Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και κατι ακομα. Ολες οι εφαρμογες κανουν και για τα Iphone και τα ipad, ή οχι; Ειδικα αναφερομαι στο ipad mini first gen, το οποιο ειναι και 32bit σε σχεση με τα επομενα μοντελα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και κατι ακομα. Ολες οι εφαρμογες κανουν και για τα Iphone και τα ipad, ή οχι; Ειδικα αναφερομαι στο ipad mini first gen, το οποιο ειναι και 32bit σε σχεση με τα επομενα μοντελα.

Υπάρχουν εφαρμογές universal (κοινές και για τις δύο συσκευές) κι άλλες ξεχωριστή για iPhone ξεχωριστή για iPad. Ανοίγοντας το App Store, έχεις ξεχωριστές κατηγορίες. Εάν πατήσεις στο link της υπογραφής μου, θα μάθεις πολλά πράγματα για το iOS :)

Καλησπέρα σας.Να με συγχωρέσετε αλλά δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος.Πρόσφατα αγόρασα ενα iphone 5s ολα ωραια ολα μια χαρά ομως εχω μια απορία και πιστεύω οτι εσείς εδώ που ειστε τσακάλια μπορείτε να με βοηθήσετε.Βλέποντας φίλους να δημοσιευουν στο Fb ,ενημερώσεις κατάστασης, φωτογραφίες,και βλέπω κάτω απο την δημοσίευση τους να αναγράφεται ενα IOS, φαντάζομαι οτι αυτό σημαίνει οτι δημοσιεύουν απο iphone.Εγω κάνοντας δημοσιεύσεις ενα σωρό αυτό δεν μου το βγάζει.Μήπως ξέρει κανένας γιατί?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων σε όποιον μου δώσει τα φώτα του.. Edited by Itchrist86

Κάνε log in στην εφαρμογή του facebook app και στη συνέχεια δοκίμασε να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου μέσω της gallery του iPhone.

Λογικά έτσι θα σου δημιουργήσει και τον ξεχωριστό φάκελο στο fb "iOS photos"

Κάνε log in στην εφαρμογή του facebook app και στη συνέχεια δοκίμασε να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου μέσω της gallery του iPhone.

Λογικά έτσι θα σου δημιουργήσει και τον ξεχωριστό φάκελο στο fb "iOS photos"

Μα και φωτο ανεβασα και ατελειωτες φορες εγραψα αλλα δυστυχως πουθενα δεν ενφανιζεται το ios...:( Πολυ παραξενο ειλικριναα

Μα και φωτο ανεβασα και ατελειωτες φορες εγραψα αλλα δυστυχως πουθενα δεν ενφανιζεται το ios...:( Πολυ παραξενο ειλικριναα

Δοκίμασες και μέσω της gallery (όχι μέσω της εφαρμογής) και δεν στο έδειξε;

Αν κάνεις ένα post μέσω siri θα στο εμφανίσει το "via iOS";

Δοκίμασες και μέσω της gallery (όχι μέσω της εφαρμογής) και δεν στο έδειξε;

Αν κάνεις ένα post μέσω siri θα στο εμφανίσει το "via iOS";

Καλημερα!!Ναι δοκιμασα και τις λύσεις που μου δώσατε αλλα τπτ!!Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...:wacko:

Καλημερα!!Ναι δοκιμασα και τις λύσεις που μου δώσατε αλλα τπτ!!Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...:wacko:

Καλημέρα. :)

Στο iOS 7/8 με το siri λέγοντας "facebook status" λειτουργεί, μόλις το δοκίμασα.

Τώρα, μπορείς να δοκιμάσεις και το iPost 7 για τις φωτογραφίες από εδώ.

Στην εφαρμογή κάνεις το εξής: Της παραχωρείς το δικαίωμα που σου ζητάει για κάνει πράγματα στο fb σου, μετά ανοίγεις την εφαρμογή, βρίσκεις τη φωτογραφία που θες από τη gallery του iPhone, πατάς το βελάκι που έχει κάτω αριστερά, κάνεις share με το fb και θα έχεις ένα ωραίο "via iOS" κάτω από τις φωτογραφίες σου. (στα windows phone είναι πιο εύκολο :p )

Καλημέρα. :)

Στο iOS 7/8 με το siri λέγοντας "facebook status" λειτουργεί, μόλις το δοκίμασα.

Τώρα, μπορείς να δοκιμάσεις και το iPost 7 για τις φωτογραφίες από εδώ.

Στην εφαρμογή κάνεις το εξής: Της παραχωρείς το δικαίωμα που σου ζητάει για κάνει πράγματα στο fb σου, μετά ανοίγεις την εφαρμογή, βρίσκεις τη φωτογραφία που θες από τη gallery του iPhone, πατάς το βελάκι που έχει κάτω αριστερά, κάνεις share με το fb και θα έχεις ένα ωραίο "via iOS" κάτω από τις φωτογραφίες σου. (στα windows phone είναι πιο εύκολο :p )

Ειλικρινα δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω για την βοηθεια...Τα εκανα ολα και οκ....:thanks::clap:

Υπάρχουν εφαρμογές universal (κοινές και για τις δύο συσκευές) κι άλλες ξεχωριστή για iPhone ξεχωριστή για iPad. Ανοίγοντας το App Store, έχεις ξεχωριστές κατηγορίες. Εάν πατήσεις στο link της υπογραφής μου, θα μάθεις πολλά πράγματα για το iOS :)
Το θεμα ειναι οτι εαν πατησω iphone only στο ipad και εγκαταστησω μια εφαρμογη/παιχνιδι που δεν υπαρχει για στο ipad only, το παιζει κανονικα.. Πως γινεται αυτο;

Επισης, επειδη το tablet το χρησιμοποιω και εγω και η κοπελα μου, υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε ταυτοχρονα δυο ξεχωριστα facebook ανοικτα και ξεχωριστα e-mail;

Τελος, εαν γινεται να απενεργοποιησω να μου ζηταει συνεχως το password απο το apple id, οταν θελω να κατεβασω κατι απο το appstore.. Ειναι σπαστικο.

Το θεμα ειναι οτι εαν πατησω iphone only στο ipad και εγκαταστησω μια εφαρμογη/παιχνιδι που δεν υπαρχει για στο ipad only, το παιζει κανονικα.. Πως γινεται αυτο;

Εφαρμογές που είναι για iphone γίνοται optimize και για ιPad με 2x αυτό σημαίνει πως δεν έχουν την ίδια ανάλυση.

Επισης, επειδη το tablet το χρησιμοποιω και εγω και η κοπελα μου, υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε ταυτοχρονα δυο ξεχωριστα facebook ανοικτα και ξεχωριστα e-mail;

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για multiple accounta ενδεικτικά και free friendly for facebook app

Email accounts μπορείς να προσθέσεις όσα θες, Ρυθμίσεις - Mail, Επαφές, Ημερολόγια - Προσθήκη νεου λογαριασμού.

Τελος, εαν γινεται να απενεργοποιησω να μου ζηταει συνεχως το password απο το apple id, οταν θελω να κατεβασω κατι απο το appstore.. Ειναι σπαστικο.

Αυτό το σπαστικό είναι η ασφάλειά σου, υπάρχει ένα παράθυρο των 15 λεπτών που δεν σου ζητάει οπότε όταν θέλεις να κατεβάσεις εφαρμογές κάνε το συνεχόμενα.

Και οι δύο κατηγορίες συσκευών (iPhones/iPads) βασίζονται στο ίδιο λειτουργικό σύστημα.

Μόνο είναι το GUI αλλάζει, ώστε να εκμεταλλεύεται το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πχ το viber το βρισκει μονο για iphone. Κατεβασα την εκδοση αυτη, αλλα δεν την δειχνει και πολυ καλα στο ipad.. Πολυ μεγενθυμενα! Εχω το ipad mini retina.

Αν και εχω την εντυπωσω οτι στο ipad mini το απλο, που εχει η αδερφη μου, τα δειχνει μια χαρα. Ισως επειδη διαφερει η αναλυση;

Πχ το viber το βρισκει μονο για iphone. Κατεβασα την εκδοση αυτη, αλλα δεν την δειχνει και πολυ καλα στο ipad.. Πολυ μεγενθυμενα! Εχω το ipad mini retina.

Αν και εχω την εντυπωσω οτι στο ipad mini το απλο, που εχει η αδερφη μου, τα δειχνει μια χαρα. Ισως επειδη διαφερει η αναλυση;

Μάλλον την έχεις να εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη γι' αυτό και πιξελιάζει πολύ.

Πάτα στο 1x ώστε να δείχνει την εφαρμογή 1:1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Να κάνω και εγω με την σειρά μου μια ερώτηση με την σειρά μου, στο ipad έχω την σουίτα του office αλλα έχω και τα αντίστοιχα της Apple . Η αλήθεια ειναι πως μου αρέσουν πολύ τα προγραμΤακια της Apple

Το ερώτημα μου ειναι το εξής : μπορώ να δημιουργήσω το αρχείο μου στο ipad (pages,numbers,keynote) και να το ανοίγει κανονικά σε windows η αυτο δεν γίνεται ;

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Τα Pages/Numbers/Keynote έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης σε μορφή αρχείων του Microsoft Office.

Δηλαδή αρχεία doc, xls και ppt.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,. Μπορείς να μου πεις όμως με ποιον τροπο αποθηκεύω τα αρχεία με αυτές τις μορφές; Τα εφέ θα παίζουν κανονικά ίδια για παράδειγμα στο kaynote ? γιατί μερικά δεν τα έχει το PowerPoint ας πούμε...

IPad Air 2 gold 64gb

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,. Μπορείς να μου πεις όμως με ποιον τροπο αποθηκεύω τα αρχεία με αυτές τις μορφές; Τα εφέ θα παίζουν κανονικά ίδια για παράδειγμα στο kaynote ? γιατί μερικά δεν τα έχει το PowerPoint ας πούμε...

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές εάν προσπαθήσεις να τρέξεις ένα αρχείο σε keynote, το αντίθετο δεν ισχύει καθώς αποθηκεύεται ως .ppt

Όποτε αν λειτουργ τα προγραμματακια της απλ μπορώ κανονικά να τα ανοίγω στο office..αλλα όχι και το αντιθετο

IPad Air 2 gold 64gb

Όποτε αν λειτουργ τα προγραμματακια της απλ μπορώ κανονικά να τα ανοίγω στο office..αλλα όχι και το αντιθετο

μπορείς να τα αποθηκεύσεις ως αρχείο office πχ .doc και όχι να τρέχεις το αρχείο pages σε word.. :)

To viber ειναι δυστυχως η ιδια εφαρμογη για iPhone/iPad με τις αναλυσεις ομως του iPhone οχι του iPad γι αυτο και στο iPad ή το βλεπεις μικρο ή μεγαλο (αναλογα τι εχεις επιλεξει!)

Η εντυπωση απο το πρωτο ipad mini οτι δειχνει μια χαρα ειναι μονο λογω μικροτερης αναλυσης οπως λες και εσυ!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπέρα.Πως μπορώ έναν αριθμό που με κάλεσε να το απαγορεύσω να με ξανακαλέσει σε 3GS?

Σε 3GS δυστυχώς σε clean συσκευή δεν μπορείς. Εάν η συσκευή έχει jailbreak μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή iblacklist

• The topic was unpinned