taigetos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Κατέβασε το redsnow απο https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.10b5c.zip?attredirects=0&d=1 τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator και ακολούθησε τις οδηγίες, 5 λεπτά είναι. Good luck! Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisagr Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα παιδια εχω και γω μια αρχαρια απορρια.κατεβαζω τραγουδια απο το audiko στο itunes ομως μου εμφανιζονται στο φακελο tones sto library και δεν μπορω ,δεν ξερω πως ,να τα μεταφερω στη συσκευη μου,αν καποιοσ μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμισω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα παιδια εχω και γω μια αρχαρια απορρια.κατεβαζω τραγουδια απο το audiko στο itunes ομως μου εμφανιζονται στο φακελο tones sto library και δεν μπορω ,δεν ξερω πως ,να τα μεταφερω στη συσκευη μου,αν καποιοσ μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμισω ευχαριστω κανε συνγχρονισμο τον tones στο itunes με το τηλεφωνο σου και λογικα πρεπει να περαστουν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alipkok Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Kαλησπέρα, μια ερώτηση και συγγνώμη άν εχει απαντηθεΙ.Έχω ενα iphone 4 του αδερφού μου που είχε OS 4.1. Μέσα απο το itunes Πήρα backup, έκανα trasfer purchases για τις εφαρμογές και έκανα update sto OS 5.0.1. Ενω η επαναφορά έγινε σε όλα κανονικά όταν κάνω συγχρονισμό τις εφαρμογές, τις περισσότερες δεν τις περνάει στο iphone...Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Kαλησπέρα, μια ερώτηση και συγγνώμη άν εχει απαντηθεΙ.Έχω ενα iphone 4 του αδερφού μου που είχε OS 4.1. Μέσα απο το itunes Πήρα backup, έκανα trasfer purchases για τις εφαρμογές και έκανα update sto OS 5.0.1. Ενω η επαναφορά έγινε σε όλα κανονικά όταν κάνω συγχρονισμό τις εφαρμογές, τις περισσότερες δεν τις περνάει στο iphone...Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ An καποιες εφαρμογες ειχαν κατεβει απο το installus δεν θα συνγχρονιστουν θα πρεπει να κανεις παλι jb και να κατεβασεις απο cydia το app sync για μπορεσεις να συγχρονισεις εφαρμογες απο installus Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Κατέβασε το redsnow απο https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.10b5c.zip?attredirects=0&d=1 τρέξε το πρόγραμμα σαν administrator και ακολούθησε τις οδηγίες, 5 λεπτά είναι. Good luck! πρεπει να εχω το τηλεφωνο συνδεμενο με τον υπολογιστη? δεν εχω ξανακανει jailbrakesorry για τις αποριες. κατεβαζω το redsnow και μετα κανω κανονικα install? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 πρεπει να εχω το τηλεφωνο συνδεμενο με τον υπολογιστη? δεν εχω ξανακανει jailbrakesorry για τις αποριες. κατεβαζω το redsnow και μετα κανω κανονικα install? δες αυτο το βιντεο μηπως σε βοηθησει θα σου προτεινα να διαβασεις και λιγα πραγματα για το jb Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλημέρα μια ερώτηση αναγκαστικά να κάνω restore τη συσκευή για να κάνω αναβάθμιση αλλα δεν μπορω να βρω πως θα ανάκτησω όλες τις εφαρμογές που είχα καμία ιδέα; Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Απο το iTunes σου θα κάνεις sync και θα εμφανιστούν - Αυτές που έχεις νόμιμα αποκτήσει βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Απο το AppStore εννοείς όχι απο jb Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Απο το AppStore εννοείς όχι απο jb εκανα sync αλλα τιποτα δεν βαζει καμια εφαρμογη μονο φοτοσ επαφες και τετοια εφαρμογες τιποτα Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Πρέπει να επιλέξεις να συγχρονίσεις τα Apps σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 απο που το βρισκω αυτο γιατι ειναι το πρωτο restore που κανω? Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 απο που το βρισκω αυτο γιατι ειναι το πρωτο restore που κανω? Θα συνδέσεις το κινητό σου με το itunes, θα επιλέξεις την συσκευή σου από την στήλη αριστερά, μετά θα επιλέξεις την καρτέλα Apps και τέλος θα κάνεις check το κουτάκι Sync Apps. Όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 θελω να παω για ελεγχο το κινητο μου να το στειλουν στα κεντρικα για καποιο προβλημα. καπου στο itunes υπαρχει μια επιλογη που κανει αντιγραφη ολο το τηλεφωνο. σε περιπτωση που γινει αντικατασταση δεν θελω να χασω τπτ. ξερετε ποια ειναι η επιλογη αυτη? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 θελω να παω για ελεγχο το κινητο μου να το στειλουν στα κεντρικα για καποιο προβλημα. καπου στο itunes υπαρχει μια επιλογη που κανει αντιγραφη ολο το τηλεφωνο. σε περιπτωση που γινει αντικατασταση δεν θελω να χασω τπτ. ξερετε ποια ειναι η επιλογη αυτη? Στο προηγούμενο μου μήνυμα έχω ένα screenshot, εκεί που έχω κυκλώσει την συσκευή μου στα αριστερά θα κάνεις δεξί κλικ και θα επιλέξεις back up. Αυτό θα κρατήσει αντίγραφο της συσκευής σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) Οποτε κατι δεν ειναι σωστο με το itunes μου γιατι εμενα ειναι διαφορετικο δεν μου διχνει το apps οπως στην δικη σου εικονα και οταν παταω δεξι κλικ ειναι κενο το apps στο itunes http://imageupload.org/en/file/198111/itunes.jpg.html Edited March 11, 2012 by matmark Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 θελω να παω για ελεγχο το κινητο μου να το στειλουν στα κεντρικα για καποιο προβλημα. καπου στο itunes υπαρχει μια επιλογη που κανει αντιγραφη ολο το τηλεφωνο. σε περιπτωση που γινει αντικατασταση δεν θελω να χασω τπτ. ξερετε ποια ειναι η επιλογη αυτη? συνδεεις το τηλεφωνο με το itunes δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης σου (π.χ mixalisiphone) και επιλεγεις backup Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Έχω πρόβλημα με το Volume Up σε iPhone 3GS. Πόσο περίπου θα κοστίσει η επισκευή του; ΥΓ. Υπάρχει τρόπος να κάνω Volume Up όταν είμαι συνδεδεμένος στο iTunes; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) http://assets.vemedio.com/kb/instacast_volume_option2.png Χρησιμοποίησε τη μπάρα έντασης που υπάρχει στο multitasking bar, τέρμα αριστερά. Edited March 12, 2012 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ποια ένταση αυξομειώνει αυτή η μπάρα; Το δοκίμασα εν ώρα κλήσης ή όταν είμαι στη Home Screen αλλά δεν αλλάζει κάτι σε καμία ένταση(ούτε της έντασης κλήσης ούτε της έντασης του ακουστικού)... Επίσης, δε μου εμφανίζει το κουμπάκι δίπλα από την μπάρα έντασης:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Το κουμπάκι δεν είναι απαραίτητο να σου το εμφανίζει αλλα σίγουρα η μπάρα αυτή αλλάζει τον ήχο στο multimedia ενω αυτό του ήχου κλήσης μπορείς να τον αλλάξεις μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού στους ήχους. Όσο για την ένταση στο ηχείο λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ποια ένταση αυξομειώνει αυτή η μπάρα; Το δοκίμασα εν ώρα κλήσης ή όταν είμαι στη Home Screen αλλά δεν αλλάζει κάτι σε καμία ένταση(ούτε της έντασης κλήσης ούτε της έντασης του ακουστικού)... Επίσης, δε μου εμφανίζει το κουμπάκι δίπλα από την μπάρα έντασης:X http://www.iphonerepair.gr/iPhone-Repair/Επισκευή-Πλήκτρων-Έντασης-Ήχου-iPhone-3Gs.html Φίλε δεν κρατάς κανά 3GS ή 4S από αυτά που θες να πουλήσεις;;; Δεν είναι και πολύ μεγάλο το κόστος...αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 συνδεεις το τηλεφωνο με το itunes δεξι κλικ στο ονομα της συσκευης σου (π.χ mixalisiphone) και επιλεγεις backup αυτο φιλε μου κανει back up και τις επαφες του τηλεφωνου? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Θα συνδέσεις το κινητό σου με το itunes, θα επιλέξεις την συσκευή σου από την στήλη αριστερά, μετά θα επιλέξεις την καρτέλα Apps και τέλος θα κάνεις check το κουτάκι Sync Apps. Όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot. εμενα για καποιο λογο δεν μου βγαζει στο itunes apps στο library γραφει μονο music movies tv shows radio δεν εχει τα apps οπως εχει εσενα... εαν θες φοτο πες να σου στειλω pm γιατι δεν με αφηνει να την κανω post και επισης οταν παταω το itunes store μου crashari ολο το itunes και μου τι κλεινει... καμια ιδεα ? Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts