τα mbytes συνεχεια αυξανονται .Μηπως εχει να μου προτεινει καποιος κατι να κανω με τις ρυθμισεις του τηλεφωνου

χωρις βεβαια να αναγκαστω να βαλω προγραμμα data απλα να μην του επιτρεπω να μπαινει στο ιντερνετ

Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network -> APN

Σε αυτό το πεδίο διαγράφεις ότι τιμές έχει εκεί και με αυτό τον τρόπο διακόπτεις την πρόσβαση του τηλεφώνου στο δίκτυο δεδομένων του παρόχου.

Αν έχεις cosmote υπάρχει περίπτωση να μην σου δίνεται αυτή η επιλογή, οπότε εκεί έχεις δύο επιλογές: αν το τηλέφωνο είναι jailbroken, μέσω της εφαρμογής sbsettings επιλέγεις 3G και EDGE στη θέση OFF. Αν το τηλέφωνο δεν είναι jailbroken τότε διαβάζεις εδώ (είναι λίγο τεχνικό το κείμενο αλλά είναι η μόνη λύση σε αυτή την περίπτωση).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network -> APN

Σε αυτό το πεδίο διαγράφεις ότι τιμές έχει εκεί και με αυτό τον τρόπο διακόπτεις την πρόσβαση του τηλεφώνου στο δίκτυο δεδομένων του παρόχου.

Αν έχεις cosmote υπάρχει περίπτωση να μην σου δίνεται αυτή η επιλογή, οπότε εκεί έχεις δύο επιλογές: αν το τηλέφωνο είναι jailbroken, μέσω της εφαρμογής sbsettings επιλέγεις 3G και EDGE στη θέση OFF. Αν το τηλέφωνο δεν είναι jailbroken τότε διαβάζεις εδώ (είναι λίγο τεχνικό το κείμενο αλλά είναι η μόνη λύση σε αυτή την περίπτωση).

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου εμενα αρα μου το κανει αυτο λογο cosmote επειδη δεν ειναι jailbroken το τηλεφωνο υπαρχουν αντοιστιχες οδηγιες στα ελληνικα

συνγωμη αν εγινα κουραστικος αλλα εγω μιλαμε για πεταμενα λεφτα

Ο internet browser παιδιά πώς είναι?Είναι εύχρηστος?

εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα μια χαρα ευχρηστος μου φαινεται και μαλιστα πολυ γρηγορος αν και μπαινω απο wi fi

δες εδω ενα συκριτικο με ταχητυτες browser http://www.gsmarena.com/browser_shootout-review-448.php

Edited by nervous

Βλέπω στις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στο Cellular Data έχω:

APN: webonly.vodafone.gr

Username: user

Password: pass

όπως είδα στο αντίστοιχο θέμα MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering, αυτές είναι οι ρυθμίσεις για το 3G.

Οι ρυθμίσεις που αναφέρει πάλι το ίδιο θέμα για GPRS, που θα τις βρω μέσα στο iPhone για να τις κάνω;

Και από που μπαίνει στο internet με χρέωση; Από το 3G ή από το GPRS ή από το GPRS via Proxy;

ΥΓ. οι ρυθμίσεις για τα MMS είναι σωστές.

Edited by eatmydust

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το recently added είναι μια smart playlist δηλαδή μια playlist που επιλέγει από το σύνολο των τραγουδιών της βιβλιοθήκης ορισμενα από αυτά βάσει διάφορων κριτηρίων. Στην προκείμενη περίπτωση τα κριτήρια είναι τα τραγούδια να έχουν προστεθεί στη βιβλιοθήκη εντός Χ χρονικού διαστήματος (το προσδιορίζεις εσύ βάσει πεδίου). Για να την ξαναδημιουργήσεις από το file επιλέγεις new smart playlist και στα κριτήρια του παραθύρου που θα ανοίξει διαλέγεις "date added", "is in the last", "XXX" "days/weeks/months" όσο χρόνο θέλεις εσύ (νομίζω το default αυτού που έσβησες είναι 4 εβδομάδες).

Στη συνέχεια για λόγους ομοιογένειας με αυτή την playlist που έσβησες, μετονομάζεις τη νέα λίστα σε "Recently Added" και βεβαιώνεσαι ότι περιλαμβάνεται σε αυτά που συγχρονίζει το iPhone όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή σου μέσω USB.

Καλημερα σας ,

Καταρχην σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .

Βρηκα την λυση νομιζα οτι μονο απο εκει μπορω να βαζω τραγουδια μεγαλη βλακεια .

Σας ευχαριστω και παλι τωρα ειναι ΟΚ ΟΛΑ :)

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει παρατηρήσει κανένας αν ζεσταίνεται το κινητό (πίσω μέρος) όταν έχει ανοικτό το 3G και προσπαθεί να δει βίντεο από youtube ή να κατεβάσει μια εφαρμογή; εμένα το κάνει πάντα

Έχει παρατηρήσει κανένας αν ζεσταίνεται το κινητό (πίσω μέρος) όταν έχει ανοικτό το 3G και προσπαθεί να δει βίντεο από youtube ή να κατεβάσει μια εφαρμογή; εμένα το κάνει πάντα

Είναι απολύτως φυσιολογικό. Μην σε απασχολεί κάτι τέτοιο. :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Ξερει κανεις πως λειτουργει αυτη η εφαρμογη;Θελω καποιο προγραμμα για υπενθυμιση:(

Audio Footnote

καλησπέρα σε όλους,έχω το 3g 8gb και έχω τα παρακατω προβλήματα,1.ενεργοποιείτε μονη τις η σιγαση και 2.μερικές φορές εκεί που μιλάω κόβετε η γραμη και το τηλέφωνο κλειδώνει μονό του,αν μπορεί να βοηθηση κάποιος θα είμαι υπόχρεος
του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

Ξερει κανεις πως λειτουργει αυτη η εφαρμογη;Θελω καποιο προγραμμα για υπενθυμιση:(

Audio Footnote

Παρακαλώ να μην ανοίγουμε θέμα για την παραμικρή απορία που μπορεί να έχουμε. Για αυτό το λόγο υπάρχει και το thread με τις απορίες για "αρχάριους".

Ευχαριστώ για την κατανόηση. Το συγκεκριμένο θέμα μεταφέρθηκε εδώ. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

jailbrake γινεται μονο μεσω mac απο αλλο υπολογιστη δεν γινεται?

Νομίζω ότι έχεις λίγο διαβάσμα να κάνεις...:p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247680

Φυσικά γίνεται και σε υπολογιστές με Windows.

Τυχαίνει στον κάδο ανακύκλωσης μου να υπάρχει ένα αρχείο ονόματι iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore μεγέθους 306ΜΒ

Υπάρχει περίπτωση, σε ενδεχόμενη μελλοντική αναβάθμιση σε 3.1.3, να μπορέσω να επιστρέψω στην 3.1.2 με τη βοήθεια του παραπάνω αρχείου;

Αν τελικά αποδειχθεί χρήσιμο, θα το ανεβάσω για όσους έχουν κάνει update σε 3.1.3 και θέλουν να επιστρέψουν στην 3.1.2 :D

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Να κανω μια ερωτηση κι εγω.....πως μπορω τις φωτογραφιες που εχω τραβιξει απο το iphone μου να τις περασω στο pc??? Ενω στην αρχη το εκανα τωρα δεν μπορω.....τι εχω κανει??? HELP! ! ! !

Audio Footnote

Ρε παιδια καποιος αν ξερει;:)

Αν τελικά αποδειχθεί χρήσιμο, θα το ανεβάσω για όσους έχουν κάνει update σε 3.1.3 και θέλουν να επιστρέψουν στην 3.1.2 :D

Τα firmware υπάρχουν κατευθείαν από την apple

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• The topic was unpinned