Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανατρέξε το Blackra1n! Γενικά όταν σου συμβαίνει αυτό, τότε απλά να ανοίγεις το πρόγραμμα και να πατάς το "Make it Rain"! Προσπάθησε να μην κλείνεις ή να το κάνεις Restart όταν είσαι εκτός σπιτιού ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτσε ρε φίλε. Εμείς λες να ξέρουμε τι κωδικό έχεις στο ρούτερ σου; Αν δε τον έχεις αλλάξει, κοίτα στο κάτω μέρος του ρούτερ ή πήγαινε στο web configuration του ρούτερ σου στο Wireless να δεις ποιος είναι ο κωδικός σου.

Προφανώς και βάζεις λάθος κωδικό λοιπόν. Δεν είναι ο ίδιος για όλα τα ρούτερ. :blink:

Κάτσε γιατί θα με τρελλάνεις. Εγώ τρέχω το πρόγραμμα WINscp έχω στο κινητό το openssh και θέλω να τα συνδσω με wifi. Σύμφωνα με αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241918 (το οποίο όπως έχω πει το έχω κάνει σε άλλο router όπως ακριβώς τα λέει) έπρεπε να δουλέψει. Σε μένα όμως γράφει το μήνυμα που έχω αναφέρει παραπάνω. Τί κάνω λάθος ??? Και που έπρεπε να βάλω τον κωδικό του ρούτερ μου??

Sorry παιδιά το ΒΡΗΚΑ. Καλά ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ. Είχα κλειστό το SSH στο iphone.:p:p:p

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μολις το παρελαβα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απορια : πως γραφω αγγλικα???θελω να κανω login απο το τηλεφωνο και δεν μπορω να γραψω με αγγλικους χαρακτηρες στο ονομα χρηστη!

Και γενικοτερα οταν γραφω κατι, πως μπορω να κανω εναλλαγες στη γλωσσα του πληκτρολογιου??

edit: οκ το βρηκα!!

Τελικα τι κανουμε μπορει να πει καποιος και σε μενα γιατι την ιδια απορια εχω ... Δεν μπορω να βρω πως γραφω με λατινικους χαρακτηρες δεν τους βγαζει μονο τα Ελληνικα το πηρα προχθες Modelo : MC132GR Firmware μοντεμ 05.11.07 Ekdosi : 3.1.2 (7D11)

Thanx

Settings - General - Keyboard - International Keyboard (English ON - Greek ON). Διαβάζετε και κάνα manual ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εχω ξαναθεσει το θεμα προς αναζητηση πληροφοριων

εχω συσκευη iPhone 3GS και εμφανιζεται κιτρινιλα στο κατω μερος της οθονης. Σταλθηκε στο service και επεστραφει αναφεροντας οτι δεν ανιχνευθηκε προβλημα, το χαρτι εγραφε οτι εγινε restore και update κατι που ειχα ηδη κανει. Ψαχνοντας για πληροφοριες εντοπισα το παρακατω που κανει θεμα για κιτρινιλα και αναφερει για αναβαθμιση σε 5A347 κατι το οποιο δεν γνωριζω τι ειναι και πως γινεται. παραθετω συνδεσμο http://arstechnica.com/apple/news/2008/07/tip-updating-iphone-to-3a347-reduces-yellow-tinge.ars

καθε βοηθεια δεκτη

ευχαριστω

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Εχω ξαναθεσει το θεμα προς αναζητηση πληροφοριων

εχω συσκευη iPhone 3GS και εμφανιζεται κιτρινιλα στο κατω μερος της οθονης. Σταλθηκε στο service και επεστραφει αναφεροντας οτι δεν ανιχνευθηκε προβλημα, το χαρτι εγραφε οτι εγινε restore και update κατι που ειχα ηδη κανει. Ψαχνοντας για πληροφοριες εντοπισα το παρακατω που κανει θεμα για κιτρινιλα και αναφερει για αναβαθμιση σε 5A347 κατι το οποιο δεν γνωριζω τι ειναι και πως γινεται. παραθετω συνδεσμο http://arstechnica.com/apple/news/2008/07/tip-updating-iphone-to-3a347-reduces-yellow-tinge.ars

καθε βοηθεια δεκτη

ευχαριστω

Η έκδοση 5A347 δεν είναι η 2.0; αν ναι γιατί δεν κάνεις αναβάθμιση στην 3.1.2; Ίσως λυθεί το πρόβλημα στην 3.1.2.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Είχα ένα πιστωτικό σε κατάστημα και αγόρασα τα Windows 7. Πριν είχα XP. Εβαλα τα windows, εγκατέστησα και το iTunes, απλά θέλω να ρωτη΄σω το εξής. Όταν θα κάνω sync το iPhone με το PC, apps και τηλεφωνικός κατάλογος θα χαθούν;
The mere sight of your undead allies sickens me. What unholy bargain have your struck?

Καλησπερα ξαφνικα εχασα ολα τα Sources δεν εχει τιποτα μεσα τι γινεται ?

Γιατι το εκανε αυτο ?

Ειμαι στην 3.1.2 και εχω 3G .

Μηπως ξερει καποιος ?

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα ξαφνικα εχασα ολα τα Sources δεν εχει τιποτα μεσα τι γινεται ?

Γιατι το εκανε αυτο ?

Ειμαι στην 3.1.2 και εχω 3G .

Μηπως ξερει καποιος ?

Για δοκίμασε αυτό..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Για δοκίμασε αυτό..

Σε ευχαριστω πολυ

Το ειχα ξαναδει και το ειχα ξεχασει τσαμπα Post εκανα .

Σε ευχαριστω πολυ και παλι .

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά στο WinSCP για να συνδεθούμε με το iphone τι host name βάζουμε; :O

... στο iPhone:

Ρυθμίσεις -> WiFi -> (tap στο μπλε βέλος στη σύνδεσή σου) -> Διεύθυνση IP

Βασίλης

καλημέρα είμαι κάτοχος ενός εγώ-τηλεφώνου (iphone) κ το πήρα από αγγλια οπού κ κατοικώ είναι κλειδωμένο στην orange κ αναρωτιέμαι εάν κάνω jailbreak μπορώ να επαναφέρω το κινητό στην γνήσια έκδοσή του διότι όταν έρθω ελλαδα δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή άλλα θέλω όταν είμαι αγγλια να εχω την γνήσια έκδοση . επίσης αναρωτιέμαι εαν κάνω jailbreak τι χάνω εννοώ άκουσα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το app store ktl

ευχαριστω

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

... στο iPhone:

Ρυθμίσεις -> WiFi -> (tap στο μπλε βέλος στη σύνδεσή σου) -> Διεύθυνση IP

username, password στο winscp? :confused:

καλημέρα είμαι κάτοχος ενός εγώ-τηλεφώνου (iphone) κ το πήρα από αγγλια οπού κ κατοικώ είναι κλειδωμένο στην orange κ αναρωτιέμαι εάν κάνω jailbreak μπορώ να επαναφέρω το κινητό στην γνήσια έκδοσή του διότι όταν έρθω ελλαδα δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή άλλα θέλω όταν είμαι αγγλια να εχω την γνήσια έκδοση . επίσης αναρωτιέμαι εαν κάνω jailbreak τι χάνω εννοώ άκουσα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το app store ktl

ευχαριστω

Αν κανεις jailbrake μπορεις να το επαναφερεις οποιαδηποτε στιγμη στην αρχικη κατασταση με ενα restore απο το iTunes. Δεν χανεις κατι , εκτος απο την εγγυηση την οποια ομως την εχεις κανονικα κανοντας απλα ενα restore. Δεν ισχυει αυτο για το app store , μπορεις να το χρησιμοποιησεις κανονικα.

παιδια εχω μια απορια.

επειδη την μουσικη μυο την εχω οργανωμενη με βαση τα album kai oxi με τους artists. οταν βαζω τραγουδια στο iphone kai επιλεγω na εμφα¨νιζονται ως προς αλμπουμ γινεται το εξης:

σε καποια αλμπουμ πχ συλλογες με πολλους καλλιτεχνες ,στη λιστα με τα albums το εμφανιζει το ονομα τοσες φορες οσοι ειναι και οι καλλιτεχνες.

ΠΧ. πεστε οτι εχω ενα αλμπουμ "best of rock" με 5 διαφορετικους καλλιτεχνες μεσα

sto ipod θα μου εμφανιζει οτι εχω 5 αλμπουμro best of rock καπως ετσι:

best of rock

scorpions

best of rock

deep purple

best of rock

rolling stones

πως γινεται να εμφανιζει ενα αλμπουμ σαν συλλογη και οχι τοσα οσοι ειναι οι καλλιτεχνες??

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

παιδια εχω μια απορια.

επειδη την μουσικη μυο την εχω οργανωμενη με βαση τα album kai oxi με τους artists. οταν βαζω τραγουδια στο iphone kai επιλεγω na εμφα¨νιζονται ως προς αλμπουμ γινεται το εξης:

σε καποια αλμπουμ πχ συλλογες με πολλους καλλιτεχνες ,στη λιστα με τα albums το εμφανιζει το ονομα τοσες φορες οσοι ειναι και οι καλλιτεχνες.

ΠΧ. πεστε οτι εχω ενα αλμπουμ "best of rock" με 5 διαφορετικους καλλιτεχνες μεσα

sto ipod θα μου εμφανιζει οτι εχω 5 αλμπουμro best of rock καπως ετσι:

best of rock

scorpions

best of rock

deep purple

best of rock

rolling stones

πως γινεται να εμφανιζει ενα αλμπουμ σαν συλλογη και οχι τοσα οσοι ειναι οι καλλιτεχνες??

Αν έχει την ίδια ονομασία του άλμπουμ σε όλα τα tracks-> iTunes / Eπιλογή όλων / Get info / πας στην τελευταία καρτέλα (options) και πατάς το compilation yes, και στο κάνει ένα.:)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Καλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum σας.

Ειμαι ιδιοκτητης ενος Iphone 2G jailbroken με pwnage και αυριο παραλαμβανω ενα 3G απο Cosmote. Θα εχει την 3.0 επανω. Θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να περασω cydia , instalous, instaler κτλ χωρις να κανω jailbrake την συσκευη? Μιας και ειναι αγορασμενο απο cosmote και αυτο θα ειναι και το δικτυο μου θα ηθελα να κρατησω την εργοστασιακη firmware, με την προβλεπομενη ενεργοποιηση απο Itunes.

Εαν υπαρχει καπου αυτο το θεμα σας ζητω προκαταβολικα συγνωμη, παραπεμψτε με εκει που πρεπει και διαγραψτε το θεμα.

ευχαριστω.

• The topic was unpinned