Jump to content

Το πιο όμορφο κινητό

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://content.myphone.gr/photo/full/10068/xperia-zl-group-white.jpg

Το εντυπωσιακό είναι μεταξύ άλλων οτι είναι και αδιάβροχο! :happy:

Το συγκεκριμενο φιλε μου ειναι το ZL το οποιο δεν ειναι δυστυχως αδιαβροχο. Αδιαβροχο ειναι το Ζ. Κριμα κιολας γιατι απ οτι ακουγεται το ZL δεν θα ερθει Ευρωπη δυστυχως και μ αρεσει περισσοτερο λογω των διαστασεων του.

Πραγματικα ομως πανεμορφο κινητο!!!

:D

Άρης

Follow me

Αυτή τιμ στιγμή,το asus padfone...από τα υπαρκτά κινητά πού υπάρχουν και κυκλοφορούν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ένας φίλος από τα παλιά: Nokia 6510

http://www.extragsm.com/images/phone/big/Nokia/6510/Nokia-6510-02.jpg

Ασύλληπτα μικρό και στιλάτο. Τι να πουν τα σύγχρονα smartphone-τηλεοράσεις...

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Γούστα είναι αυτά. :)

Εμένα το 8310 μου φαινόταν πολύ γυναικείο/φανταχτερό/κιτς με την ημιδιαφανή φωτιζόμενη πρόσοψη. Το 6510 από την άλλη ήταν πιο σοβαρό και είχε πιο ωραίες γραμμές.

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Γούστα είναι αυτά. :)

Εμένα το 8310 μου φαινόταν πολύ γυναικείο/φανταχτερό/κιτς με την ημιδιαφανή φωτιζόμενη πρόσοψη. Το 6510 από την άλλη ήταν πιο σοβαρό και είχε πιο ωραίες γραμμές.

Ναι, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε το 8850, όλα τα άλλα ήταν κρέμες μπροστά του (σε ομορφιά πάντα).

:) (Συμφωνώ για το 8310).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε το 8850, όλα τα άλλα ήταν κρέμες μπροστά του (σε ομορφιά πάντα).

:) (Συμφωνώ για το 8310).

8850,τι λες τωρα....σχεδόν 300.000 το ΧΑ πληρώσει τοτε και ήμόυν 20 χρόνων αν θυμάμαι καλα...Α ρε εποχές.

To 8850 το πήρα για δώρο όταν μπήκα πανεπιστήμιο και έκανε 138.000 δρχ. ένα πράγμα θα πω: ΤΙΤΑΝΙΟ!!!
... and Justice for ... ALL ...

http://st2.gsmarena.com/vv/pics/ericsson/ert65_01.jpg

θες ο τροπος που επερνε τη σιμ η μοναδικη του σιλουετα τα γυαλιστερα κουμπακια σαν απομιμηση γυαλιου η μεγαλη οθονη με το πληρες μενου.... ηταν μοναδικο και πολυ μπροστα! ακομα το εχω και το θαυμαζω 150 ευρω το ειχα παρει τοτε θυμαμαι

To 8850 το πήρα για δώρο όταν μπήκα πανεπιστήμιο και έκανε 138.000 δρχ. ένα πράγμα θα πω: ΤΙΤΑΝΙΟ!!!

Φτηνά το πήρες......παράξενο.

Samsung Galaxy s Advance θα ελεγα και Htc 8s. Το ομορφο βεβαια ειναι και υποκειμενικο. Ειναι οπως σου κατσει. Για παραδειγμα οταν ειχα παρει το πρωτο μου εγχρωμο κινητο νοκια 7250 αν θυμαμε καλα, τοτε ειχα τρελαθει απο το σχεδιαση του.

Ναι, ήταν κουκλακι για την εποχή του. Αν και κσπως συντηρητικός στις εμφανισιακες επιλογές μου, το 7250 μου αρεσε. Σε μπλε το είχα. Φανταστικό για μενα ήταν το 6110 (χαμελεων). Το λάτρεψα. Από τα σύγχρονα βεβαια, μακράν πρώτο το Ν9. Σε αφήνει άφωνο απο την πρώτη στιγμή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια το πιο ομορφο κινητο στις μερες μας ειναι το acer cloudmobile αλλωστε ειναι βραβευμενο για αυτο........
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα ειναι λιγο υποκειμενικο το θεμα. Εμενα μ αρεσει το nοκια 808 ας πουμε. Ασε που μεχρι να βγει το 3310 θεωρουσα το 3210 κοκκινο το ομορφοτερο

Ναι, ήταν κουκλακι για την εποχή του. Αν και κσπως συντηρητικός στις εμφανισιακες επιλογές μου, το 7250 μου αρεσε. Σε μπλε το είχα. Φανταστικό για μενα ήταν το 6110 (χαμελεων). Το λάτρεψα. Από τα σύγχρονα βεβαια, μακράν πρώτο το Ν9. Σε αφήνει άφωνο απο την πρώτη στιγμή.

Το μπλε είχα κι εγώ:pπολύ ωραίο κινητό πραγματικά.

Το 6110 τρέλα στην εποχή του αν και μετά από καμπόσο καιρό το πλαστικό του έπαιρνε μία γυαλιστερή μορφή πού με χαλούσε κάπως

καλλιστεία και στα κινητά

Jesus...

Αφου είμαστε λάτρεις του ωραίου.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

καλλιστεία και στα κινητά

Jesus...

Αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα, αν το θεωρείς ποταπό, μπορείς να μη συμμετέχεις... Κάποιους άλλους τους ενδιαφέρει και το γουστάρουν.

Motorola RAZR XT910 Ultra Slim. Για μένα η πιο ωραία γραμμή με διαφορά.

Χρονια ειχα να ερωτευτω κινητο. Και ειδικα σε λευκο, δεν παιζεται!!!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ο πρώτος έρωτας ήταν το Nokia 8210 με μπλέ πρόσοψη.

Στη συνέχεια το Samsung omniaII και τώρα το Samsung galaxy sIII.

Ναι είμαι του συντηρητικού design.

Ice 'n in the streets

Από τα αγαπημένα μου

ποτέ δεν είναι αργά,

Εγώ σκέφτομαι να το πάρω! το είχα. απο τα καλύτερα νόκια, χωρίς τις παιδικές ασθένιες του 8850 και 8210 με τις οθόνες που έχαναν επαφή.

Το 8310 σκυλί!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• The topic was unpinned