Jump to content

matmark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About matmark

  • Ημ. Γέννησης 04/05/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

matmark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το ποιό εύκολο πάντως είναι να κατεβάζεις τις cracked εφαρμογές που θελεις (ipa files) στον υπολογιστή σου και μετά να τις περνάς μέσω itunes, όπως έκανα εγώ με το tomtom greece :).
  2. Eγώ έχω κάνει όλα τα παραπάνω και update στο evasi0n 6.0-6.1 untethered (0.3-1) και remove to appsync 6 και το ξανα έβαλα αλλά τίποτα με το weather app. Μέχρι και ένα script έτρεξα μέσω ssh αλλά τίποτα. Τι άλλο έχετε να προτίνεται που να δουλέψει ?
  3. Εγώ που πάω να το βάλω στα sources μου λέει: "Did not find repository The indicated repository could not be found. This could be because you are trying to add a legacy Installer repository (these are not supported). Also, this interface is only capable of working with exact repository URLs." Καμιά ιδέα?
  4. ναι μπορεί να γίνει όντος, εαν πας στο cydia στο tethered που έχεις, και πας εκει που λεει changes θα σου βγάλει το update του evasi0n το κάνει και γίνεσαι untethered
  5. Θα πρέπει να κανεις την συσκευή σου Jailbreak ώστε να μπορέσεις να περάσεις 3rd party πρόγραμμα στο iphone. Εαν είσαι στην έκδοση 6.x θα πρέπει να περιμένεις να βγει jailbreak για την έκδοση αυτή.
  6. Επίσης μπορείτε να βάλετε εδώ το e-mail σας και να σας έρθει απευθείας ένα e-mail με το που γίνει release το Jailbreak. Είτε αυτό ειναι την κυριακή είτε νωρίτερα.
  7. Για τη ακρήβεια η μόνες συσκευές που βγάζει είναι οι Apple TV εαν είδα καλά
  8. Και για του λόγου το αληθές: http://i49.tinypic.com/4ttyee.png
  9. Πάντος στο site που ανέφερα παραπάνω αφήνουν να πιστεύουμε ότι είναι σιγουρο.
  10. Μιλάς για το Site absinthejailbreak.com που έβαλα παραπάνω ? Το Jb αφορά και το Iphone 4s.
  11. Τι εννοείς όταν λες όχι για το 4s ? Αφου το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι για το 4s.
  12. Jailbreak για την 5.x.x θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326111 Ελπίζω να σε βοηθήσει
  13. For your info: Jailbreak for iOS 6, 6.01, 6.02, 6.1 Release date http://absinthejailbreak.com/ios-6-1-untethered-jailbreak-release-date/ Την κυριακή θα βγει στον αέρα. Ελπίζω να τελειώσουν τα βάσανα μας τότε. Και επειδή βγήκε η iOS 6.1 public εαν θέλετε να κάνετε jb τότε πριν κάνετε update στην νέα version συμβουλευτήτε το παρακάτω: http://absinthejailbreak.com/download-ios-6-1-for-iphone-ipad-and-ipod-touch/
  14. Είναι μούφα όντος, μόνο ότι βγεί στο site greenpois0n.com Και δεν χρειάζετε λεφτά θα είναι σωστό. Μπικά στο IRC chat που έχουν και πήρα την απάντηση απο εκεί. Σημείωση: ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ JB ΚΑΤΑ 99% ΕΙΝΑΙ SCAM ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝ.
  15. Καλημέρα, Για να κάνεις JB το iOS 6 πρέπει να είναι μόνο με πλήρωμή δεν θα βγεί όπως είχε βγει και για την version 5.1 απο poison team ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
×
×
  • Create New...