montoya_42 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αρχικά θέλω Ν9 harmatan με εφαρμογές (android, iΟS). Γενικά θέλω ένα μη εγκαταλελειμμένο Ν9 με πολλές εφαρμογές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αρχικά θέλω Ν9 harmatan με εφαρμογές (android, iΟS). Γενικά θέλω ένα μη εγκαταλελειμμένο Ν9 με πολλές εφαρμογές. συμφωνω απολυτα αλλα ειναι σχεδον τελειωμενη υποθεση δυστυχως... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 δηλαδή θες ένα πλήρως android κινητό στο πλαίσιο του n9?? προσωπικά διαφωνώ και με αφήνει αδιάφορο κάτι τέτοιο αν ήθελα κάτι το πολύ ποιοτικό σε android θα το έβρισκα μιας και υπάρχουν αρκετές συσκευές με εφάμιλη ή και καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο το N9 κοιταξε..εγω δεν ειμαι και πολυ του android.. δεν μου πολυ αρεσει αλλα να σου πω την αληθεια,μολις εβαλα nitdroid..μπορω να πω οτι και μου αρεσε(στο n9) και οτι του πηγαινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malamatina Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλημερα σας απο android γυρισα παλι εδω οσο και να μην το υποστηριξουν δεν πειραζει κατι θα ξαναγινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) υπαρχει καποιο app που με το πατημα να ενεργοποιει/απενεργοποιει την συνδεση δεδομενων?? Κατάλαβες τώρα φιλε Dark_ds τι εννοούσα για το "κοριτσάκι με τα σπίρτα"? αυτές οι ερωτήσεις "φωνάζουν" εγκαταλλειψη... Edited December 11, 2012 by stendor Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Κατάλαβες τώρα φιλε Dark_ds τι εννοούσα για το "κοριτσάκι με τα σπίρτα"? αυτές οι ερωτήσεις "φωνάζουν" εγκαταλλειψη... φωναζουν γιατι? επειδη δεν απαντησε καποιος,επειδη δεν υπαρχει η εφαμοργη? ναι συμφωνω οτι ειναι εγκαταλελειμενο απο την μερα 1 κιολας αλλα δεν ειναι μισο προιον.. δυστυχως..ειναι τοσο καλο και με μεγαλες προοπτικες(που το sailfish μοιαζει παλιο μπροστα του να πουμε..) αλλα τι να κανουμε.. ολα τα καλα πανε για πεταμα(harmattan,web os..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Κατάλαβες τώρα φιλε Dark_ds τι εννοούσα για το "κοριτσάκι με τα σπίρτα"? αυτές οι ερωτήσεις "φωνάζουν" εγκαταλλειψη... Είδαμε και αυτά που δεν είναι "παρατημένα" τί "φωνάζουν.... :p (βλ. wp7.5 κλπ...) :D Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) φωναζουν γιατι? επειδη δεν απαντησε καποιος,επειδη δεν υπαρχει η εφαμοργη? ναι συμφωνω οτι ειναι εγκαταλελειμενο απο την μερα 1 κιολας αλλα δεν ειναι μισο προιον.. δυστυχως..ειναι τοσο καλο και με μεγαλες προοπτικες(που το sailfish μοιαζει παλιο μπροστα του να πουμε..) αλλα τι να κανουμε.. ολα τα καλα πανε για πεταμα(harmattan,web os..) Δεν είπα ότι είναι μισό (ανάλογα βέβαια τι εννοούμε μισο). Αναφέρομαι στο ότι πρέπει να ψάξεις όλο το Ίντερνετ για να βρεις ένα app που το έτερο νεκρο λειτουργικο (το Symbian) το έχει στάνταρ..... Κατα τα αλλα συνεχίζω να είμαι λάτρης τού Ν9 και γι αυτο συνεχίζω να παρακολουθώ τις σχετικές εξελίξεις αν και δεν έχω πλέον το κινητο..... Είδαμε και αυτά που δεν είναι "παρατημένα" τί "φωνάζουν.... :p (βλ. wp7.5 κλπ...) :D Ακόμη κι αυτα θα δουν κάποιο φως στο τούνελ (7,8 και ίσως 7,9). Edited December 11, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλο το Ν9, υπέροχο αλλα, το έκαψαν πριν την κυκλοφορία του. Κρίμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλο το Ν9, υπέροχο αλλα, το έκαψαν πριν την κυκλοφορία του. Κρίμα. Συμφωνω. Αυτο δεν το κανει κακο τηλεφωνο ομως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) παιδια υπαρχουν οι απαραιτητες εφαρμογες για να ειναι πληρες το τηλεφωνο.. αλλα δεν υπαρχουν αυτες που το κανουν υπερπληρες.. οπως και να εχει ερχεται το sailfish.. αν ομως δεν τρεχει smoothly στο Ν9 τοτε ναι, αυτο ειναι το τελος του.... και καπου εκει μαλλον θα κινηθω προς αλλη συσκευη, σιγουρα οχι iphone και android.. οποτε ή lumia 920 ή κατι αξιολογο απο jolla Edited December 11, 2012 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 παιδια υπαρχουν οι απαραιτητες εφαρμογες για να ειναι πληρες το τηλεφωνο.. αλλα δεν υπαρχουν αυτες που το κανουν υπερπληρες.. οπως και να εχει ερχεται το sailfish.. αν ομως δεν τρεχει smoothly στο Ν9 τοτε ναι, αυτο ειναι το τελος του.... και καπου εκει μαλλον θα κινηθω προς αλλη συσκευη, σιγουρα οχι iphone και android.. οποτε ή lumia 920 ή κατι αξιολογο απο jolla Εγω smooth το ειδα παντως το sailfish (στα βιντεακια) ακομα και τωρα. Τη συσκευη την ειχα 2 μερες (εκλεισε 1 βδομαδα στο service σημερα..) αλλα την αγαπησα!:love: Θα το δωσω μονο αν μου τη βαρεσει να αλλαξω χρωμα. Λειτουργικο/ui/σχεδιο, ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Κινητο αρχ|δ%το και ξεχωριζει! Απο εφαρμογες ομως, δεν το λες πληρες.. Λειπουν πολλα. Ενα παραδειγμα ειναι το dropbox. Δεν υπαρχει επισημη εφαρμογη για αυτο. Πως να βαλω εγω το account μου στο (unofficial) dropn9? Με το dropbox στελνω ολη μερα μοντελα για το παιχνιδι που ετοιμαζουμε. Αν γινει μια στραβη και μου κλεψουν τα μοντελα ποιος θα παρει την ευθυνη? (+ οτι εχουμε καταστραφει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δεν είπα ότι είναι μισό (ανάλογα βέβαια τι εννοούμε μισο). Αναφέρομαι στο ότι πρέπει να ψάξεις όλο το Ίντερνετ για να βρεις ένα app που το έτερο νεκρο λειτουργικο (το Symbian) το έχει στάνταρ..... Κατα τα αλλα συνεχίζω να είμαι λάτρης τού Ν9 και γι αυτο συνεχίζω να παρακολουθώ τις σχετικές εξελίξεις αν και δεν έχω πλέον το κινητο..... Συμφωνω,εχεις δικιο.. Δυστυχως ετσι ειναι, εχουμε το nokia store,apps for meego meecatalog και ενα σωρο repos.. Ειναι που ειναι λιγες οι "χρησιμες" τις βρισκεις και οπου να'ναι.. Αν και για καποιο παραξενο λογο(μαζοχισμο?) μαρεσει..αλλα και εγω μερικες φορες εκνευριζομαι Σκεφτομουν να κανω ενα app client με τις εφαρμογες απο το my-meego (εχει καμια 1000αρια και βαλε νομιζω) αλλα δεν εχω ιδεα απο τετοια και δεν καταφερα κατι.. Κατι οδηγους βρηκα,δεν καταλαβα τιποτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts