soom Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτό που λέει ο Αντρέας είναι να κανείς de-authorize όλους τους υπολογιστές και μετά ξανακάνεις authorize τον υπολογιστή. Δεδομένα, backup και apps δεν χανονται... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτό που λέει ο Αντρέας είναι να κανείς de-authorize όλους τους υπολογιστές και μετά ξανακάνεις authorize τον υπολογιστή. Δεδομένα, backup και apps δεν χανονται... Sent from my iPhone using Tapatalk Μα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να γνωρίζω ποια PCs έχω κάνει authorized, καθώς από τότε που χρησιμοποιούσα το 3G έχουν περάσει 6-7 μήνες και στο ενδιάμεσο έχω κάνει σε όλα τα PCs μου format για να βάλω τα Windows 7. Κατά συνέπεια, προφανώς το iTunes έχει κρατήσει στη μνήμη του παλιές εγκταστάσεις XP & Vista. Σημειωτέον, έχω 5 desktops (μαζί με της δουλειάς και τα HTPCs) και 12 laptops, γι΄αυτό και έχω μπερδευτεί αφάνταστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να γνωρίζω ποια PCs έχω κάνει authorized, καθώς από τότε που χρησιμοποιούσα το 3G έχουν περάσει 6-7 μήνες και στο ενδιάμεσο έχω κάνει σε όλα τα PCs μου format για να βάλω τα Windows 7. Κατά συνέπεια, προφανώς το iTunes έχει κρατήσει στη μνήμη του παλιές εγκταστάσεις XP & Vista. Σημειωτέον, έχω 5 desktops (μαζί με της δουλειάς και τα HTPCs) και 12 laptops, γι΄αυτό και έχω μπερδευτεί αφάνταστα. Δεν χρειάζεται να τα θυμάσαι όλα. Κάνεις deauthorise all από ένα από αυτά και μετά όποιο θέλεις να συμπεριλάβεις το ξανακάνεις authorise. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πήρα το 32GB GS και αμέσως το αναβάθμισα στην 3.1.3. Είναι φυσιολογικό, όταν έχεις επιλέξει στα region settings το Greece και μετά στα keyboards τα Greek & English να το γυρνάει μόλις βγεις από τα settings μόνο του μόνο σε Greek keyboard και φυσικά να μη μπορώ να κάνω εναλλαγή όταν πληκτρολογώ; Αν επιλέξω UK στο region και τα 2 keyboards δουλεύουν κανονικά! Χμμμ, bug μου μυρίζει... Σε εμένα (και σε άλλους που γνωρίζω) με τα ίδια ακριβώς settings αυτό δεν συμβαίνει (μήπως το τηλέφωνο είναι jailbroken / πειραγμένο;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Όχι, δεν είναι πειραγμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Όχι, δεν είναι πειραγμένο. Τι να σου πω, πρώτη φορά το ακούω και έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, ίσως κάποιος άλλος να έχει κάτι να προσθέσει. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 πως μπορώ να φέρω το τηλέφωνο στην εργοστασιακή κατάσταση και να σβήσω τις επαφές ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Είχα 4 στα 5 authorized και δε μου έβγαζε την επιλογή deautorize all. Όταν έκανα και το πέμπτο, μου την έβγαλε και όλα ΟΚ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 πως μπορώ να φέρω το τηλέφωνο στην εργοστασιακή κατάσταση και να σβήσω τις επαφές ευχαριστώ Settings / General / Reset / Erase All Content and Settings Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ευχαριστω για την βοήθεια μια ερώτηση ακόμη μου βγάζει οτι η sim δεν εχει πρόσβαση για δεδομένα ενω στο προηγουμενο τηλέφωνο δεν ειχα τετοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 παιδιά ξέρουμε τι διορθώνει το νέο carrier update για τη vodafone? απλά απο περιέργεια ρωτάω :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτές τις μέρες θα πάω να το πάρω επιτέλους και λέω να αγοράσω σκέτη συσκευή και θα μπαίνω μόνο με wifi.Τι γνώμη έχετε?Μήπως είναι καλύτερα να αλλάξω το συμβόλαιο και να προσθέσω mb κλπ?Αν δεν τα βάλω όμως ,υπάρχει περίπτωση να μπαίνει internet μέσω 3GS και να με χρεώνει ή υπάρχει τρόπος να το κλειδώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 καλησπερα..ξερει κανεις πως γινεται να απενεργοποιησω τον τηλεφωνητη που ειναι στο τηλεφωνο => τηλεφωνητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Αυτές τις μέρες θα πάω να το πάρω επιτέλους και λέω να αγοράσω σκέτη συσκευή και θα μπαίνω μόνο με wifi.Τι γνώμη έχετε?Μήπως είναι καλύτερα να αλλάξω το συμβόλαιο και να προσθέσω mb κλπ?Αν δεν τα βάλω όμως ,υπάρχει περίπτωση να μπαίνει internet μέσω 3GS και να με χρεώνει ή υπάρχει τρόπος να το κλειδώσω? Καλημέρα! Η ύπαρξη ενός έστω και συγκριτικά μικρού (250-300 MB) data plan είναι απαραίτητη όχι γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό το τηλέφωνο, αλλά για να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις όπως έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί και να το χαρείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 1-2 τρόποι απενεργοποίησης της πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων του παρόχου, ανάλογα με το ποια εταιρία θα επιλέξεις και χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις παρεμβάσεις στη συσκευή (jailbreak). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω πλεον το 3GS .Δεν εχω κανει jailbreak,Ουτε θελω για την ωρα. Ερωτηση: Μπορω να κανω εγγραφη κλήσης (δηλαδη μιλαω στο τηλ με καποιον και θελω να μαγνητοφωνησω τον διαλογο) ,οπως π.χ γινεται με ενα π.χ κινητο Nokia ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Όχι δεν μπορείς. Δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα μέχρι στιγμής και μάλλον δεν θα υπάρξει ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 καλησπερα παιδια... εχω ενα phone 3GS με την 3.1.2 jailbreak εχω περασει τις ρυθμισεις για MMS αλλα δεν μπορω να βρω απο που να στειλω οταν παταω νεο μυνημα δεν εχει αριστερα απο εκει που γραφουμε την εικονα της φωτογραφικης μηχανης οπως σε αλλα iphone εχω περασμενο το SMS Helper απο cydia αν αυτο εχει σημασια καποια βοηθεια? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 ισως χρειάζεται κάποιο carrier settings update για να ενεργοποιηθεί Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Έχεις κοιτάξει αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή MMS από τις ρυθμίσεις? Settings > Messages > MMS messaging > ON. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Έχεις κοιτάξει αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή MMS από τις ρυθμίσεις? Settings > Messages > MMS messaging > ON. φιλε μου εχεις δικαιο οτι εκει ειναι κακονικα... το ειδα σε screenshot στο ιντερνετ το θεμα ειναι οτι εμενα εκει εχει την αναφορα παραδοσης μονο και οχι αυτο που λες λες επειδη εχω το delivery απο το cydia να το καλυπτει? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 φιλε μου εχεις δικαιο οτι εκει ειναι κακονικα... το ειδα σε screenshot στο ιντερνετ το θεμα ειναι οτι εμενα εκει εχει την αναφορα παραδοσης μονο και οχι αυτο που λες λες επειδη εχω το delivery απο το cydia να το καλυπτει? Κάνε ένα restart και δες ξανά αν εμφανίστηκε η επιλογή MMS. Δεν έχει σχέση το iphone delivery. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Κάνε ένα restart και δες ξανά αν εμφανίστηκε η επιλογή MMS. Δεν έχει σχέση το iphone delivery. χιλια ευχαριστω... αυτο ηταν Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλημέρα! Η ύπαρξη ενός έστω και συγκριτικά μικρού (250-300 MB) data plan είναι απαραίτητη όχι γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό το τηλέφωνο, αλλά για να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις όπως έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί και να το χαρείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 1-2 τρόποι απενεργοποίησης της πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων του παρόχου, ανάλογα με το ποια εταιρία θα επιλέξεις και χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις παρεμβάσεις στη συσκευή (jailbreak). Συμφωνώ ότι για να το αξιοποιήσεις το iphone είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet.Από την άλλη σκέφτομαι ότι στα περισσότερα μέρη που βρίσκομαι υπάρχει wifi,οπότε δε θα είναι αισθητή η απουσία του.Και το άλλο τώρα,ας πούμε ότι βάζω 500mb στη σύνδεση μου καταναλώνονται εύκολα?Προφανώς είναι ανάλογα και τη χρήση που το κάνεις..π.χ. εγώ θέλω να μπαίνω στα email μου,σε sites ειδήσεις κλπ,να κατεβάζω apps και να μπαίνω msn.Τι πρόγραμμα με συμφέρει να βάλω?cosmote έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Συμφωνώ ότι για να το αξιοποιήσεις το iphone είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet.Από την άλλη σκέφτομαι ότι στα περισσότερα μέρη που βρίσκομαι υπάρχει wifi,οπότε δε θα είναι αισθητή η απουσία του.Και το άλλο τώρα,ας πούμε ότι βάζω 500mb στη σύνδεση μου καταναλώνονται εύκολα?Προφανώς είναι ανάλογα και τη χρήση που το κάνεις..π.χ. εγώ θέλω να μπαίνω στα email μου,σε sites ειδήσεις κλπ,να κατεβάζω apps και να μπαίνω msn.Τι πρόγραμμα με συμφέρει να βάλω?cosmote έχω.. Για αυτή τη χρήση τα 500 ΜΒ είναι και πολλά. Δεν έχω ξεπερασει τα 250 MB με αντίστοιχη χρήση και επίσης πρόσβαση σε wifi στο σπίτι και στο χώρο εργασίας. Τα μόνα που καταναλώνουν πολύ όγκο είναι η χρήση του YouTube και το ραδιόφωνο ότι δηλαδή έχει συνεχή ροή δεδομένων ή το κατέβασμα (προφανές) μεγάλων εφαρμογών πχ πλοήγησης ή παιχνιδιών. Αν τα παραπάνω γίνονται κυρίως ή αποκλειστικά μόνο όταν είσαι σε wifi τότε ένα πακέτο 200-250 ΜΒ θα σε καλύψει. Αν και δεν έχω δει πρόσφατα τιμές νομίζω ότι το κόστος πρέπει να είναι γύρω στα 10 ευρώ το μήνα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Όχι δεν μπορείς. Δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα μέχρι στιγμής και μάλλον δεν θα υπάρξει ;) Εαν πηγαινε σε μενα η απαντηση,που ετσι φανταζομαι,ευχαριστω. Περιεργο παντως δεν ειναι ρε παιδια iphone να μην μπορει να μαγνητοφωνήσει κλήσεις.... τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts