DINFUN Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Πως μπορώ να κάνω reply σε ένα e-mail που μου έχουν στείλει και να κάνω attach κάποιο αρχείο που εχω στο dropbox ή κάποιο pdf αποθηκευμένο στο iBooks ? Η παρακατω μέθοδος είναι αντισυμβατική αλλά εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. 1) Εάν το αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε σε ένα απαντητικό email είναι φωτογραφία κάνουμε το εξής: Ανοίγουμε την βιβλιοθήκη φωτεγραφίών επιλέγουμε τη φωτογραφία > Αντιγραφή > Επικόλληση στο απαντητικό email > Αποστολή 2) Εάν το αρχείο που θέλουμε να επισυνάψουμε στο απαντητικό email είναι PDF από το iBooks κάνουμε τα εξής: α) Ανοίγουμε την εφαρμογή iBooks κι επιλέγουμε το PDF που θέλουμε να συμπεριλάβουμε στο απαντητικό email β) Επιλέγουμε τις τρεις γραμμές πάνω περίπου στο κέντρο και στη συνέχεια το εικονίδιο share δεξιά, όπως βλέπετε στις εικόνες γ) Πατάμε πάνω στην εικόνα του αρχείο και στη συνέχεια Επιλογή όλων >Αντιγραφή δ) Από το multitasking ανοίγουμε το απαντητικό email και >Επίκολληση. Μη με ρωτήσετε αν υπάρχει πιο εύκολη οδός και γιατί η Αpple δεν μας δίνει τη δυνατότητα αυτή, δεν έχω απάντηση! :( http://www.appleteam.gr/wp-content/uploads/2014/01/Napkin-3-01-19-14-11.48.10-AM.png Edited January 19, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Να μεταφερουμε pdf μεσω airdrop γινεται; Γενικα με το airdrop τι μπορουμε να κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μπορείτε να μεταφέρετε photos, video, επαφές, έγγραφα, και γενικά οποιοδήποτε αρχείο δίνει την επιλογή του share with AirDrop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Πως μπορώ να κάνω reply σε ένα e-mail που μου έχουν στείλει και να κάνω attach κάποιο αρχείο που εχω στο dropbox ή κάποιο pdf αποθηκευμένο στο iBooks ? Αν και υπάρχει ο περιορισμός που δεν το επιτρέπει αυτο (απο την Μητρική Εταιρεία), μπορείς στην περίπτωση που είναι σε DropBox να επικολλήσεις τον υπερσύνδεσμο ή να τους παραπέμπεις με αλλο τροπο όπως με κάποια πχ έκφραση: " δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο". Εναλλακτικά όλα λύνονται αν η συσκευή είναι JB :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Υπαρχει δυνατοτητα μεταφορα τηλεφωνων απο nokia lumia 820 se iphone 5s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Υπαρχει δυνατοτητα μεταφορα τηλεφωνων απο nokia lumia 820 se iphone 5s? Αν συγχρονίζεις με Outlook ναι! :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αρα οταν το παρω θα συγχρονισω με τον outlook λογαριασμο μου και οι επαφες θα μεταφερθουν στο τηλεφωνο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εοειδη χρησιμοποιω και πολυ yahoo mail,θα εχω θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αρα οταν το παρω θα συγχρονισω με τον outlook λογαριασμο μου και οι επαφες θα μεταφερθουν στο τηλεφωνο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εοειδη χρησιμοποιω και πολυ yahoo mail,θα εχω θεμα? Σαν τι θέμα; Μπορείς εναλλακτικά να τις περάσεις και με Gmail. Σιγουρέψου όμως πρώτα ότι οι επαφές σου στο συγχρονισμό που ήδη κάνεις πως αποθηκεύονται στον υπολογιστή σου. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Αρα συνδεω το τηλ με τον υπολογιστη μου και περναω τις επαφες ?μετα θα μπορω να συγχρονιζω μετον αουτλοκ λογαριασμο? Edited January 19, 2014 by bardull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μία επιπλέον επιλογή στην ερώτησή σας είναι η έξοδος των επαφών ως Vcard (αρχείο .vcf υπάρχουν εφαρμογές στα windows mobile γι' αυτή την ενέργεια), και στη συνέχεια αφού δημιουργήσετε Apple ID ακολουθήστε τη διαδρομή http://www.icloud.com > Επαφές > Ρυθμίσεις >Εισαγωγή Vcard, επιλέγετε το αρχείο .vcf από τον υπολογιστή σας, πλέον οι επαφές θα βρίσκονται αυτόματα σε όλες τις iOS συσκευές σας με το ίδιο Apple ID! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αρα συνδεω το τηλ με τον υπολογιστη μου και περναω τις επαφες ?μετα θα μπορω να συγχρονιζω μετον αουτλοκ λογαριασμο? Υποθέτω πως με τα λεγόμενα σου το κανεις ήδη αυτο. Άνοιξε το Outlook να δεις αν υπάρχουν μέσα. Συνήθως για λόγους ασφαλείας (έτσι κάνω και εγω) μπορείς να κάνεις export σε .vcf έτσι ώστε να μπορείς να τις διαχειριζεσαι οπότε θες. Οι περισσότερες εφαρμογές, emails, κλπ υποστηρίζουν αυτη τη μορφή. Όταν το πάρεις και έρθεις σε αυτο το στάδιο εδω είμαστε. *αν έχεις (που πιστεύω πως ναι) κάποιο λογαριασμό εμαιλ στη συσκευή σου τοτε μπορείς και απο εκει να τις "κρατήσεις" ένα αντίγραφο άμεσα ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ρε παιδιά θέλω βοήθεια , πάω να εγγράφω στα iTunes και μου έχει ως επιλογή 3 πιστωτικές και την gift και όχι την επιλογή none.Παιρνω μια gift πάω να βάλω κωδικό και μου ζητά ονοματεπώνυμο ,διεύθυνση και τηλέφωνο .Κανω κάτι λάθος ή θέλουν τόσα στοιχεία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ρε παιδιά θέλω βοήθεια , πάω να εγγράφω στα iTunes και μου έχει ως επιλογή 3 πιστωτικές και την gift και όχι την επιλογή none.Παιρνω μια gift πάω να βάλω κωδικό και μου ζητά ονοματεπώνυμο ,διεύθυνση και τηλέφωνο .Κανω κάτι λάθος ή θέλουν τόσα στοιχεία ; Την επιλογή none θα στην εμφανίσει όταν θα επιλέξεις να κατεβάσεις μια δωρεάν εφαρμογή και μετά θα επιλέξεις να φτιάξεις νέο λογαριασμό. Τότε θα σου εμφανίσει και την επιλογή none. Ναι σε όλους ζητάει αυτά τα στοιχεία. Συμπλήρωσε τα, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πήγα να κατεβάσω μια δωρεάν από το App Store και δεν μου το εμφάνισε ως επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πήγα να κατεβάσω μια δωρεάν από το App Store και δεν μου το εμφάνισε ως επιλογή Πήγαινε στα Top Free και πάτησε να κάνεις λήψη μια εφαρμογή (απο το iTunes > AppStore στον υπολογιστή σου). Στη συνέχεια επέλεξε Create...και στο επόμενο πεδίο απο τα στοιχεία σου που θα δηλώσεις θα δεις μια χαρά την επιλογή none! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πήγα να κατεβάσω μια δωρεάν από το App Store και δεν μου το εμφάνισε ως επιλογή Δοκιμαστε να κανετε την διαδικασια που σας εχουν αναφερει παραοανω, δηλαδη προσπΘεια download free εφαρμογης και στη συνεχεια δημιουργια Apple ID απο το Appstore της συσκευης σας, ειναι πιο ευκολο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι πολύ απλό που μάλλον επειδή είμαι αρχάριος δεν το βρίσκω. Στο iphone 5 που γράφω τον κωδικό του ρούτερ για να το ξεκλειδώσω ??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εάν εννοείς για να μπεις στις ρυθμίσεις του router τότε θα ανοίξεις τον safari και θα πληκτρολογήσεις την ip του router στο πεδιο της διεύθυνσης Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εννοω οταν ενα wi fi ειναι κλειδωμενο που πληκτρολογω τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ρυθμίσεις->wifi->επιλέγεις δίκτυο. Αν το δίκτυο έχει κωδικό θα σου ζητήσει να τον εισάγεις Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με βγαζει στις λεπτομερειες δικτυου. Πανω πανω λεει αγνοηση δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τότε έχεις ήδη περάσει τον κωδικό για αυτό το δίκτυο και έχει αποθηκευτεί. Εάν θέλεις να τον σβήσεις και να ξαναπεράσεις τον κωδικό τότε πάτησε το αγνόηση δικτύου Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskaliv Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 παιδεία έχω πρόβλημα με το iphone 4 έχω περάσει τα ios7.0.4 και το τηλέφωνο είναι από το εξωτερικό και δεν μου διαβάζει την κάρτα sim και γενικά τα ελληνικά δίκτυα.... υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να διαβάσει το i phone την κάρτα μου.....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Αν είναι κλειδωμένο τότε είναι απόλυτα λογικό να μην σου εμφανίζει τα δίκτυα. Πες μας σε ποια χώρα και ποιο δίκτυο είναι κλειδωμένο να σου πούμε τι μπορεις να κανείς! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πως μπορώ όταν γράφω ένα Mail από την stok εφαρμογή του iPad να βρίσκω επαφές που έχω στο gmail μου; Ο λογαριασμός που χρησιμοποιώ είμαι ο gmail αλλα δεν βρίσκει τις επαφές του ... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts