Alex0077 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω κάποιο από τα εικονιδια; Δεν θέλω να τα αλλάξω όλα απλά ένα μόνο Τι εννοείς να τα αλλάξεις? Να τα αλλάξεις θέση? Να τ αλλάξεις την εικόνα? να το σβήσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Τι εννοείς να τα αλλάξεις? Να τα αλλάξεις θέση? Να τ αλλάξεις την εικόνα? να το σβήσεις?? να του αλλάξω μόνο την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Aυτό γίνεται μόνο με jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Aυτό γίνεται μόνο με jb έτσι το έχω. σου είναι εύκολο να πεις την διαδικασία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 έτσι το έχω. σου είναι εύκολο να πεις την διαδικασία ; Αν εχεις ηδη το winterboard, επιλεγεις το θεμα που σου αρεσει, πας μεσω winscp, στο var/stash/themes.xxxxx/(θεμα σου), ριχνεις μεσα το εικονιδιο που θες να αντικαταστησεις. Πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα για να λειτουργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Αν εχεις ηδη το winterboard, επιλεγεις το θεμα που σου αρεσει, πας μεσω winscp, στο var/stash/themes.xxxxx/(θεμα σου), ριχνεις μεσα το εικονιδιο που θες να αντικαταστησεις. Πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα για να λειτουργησει. Ευχαριστώ! το winterboard από που το παίρνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 cydia... ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 cydia... ;) Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Πέρασα το winterboard τα επόμενα βήματα δεν τα κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TDR Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 καλησπερα παιδια!εχω μερικες αποριες και συγνωμη αν εχουν ξανααναφερθει αλλα οσο αντεξα να ψαξω δεν βρηκα κατι. εχω το 3gs οχι σπασμενο και θελω να μ πειτε αν μπορω να βαλω δικο μου ηχο για ηχο κλησης,επισης πως περναω εικονες απ το pc στο iphone και τελος αν το κανω jb χανεται η εγγυηση?αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 @TDR Αν εψαχνες λιγο πιο προσεκτικα, θα εβλεπες οτι ολα εχουν απαντηθει, οπως : "αν μπορω να βαλω δικο μου ηχο για ηχο κλησης" δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258043 και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=251230 "πως περναω εικονες απ το pc στο iphone" επιλεγεις στο itunes να συγχρονισεις το φακελλο του pc σου που εχεις μεσα τις φωτογραφιες που σε ενδιαφερουν. "αν το κανω jb χανεται η εγγυηση" δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2849513#post2849513 Οπως ειδες ολα υπαρχουν, αρα καλα θα ειναι να ψαχνουμε πρωτα και μετα να ποσταρουμε και κυριως να διαβαζουμε το manual της συσκξευης μας :!: :!: :!: :!: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλησπερα παιδια!εχω μερικες αποριες και συγνωμη αν εχουν ξανααναφερθει αλλα οσο αντεξα να ψαξω δεν βρηκα κατι. εχω το 3gs οχι σπασμενο και θελω να μ πειτε αν μπορω να βαλω δικο μου ηχο για ηχο κλησης,επισης πως περναω εικονες απ το pc στο iphone και τελος αν το κανω jb χανεται η εγγυηση?αυτα! Εγώ θα σου συνιστούσα να έριχνες και μια ματιά στο Θέμα: Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; γιατί φαίνεται πως δεν το έχεις μελετήσει :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε αν αυτο εδω το βιντεο δειχνει ενα iphone να τρεχει vista ειναι αληθεια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TDR Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 ενταξει ρε παιδια μια ερωτηση εκανα δεν εγινε κατι... κ οταν μπαινω σε ενα forum που εχει 500 topic και καθε ενα εχει 1000 replies δεν ειναι κ ιδιαιτερα ευκολο να ψαξεις παντου μηπωσ εχει απαντηθει κ αλλου. τεσπα ευχαριστω! btw λεγοντας manual εννοεις το βιβλιαρακι με τις 4 σελιδες?μαλιστα...ηταν χρησιμοτατο ομολογω.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 btw λεγοντας manual εννοεις το βιβλιαρακι με τις 4 σελιδες?μαλιστα...ηταν χρησιμοτατο ομολογω.... :p Οχι.... Γιαυτό λέει......:p Support Apple/GR/manuals/iphone Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Θέλω να ρωτήσω ως newbee στο iphone αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ αν θέλω να κλείνω τη μεταφορά δεδομένων μέσω δικτύου κινητού και να δουλεύω μόνο με wifi για να μην ξεπεράσω τα δωρεάν δεδομένα. Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Θέλω να ρωτήσω ως newbee στο iphone αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ αν θέλω να κλείνω τη μεταφορά δεδομένων μέσω δικτύου κινητού και να δουλεύω μόνο με wifi για να μην ξεπεράσω τα δωρεάν δεδομένα. Αν ανοίξεις το wifi και βρει το δίκτυο δεν σου χρεώνει τα δεδομένα της κινητής.. Δεν υπάρχει τρόπος να το κλείσεις, παρά μόνο σε jb συσκευή.. Εκτός και αν πειράζεις τις ρυθμίσεις κάτι που δεν σου συνιστώ .. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Αν ανοίξεις το wifi και βρει το δίκτυο δεν σου χρεώνει τα δεδομένα της κινητής.. Δεν υπάρχει τρόπος να το κλείσεις, παρά μόνο σε jb συσκευή.. Εκτός και αν πειράζεις τις ρυθμίσεις κάτι που δεν σου συνιστώ .. Ποια εφαρμογή είναι αυτή σε jb συσκευή?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ποια εφαρμογή είναι αυτή σε jb συσκευή?? SBSettings :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 SBSettings :) Ευχαριστώ. Την είχα εγκατεστημένη αλλά δεν ήξερα πως δουλεύει. Κάτι άλλο τώρα. Πάω να τρελλαθώ. Θέλω να συνδεθώ με το pc μου με wifi. Το έκανα 1 φορά σε router φίλου και τώρα στο σπίτι μου στο δικό μου router δεν μπορώ να συνδεθώ. Μου βγάζει μήνυμα network error : connection refused . Τί γίνεται ρε παιδιά?? Τί κάνω λάθος? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ευχαριστώ. Την είχα εγκατεστημένη αλλά δεν ήξερα πως δουλεύει. Κάτι άλλο τώρα. Πάω να τρελλαθώ. Θέλω να συνδεθώ με το pc μου με wifi. Το έκανα 1 φορά σε router φίλου και τώρα στο σπίτι μου στο δικό μου router δεν μπορώ να συνδεθώ. Μου βγάζει μήνυμα network error : connection refused . Τί γίνεται ρε παιδιά?? Τί κάνω λάθος? Λάθος κωδικό ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Λάθος κωδικό ίσως; Βάζω root και alpine. Aυτά δεν είναι?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Βάζω root και alpine. Aυτά δεν είναι?? Κάτσε ρε φίλε. Εμείς λες να ξέρουμε τι κωδικό έχεις στο ρούτερ σου; Αν δε τον έχεις αλλάξει, κοίτα στο κάτω μέρος του ρούτερ ή πήγαινε στο web configuration του ρούτερ σου στο Wireless να δεις ποιος είναι ο κωδικός σου. Προφανώς και βάζεις λάθος κωδικό λοιπόν. Δεν είναι ο ίδιος για όλα τα ρούτερ. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskymco Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 παιδια καλησπερα χρειαζομαι βοηθηα επειγοντος καταλαθος εκανα κατι και μου λεει να το συνδεσω με το itunes το συνδεω και μοθ λεει οτι το εχω βαλει σε recovery mode πως μπορω να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση.ειναι 3gs 32gb jailbrake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 παιδια καλησπερα χρειαζομαι βοηθηα επειγοντος καταλαθος εκανα κατι και μου λεει να το συνδεσω με το itunes το συνδεω και μοθ λεει οτι το εχω βαλει σε recovery mode πως μπορω να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση.ειναι 3gs 32gb jailbrake. Εμ δε διαβάζεις... Τόσες σελίδες τι λέμε; Συνδεσε το iphone στον υπολογιστη με το USB και τρέξε ξανά το αρχειάκι blackra1n.exe. Περίμενε λίγο μέχρι να βγει η φάτσα του geohot. Ο υπολογιστής θα σε προτρέψει να κάνεις restore, αγνόησέ το. Μετά είσαι έτοιμος. Είπαμε ότι τα νέα iphone με το jailbreak δεν μπορούν να μπουτάρουν. Θέλουν κάθε φορά να τρέχεις το blackra1n.exe. Να αποφεύγεις την επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts