AngeloDion Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Άμα έχεις περισσότερη ελευθερη ram σημαίνει και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας? Το κινητό μου ανοίγοντας το εχει γυρω στην 42% ελευθερη, και σταδιακά πέφτει στο 29% απο μόνο του με την χρήση. εσάς που κυμαίνεται η ram? ένα προγραμμα ram cleaner κάνει δουλειά? Edited February 1, 2010 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Άμα έχεις περισσότερη ελευθερη ram σημαίνει και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας? Το κινητό μου ανοίγοντας το εχει γυρω στην 42% ελευθερη, και σταδιακά πέφτει στο 29% απο μόνο του με την χρήση. εσάς που κυμαίνεται η ram? ένα προγραμμα ram cleaner κάνει δουλειά? Εννοείται πως όσο πιο πολύ ελεύθερη RAM έχεις, τόσο λιγότερο "ζορίζεται" ο επεξεργαστής και τόσο λιγότερη ενέργεια συνεπώς καταναλώνει. ;) Σου προτείνω να εγκαταστήσεις το Handy Taskman! Αντικαθιστά τον in-built task manager και μετά από κάθε startup του κινητού, θα το ανοίγεις και θα επιλέγεις Close All. Θα δεις μεγάλη διαφορά στη RAM! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εννοείται πως όσο πιο πολύ ελεύθερη RAM έχεις, τόσο λιγότερο "ζορίζεται" ο επεξεργαστής και τόσο λιγότερη ενέργεια συνεπώς καταναλώνει. ;) Σου προτείνω να εγκαταστήσεις το Handy Taskman! Αντικαθιστά τον in-built task manager και μετά από κάθε startup του κινητού, θα το ανοίγεις και θα επιλέγεις Close All. Θα δεις μεγάλη διαφορά στη RAM! :happy: α ωραια:bow:. Το αφήνει να τρέχει συνεχεια στο κινητό? :X Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 α ωραια:bow:. Το αφήνει να τρέχει συνεχεια στο κινητό? :X Ουσιαστικά αντικαθιστά τον task manager που έχει το κινητό και εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού για το Μενού. ;) Μπορείς είτε να το αφήσεις να τρέχει, είτε να πατήσεις Exit. Όταν ξαναπατήσεις το κουμπί του Μενού παρατεταμένα θα εμφανιστεί ξανά. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα την εφαρμογή. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές χρησιμοποιούμε το αντίστοιχο θέμα, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 εμενα τελευταια μου βγαζει μηνυμα για ανεπαρκης μνημη και ενω τρεχει μια εφαρμογη για ιντερνετ και τιποτα αλλο.και να φανταστειτε οτι δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη μεσα,εκτος απο τον οπερα.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 εμενα τελευταια μου βγαζει μηνυμα για ανεπαρκης μνημη και ενω τρεχει μια εφαρμογη για ιντερνετ και τιποτα αλλο.και να φανταστειτε οτι δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη μεσα,εκτος απο τον οπερα.:confused: Φαντάζομαι έχεις βάλει τον opera mobile 10 έτσι? Είναι ιδιαίτερα απαιτητική εφαρμογή και καταναλώνει πολύ μνήμη. Ειδικά αν ανοίγεις πολλές καρτέλες ταυτόχρονα...κλάφτα! Μου έβγαζε και εμένα την ειδοποίηση ότι δεν επαρκεί η μνήμη αλλά έσβησα κάτι σαχλαμάρες και απο τότε που έφτασα την ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου στα 50 MB είμαι εντάξει. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις το opera mini 5 που είναι παρόμοιο με το mobile και δεν έχει τέτοια θεματάκια. Επίσης είναι και στα ελληνικά! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosT Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Δύο καταστήματα από τα οποία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη είναι του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκεύης. ;) Σ' ευχαριστώ πολύ για το suggestion, αλλά μάλλον αν είναι να απομακρυνθώ αρκετά από Πειραιά θα προτιμήσω το κατάστημα της Γλυφάδας επι της Βουλιαγμένης που ελπίζω να παραμένει αρκετά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Φαντάζομαι έχεις βάλει τον opera mobile 10 έτσι? Είναι ιδιαίτερα απαιτητική εφαρμογή και καταναλώνει πολύ μνήμη. Ειδικά αν ανοίγεις πολλές καρτέλες ταυτόχρονα...κλάφτα! Μου έβγαζε και εμένα την ειδοποίηση ότι δεν επαρκεί η μνήμη αλλά έσβησα κάτι σαχλαμάρες και απο τότε που έφτασα την ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου στα 50 MB είμαι εντάξει. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις το opera mini 5 που είναι παρόμοιο με το mobile και δεν έχει τέτοια θεματάκια. Επίσης είναι και στα ελληνικά! Αυτο φταιει τοτε! θα τον αλλαξω να βρω την ησυχια μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabbitinthehole Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπερα..Πηρα το 5530..Αρκετα καλες εντυπωσεις μου εχει αφησει..Ωστοσο επειδη δεν ειμαι και ο σχετικος με τα κινητα,θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις..Στον player παροτι εχω περασει αρκετους δισκους ενος καλλιτεχνη,μου εμφανιζει μονο τον εναν..Οταν ανοιγω την καρτα μνημης,τα δεδομενα υπαρχουν κανονικα και αν πατησω αναπαραγωγη παιζουν κανονικα..αυτο γινεται μονο σε εναν καλλιτεχνη..ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα.. Επειτα,δεν ξερω αν προσαρμοζεται το μεγεθος οποιασδηποτε εικονα στην οθονη οταν τη θετεις ως φοντο..Ενω στο Ν70 γινοταν κανονικα,εδω φαινεται να μη γινεται.. Και τελος,γινεται να κανεις ληψη εικονων απο το διαδικτυο(πχ google)?Δε φαινεται να γινεται.. Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 τί εννοείς να προσαρμόσεις το μεγεθος της εικονας. πχ εχεις μια εικονα με 2 φρουτα να κανεις ενα νεο wallpapaper που να ζουμάρει μονο στο ένα? αν αυτο εννοείς, τοτε μπες στο image gallery πάτα το touch μολυβάΚΙ για να την κάνεις edit. μετά πάτα add effect και μετά crop, τέλος πάτα crop wallpaper size. Τέλος μπορείς να κάνεις save image απο τον εγκαταστημενο internet browser. οταν είσαι στην σελίδα, πάτα επιλογές(options), display options...> view images (εμφανιση εικόνων) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabbitinthehole Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 εννοω,ασχετα απο το μεγεθος της εικονας,οταν τη θετω φοντο να προσαρμοζεται στην οθονη..Να μη φαινεται ενα μερος της μονο αν ειναι πολυ μεγαλη πχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Παιδια θελω να ρωτησω γενικα το τηλεφωνο τι λεει?Θελω να παρω κατι για συγγενικο μου προσωπο σε αυτα τα λεφτα περιπου,ποσο κανει περιπου ειναι καινουργιο μοντελο και το βρισκω παντου σε ολα τα μαγαζια στυλ γερμανος ευκολα?Σε σχεση πχ με ενα 5630 σε καμερα αυτονομια κλπ σε συναρτηση παντα με τη τιμη αξιζει? Edited February 4, 2010 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδια θελω να ρωτησω γενικα το τηλεφωνο τι λεει?Θελω να παρω κατι για συγγενικο μου προσωπο σε αυτα τα λεφτα περιπου,ποσο κανει περιπου ειναι καινουργιο μοντελο και το βρισκω παντου σε ολα τα μαγαζια στυλ γερμανος ευκολα?Σε σχεση πχ με ενα 5630 σε καμερα αυτονομια κλπ σε συναρτηση παντα με τη τιμη αξιζει? Το κινητο απλα τα "σπαει" :up: εχει πολυ καλη αυτονομια,επισης εμενα προσωπικα δεν μου εχει κολλησει καμια φορα,απο εφαρμογες βρισκεις τα παντα..και ο ηχος απο τα ακουστικα και απο το μεγαφωνο ειναι πολυ καλος! στα λεφτα του πιστευω εγω οτι ειναι μονοδρομος αυτο το κινητο εαν το θελεις καθαρα για ψυχαγωγια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Ποσο εχει τωρα?Το εχουν τα γνωστα μαγαζακια?Καρτα μνημης εχει στο κουτι? Edited February 4, 2010 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Skroutz it man.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μαλιστα ευχαριστω οσα μαγαζια βγαζει δηλαδη το skroutz ειναι αξιοπιστα?Γιατι πολλα δε τα ξερω γι αυτο ρωταω Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 (edited) Δεν έχει πέσει κάτι στην υπόληψή μου για κάποιο από αυτά, αν και δεν τα ξέρω όλα unfortunately.. :/ Φυσικά δεν είναι σίγουρο ότι είναι διαθέσιμο σε όλα, ψάχνοντας θα βρεις αυτό που θες. Σχετικά με την εγγύηση σε καλύπτει η ΝΟΚΙΑ και όχι τα μαγαζιά ( κανονικά ), οπότε ( υποτίθεται πως ) δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας στο θέμα εγγύησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να περιμένεις μήπως ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο. Προσωπικά εγώ όποτε έχω συναναστραφεί με "άγνωστα" μαγαζιά, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, ίσα-ίσα που ήταν πολύ περισσότερο εξυπηρετικοί από τα "μεγάλα" στις περισσότερες των περιπτώσεων. Edited February 4, 2010 by phanispal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μαλιστα ευχαριστω οσα μαγαζια βγαζει δηλαδη το skroutz ειναι αξιοπιστα?Γιατι πολλα δε τα ξερω γι αυτο ρωταω Τα περισσοτερα ειναι αξιοπιστα.παρ'το απο το apiastos που εχω παρει 2 κινητα ηδη και στην καλυτερη τιμη της αγορας.επισης στην βασικη του συσκευασια εχει καρτα 2gb.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Τα περισσοτερα ειναι αξιοπιστα.παρ'το απο το apiastos που εχω παρει 2 κινητα ηδη και στην καλυτερη τιμη της αγορας.επισης στην βασικη του συσκευασια εχει καρτα 2gb.;) 4 Gb είναι η καρτούλα :happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 4 Gb είναι η καρτούλα :happy: εχεις δικιο.. :O λαθος εντυπωση ειχα,ποτε δεν την ειχα βγαλει :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ευχαριστω παιδια μαλλον θα το χτυπησω θα σας ενημερωσω αμεσα για τυχον αλλες εξελιξεις-αποριες Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ευχαριστω παιδια μαλλον θα το χτυπησω θα σας ενημερωσω αμεσα για τυχον αλλες εξελιξεις-αποριες το κινητό το χρησιμοποιώ απο το Σεπτέμβριο και το θεωρώ πάρα πολύ καλό ειδικά για τα λεφτά του!!! Θέλω να το αλλάξω επειδή χρειάζομαι μια blackberry συσκευή αλλά και για λήψη email για gmail και για email της δουλειάς με βοήθησε μια χαρά!!! Απο εφαρμογές πραγματικά "ότι γουστάρεις", μέχρι και το Logo του δικτύου μπορείς να αλλάξεις με κάποια δικιά σου εικόνα (αφορά εγκατάσταση τρίτης εφαρμογής)!!! Ότι θέλεις εδώ είμαστε..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ακουστε ενα κουφο που εχω παθει τελευταια!! η ωρα μου "χανει" δεν ειναι ποτε σωστη,επισης σημερα το ξυπνητηρι δεν χτυπησε,κολλησε!! αυτα τα εχω παθει μετα το τελευταιο update :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Κι ενα παραδοξο απο μενα...το κινητο μου επεστρεψε απο το σερβις. Φαινεται ομως να του εχουν κανει φορματ. Το θεμα ειναι ομως οτι πλεον δεν μπορω να δω καθολου το Nokia Maps, παρολο που κατεβασα χαρτες Γαλλιας σαν να υπηρχε το προγραμμα, απλα να μην μπορω να το δω...ψηνομαι να κανω καμια επανεγκατασταση του sw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts