kyprianou Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Αγορασμένο από ebay. πως ειναι? δουλευει καλα ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Βάσει του pdf που ανέβασε ο keltonas, εάν η συσκευή προορίζεται για την Ασιατική αγορά και όχι την Ευρωπαϊκή... όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Αγορασμένο από ebay. Μπορεις να στειλεις μια ερωτηση στον πωλητη απο το ebay ,ο οποιος αν ειναι καταστημα σοβαρο(εννοω power seller ή κατι παρομοιο ) θα μπορει να σε καλυψει στο θεμα εγγυησης δινοντας σου αποδειξη απο την Ιρλανδία που να αναγραφει ομως το ΙΜΕΙ της συσκευης ωστε να εχεις εγγυηση στην Ευρωπαικη Ενωση και κατα συνεπεια στην Ελλαδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μια ερώτηση προς τους κατέχοντες το κινητό όταν το βάλουμε να φορτίσει με το φορτιστή όμως όχι μέσω pc αναβοβήνουν κάτι λαμπάκια κόκκινα στο πάνω και κάτω μέρος του κινητού??? Διότι αφού απέτυχε το update είπα να δοκιμάσω να δω γιατί δεν ανοίγει το κινητό...μήπως οφείλεται στην μπαταρία...γιατί την πρώτη φορά που ξεκίνησα να φορτίσω το κινητό έβλεπες και μια εικόνα στην οθόνη μια μπαταρία που φόρτιζε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 εχω παρει τηλεφωνο στη sony ericsson και στο plaisio. Στη sony ericsson μου ειπαν ειναι διαθεσιμο το κινητο και μετα πειρα τηλεφωνο στο plaisio και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε ακριβως θα το φερουν αλλα θα ειναι 487ευρο με φ.π.α και θα ειναι με το λογισμικο της vodafone. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μα η Vodafone ειναι ενας απο τους παροχους που το απερριψε εδω και κατι μηνες :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Μα η Vodafone ειναι ενας απο τους παροχους που το απερριψε εδω και κατι μηνες :blink::blink: οτι μου ειπε σας ειπα. :) γιατι σκεφτομε και εγω να το παρω το κινητο. δεν θα το ηθελα με λογισμικο Vodafone παντως. Τι μειωνεκτηματα εχει δλδ να ειναι με το λογισμικο της Vodafone? πειτε μου αν ξερει καποιος. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Εάν δεν φοράει η συσκευή vodafone branded rom δεν έχεις πρόβλημα. Αλλιώς... θα αρχίσεις το ψάξιμο για άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει ROM της Vodafone, υπάρχει άλλωστε και επίσημη ανακοίνωση της Vodafone UK. Εν ολίγοις, «λόγω της καθυστέρησης κυκλοφορίας του, η οποία αναμενόταν την περίοδο των Χριστουγέννων, και εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών με τα panels κυρίως, η Vf αποφάσισε να μην το διαθέσει.» Σε απλά ελληνικά, προωθεί κυρίως τις Android συσκευές ( γιατί άραγε; Μήπως επειδή ετοιμάζει και δική της :rolleyes:;) ) Υπήρξε βέβαια και ανάλογη ανακοίνωση της Sony Ericsson για τη μη-κυκλοφορία του απ'την Vodafone. Και γενικά, ο όμιλος ακολουθεί σχεδόν 100% κοινή πολιτική για τη διάθεση των συσκευών στις θυγατρικές του. Ό,τι ισχύει στην Αγγλία, ισχύει και στην Ελλάδα( ιδίως μετά την απομάκρυνση του μοντέλου απ'την ιστοσελίδα της VF GR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 όλα τα cab της UK version της MR2 http://www.out.gr/downloads/SEX2allcabs_en_mr2.rar Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Βάσει του pdf που ανέβασε ο keltonas, εάν η συσκευή προορίζεται για την Ασιατική αγορά και όχι την Ευρωπαϊκή... όχι. υπαρχεί και αυτό http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/xperiaservicesforx2additionalterms/xperiax2?lc=cs%3Dcz ανέβηκε στο seus η τελευταία rom MR2 (R3AA035_R22A) με winmobile 6.5.3 μέχρι στιγμής είναι τέλεια Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Θέλεις να μας πεις αναλυτικά τι περιέχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Κάποιο link; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Θέλεις να μας πεις αναλυτικά τι περιέχει; φυσικά :rolleyes: είναι το full dump του msdos16bitfat0.bin που περιέχει τα cab που έχει πρός εγκατάσταση η MR2 Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Κάποιο link; :rolleyes: εχω το dump της rom αλλα δεν μπορείς να το περάσεις με κατι άλλο εκτός ΕΜΜΑ και απο SEUS κατεβαίνει μόνο αν έχεις UK ή SW γλώσσα http://www.out.gr/downloads/UK_R3AA035.rar θα χρειαστεις και αυτο για να κανεις unpack τα bin files απο την rom και μετά μπορείς να κανεις extract με το magiciso --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 16, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Για όσους το χρησιμοποιήσουν να δώσουν λίγη προσοχή μιας και μερικές εκδόσεις έχουν ήδη ανανεωθεί (πχ. Google Maps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δεν μας λέτε εντυπώσεις παιδιά όσοι το έχετε εδώ και καιρό στα χέρια σας έστω 2-3 άτομα που το έχετε τι λέει το κινητακι σε σχέση με το X1 τι μεγάλη διαφορά είδατε ?η ποιότητα κατασκευής καλή? παίζουν καλά τα 6.5 ? λαγκάρουνε καθόλου η είναι γρήγορα λειτουργεί η βίντεο κάμερα τελικά ? το ραδιόφωνο παίζει με την αναβάθμιση που λέγατε?η 8αρα κάμερα είναι καλή βγάζει αξιόλογες φώτο ?το qwerty είναι καλό στη χρήση του ? η οθόνη αφής ανταποκρίνεται καλά στο touch ? στον ήλιο φαίνεται τίποτα? η μπαταρία του κρατάει ? τα στερεοφωνικά ηχεία παίζουνε καλά πιο δυνατά? η έξοδος AV στη tv λειτουργεί κανονικά ? πολλές ερωτήσεις πρέπει να ξέρουμε γιατί είναι ένα κινητό με πολλές δυνατότητες για να ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Δεν μας λέτε εντυπώσεις παιδιά όσοι το έχετε εδώ και καιρό στα χέρια σας έστω 2-3 άτομα που το έχετε τι λέει το κινητακι σε σχέση με το X1 τι μεγάλη διαφορά είδατε ? δυστυχώς δεν μπορώ να κανω συγκριση με το Χ1 γιατι δεν εχει περασει απο τα χερια μου. παίζουν καλά τα 6.5 ? λαγκάρουνε καθόλου η είναι γρήγορα Με την (MR2) 6.5.3 είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου αλλο κινητο αν το συγκρινεις με το πως συμπεριφεροταν με το προηγουμενο firmware αν δεν εμπαινες στην διαδικασια να σκαλίσεις registry και να βγάλεις προβληματικα panel.... γενικα τωρα εχουν την αποκριση που θα ειχε πιστεύω με τα 6.1 η ποιότητα κατασκευής καλή? μεχρι στιγμης ναι (αν εννοεις τα ραγισματα που έχω ακουσει οτι εμφανιζονται στο σασι του Χ1...μην ξεχνας ομως οτι το Χ2 δεν το κατασκευαζει η HTC) το ραδιόφωνο παίζει με την αναβάθμιση που λέγατε? απο την MR1 κανονικα εχει και rds η 8αρα κάμερα είναι καλή βγάζει αξιόλογες φώτο ? και λειτουργεί η βίντεο κάμερα τελικά ? για καμερα κινητου ναι...ελπιζω να μην θεωρεις κι εσυ οτι ενα κινητο με "χ" megapixel καμερα μπορεί να συγκριθει με μια αντιστοιχων megapixel φωτογραφική μηχανη το qwerty είναι καλό στη χρήση του ? ηταν και η βασικη αιτια για να το αγορασω και ναι ειναι καλητερο απο οτι περιμενα η οθόνη αφής ανταποκρίνεται καλά στο touch ? τυπικη αποκριση για τον τυπο οθόνης που έχει στον ήλιο φαίνεται τίποτα? ναι βλεπεις αλλα το μαυρο μοντελο για καποιο λογο δειχνει να λερωνει η οθονη του περισσοτερο απο οτι του ασημι η μπαταρία του κρατάει ? με την χρηση που του κανω 20'-30' max ομιλια την ημέρα, update καιρου καθε 1 ωρα, κατέβασμα email απο 2 λογαριασμους 2 φορες την ημερα, με βγαζει 2 ημερες χωρις να το κλεινω το βραδυ τα στερεοφωνικά ηχεία παίζουνε καλά πιο δυνατά? ναι αλλα μην φανταστεις τρελη ενταση η έξοδος AV στη tv λειτουργεί κανονικά ? ναι Edited May 22, 2010 by a66fm Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 @ a66fm φιλε εσυ απο που το αγορασες ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 απο το hong kong τον Φεβρουαριο Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ευχαριστώ φιλαράκι για τις πλήρεις απαντήσεις !!! άντε να το δούμε από κοντά πότε όμως? ?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) Αγοράζοντας το Xperia 2 από Ιρλανδία αν πάθει κάτι μπορούμε να το πάμε στην Sony Ericsson στην Ελλάδα για να το δούνε???οτιδηποτε αγορασεις απο αλλη χωρα καλυπτεται απο εγγηση στην χωρα μας, παραδειγμα θα σου φερω δικο μου. αγορασα πριν απο ενα χρονο το ρολοι MBW-150 (απο την αμερικη με αποδειξη αγορας σε δολλαρια απο κει) μου παρουσιασε καποια δειςλειτουργια και επικοινωνησα με την sonyericsson στην αθηνα και μου εδωσαν οδηγιες για το πως θα το στειλω με courrier εκει στα κεντρικα. και το εστειλα, σε ενα μηνα μου εστειλαν ενα καινουργιο ρολοι. Δεν μας λέτε εντυπώσεις παιδιά όσοι το έχετε εδώ και καιρό στα χέρια σας έστω 2-3 άτομα που το έχετε τι λέει το κινητακι σε σχέση με το X1 τι μεγάλη διαφορά είδατε ?η ποιότητα κατασκευής καλή? παίζουν καλά τα 6.5 ? λαγκάρουνε καθόλου η είναι γρήγορα λειτουργεί η βίντεο κάμερα τελικά ? το ραδιόφωνο παίζει με την αναβάθμιση που λέγατε?η 8αρα κάμερα είναι καλή βγάζει αξιόλογες φώτο ?το qwerty είναι καλό στη χρήση του ? η οθόνη αφής ανταποκρίνεται καλά στο touch ? στον ήλιο φαίνεται τίποτα? η μπαταρία του κρατάει ? τα στερεοφωνικά ηχεία παίζουνε καλά πιο δυνατά? η έξοδος AV στη tv λειτουργεί κανονικά ? πολλές ερωτήσεις πρέπει να ξέρουμε γιατί είναι ένα κινητό με πολλές δυνατότητες για να ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει! ολα τα παραπανω που αναφερει ο φιλος a66fm τα επιβεβαιωνω και εγω ειδικα με την πολυποθητη εκδοση MR2 R3A δεν ειναι τελειο,αλλα η ταχυτητα της συσκευης και η σταθεροτητα του ειναι 90% καλυτερη απο πριν, η sonyericsson εκανε πολυ καλη δουλεια. Edited May 24, 2010 by mathios Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 τελικα αν και ειχα στα χερια μου το ασημι για περιπου 5 λεπτα μόνο (έχω ενα θέμα με τις αποφάσεις) βλέπω οτι είχα δίκιο για το πόσο ποιο καθαρή δείχνει σε σχέση με μαύρο που τελικά αγόρασα αλλα ακόμη πιστευω οτι το μαυρο είναι γενικα ποιο ομορφο σαν συσκευη Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 (edited) και τα ''must'' αξεσουαρ μου για την συσκευη.... τελικα αν και ειχα στα χερια μου το ασημι για περιπου 5 λεπτα μόνο (έχω ενα θέμα με τις αποφάσεις) βλέπω οτι είχα δίκιο για το πόσο ποιο καθαρή δείχνει σε σχέση με μαύρο που τελικά αγόρασα αλλα ακόμη πιστευω οτι το μαυρο είναι γενικα ποιο ομορφο σαν συσκευηοταν το αγορασα απο την αμερικη, ειχα και τα 2 μπροστα μου στα χερια μου, δεν ξερω γιατι διαλεξα το ασημι. ισως κατι με παρακινησε τοτε. αλλα μου αρεσει και το μαυρο. δεν μπορουσα να παρω και τα 2 ομως... Edited May 23, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 και τα ''must'' αξεσουαρ μου για την συσκευη.... αυτα τι σχεση μπορει να εχουν? Σορρυ αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts