slash7 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 http://content.myphone.gr/photo/full/10068/xperia-zl-group-white.jpg Το εντυπωσιακό είναι μεταξύ άλλων οτι είναι και αδιάβροχο! :happy: Το συγκεκριμενο φιλε μου ειναι το ZL το οποιο δεν ειναι δυστυχως αδιαβροχο. Αδιαβροχο ειναι το Ζ. Κριμα κιολας γιατι απ οτι ακουγεται το ZL δεν θα ερθει Ευρωπη δυστυχως και μ αρεσει περισσοτερο λογω των διαστασεων του. Πραγματικα ομως πανεμορφο κινητο!!! Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αυτή τιμ στιγμή,το asus padfone...από τα υπαρκτά κινητά πού υπάρχουν και κυκλοφορούν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ένας φίλος από τα παλιά: Nokia 6510 http://www.extragsm.com/images/phone/big/Nokia/6510/Nokia-6510-02.jpg Ασύλληπτα μικρό και στιλάτο. Τι να πουν τα σύγχρονα smartphone-τηλεοράσεις... Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τότε κυκλοφορούσε το 8310 και το "πατούσε".....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Γούστα είναι αυτά. :) Εμένα το 8310 μου φαινόταν πολύ γυναικείο/φανταχτερό/κιτς με την ημιδιαφανή φωτιζόμενη πρόσοψη. Το 6510 από την άλλη ήταν πιο σοβαρό και είχε πιο ωραίες γραμμές. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Γούστα είναι αυτά. :) Εμένα το 8310 μου φαινόταν πολύ γυναικείο/φανταχτερό/κιτς με την ημιδιαφανή φωτιζόμενη πρόσοψη. Το 6510 από την άλλη ήταν πιο σοβαρό και είχε πιο ωραίες γραμμές. Ναι, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε το 8850, όλα τα άλλα ήταν κρέμες μπροστά του (σε ομορφιά πάντα). :) (Συμφωνώ για το 8310). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ναι, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε το 8850, όλα τα άλλα ήταν κρέμες μπροστά του (σε ομορφιά πάντα). :) (Συμφωνώ για το 8310). 8850,τι λες τωρα....σχεδόν 300.000 το ΧΑ πληρώσει τοτε και ήμόυν 20 χρόνων αν θυμάμαι καλα...Α ρε εποχές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 To 8850 το πήρα για δώρο όταν μπήκα πανεπιστήμιο και έκανε 138.000 δρχ. ένα πράγμα θα πω: ΤΙΤΑΝΙΟ!!! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 http://st2.gsmarena.com/vv/pics/ericsson/ert65_01.jpg θες ο τροπος που επερνε τη σιμ η μοναδικη του σιλουετα τα γυαλιστερα κουμπακια σαν απομιμηση γυαλιου η μεγαλη οθονη με το πληρες μενου.... ηταν μοναδικο και πολυ μπροστα! ακομα το εχω και το θαυμαζω 150 ευρω το ειχα παρει τοτε θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 To 8850 το πήρα για δώρο όταν μπήκα πανεπιστήμιο και έκανε 138.000 δρχ. ένα πράγμα θα πω: ΤΙΤΑΝΙΟ!!! Φτηνά το πήρες......παράξενο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/06/iphone-4-top-new-1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Samsung Galaxy s Advance θα ελεγα και Htc 8s. Το ομορφο βεβαια ειναι και υποκειμενικο. Ειναι οπως σου κατσει. Για παραδειγμα οταν ειχα παρει το πρωτο μου εγχρωμο κινητο νοκια 7250 αν θυμαμε καλα, τοτε ειχα τρελαθει απο το σχεδιαση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ναι, ήταν κουκλακι για την εποχή του. Αν και κσπως συντηρητικός στις εμφανισιακες επιλογές μου, το 7250 μου αρεσε. Σε μπλε το είχα. Φανταστικό για μενα ήταν το 6110 (χαμελεων). Το λάτρεψα. Από τα σύγχρονα βεβαια, μακράν πρώτο το Ν9. Σε αφήνει άφωνο απο την πρώτη στιγμή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 παιδια το πιο ομορφο κινητο στις μερες μας ειναι το acer cloudmobile αλλωστε ειναι βραβευμενο για αυτο........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Βασικα ειναι λιγο υποκειμενικο το θεμα. Εμενα μ αρεσει το nοκια 808 ας πουμε. Ασε που μεχρι να βγει το 3310 θεωρουσα το 3210 κοκκινο το ομορφοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ναι, ήταν κουκλακι για την εποχή του. Αν και κσπως συντηρητικός στις εμφανισιακες επιλογές μου, το 7250 μου αρεσε. Σε μπλε το είχα. Φανταστικό για μενα ήταν το 6110 (χαμελεων). Το λάτρεψα. Από τα σύγχρονα βεβαια, μακράν πρώτο το Ν9. Σε αφήνει άφωνο απο την πρώτη στιγμή. Το μπλε είχα κι εγώ:pπολύ ωραίο κινητό πραγματικά. Το 6110 τρέλα στην εποχή του αν και μετά από καμπόσο καιρό το πλαστικό του έπαιρνε μία γυαλιστερή μορφή πού με χαλούσε κάπως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 καλλιστεία και στα κινητά Jesus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 καλλιστεία και στα κινητά Jesus... Αφου είμαστε λάτρεις του ωραίου..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 καλλιστεία και στα κινητά Jesus... Αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα, αν το θεωρείς ποταπό, μπορείς να μη συμμετέχεις... Κάποιους άλλους τους ενδιαφέρει και το γουστάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Motorola RAZR XT910 Ultra Slim. Για μένα η πιο ωραία γραμμή με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Motorola RAZR XT910 Ultra Slim. Για μένα η πιο ωραία γραμμή με διαφορά. Χρονια ειχα να ερωτευτω κινητο. Και ειδικα σε λευκο, δεν παιζεται!!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Οπως ειχα πει και παλαιοτερα, NOKIA N9! :love: Ωραιο και το lumia 920, αλλα μονο που βλεπω αυτα τα κουμπια μπροστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brinicle Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ο πρώτος έρωτας ήταν το Nokia 8210 με μπλέ πρόσοψη. Στη συνέχεια το Samsung omniaII και τώρα το Samsung galaxy sIII. Ναι είμαι του συντηρητικού design. Παράθεση Ice 'n in the streets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSxx Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Neonode N2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Από τα αγαπημένα μου ποτέ δεν είναι αργά, Εγώ σκέφτομαι να το πάρω! το είχα. απο τα καλύτερα νόκια, χωρίς τις παιδικές ασθένιες του 8850 και 8210 με τις οθόνες που έχαναν επαφή. Το 8310 σκυλί! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts