Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε το redsnow απο https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.10b5c.zip?attredirects=0&d=1

τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator και ακολούθησε τις οδηγίες, 5 λεπτά είναι.

Good luck!

Νίκος

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια εχω και γω μια αρχαρια απορρια.κατεβαζω τραγουδια απο το audiko στο itunes ομως μου εμφανιζονται στο φακελο tones sto library και δεν μπορω ,δεν ξερω πως ,να τα μεταφερω στη συσκευη μου,αν καποιοσ μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμισω

ευχαριστω

καλησπερα παιδια εχω και γω μια αρχαρια απορρια.κατεβαζω τραγουδια απο το audiko στο itunes ομως μου εμφανιζονται στο φακελο tones sto library και δεν μπορω ,δεν ξερω πως ,να τα μεταφερω στη συσκευη μου,αν καποιοσ μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμισω

ευχαριστω

κανε συνγχρονισμο τον tones στο itunes με το τηλεφωνο σου και λογικα πρεπει να περαστουν

Samsung galaxy s21+

Kαλησπέρα, μια ερώτηση και συγγνώμη άν εχει απαντηθεΙ.Έχω ενα iphone 4 του αδερφού μου που είχε OS 4.1. Μέσα απο το itunes Πήρα backup, έκανα trasfer purchases για τις εφαρμογές και έκανα update sto OS 5.0.1. Ενω η επαναφορά έγινε σε όλα κανονικά όταν κάνω συγχρονισμό τις εφαρμογές, τις περισσότερες δεν τις περνάει στο iphone...Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ

Kαλησπέρα, μια ερώτηση και συγγνώμη άν εχει απαντηθεΙ.Έχω ενα iphone 4 του αδερφού μου που είχε OS 4.1. Μέσα απο το itunes Πήρα backup, έκανα trasfer purchases για τις εφαρμογές και έκανα update sto OS 5.0.1. Ενω η επαναφορά έγινε σε όλα κανονικά όταν κάνω συγχρονισμό τις εφαρμογές, τις περισσότερες δεν τις περνάει στο iphone...Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ

An καποιες εφαρμογες ειχαν κατεβει απο το installus δεν θα συνγχρονιστουν

θα πρεπει να κανεις παλι jb και να κατεβασεις απο cydia το app sync για μπορεσεις να συγχρονισεις εφαρμογες απο installus

Samsung galaxy s21+

Κατέβασε το redsnow απο https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.10b5c.zip?attredirects=0&d=1

τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator και ακολούθησε τις οδηγίες, 5 λεπτά είναι.

Good luck!

πρεπει να εχω το τηλεφωνο συνδεμενο με τον υπολογιστη? δεν εχω ξανακανει jailbrakesorry για τις αποριες.

κατεβαζω το redsnow και μετα κανω κανονικα install?

iphone xs max ipad 6th gen

πρεπει να εχω το τηλεφωνο συνδεμενο με τον υπολογιστη? δεν εχω ξανακανει jailbrakesorry για τις αποριες.

κατεβαζω το redsnow και μετα κανω κανονικα install?

δες αυτο το βιντεο μηπως σε βοηθησει

θα σου προτεινα να διαβασεις και λιγα πραγματα για το jb

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα μια ερώτηση αναγκαστικά να κάνω restore τη συσκευή για να κάνω αναβάθμιση αλλα δεν μπορω να βρω πως θα ανάκτησω όλες τις εφαρμογές που είχα καμία ιδέα;
LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK

Απο το iTunes σου θα κάνεις sync και θα εμφανιστούν - Αυτές που έχεις νόμιμα αποκτήσει βέβαια!

Απο το AppStore εννοείς όχι απο jb

εκανα sync αλλα τιποτα δεν βαζει καμια εφαρμογη μονο φοτοσ επαφες και τετοια εφαρμογες τιποτα

απο που το βρισκω αυτο γιατι ειναι το πρωτο restore που κανω?

Θα συνδέσεις το κινητό σου με το itunes, θα επιλέξεις την συσκευή σου από την στήλη αριστερά, μετά θα επιλέξεις την καρτέλα Apps και τέλος θα κάνεις check το κουτάκι Sync Apps. Όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

θελω να παω για ελεγχο το κινητο μου να το στειλουν στα κεντρικα για καποιο προβλημα. καπου στο itunes υπαρχει μια επιλογη που κανει αντιγραφη ολο το τηλεφωνο. σε περιπτωση που γινει αντικατασταση δεν θελω να χασω τπτ. ξερετε ποια ειναι η επιλογη αυτη?

θελω να παω για ελεγχο το κινητο μου να το στειλουν στα κεντρικα για καποιο προβλημα. καπου στο itunes υπαρχει μια επιλογη που κανει αντιγραφη ολο το τηλεφωνο. σε περιπτωση που γινει αντικατασταση δεν θελω να χασω τπτ. ξερετε ποια ειναι η επιλογη αυτη?

Στο προηγούμενο μου μήνυμα έχω ένα screenshot, εκεί που έχω κυκλώσει την συσκευή μου στα αριστερά θα κάνεις δεξί κλικ και θα επιλέξεις back up. Αυτό θα κρατήσει αντίγραφο της συσκευής σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Οποτε κατι δεν ειναι σωστο με το itunes μου γιατι εμενα ειναι διαφορετικο δεν μου διχνει το apps οπως στην δικη σου εικονα και οταν παταω δεξι κλικ ειναι κενο το apps στο itunes

http://imageupload.org/en/file/198111/itunes.jpg.html

Edited by matmark

συνδεεις το τηλεφωνο με το itunes δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης σου (π.χ mixalisiphone) και επιλεγεις backup

Samsung galaxy s21+

Έχω πρόβλημα με το Volume Up σε iPhone 3GS.

Πόσο περίπου θα κοστίσει η επισκευή του;

ΥΓ. Υπάρχει τρόπος να κάνω Volume Up όταν είμαι συνδεδεμένος στο iTunes;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

http://assets.vemedio.com/kb/instacast_volume_option2.png

Χρησιμοποίησε τη μπάρα έντασης που υπάρχει στο multitasking bar, τέρμα αριστερά.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ποια ένταση αυξομειώνει αυτή η μπάρα;

Το δοκίμασα εν ώρα κλήσης ή όταν είμαι στη Home Screen αλλά δεν αλλάζει κάτι σε καμία ένταση(ούτε της έντασης κλήσης ούτε της έντασης του ακουστικού)...

Επίσης, δε μου εμφανίζει το κουμπάκι δίπλα από την μπάρα έντασης:X

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το κουμπάκι δεν είναι απαραίτητο να σου το εμφανίζει αλλα σίγουρα η μπάρα αυτή αλλάζει τον ήχο στο multimedia ενω αυτό του ήχου κλήσης μπορείς να τον αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού στους ήχους. Όσο για την ένταση στο ηχείο λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ!
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ποια ένταση αυξομειώνει αυτή η μπάρα;

Το δοκίμασα εν ώρα κλήσης ή όταν είμαι στη Home Screen αλλά δεν αλλάζει κάτι σε καμία ένταση(ούτε της έντασης κλήσης ούτε της έντασης του ακουστικού)...

Επίσης, δε μου εμφανίζει το κουμπάκι δίπλα από την μπάρα έντασης:X

http://www.iphonerepair.gr/iPhone-Repair/Επισκευή-Πλήκτρων-Έντασης-Ήχου-iPhone-3Gs.html

Φίλε δεν κρατάς κανά 3GS ή 4S από αυτά που θες να πουλήσεις;;;

Δεν είναι και πολύ μεγάλο το κόστος...αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

συνδεεις το τηλεφωνο με το itunes δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης σου (π.χ mixalisiphone) και επιλεγεις backup

αυτο φιλε μου κανει back up και τις επαφες του τηλεφωνου?

Θα συνδέσεις το κινητό σου με το itunes, θα επιλέξεις την συσκευή σου από την στήλη αριστερά, μετά θα επιλέξεις την καρτέλα Apps και τέλος θα κάνεις check το κουτάκι Sync Apps. Όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot.

εμενα για καποιο λογο δεν μου βγαζει στο itunes apps στο library γραφει μονο music movies tv shows radio δεν εχει τα apps οπως εχει εσενα... εαν θες φοτο πες να σου στειλω pm γιατι δεν με αφηνει να την κανω post

και επισης οταν παταω το itunes store μου crashari ολο το itunes και μου τι κλεινει...

καμια ιδεα ?

• The topic was unpinned