Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Το θέμα είναι αυτό να επαληθευθεί μιας και αν δεν απατώμαι η ημερομηνία έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Και εμένα μου το επιβεβαίωσαν προχθές. Η Vodafone το απέσυρε πριν το βγάλει στα καταστήματα και δεν θα το διαθέσει τελικά. Απορώ με την πολιτική της εταιρίας (vodafone) και με την κατασκευάστρια...... Εγώ πάλι την κατανοώ πλήρως τη λογική της Vf. Δεν έχει τίποτα να χάσει από την απουσία του. Πιο πολλά θα επένδυε για να φέρει το firmware στα μέτρα της, και μάλιστα για τόσες regions. Καλώς έκανε. Μάλλον η SE έχασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Να είμαι ειλικρινής δεν συμφωνώ και τόσο με αυτή τη λογική. Υπάρχει ένα αγοραστικό κοινό που θα κάλυπτε η συγκεκριμένη συσκευή. Μάλλον το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η SE δεν έχει εμπειρία στο εν λόγω λειτουργικό, δεν έχει σκοπό να επενδύσει σε αυτό και κατά συνέπεια το development κράτησε παραπάνω από το κανονικό. Μην ξεχνάμε ότι το Χ1 το είχε φτιάξει σε συνεργασία με την HTC και παρόλα αυτά είχε αργήσει και εκείνο. Πόσο μάλλον αυτό που δεν εμπλέκεται η HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Αν ήμουν Vodafone δε θα ρίσκαρα να το κυκλοφορήσω για να έχω παγκοσμίως τόσες επιστροφές, όπως έγινε και με τα C905, K850, W595, C902 κλπ,κλπ. Αλλά, ας μη βγούμε εκτός θέματος. Υ.Γ.: Και γω τη γλυκο-κοιτάζω τη συσκευή, αλλά αν μπει κανείς στη λογική μιας πολυεθνικής μπορεί να καταλάβει γιατί αντιμετωπίζουν "κάπως" την Sony Ericsson εκεί στην vf.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Το θέμα είναι αυτό να επαληθευθεί μιας και αν δεν απατώμαι η ημερομηνία έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές. Σωστά οι ημερομηνίες έχουνε αλλάξει πολλές φορες και δεν έχουνε καταλήξει πουθένα τώρα ας ελπίσουμε όντως τελη μαρτιου να έρθει γιατι έχει αργήσει πολύ...πάντως σήμερα που πήγα στο πλαισιο το παιδί που ρώτησα φαινόταν ψαγμενος και μου ειπε που το περίμεναν ιανουαριο μετα φεβρουαριο και τελικα το βγάλανε απο το site χωρίς αυτό να σημαινει οτι δεν θα έρθει..και ιδιος γελούσε με αυτή την καθηστέρηση :lol: τέλος πάντων με είπε πως αυτό τον μήνα λογικά, προς το τέλος του το περιμένουνε για να δούμε. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Το θεμα ειναι πως μεχρι να ερθει θα εχει παλιωσει και τον Σεπτεμβριο θα μας πλασαρει καμια συσκευη "X3" η SE!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Οι κάτοχοι της συσκευής από sites του εξωτερικού είναι ευχαριστημένοι από την αγορά τους? Αξίζει δηλαδή η αναμονή, έστω για κάποιον που θέλει να αγοράσει την συσκευή, ως "δεύτερη" πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Οι κάτοχοι της συσκευής από sites του εξωτερικού είναι ευχαριστημένοι από την αγορά τους? Αξίζει δηλαδή η αναμονή, έστω για κάποιον που θέλει να αγοράσει την συσκευή, ως "δεύτερη" πχ? Επειδή έχεις ρωτήσει σε όλα τα thread των windows mobile συσκευών για εντυπώσεις, σου προτείνω να διαβάσεις λίγο μέσα στα thread των συσκευών που σε ενδιαφέρει. Αυτός είναι και ο σκοπός του forum ούτως ή άλλως. Εναλλακτικά, υπάρχουν και οι Διαξιφισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Επειδή έχεις ρωτήσει σε όλα τα thread των windows mobile συσκευών για εντυπώσεις, σου προτείνω να διαβάσεις λίγο μέσα στα thread των συσκευών που σε ενδιαφέρει. Αυτός είναι και ο σκοπός του forum ούτως ή άλλως. Εναλλακτικά, υπάρχουν και οι Διαξιφισμοί. Μα δεν υπάρχει διαξιφισμός. Εντυπώσεις από την κάθε συσκευή αναζητώ, έτσι ώστε να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα windows phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ανεξαρτήτως του τίτλου, πήγαινε εκεί και θα καταλάβεις ότι για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) εμενα ζηταει συνεχεια reboot, το κανω, διαγραφω το αρχειο της εγκαταστασης αλλα δεν... θα ποσταρω screen shot αργοτερα, τωρα ειμαι στο γραφειο Edited March 17, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εμενα ζηταει συνεχεια reboot, το κανω, διαγραφω το αρχειο της εγκαταστασης αλλα δεν... θα ποσταρω screen shot αργοτερα, τωρα ειμαι στο γραφειο Για ποιο πράγμα μιλάς ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Και εμένα μου το επιβεβαίωσαν προχθές. Η Vodafone το απέσυρε πριν το βγάλει στα καταστήματα και δεν θα το διαθέσει τελικά. Απορώ με την πολιτική της εταιρίας (vodafone) και με την κατασκευάστρια...... Είμαστε σίγουροι γι' αυτό? Δε σε αμφισβητώ και σαφώς μια άμεση λεκτική ανακοίνωση έχει περισσότερη ισχύ από ένα site το οποίο ενδεχομένως ενημερώνεται 1 φορά στο 2-μηνο , αλλά : http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8391 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Αν παρατηρήσεις στη σελίδα που ανέβασες, δεν μπορείς να επιλέξης το xperia. Παραυτα, ναι είναι επιβεβαιωμένο από τα κεντρικά ότι δεν θα διατεθεί τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Κατά συνέπεια η αγορά από εξωτερικό είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 That be the case τότε φύγαμε καρφί για Vivaz Pro ή Χ10 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έχει ειπωθεί ξανά και είναι επιβεβαιωμένο από την Vodafone! Δε θα διατεθεί από Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 That be the case τότε φύγαμε καρφί για Vivaz Pro ή Χ10 ... Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί, δεν είναι το να πάρεις SE συσκευή αλλά πιο λειτουργικό σου ταιριάζει περισσότερο γιατί μιλάς για τρεις εντελώς διαφορετικές συσκευές και με διαφορετικό προσανατολισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) καλησπερα παιδια, το Χ2 το εχω εδω και 2 μηνες, το αγορασα απο αμερικη, (ειναι final retail version) το δουλεψα για ενα μηνα, λογο το οτι ηταν πολυ αργο το αφησα στο συρταρι για εναν μηνα. χθες το βραδυ βγηκε η πολυποθητη αναβαθμηση MR1 την εγκατεστησα μεσω του emma (στο seus δεν ειναι διαθεσιμη ακομα) θα το βγαλω παλι απο το συρταρι να δω τι βελτιωσεις εγιναν. για την ωρα απο οτι ειδα ειναι η υπαρξη βιντεο κλησης, και radio panel μαζι με καποιες εφαρμογες που προστεθηκαν, θα προσθεσω οτι μπορω στο μελλον οταν εχω την ευκαιρια. παντως οσον αφορα hardware ειναι μια πολυ καλη συσκευη με κορυφαια ποιοτητα κατασκευης , μην πιστευετε οτι διαβαζετε στο forum εχει πολυ καλες επιδοσεις απλα πρεπει να διορθωθει το firmware. εαν βεβαια εβγαινε και hard spl απο καποιον για να κανουμε και καποια επεμβαση στην rom θα ηταν πολυ καλα. παντως για το ποτε θα ερθει στην ελλαδα κανενας δεν γνωριζει. ισως να μην ερθει ποτε και να δωσει η sonyericsson εμφαση στο vivaz, και στο X10. εγω παντως ειμαι πιστος στα windows mobile...... καλη ανασταση σε ολους Edited April 2, 2010 by mathios Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 (edited) κατ' αρχας χριστος ανεστη μετα απο μερικές ώρες με την νέα εκδοση firmware MR1 (υπάρχει στο seus) μπορώ να πώ οτι σε εμένα δείχνει πιό γρήγορη απο την προηγούμενη εκδοση (και αρχική για το δικό μου Χ2 που αγορασα αρχές φλεβάρη στο hong kong) έχει προστεθεί fast gps για download και injection gps data απο το δίκτυο και επιτέλους (ασχετο με το fast gps, αλλά με το προηγούμενο firmware...απλά δεν!) το iGo βρίσκει το gps της συσκευής. έχουν αφαιρεθεί τα παιχνίδια XTRAKT και Experiment 13 (cab για εγκατασταση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264437 ) το tilewave panel εχει βελτιωθεί τόσο που σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω :rolleyes: προστέθηκε εφαρμογή για ρύθμιση του auto lock, ραδιόφωνο fm και κάποιες ρυθμίσεις στην "καρτελα" της video κλήσης (πχ αυτόματη απόρριψη εισερχομένων κλήσεων με απόκρυψη που θα ήθελα να υπάρχουν και στην αντίστοιχη για απλές κλήσεις φωνής.... περισσότερα μετα απο μερικές μέρες χρήσης για να μπορέσω να δω και πιθανές αλλαγές στην καταναλωση Edited April 5, 2010 by a66fm Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα ήθελα να ακούσω και απόψεις μετά από μερικές μέρες εκτενής χρήσης όσον αφορά την ταχύτητα/απόκριση της συσκευής αλλά και για θέματα σταθερότητας της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 γεια σας και παλι, μετα απο 2 μερες χρησης της συσκευης με την νεα εκδοση MR1 εχω να σας πω οτι η σταθεροτητα δεν ειναι η αναμενομενη, ειναι πιο γρηγορο απο πριν αλλα ''κολλαει'' κατα την χρηση και ο μονος τροπος να ξεκολλησει χωρις restart ειναι να ανοιξεις το πληκτρολογιο και να το ξενακλεισεις και εμφανιζεται η αρχικη οθονη του today . θα συνεχισω για λιγο ακομα να δω τα τελικα αποτελεσματα. αλλα οπως τα περιγραψε ο φιλος α66fm ετσι ακριβως ειναι η αλλαγες στο λογισμικο. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Μήπως έχεις προσθέσει κάποια third-party εφαρμογή και υπάρχει θέμα ασυμβατότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Μήπως έχεις προσθέσει κάποια third-party εφαρμογή και υπάρχει θέμα ασυμβατότητας;οχι η rom ειναι clean οπως εγκατασταθηκε απο το emma εγινε μονο συχρονισμος των επαφων μεσω activesync, τα προβληματα δεν τα αντιμετωπιζω μονο εγω, υπαρχει σχετικο thread εδω Edited April 6, 2010 by mathios Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenhs Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 μην βιάζεσαι λεω.... και σήμερα σε επικοινωνία με την se μου ήπαν ότι το έχουνε προγραμματισμένο για κυκλοφορία σε λίγες μέρες.... για τέλει του μήνα ήτανε..... κοντά είναι, τόση υπομονή κάναμε, θα δούμε αν άξιζε, όσο για τα τηλέφωνα που αναφέρεις καμία σχεση με το x2... η μικρότερα τα κάνουνε ή τεράστια και άκομψα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts