Jump to content

Επέτειος 1ου χρόνου

AntonisPsar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.γιατι λιγο αργουτσικα ανοιξα το θεμα..:) (το οποιο υπηρχε παλια αλλα τωρα εξαφανιστηκε με την αναβαθμιση του φορουμ)

Νομίζεις :happy:

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φυσικα η μεταφορα απο σπιτι στο εμπορικο και εμπορικο στο σπιτι θα γινει με ταξι..:lol:

Mεταφορά; Σακιά με πατάτες θα κουβαλήσεις;:lol:

Γυφτιά το βρίσκω με ταξί. Μπορεις να νοικιάσεις μια λιμουζίνα με οδηγό, δεν κοστίζουν και τρελά λεφτά. Αλλά και να κόστιζαν, βλέπω οτι το φυσάς το χρήμα (σβαρόσφσκι και δεν συμμαζευεται).;)

Mεταφορά; Σακιά με πατάτες θα κουβαλήσεις;:lol:

Γυφτιά το βρίσκω με ταξί. Μπορεις να νοικιάσεις μια λιμουζίνα με οδηγό, δεν κοστίζουν και τρελά λεφτά. Αλλά και να κόστιζαν, βλέπω οτι το φυσάς το χρήμα (σβαρόσφσκι και δεν συμμαζευεται).;)

Κωστάκη μην τυχόν κάνεις το λάθος και ακούσεις τον Bayern και γίνετε ρόμπα με τη λιμουζίνα στο village. 'Ελεος, πολύ Beverly Hills...

Less is more. Συμβολικό δωράκι (αν θες να...ξηλωθείς καμιά αντίρρηση), ρομαντισμός και απλότητα που ταιριάζει στην ηλικία σας.

Έχεις χρόνια μπροστά σου για υπερβολές...

Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών

Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω

Λύκε λύκε είσαι εδώ;

αν την καλομαθεις απο τωρα δεν θελω να μαθω τι θα γινει πιο μετα...

ενα απλο δωρακι με ουσια μια βολτα στην παραλια ενα ρομαντικο βραδακι δειτε ταινια ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ GODDYS ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ

σε λιγες βδομαδες,στο τελος του μηνα κλεινω ενα χρονο με την κοπελα μου-συνομιλικη μου-..

οπως καταλαβενετε ειναι απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ζωης μου γιατι και λογο ηλικιας πρωτη φορα ζω κατι τετοιο..

θα σας περιγραψω λιγο την κατασταση..σε γενικες γραμμες τα παμε υπεροχα,αλλα οπως ειναι φυσικο καποιες φορες μαλωνουμε..ενταξει δεν πειραζει..τα ξεχναμε τα κακα και παμε για αλλα..αυτην την στιγμη περναω την πιο ωραια φαση της ζωης μου..νιωθω ολοκληρομενος ψυχικα(βασικα) και σωματικα..:D

λοιπον..κατοπιν απο σκεψη σκευτικα να της παρω..η ενα swarovsky που επεσε στο ματι μου..ειναι κοσμημα που το βαζεις στο κινητο,οπως αυτα που εγιναν μοδα με τα αρχικα κτλ..(το θεωρω προτοτυπο δωρο) και ισως κατι που θα ξεχωρισει..το κινητο της ειναι ενα νοκια 6680 οποτε πιστευω θα εχει καλη εμφανηση..επισης σκευτικα και σε κοσμημα,μια καρδια-κλειδι το οποιο σημαινει,οτι της εχω δωσει το κλειδι της καρδιας μου :love: ελπιζω να καταλαβατε..

εκεινη την μερα,και λογο της ηλικιας μας..σκευτικα να την βγαλω καπου εξω..ελεγα να την βγαλω-κερασω..στο νεο village στο mediteranean cosmos..να παμε για μια ταινεια στην gold class..οπου εκει θα της κερασω να φαει οτι θελει(οι γαριδες ακουσα οτι ειναι ωραιες :p )..

φυσικα η μεταφορα απο σπιτι στο εμπορικο και εμπορικο στο σπιτι θα γινει με ταξι..:lol:

ακουω ιδεες, γνωμες,αποψεις,τα παντα..λιγο γρηγορα ομως..γιατι λιγο αργουτσικα ανοιξα το θεμα..:) (το οποιο υπηρχε παλια αλλα τωρα εξαφανιστηκε με την αναβαθμιση του φορουμ)

diafono diafono diafono!!

kai me to taksi,kai me tis garides kai me ola!!!

kati pio "ektos cinema" de mporouses na skefteis???

kati pio ousiastiko-apo kardias?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

παιδια..το κοσμημα κοστιζει γυρω στα ~50 ευρω..οντως την εχω καλομαθει..αλλα αυτο νιωθω ρε γμτ..

@hydro ειπα εγω κατι για γκουντυς?

@φρικ γιατι διαφωνειτε ολοι?καλα τοσο κακο κανο που θελω να την ευχαριστησω για οτι μου εχει δωσει μεχρι τωρα??

to euxaristo kai thn agaph mas de th deixnoume kanontas akriba dora,xrhsimopoiontas taxi gia metaforiko meso kai trogontas garides sta villages(!!!)

δεν ειπα εγω οτι θα την ευχαριστησω μονο ετσι...απλα αυτα γινονται λιγες φορες και ειπα να κανω κατι διαφορετικο για να της μεινει...

το ταξι ειναι υποκειμενικο και το συνολικο κοστος θα ειναι ~5 ευρω..για εκεινη την ημερα πιστευω οτι τα 5 μπροστα σε αυτα που ειπα να ξοδεψω δεν ειναι πολλα..ετσι κι αλλιως λεοφωρειο πρεπει να περιμενουμε συγκεκριμενες ωρες σε συγκεκριμενες στασεις για να παμε..αρα ειναι κ αυτος ενας λογος..

και τελος..ειπα γαριδες..διοτι σε εκεινες τις θεσεις δεν δινουν ποπ κορν,σαντουιτς και τετοια..ειναι κατι πιο επισημο..;)

ego 8a protimousa pantos ayta na mou ta kanei ekplhksh kapoia allh mera kai oxi th mera ths epeteiou mas,an kai h proth perase prin xronia...

epishs auto pou les "απλα αυτα γινονται λιγες φορες και ειπα να κανω κατι διαφορετικο για να της μεινει..." mou akougetai asxhma sto ayti(an kai ta diabazo)

οχι..μην παει στο κακο το μυαλο σου..εννοω..ειναι πρωτη φορα και για μενα και γι αυτην..και θελω να ειναι κατι που θα μας μεινει,για πολυ καιρο...πρωτη και καλη..ας το πω ετσι..!να εχουμε καλο ξεκινημα..και ο 1 χρονος θελει αρκετο καιρο για να περασει,εννοω δεν το ζουμε συχνα..;)

αχ γιατι παει στο κακο ρε γμτ το μυαλο σου..στεναχωριεμαι..

τις αλλες φορες(κατα τη διαρκεια των 12 μηνων) της παιρνω μπλουζες,μεγαλες καρτες,αρκουδακια(στην αρχη) κ.α..αυτη τη φορα ειπα να προτοτυπησω..πειραζει?ξερω θα μπει βαθια το χερι στην τσεπη αλλα πιστευω αξιζει για μια τετοια μεγαλη αγαπη..χαλαλι της..

παιδια..το κοσμημα κοστιζει γυρω στα ~50 ευρω..οντως την εχω καλομαθει..αλλα αυτο νιωθω ρε γμτ..

@φρικ γιατι διαφωνειτε ολοι?καλα τοσο κακο κανο που θελω να την ευχαριστησω για οτι μου εχει δωσει μεχρι τωρα??

Εμένα πάντως μου άρεσε η ιδέα σου Kostakiss, παρόλο που είμαι 15 χρόνια πιο μεγάλη από την κοπέλα σου. Γιατί και μόνο ότι κάθησες και τα σκέφτηκες όλα αυτά (και το δώρο και το πού θα πάτε) δείχνει ότι πραγματικά σε ενδιαφέρει η επέτειος και οι περισσότερες γυναίκες θα το εκτιμούσαν αυτό από μόνο του.

Κάνε κάτι μέσα στο πλαίσιο αυτών που κάνετε συνήθως, απλώς σε πιο ξεχωριστή εκδοχή (όπως αυτό που είπες για το Βίλατζ). Ελπίζω μόνο να της αρέσει κι εκείνης όπως και σε σένα το σινεμά ;)

Α! Και μην τολμήσεις λιμουζίνες και τέτοια! Μια χαρά είναι το ταξί.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

αχχ..ανασταση..ακουσα και κατι καλο..σε ευχαριστω βρε isolde!

οι αλλοι ειστε κακοι!δεν σας αγαπαω.. :p

Μην τους ακους, μια χαρουλα τα σκεφτηκες ολα!

δεν ειπα εγω οτι θα την ευχαριστησω μονο ετσι...

Βαθυ υποννοουμενο!!Λοοοοοοολ :lol:

e afou to apofasises ti mas problhmatizeis ki emas??

pes "paidia peite mou pos ola 8a einai ok" na sto poume

kostakh oila 8a pane kala...

Και εμένα μου άρεσε η ιδέα σου. Ξεχωριστή μέρα σημαίνει κάνουμε και ξεχωριστά πράγματα. Σίγουρα θα περιμένει κάτι αλλοιώτικο στην επετειο σας.

Κάνε αυτο που λεει η καρδιά σου και μην ακους κανέναν.:)

δεν μπορω να καταλαβω αυτη την σταση σας..γι αυτο προβληματιστικα..οκ εχεις δικιο φρικ..σε αλλους μπορει να αρεσε και σε αλλους οχι..μπορειτε να πειτε την γνωμη σας αφοβα..να προσθεσετε κατι..να αφαιρεσετε κατι..οπως εκανε ο bayern αλλα οχι τοοοσο πια..(πολυ βαρυ μου φαινεται να παμε με λιμουζινα)...

συνεχεια στο θεμα μας..

φρικ σου εστειλα μηνυμα ΡΜ!

kostaki συμφωνω μαζι σου.

θα της αρεσει πολυ.

μπραβο σου που θελεις να την κανεις να νιωσει διαφορετικα εκεινη τη μερα!

εισαι ευγενης!!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

ti ginetai paidia????thimaste katholou to thema????? :D :) thelete akomi tis photo pou sas eixa iposxethi???den tis ebala giati den eixa net gia arketo kairo kai meta to eixa ksexasei telios.omos tora to brika to thema!!thelete photos lipon???

Tελικά ο φίλος, έγραψε μετά απο ενα χρόνο και, λέγωντας για φώτος, ενω είχε περάσει ήδη και δεύτερος χρόνος, δεύτερη επέτειο, δίχως να μαςπει γιαυτήν (εαν ακόμη υπάρχει η σχέση) και τελικά ξαναχάθηκε δίχως να μας δείξει τις φωτογραφίες και τώρα πιά έχει περάσει και 3ος χρόνος. Αλήθεια, η σχέση ζεί και βασιλεύει; Η γιαγιά ζεί; Τα κλειδιά του εξοχικού τα βρήκε; Φαντάρος πήγε; Μήπως παντρευτήκαν κιόλας;

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

οπως εκανε ο bayern αλλα οχι τοοοσο πια..(πολυ βαρυ μου φαινεται να παμε με λιμουζινα)...

Εγω φταιω που είπα τη γνώμη μου...:mad:

Γυφτιά το βρίσκω με ταξί. Μπορεις να νοικιάσεις μια λιμουζίνα με οδηγό, δεν κοστίζουν και τρελά λεφτά.

Bayern, αναρωτιέμαι αν εσύ στην επέτειο ενός έτους κάποιας σχέσης σου θα νοίκιαζες λίμο. Και οδηγό. Αν μου πεις μάλιστα ότι το έχεις κάνει ήδη :respect:

Λύκε λύκε είσαι εδώ;

Ενδιαφερεσαι για το παιδι? :D Νεος, ωραιος με περιουσια. Ειναι γαυρακι βεβαια αλλα ειναι καλο παιδι :P

Ενδιαφερεσαι για το παιδι? :D Νεος, ωραιος με περιουσια. Ειναι γαυρακι βεβαια αλλα ειναι καλο παιδι :P

όχι απλά σύμφωνα με το προφίλ που έχω δημιουργήσει γι'αυτόν από τα posts του, δεν τον έχω να νοικιάζει λιμο για επέτειο. (χωρίς να είναι κακό αυτό έτσι...)

Τώρα που το λες.....με περιουσία ε? χμμμμμμμμ:p

Λύκε λύκε είσαι εδώ;

όχι απλά σύμφωνα με το προφίλ που έχω δημιουργήσει γι'αυτόν από τα posts του, δεν τον έχω να νοικιάζει λιμο για επέτειο. (χωρίς να είναι κακό αυτό έτσι...)

Τώρα που το λες.....με περιουσία ε? χμμμμμμμμ:p

1. Τα φαινομενα απατούν. (και όχι μονο αυτά)

2. Γιατί να νοικιάσω λιμουζίνα αφού διαθέτω sport αμάξι, διθέσιο και cabrio; :what:

3. Προσωπικα ζητηματα συζητηση κομμένη. :whistle:

οχι δεν ειπες απλως το ματι ειδε κατι πραγματα τωρα τελευταια που μονο για γελια ηταν:p :p :p :lol:

Εγώ είμαι εδώ και ενάμιση χρόνο με το αγόρι μου...(κάπως κουλή δεν είναι αυτή η έκφραση;:blink: Τεσπα!) Είμαι στη Θεσσαλονίκη και αυτός στη Σάμο, διαβάζει για να ξαναδώσει Πανελλήνιες... Από τον Αύγουστο που ανέβηκα για να βρω σπίτι τον έχω δει μόνο 15 μέρες, τώρα τα Χριστούγεννα... :cry:

Στην... επέτειό μας:lol: δεν ήμασταν μαζί αλλά σε απόσταση κι έτσι όταν βρεθήκαμε του έδωσα το δώρο του, με αρκετή καθυστέρηση... Ήταν μια μπλούζα και ένα t-shirt με φωτό The Vision Bleak και λογότυπο που μου έφτιαξαν στο Τ-Βar... Αύριο θα συμπληρώσω το δώρο μου αγοράζοντάς του το εισιτήριο για Manowar (μην ακούσω σχόλια...:) Κι εγώ τους κράζω αλλά δεν ακούει:lol: ) και στέλνοντάς του το για έκπληξη...

Χαλάρωσε και φέρσου όπως ταιριάζει στην ηλικία μας... Δαχτυλίδι;;; Είπαμε ντε! Όχι κι έτσι! Αλλά όχι και γαρίδες μωρέ... Ή του ύψους ή του βάθους είσαι. Αγόρασέ της κάτι συμβολικό και απλό, ας μην είναι ακριβό... Ένα άρωμα, ίσως, ή μια μπλουζίτσα... Αν μου έδινε ο Γιώργος δαχτυλίδι μάλλον θα παραξενευόμουν, ίσως και... χμ... να γελούσα λιγάκι όταν έφευγε:O :O

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...