andreas_ku990 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπερα και Χρονια Πολλα Θα ηθελα να ρωτησω δεν με αφηνει ξαφνικα να μπω στο Cydia ενω μου το ανοιγει μετα απο λιγο κλεινει μονο του. Παρολο που εκανα πολλες επανεκινησεις τιποτα μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει? Εδώ είσαι! :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Nai meso WIFI Εδώ είσαι! :) Σωστός - και αν δε δουλέψει, δοκίμασε να σβήσεις και τα περιεχόμενα του /var/lib/dpkg/updates/ Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Σωστός - και αν δε δουλέψει, δοκίμασε να σβήσεις και τα περιεχόμενα του /var/lib/dpkg/updates/ Κατεβασα το DiskAid και μου λεει οτι δεν ειναι Jailbroken το κινητο ενω το εχω κανει με το Blackrain Loipon to ekana me to winscp esvhsa ayta poy leei alla pali tipota. Kamia allh idea ???????? Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Κατεβασα το DiskAid και μου λεει οτι δεν ειναι Jailbroken το κινητο ενω το εχω κανει με το Blackrain Ναι, το blackra1n δεν περνάει το afc2add πακέτο που χρειάζεται για πλήρη πρόσβαση. Χρησιμοποίησε SSH ή αλλιώς το iFile ή το MobileTerminal στη συσκευή. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Ναι, το blackra1n δεν περνάει το afc2add πακέτο που χρειάζεται για πλήρη πρόσβαση. Χρησιμοποίησε SSH ή αλλιώς το iFile ή το MobileTerminal στη συσκευή. To εκανα με το WinScp αλλα τιποτα Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Ναι, το blackra1n δεν περνάει το afc2add πακέτο που χρειάζεται για πλήρη πρόσβαση. Χρησιμοποίησε SSH ή αλλιώς το iFile ή το MobileTerminal στη συσκευή. ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και ακου τι εκανα: ανοιξα το cydia κι εκανα search το afc2add. Το εκανα εγκατασταση και απο τοτε ολα ειναι ενταξει!!! Ναι, το blackra1n δεν περνάει το afc2add πακέτο που χρειάζεται για πλήρη πρόσβαση. Χρησιμοποίησε SSH ή αλλιώς το iFile ή το MobileTerminal στη συσκευή. και το ifile να χρησιμοποιησει, αν δεν κατεβασει το afc2add δε θα του βλεπει ολους τους φακελους. Το ιδιο εκαμνε και σε μενα αφου!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και ακου τι εκανα: ανοιξα το cydia κι εκανα search το afc2add. Το εκανα εγκατασταση και απο τοτε ολα ειναι ενταξει!!! και το ifile να χρησιμοποιησει, αν δεν κατεβασει το afc2add δε θα του βλεπει ολους τους φακελους. Το ιδιο εκαμνε και σε μενα αφου!!!:lol: Καλησπερα και Χρονια Πολλα Ειπα και ποιο πανω εκανα ολα τα βηματα με αλλο προγραμμα . Το θεμα ειναι πως να το εκανα με αυτο το προγραμμα αφου ακομα και τωρα δεν με αφηνει να μπω μεσα στο Cydia και αφου ειναι αυτο το προβλημα μου . Σας ευχαριστω ολους παντως αλλα ακομα και τωρα δεν εχω καταφερει τιποτα και δεν εχω κανει τιποτα . Στο Cydia παρολο που εκανα τα παραπανω ακομα δεν μπαινω . Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 χρόνια πολλα και απο εμενα. προσπαθω να κάνω εγγραφή στο apple store και μου ζητάει σε ένα σημείο πιστωτική κάρτα και κλπ. εγω δεν έχω πιστωτική κάρτα. τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση. ενδιαφερομαι για free εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 χρόνια πολλα και απο εμενα. προσπαθω να κάνω εγγραφή στο apple store και μου ζητάει σε ένα σημείο πιστωτική κάρτα και κλπ. εγω δεν έχω πιστωτική κάρτα. τι κανουμε σε αυτη την περίπτωση. ενδιαφερομαι για free εφαρμογές. Πήγαινε στο app store, βάλε κάτω κάτω χώρα την Ελλάδα, μετά πήγαινε σε μία εφαρμογή που προσφέρεται δωρεάν, πάτα εκεί που λέει get app, μετά θα σου βγάλει ένα παραθυράκι και θα πατήσεις εκεί που είναι να κάνεις καινούργιο account.. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μετά θα σου βγάλει και μία επιλογή εκεί με τις πιστωτικές που λέει ''None''. Eπέλεξε αυτό και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει για ποιο λόγο αναφέρει στο πρόγραμμα καιρού την Καστοριά ως Kesrie????:mad:Για ποιο λόγο το έχει στα τούρκικα και όχι στα ελληνικά???:mad: Υπάρχει κάποιο mail για να στείλουμε παράπονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Δοκίμασε στο iphone feedback της Apple αν και δεν θα πρέπει να περιμένεις πολλά - πολλά από αυτή σου την κίνηση. Βλέπεις το iPhone weather app χρησιμοποιεί το yahoo weather API που με τη σειρά του χρησιμοποιεί το weather.com οπότε τρέχα γύρευε. Αν ρίξεις μια ματιά σε κάποιο search engine θα βρεις αρκετά τέτοια παράπονα και όχι μόνο για την Καστοριά ή γενικά την Ελλάδα αλλά και πολλές πόλεις άλλων χωρών. Φαίνεται πως όποιος έκανε την δουλειά χρησιμοποίησε τίποτα μεσαιωνικούς χάρτες. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπερα παιδια , και Χρονια Πολλα μια ερωτηση και απο εμενα , μηπως γνωριζει καποιος ... νεος στα iphone , δημιουργησα account στο itunes ( θεωρητικα) Γιατι οταν προσπαθω να συνδεθω μου λεει πως δεν εχω κανει confirm το link που μου εχει αποσταλει στο email μου ... Το θεμα ειναι πως δεν εχω λαβει απολυτως κανενα email , για να κανω κλικ στο link ( και εχω κανει register και με hotmail & με gmail και φυσικα δεν εχω κανενα εισερχομενο στα spam) Θα εκτιμουσα καποια βοηθεια ... ευχαριστω Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλησπερα παιδια , και Χρονια Πολλα μια ερωτηση και απο εμενα , μηπως γνωριζει καποιος ... νεος στα iphone , δημιουργησα account στο itunes ( θεωρητικα) Γιατι οταν προσπαθω να συνδεθω μου λεει πως δεν εχω κανει confirm το link που μου εχει αποσταλει στο email μου ... Το θεμα ειναι πως δεν εχω λαβει απολυτως κανενα email , για να κανω κλικ στο link ( και εχω κανει register και με hotmail & με gmail και φυσικα δεν εχω κανενα εισερχομενο στα spam) Θα εκτιμουσα καποια βοηθεια ... ευχαριστω Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν από 2 βδομάδες περίπου... Έχω σαν βασικό Gmail .. έκανα εγγραφή και δεν μου έχει σταλεί ακόμα κανένα e-mail για να κάνω επιβεβαίωση το account μου.. Μετά δοκίμασα με hotmail, αλλά πάλι το ίδιο.. Τέλος, δοκίμασα με yahoo και τότε μου ήρθε.. Δοκίμασε και εσύ με yahoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Γιατί ενώ στο iPod (του iPhone) στο τέλος της μίας και μοναδικής playlist που έχω μου λέει ότι έχω 304 τραγούδια, στα settings-->general--> about , μου λέει 300 songs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 @alex thanks a lot mate , τελικα ετσι ακριβως και με εμενα , αν ειναι δυνατον δεν ειναι συνεργασιμο με hotmail & gmail .... Αν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!! αφου μου ηρθε email ειδοποιησης στον yahoo λογαριασμο , μου βγαζει ως email αυτο Your iTunes Store Account has been set up, with the following Apple ID: iTunes Logo ******@yahoo.com Please click the link below to verify your account, then sign in to the iTunes Store using your new Apple ID and the password you created when you set up your account. https://buy.itunes.apple.com/WebObjects/MZFinance.woa/wa/verifyAccountEmai**************** Sincerely, The iTunes Store Team iTunes Store παταω click στον συνδεσμο και με κανει redirect σε αυτη τη σελιδα , οπου και κολλαει ... One Moment Please. Connecting to the iTunes Store. Loading We are unable to find iTunes on your computer. If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or Windows Task Bar. Το itunes ειναι κανονικα εγκατεστημενο στο pc , και το iphone synced already την ωρα της διαδικασιας ... ΕΛΕΟΣ !!! Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ποιος ξερει να μου πει πως μπορω να βαλω ενα mail otenet που εχω? Κανω την διαδικασια αλλα ολο δεν γινεται μου γραφει! οποιος ξερει λεπτομερως και για αρχαριους εξηγηση ας μου την δωσει! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ποιος ξερει να μου πει πως μπορω να βαλω ενα mail otenet που εχω? Κανω την διαδικασια αλλα ολο δεν γινεται μου γραφει! οποιος ξερει λεπτομερως και για αρχαριους εξηγηση ας μου την δωσει! ευχαριστω Καλησπέρα :) Για ρίξε μια ματιά εδώ ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χαίρετε Προσπαθω να ανοίξω το Cydia και δεν μπορώ διαγράφω τα ελαττωματικά πακέτα στο Cydia μέσου Ifile στην τοποθεσία /private/var/lib/apt/lists αλλά τίποτα.Δηλ. πάει να φορτόσει και στο τέλος κλείνει σαν πρόγραμμα.Δεν θέλω να δοκιμάσω το diskAid γιατί θα χρειαστεί να βάλω το afc2add το οποίο με την επανεκίννηση του iphone μου 3gs Jb 3.1.2 με αλλάζει το όνομα του Iphone στο Itunes και πάλι από την αρχή Καμμιά ιδέα από κάποιον........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χαίρετε Προσπαθω να ανοίξω το Cydia και δεν μπορώ διαγράφω τα ελαττωματικά πακέτα στο Cydia μέσου Ifile στην τοποθεσία /private/var/lib/apt/lists αλλά τίποτα.Δηλ. πάει να φορτόσει και στο τέλος κλείνει σαν πρόγραμμα.Δεν θέλω να δοκιμάσω το diskAid γιατί θα χρειαστεί να βάλω το afc2add το οποίο με την επανεκίννηση του iphone μου 3gs Jb 3.1.2 με αλλάζει το όνομα του Iphone στο Itunes και πάλι από την αρχή Καμμιά ιδέα από κάποιον........... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3027828#post3027828 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 DjArte Eυχαριστώ ....ναι είναι γενικό το κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 DjArte Eυχαριστώ ....ναι είναι γενικό το κακό.. [FIX] Cydia Crashes 28Dec 09! Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλημέρα :) Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με τις ρυθμίσεις των λογαριασμών email που έχω στη συσκευή. *το καλό είναι ότι επειδή είναι σε δικό μου server τα έχω και εκεί Όταν φτάσει περίπου 20-25 εισερχόμενα αρχίζει να μου σβήνει τα παλαιότερα για να "περάσουν" τα νεότερα emails. Από τις ρυθμίσεις έχω επιλέξει να μην σβήνονται ποτέ αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σόρρυ που μπαίνω «σφήνα» σε άλλη απορία, αλλά ας παραθέσω κι εγώ τη δική μου. Εφόσον δεν μπαίνουμε ίντερνετ μέσω κινητού δικτύου αλλά μόνο με Wifi υπάρχει λόγος να έχω ενεργοποιημένη την επιλογή 3G; Δεν είναι περιττή και καταναλώνει άδικα περισσότερη μπαταρία; :confused: Ούτως ή άλλως βιντεοκλήσεις δεν υποστηρίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σόρρυ που μπαίνω «σφήνα» σε άλλη απορία, αλλά ας παραθέσω κι εγώ τη δική μου. Εφόσον δεν μπαίνουμε ίντερνετ μέσω κινητού δικτύου αλλά μόνο με Wifi υπάρχει λόγος να έχω ενεργοποιημένη την επιλογή 3G; Δεν είναι περιττή και καταναλώνει άδικα περισσότερη μπαταρία; :confused: Ούτως ή άλλως βιντεοκλήσεις δεν υποστηρίζονται. Λογικό φαίνεται σαν προσέγγιση. Θεωρητικά η ποιότητα φωνής σε δίκτυο 3G είναι καλύτερη αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον τα δικά μου αυτιά δεν έχουν αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Αυτό που δεν ξέρω γιατί δεν έχω εμπειρία χρήσης χωρίς data plan (άλλο αν για οικονομικούς λόγους προτιμώ και εγώ την πρόσβαση μέσω wi-fi όταν υπάρχει διαθέσιμο) είναι μήπως έχεις πρόβλημα χαμένων κλήσεων συνδυάζοντας το γεγονός ότι όταν το τηλέφωνο δουλεύει σε 2G κατάσταση τουλάχιστον στο δίκτυο της vodafone υπάρχουν πολλά φαινόμενα "χαμένων" κλήσεων (όταν προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το δίκτυο δεδομένων επειδή αυτό μοιράζεται το ίδιο κανάλι με το δίκτυο φωνής σε περιβάλλον 2G, το τηλέφωνο φαίνεται σε αυτόν που σε καλεί ότι είναι εκτός δικτύου). Εγώ θα σου έλεγα, επειδή η εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας είναι σημαντική όταν δουλεύεις 2G, να το δοκιμάσεις και αν παρατηρήσεις φαινόμενα χαμένων κλήσεων (γιατί μπορεί και όχι) το ξανασκέφτεσαι, αφού για όλους τους άλλους λόγους η σκέψη σου είναι σωστή. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μια ερώτηση κ από μένα.. Όταν μπαίνω στο νετ φεύγει το σηματάκι 3G δίπλα από το σήμα της vodafone και εμφανίζεται ένα κυκλάκι.. Μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί το 3G μου και συνδέεται με GPRS ή wap ή και γω δεν ξέρω τι και χρεώνομαι παραπάνω; Με λίγα λόγια όταν μπαίνω με 3G θα πρέπει να γράφει 3G πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts