stendor Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Από την στιγμή που αναγνωρίστηκε το κινητό σου από το nokia software updater τότε είναι αυθεντικό. Αν ήταν κινέζικο δεν θα έκανε αναβάθμιση. Καλορίζικο κιόλας!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freewind Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Από την στιγμή που αναγνωρίστηκε το κινητό σου από το nokia software updater τότε είναι αυθεντικό. Αν ήταν κινέζικο δεν θα έκανε αναβάθμιση. Καλορίζικο κιόλας!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νάσαι καλά! Είναι της κόρης που αναχωρεί για επαρχία & αντικαθιστά το 5800 που είχε και το οποίο έκανε ...μπάνιο ! Για αυτο και δεν είχα χρόνο να το ψάξω για την αγορά, πιστεύω να μην την πάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Παντως η τελευταια εκδοση (v31) εχει ριξει πολυ τα επιπεδα της αυτονομιας. Επισης οταν σου βγαζει το μηνυμα περι χαμηλης μπαταριας, μετα απο λιγο ειναι dead! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Παντως η τελευταια εκδοση (v31) εχει ριξει πολυ τα επιπεδα της αυτονομιας. Επισης οταν σου βγαζει το μηνυμα περι χαμηλης μπαταριας, μετα απο λιγο ειναι dead! εμενα με την τελευταια μου εχει επανερθει σε κανονικα επιπεδα η μπαταρια.(αν εξαιρεσεις ενα κολλημα που μου εκανε) και την θεωρω πολυ σταθερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 εμενα με την τελευταια μου εχει επανερθει σε κανονικα επιπεδα η μπαταρια.(αν εξαιρεσεις ενα κολλημα που μου εκανε) και την θεωρω πολυ σταθερη. Δεν ξερω ρε συ RAVER οπως εχω ξαναπει, ασχολουμαι πολυ με αυτο το κινητο λογω του οτι το εχει η κοπελα μου (της το ειχα προτεινει εγω στα τελη του 2009). Ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι απο αυτο αλλα μετα το update η αλλαγη στην μπαταρια ειναι εμφανης.Γυρω στο 20% κατω. Και δεν την καναμε προχθες. Το update εχει γινει εδω και κανα 2μηνο. Ελπιζω σε νεο update οταν και αν ερθει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδια εχει ο γιος μου ενα xpressMusic (μαλλον το 5530) ειναι και λεει οτι οταν το φορτιζει και τον καλουν αναβει μονο η οθονη χωρις ηχο κλισης.Στεκει αυτο ??? Λαθος δεν κανει ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Αυτό συμβαίνει όταν είναι ενεργοποιημένο το προφίλ Αθόρυβο ή όταν ο ήχος κλήσης είναι στην επιλογή Αθόρυβο. Ας κοιτάξει να δει ποιο προφίλ έχει ενεργοποιημένο και τι ρύθμιση έχει στον τύπο ήχους κλήσης. Τώρα αν το κάνει μόνο όταν το φορτίζει και οι ρυθμίσεις είναι σωστές στο προφίλ που χρησιμοποιεί τότε είναι κουλό αυτό που συμβαίνει και μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Αυτό συμβαίνει όταν είναι ενεργοποιημένο το προφίλ Αθόρυβο ή όταν ο ήχος κλήσης είναι στην επιλογή Αθόρυβο. Ας κοιτάξει να δει ποιο προφίλ έχει ενεργοποιημένο και τι ρύθμιση έχει στον τύπο ήχους κλήσης. Τώρα αν το κάνει μόνο όταν το φορτίζει και οι ρυθμίσεις είναι σωστές στο προφίλ που χρησιμοποιεί τότε είναι κουλό αυτό που συμβαίνει και μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα. Ευχαριστω πολυ.Θα του το πω τηλεφωνικα εκει πανω στην Κοζανη που...μετακομισε λογω ΤΕΙ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Γεια σας παιδιά, Εχει η σύζυγος το κινητό και από χτες έχει το εξής περίεργο πρόβλημα : Οταν παίρνει τηλέφωνο, αφού γράψει το νούμερο μόλις πατήσει το τηλεφωνάκι (είτε στη οθόνη είτε στη συσκευή) για να καλέσει σβήνει η συσκευή. Το ίδιο γίνεται και όταν πάει να απαντήσει (σύροντας στην οθόνη το 'ANSWER') Αν απαντήσει το τηλέφωνο ενώ έχει συνδεδεμένα τα ακουστικά δεν έχει πρόβλημα. Καμιά ιδέα κανείς ? :mad::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Γεια σας παιδιά, Εχει η σύζυγος το κινητό και από χτες έχει το εξής περίεργο πρόβλημα : Οταν παίρνει τηλέφωνο, αφού γράψει το νούμερο μόλις πατήσει το τηλεφωνάκι (είτε στη οθόνη είτε στη συσκευή) για να καλέσει σβήνει η συσκευή. Το ίδιο γίνεται και όταν πάει να απαντήσει (σύροντας στην οθόνη το 'ANSWER') Αν απαντήσει το τηλέφωνο ενώ έχει συνδεδεμένα τα ακουστικά δεν έχει πρόβλημα. Καμιά ιδέα κανείς ? :mad::blink: Λοιπον το προβλημα βρισκεται στο ακουστικο...Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις πολλους με αυτο το προβλημα...Και εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα...Το πηγα στα Multirama απ οπου το πηρα,τους ειπα οτι φταιει το ακουστικο το εστειλαν για ελεγχο,μου αλλαξαν το ακουστικο και τωρα ολα οκ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παίδες σήμερα βγήκε το 32.0.007, το πέρασε κανείς; Δεν έχει βγει changelog yet, αλλά ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=35266.0 Okay, this is what I saw: -new keyboard font (don't get what's the point of this actually) -Much faster, menu strangely opens withing 2 secs just updated the differences that i feel the rotation is now much faster menu opens up faster the qwerty keyboard looks a bit different than before but looks better other than that the phone feels faster than before Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μακαρι να βελτιωσει την αυτονομια της μπαταριας και να κανει το μενου πιο γρηγορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Nokia 5530 Firmware Upgrade to v32.007 http://symbianworld.org/7465-nokia-5530-firmware-upgrade-to-v32-007/ Changelog are listed below. Poland – PTC ERA Polish NDT Settings Error Breathing Light is translated wrong Facebook arabic: wrong translation in security notification “Touch screen vibration”, In Arabic UI it is translated wrong Only incoming calls possible, outgoing not possible Είναι διαφορετικές οι αλλαγές από αυτές που ανέφερε πριν ο @phanispal αλλά υποθέτω ότι όλες ισχύουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μέχρι στιγμής δείχνει να έχει γρήγορη απόκριση, για να δούμε... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Λοιπον το προβλημα βρισκεται στο ακουστικο...Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις πολλους με αυτο το προβλημα...Και εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα...Το πηγα στα Multirama απ οπου το πηρα,τους ειπα οτι φταιει το ακουστικο το εστειλαν για ελεγχο,μου αλλαξαν το ακουστικο και τωρα ολα οκ! :D Φαντάζομαι εννοείς το ακουστικό του τηλεφώνου :worry: ? Αρα το στέλνω για service. Σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Φαντάζομαι εννοείς το ακουστικό του τηλεφώνου :worry: ? Αρα το στέλνω για service. Σωστά ? Αψογα...Κανε μια αναφορα στον υπαλληλο οτι φταιει το ακουστικο ετσι ωστε να το εντοπισουν αμεσως... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μετα πο 2 βδομαδες απο την αναβαθμιση αυτο που εχω παρατηρησει ειναι..οτι το μενου και εδικα η περιστροφη ειναι ταχυτατη,επισης και η χρηση του wifi συνδεεται αμεσα. το μονο (-) ειναι η μειωμενη αποδοση της μπαταριας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Μετα πο 2 βδομαδες απο την αναβαθμιση αυτο που εχω παρατηρησει ειναι..οτι το μενου και εδικα η περιστροφη ειναι ταχυτατη,επισης και η χρηση του wifi συνδεεται αμεσα. το μονο (-) ειναι η μειωμενη αποδοση της μπαταριας. Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. Ειδικά η μπαταρία :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ακομη και μετα απο ενα χρονο + δεν εχει βγει ενα firmware που να φτιαχνει κατι και να μην χαλαει κατι αλλο ή τελοσπαντων να φτιαχνει την μπαταρια η οποια μετα απο ολες τις αναβαθμισεις στο δικο μου κινητο εξακολουθει να ειχει 3 καταστασεις : 7/7 'νταμακια', 4/7 και μετα 1/7... Ελεος πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harpat Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γεια σας παιδια.Ειμαι νεος στο forum και πραγματικα ειστε απιστευτοι.Εχω το 5530 και εχω το εξης προβλημα.Η μπαταρια τελειωνει ξαφνικα ενω εχει 5γραμμες.Οταν λεω τελειθωνει δεν εχει δυναμη για νανοιξει το κινητο.Πεχω την εκδοση λογισμικου 20,0,085 και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση.Τι συμβαινει και τι μπορω να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πήγαινε σε ένα κατάστημα Nokia Care και ζήτα να σου ελέγξουν την μπαταρία. Αν είσαι στο πρώτο 6μηνο, σε καλύπτει η εγγύηση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Ακομη και μετα απο ενα χρονο + δεν εχει βγει ενα firmware που να φτιαχνει κατι και να μην χαλαει κατι αλλο ή τελοσπαντων να φτιαχνει την μπαταρια η οποια μετα απο ολες τις αναβαθμισεις στο δικο μου κινητο εξακολουθει να ειχει 3 καταστασεις : 7/7 'νταμακια', 4/7 και μετα 1/7... Ελεος πια! Νομίζω αυτό το κάνει σε όλα τα nseries(symbian). Μου το έκανε και σε ένα N95, και στο Ν85 που έχω τώρα...και νομίζω και στην κολλητή που έχει το 5530. Edited December 13, 2010 by bezoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Να δω ποτε θα φτιαχτει αυτο το προβλημα με την μπαταρια που διαιωνιζεται για χρονια και ειναι πραγματικα πολυ εκνευριστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harpat Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Γεια σας παιδια και παλι.Προσπαθησα να αλλαξω product code.ποιον αριθμο να βαλω?καποιο συγκεκριμενο η εναν 7ψηφιο οποιον θελω εγω?Μου βγαζει ως product code 0573227.Τι συμβαινει? Παρακαλω βοηθηστε! Edited December 13, 2010 by harpat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται τα product codes που προορίζονται για την Ελληνική αγορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts